Murray nechce zmeškat narození dítěte. Klidně vzdá Australian Open

18. 12. 2015, 23:29
Aktuality 113
Očekávané narození prvního dítěte je pro britského tenistu Andyho Murrayho jasnou prioritou a v žádném případě nechce chybět u porodu. Pokud by se potomek hlásil na svět před termínem, který je odhadován na začátek února, je Murray rozhodnut odstoupit z Australian Open a okamžitě se vrátit do Londýna.
Profily hráčů
Andy Murray s manželkou Kim

"Jakmile to začne, letím domů. To je jasné," řekl britský daviscupový hrdina listu Daily Mail s tím, že chce být s manželkou Kim. "Je to pro mne velice důležité. Chci u toho být hned od začátku a pomáhat se vším, co bude potřeba," dodal loňský finalista z Melbourne. Úvodní grandslamový turnaj sezony je na programu od 18. do 31. ledna.

 

Kvůli pokročilému těhotenství manželky změnil osmadvacetiletý wimbledonský vítěz z roku 2012 i obvyklý model přípravy na novou sezonu. Místo tréninku na Floridě v Miami se rozhodl pro Dubaj. "Létají odtud celý den pravidelné spoje domů, kdyby něco," vysvětlil druhý hráč světa, jenž v listopadu dotáhl britský tým poprvé od roku 1936 k daviscupovému titulu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

113
Přidat komentář
gigin
This is Benjamin Mitchell, you don't know him, neither did I until this morning... All he Deserves is ?#?Respect?!

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12375958_853863324732331_1616470635621391112_n.jpg?oh=6990187af4f3fff7d28069fc57eda61b&oe=56DF9595
Reagovat
smazaný uživatel
Inak musím manželom Murrayovým zablahoželať ku skvelému načasovaniu porodu...Ich potom bude vodnár..Človek mimoriadne dovtipný, empatický, so silným spoločenským cítením, milujúci ľudí a komunikáciu, s veľkým zmyslom pre humor..

Nie každému páru sa ten timing podarí, predstavte si, že sa o pár týždňov unáhlite a narodí sa vám malý Kozoroh :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ich potomok
Reagovat
Kozoroh
Kozoroh je ambiciózní a cílevědomý, myslí v dlouhodobém měřítku, dokáže se pro své cíle zřeknout i příjemných věcí. Je spolehlivý a odpovědný.
Reagovat
gigin
Máš děcka, nebo sis ty své názory na porod někde vyčetl.
Reagovat
VlS
Ještě se zeptej, jestli si je sám porodil :-)
Reagovat
gigin
Ale prosím tě ani mi nemluv. Já tomuto fakt nerozumím. Borci si vyčtou na internetu, co si o lásce, vztahu, porodu a tak myslí nějací jakoby vědci a pak s tím tady hauzírujou. Do toho pomatená F a je to. Vědci toho nakecají, přitom jsou to snad větší dementi než my.
Reagovat
gigin
Vědci, doktoři taky říkají, že je tučné jídlo nezdravé, chlast metla lidstva, že umělé sladidlo neškodí a další pičoviny...
Reagovat
Fandina
takže věda, výzkum, pokrok je o ničem
Reagovat
Fandina
Hlavně, když ty nejsi pomatený a tvoje příspěvky jsou super.
Reagovat
gigin
:)) stíhačka je tu :D
Reagovat
gigin
Něco o tobě holčičko...

Psychopati jsou většinou velmi arogantní a drzí. Nicméně, když jsou v procesu okouzlování potencionální oběti, říkají samé správné věci a přesvědčí vás, že jsou dobrosrdečné duše; ne vždy jsou úspěšní, ale dost často. Pravda je však taková, že psychopati nejsou altruističtí a ve skutečnosti jim nezáleží na přátelství nebo poutech.Mají velký talent při navozování zdání, že jsou mnohem pokornější než běžný člověk avšak opak je pravdou. Někteří z nich jsou též schopni předstírat starost o nižší třídy a tvrdit, že jsou na straně slabších, chudých a tak dále. Psychopat může například tvrdit (jestliže pochází z nižší socio-ekonomické třídy), že silně nemá v lásce mocné, bohaté lidi, ale ve stejnou dobu bude vnitřně toužit a závidět jim to co oni mají. Je jako narcisista, který touží prezentovat falešnou představu o sobě skrz svůj majetek. Mezi jeho majetek patří lidské bytosti: přítelkyně, manželky a děti. Někteří psychopati mohou mít velmi v oblibě zvířata (na rozdíl od běžného pohledu), přesto ve vztahu k sobě je nadále vidí jako věci.
Reagovat
gigin
Na druhou stranu, psychopat sám sebe často prezentuje jako sklíčeného antihrdinu (jeho vlastní nehorší druh nepřítele) a někteří se rádi vidí jako osamělí vlci. Psychopat může dokonce tvrdit, že je citlivý a hlubokomyslný, ale přesto uvnitř není nic víc než nicota a chamtivost. Zdali si psychopat je či není vědom svého chování je často probírané téma. Psychopati většinou velmi dobře vědí co činí, ačkoli někteří tvrdí, že psychopati se rodí, nejsou vytvořeni.
Reagovat
gigin
Co je u psychopatů velmi znepokojující, kromě jejich pocitu k zvlášnímu nároku, je neexistence empatie k normálním lidem, neboť asociálové (psychopati) zdá se postrádají svědomí, s malým nebo neexistujícím pocitem empatie pro lidi, jejichž živovota se dotknou ... asociál lehce vzdoruje všem pravidlům, bez schopnosti vidět dále než na svůj vlastní prospěch nebo si osvojit standardy dobra proti zlu.
Reagovat
Fandina
Jsi ubožák, který uráží druhé. Měj se.
Reagovat
Pedronegro
prosím zdroj ...
Reagovat
gigin
Hodím ti to do vzkazů.
Reagovat
Pedronegro
díky, velmi poučné ...
Reagovat
gigin
Nz.
Reagovat
Fandina
Je vidět, že máš potřebu pořád rýt do druhých, že? Bez toho bys evidentně neustul, abys nenapsal něco ošklivého Fandině. Je mi tě líto.
Reagovat
gigin
:)
Reagovat
gigin
Ne všichni psychopati jsou nezvdělané ztracené existence z nejnižších vrstev. Někteří z nich jsou velmi pohlední a mají dobrou profesi, což o to víc využívají pro svůj prospěch.
Reagovat
Fandina
A ty jsi ubožák, který má potřebu druhé urážet.
Reagovat
gigin
Jsi zlý, prohlaný člověk, Fandino.
Reagovat
Fandina
A ty ubožák, který má potřebu urážet druhé. Jsi hajzl a šmejd. Jsi zlý a ubohý člověk.
Reagovat
gigin
:))
Reagovat
slacker
Od: Fandina

nejsem žádný šmejd natož internetový. Ty neumíš nic jiného než urážet druhé.
[ Reagovat ]

19.12.2015 17:28Od: Amputace

A ty umíš co?
[ Reagovat ]

19.12.2015 17:32Od: Fandina

Rozhodně nepíšu druhému, te je internetový šmejd jako slacker.
[ Reagovat ]
Reagovat
Fandina
Pokud mě někdo uráží, jako gigin, líbit si to nenechám.
Reagovat
gigin
Ty urážíš všechny. Svým stylem diskuze a věcným lhaním.
Reagovat
Fandina
Nikdo tě nenutí se se mnou bavit a urážet mě. A já nelžu. Svoje urážky si nech pro někoho jiného. Já si to líbit nenechám.
Reagovat
slacker
ja si zase nenecham libit tve lhani, zrudo
Reagovat
Fandina
Já nelžu, takže si nemáš co nechávat. Dovedeš tak akorád urážet.
Reagovat
gigin
Přesně tak.
Reagovat
Fandina
Za prvé nelžu a za druhé i kdybych lhala, co je ti do toho. Děláš jako zklamaný milenec, kterého odvrhla milá s těmi útoky na mě. Nebo jako kdybych ti ukradla hračku.
Reagovat
gigin
:-) jasně, že lžeš. Co je tobě do toho, co je mi do toho?
Reagovat
Fandina
Nelžu, ale je vidět, že ty nemáš zájem tenhle fakt o mně přijmout. Budeš si pořád dál vykládat, jak lžu, jak jsem zlá. Žij si dál ve svých negativech o druhých, asi to potřebuješ ke svému egu. Já se kvůli tobě zlou nestanu a lhát nebudu. Nic pro mě neznamenáš.
Reagovat
FulnekUltras
Ve svobodné diskuzi dřív nebo později těžko komukoliv zabráníš, aby se pro vlastní lepší pocit "sounáležitosti" ;) vymezil proti "nenáležitosti"... ;)
Reagovat
Fandina
To samozřejmě. Je každého věcí, co tu píše, co si myslí o druhých.
Podle gigina jsem psychopat, lžu a nevím co ještě. Vyvracet mu to nebudu. To je jeho boj ... úsměv
Reagovat
Fandina
Myšleno boj v pozitivním slova smylu. Přístup k druhým na internetu, jeho představy o mně atd.. Člověk, který mě v životě neviděl, nezná mě o mě tvrdí, že lžu. To je docela zajímavá situace. Jeho věc.
Reagovat
Roger_Federer
Ten smysel pro humor ti dost chyby..;),
Reagovat
smazaný uživatel
našim se to povedlo jen tak tak, možná proto se mnou měla mamka těžkou práci, že se mi prej nechtělo na svět, nechtěla jsem být kozoroh :D ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Mňa by len zaujímalo, či to má Andy zorganizované...Tá moja bola v nemocnici posledné dva týždne a jedného dňa mi o 13:00 zavolala, že mam prist..Prisiel som, o 15:40 sme spoznali malú princeznú a bolo...

Len či to ten Andy z toho Melbourne stihne, to ma zaujíma..
Reagovat
gigin
se rozhodnou pro alternativní porod a odrodí v servis boxu za asistence Lahyaniho. Můra si na to veme MTO.
Reagovat
Pedronegro
super představa průběhu :), spíš ale bude hrát na AO, a případně to stihne zpátky domů, anebo tam vůbec nenastoupí a s mamkou to všechno ohlídají, tipuji 2:1 to druhé ... :)
Reagovat
gigin
Jo však uvidíme :-) nejak to dopadne, snad dobře ke spokojenosti těch dvou..
Reagovat
Mayo
Tak beriem spat keď som písal že vyhra AO...opäť bude myšlienkami inde
Reagovat
Kozoroh
Je pochopitelné, že chce být u porodu, ale pokud by na AO v příštím roce opět postoupil do finále, tak pochybuji, že z AO odstoupí. Tudíž je jeho slova třeba brát s rezervou...
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš ani nenastoupí.
Reagovat
Kozoroh
Ale nastoupí, když bude ve finále. Když bude tak blízko grandslamové trofeje, tak obětuje i účast při porodu...
Reagovat
smazaný uživatel
neobětuje, nevím, co na jeho vyjádření nechápete :)
Reagovat
Kozoroh
Aha, takže ty Andymu vyjádření slepě věříš? Jseš přesvědčená, že z AO odstoupí za jakýchkoliv okolností? Já ne...
Reagovat
smazaný uživatel
jo,protože evidentně je pro něj narození potomka důležitější než nějaké body do žebříčku a obhajoba finále grandslamu, to dítě nepočká, až si dopinká s Noldou, pokud u toho chce být, a většina otců to dnes tak dělá, ještě že tak, bude chtít aktuální info o tom, jak na tom je a odletí v předstihu, přeci jen ta dálka přes půl zeměkoule, určitě nebude čekat do poslední chvíle ;)
Reagovat
Kozoroh
" jo,protože evidentně je pro něj narození potomka důležitější než nějaké body do žebříčku a obhajoba finále grandslamu,"
Evidentně si nepochopila pointu mé myšlenky - bude chtít obětovat potencionální zisk trofeje? Zvlášt, když AO ještě nikdy nevyhrál a není vyloučené, že se mu to do konce kariéry nepovede? Já tvrdím, že ne. Krom toho by se na něj organizátoři a diváci zle dívali, kdyby finále AO odpískal.
Reagovat
George_Renel
Za debata je čistě akademická neboť první porod je před termínem málokdy, spíše naopak, trošku se přenáší.
A jinak bych starost o pořadatele a diváky neměl. Velká většina lidí má totiž žebříček hodnot nastaven jinak, než uvažuješ ty. Narození dítěte je zcela nejvíc a nějaká sportovní sláva je jen loňská tráva. Finále si totiž ještě zahrát může xkrát. Dítě se ti však rodí vždy jedinečně. Andy mě mile překvapil.
Reagovat
gigin
Přesně. Narození potomka, navíc prvního, je nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
líp bych to nenapsala, díky ;)
Reagovat
Kozoroh
Přítomnost otce u porodu je de facto zbytečná, pro porodníky je jen přítěží - zvlášt, když omdlí...
Reagovat
gigin
Ty si blbeček, to snad ani není možné.
Reagovat
smazaný uživatel
tady někomu lezou Vánoce na mozek, zdá se mi :D Kozoroh asi o tomto tématu moc neví a ani nemá představu, já děti ani v blízké budoucnosti neplánuju a umím si předtavit, jaký to je a jak moc ta ženská tam potřebuje někoho držet za ruku, chlapům to jenom prospěje, co si my musíme vytrpět, sami by to nezvládli ani náhodou ;) tak a teď se začne debata až do nočních hodin ;))
Reagovat
Kozoroh
Spíš bych řekl, že si neuvěďomujete (ty, gigin, Renel a další), že to je móda z USA posledních 40 let. Víte, že kdysi otcové k porodu vůbec pouštěni nebyli?! Že porod byla věc rodičky a porodní báby, později porodníků v nemocnici?
Zastánci argumentují, že otec je psychickou podporou. To je však diskutabilní tvrzení, neboť otec může být naopak nevítanou přítěží porodu. Prakticky na porod nemá žádný vliv.
Reagovat
smazaný uživatel
nemá vliv, jo? na průběh samozřejmě ne, od toho tam jsou porodníci, ale jako psychická podpora platní jsou, protože žena jinak podstupuje něco tak vyčerpávajícího obklopená cizími lidmi a nemá ji tam kdo držet za ruku a povzbuzovat, rozhodně bych tam nechtěla být sama, na druhou stranu chápu, že pro chlapa je to taktéž stresující a může ho to nějak poznamenat, ale aspoň ví, čím si jeho žena prochází, a o to víc, by si jí měl vážit, je dobře, že u toho moderní muži chtějí být, ty budeš asi konzervativec :P
Reagovat
Kozoroh
Aha, takže dr. Michel Odent je taky blbeček jen proto, že má k účasti otců u porodu kritický postoj? :O
http://www.babyweb.cz/otec-u-porodu-radost-nebo-komplikace
Lidi, naučte se přijímat odlišné názory.... Máme demokracii, podle toho se chovejte.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu ani nejde o to, či je otec príťažou alebo morálnou podporou...To je snáď individuálne...

Pre mňa je to skor otazka princípu, ja ako otec sa cítim oprávnený byť pri tak pre mňa historickom okamihu predsa..
Reagovat
carolyn
Ty vaše dohady - čtu že řekl: "Chci u toho být hned od začátku a pomáhat se vším, co bude potřeba,"
Tím třeba ani nemyslí porod, může tím myslet od prvního dne narození, prostě být snimi. "Jakmile to začne, letím domů. To je jasné," No pochybuju že by to z Austrálie stihl, ikdyby letěl hned :-)
Reagovat
George_Renel
Víš, s některými lidmi se na nějaká témata nedá hovořit, protože to mají rozumově či citově někam posunuté a o mnoho v životě přicházejí. A je jedno jestli je to kozoroh, frick, slacker nebo nějaký MUDr. Ano, i kůly v plotě mají v demokracii místo.
Reagovat
Kozoroh
"Nějaký MUDr." je věhlasný a průkopnický francouzský porodník Michel Odent. Snad mi nechceš namluvit, že porodům rozumíš víc než tento pán :-D
Reagovat
gigin
Ty si fakt osel.
Reagovat
Kozoroh
Protože zastávám odlišný názor? A to se v demokracii nemůže? :O Toto téma rozděluje laickou a odbornou veřejnost na dva tábory. Urážkami oponenta ukazuješ absenci argumentů.
Reagovat
gigin
Rodils už, máš děti, víš jaký je to pocit, nebo si taky načtený teoretil jak iqe?
Reagovat
FulnekUltras
Já bych to zas viděl podle vkusu každého soudruha a soudružky - a v jejich vzájemné těsné spolupráci a porozumění... ;)
Reagovat
Kozoroh
Z té přítomnosti otce u porodu se stala společenská konvence - když se okolí (především kamarádky rodičky) dozví, že otec u porodu nebyl, tak drbou, že v jejich vztahu není něco v pořádku. Měla by to být volba, nikoliv povinnost.
Reagovat
FulnekUltras
S tímhle naprosto souhlasím. Dobové konvence bývají sviňa... ;)
Reagovat
gigin
Tvl, ty si fakt chorobný. Tak dřív to snad ani zdravotnictví neumožňovalo být u porodu. Baby ležaly po osmi na pokoji a hrůza děs. Teď je úplně jiná situace. Můžeš být u TOHO, baby jsou max po dvou na pokoji, nebo si vyžádáš nadstandart, sólo piko. Máš možnost volby a kultura zrození dítěte je evidentně někde jinde, než dřív, ty dobová konvence. Ty si fakt porucha každým coulem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja s tebou úplne súhlasím gigine..

Ale, že si možeš vyžiadať pri porode piko, to som nevedel :)
Reagovat
gigin
Tvl, to jsem ještě nezkoušel a ani snad nechci :)
Reagovat
slacker
chorobna reakce, cimpak ti to stouplo na kuri oko? Byl jsi donucen k pritomnsoti u porodu proti sve vuli?
Reagovat
gigin
Píšu můžeš být u TOHO. Máš volbu. Dřív si ji neměl. Něčemu nerozumíš?
Reagovat
slacker
nerozumi tomu co mas proti dobovym konvencim a co je na tom chorobneho.
Reagovat
FulnekUltras
osoba mluvčího ;)
Reagovat
VlS
Ano, souhlasím s tebou, měla by to být volba, ne povinnost, a to nejen u porodu, ale i u početí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
Pedronegro
:) tak za to druhé se přimlouvám ;)
Reagovat
a.magerova
Ale "střílet slepými" se ti určitě líbí bez omezení času či objektu, že?! :-P
Reagovat
VlS
No, vzhledem k tomu, že mám jenom 2 děti, tak těch slepejch muselo bejt docela dost :-))
Reagovat
a.magerova
A tak znáš mě, potřebovala jsem si rýpnout.... i když.... třeba ani nevíš o dalších ;-)
Reagovat
VlS
No, tak jsem hlavně rád, že o žádnejch neví žena ( ale já jsem nikdy moc nezlobil )
Reagovat
George_Renel
Takoví průkopníci jsou svým způsobem zaslepení lidé. Vidí jen to svoje, málo vidí věci kolem v širším kontextu. Můj synovec je rovněž lékař. Věř, že kdyby to bylo škodlivé, u porodu svých dětí by nebyl. Více k tématu není co dodat.
A pobaví mě, když vy, výše zmínění si zaměňujete výklad pluralitní demokracie s čůráním proti větru.
Reagovat
slacker
a nekdo si plete curani po vetru s pravdou
Reagovat
smazaný uživatel
to by se určitě zle dívali, ale třeba by pro to nakonec měli pochopení, Roger nebo Nole by se na to určitě taky vykašlal, to aby si plánovali děti podle kalendáře :D :D
Reagovat
Kozoroh
Pochybuju, že by No1e odstoupil z finále RG kvůli porodu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
aha, až tak dobře znáš svého koně? já myslím, že Nole dává celému světu najevo, jak moc důležitá je pro něj jeho rodina, on si teď bude dávat pozor, kdy si naplánovat další dítě,když už teda je jeho cílem Roland Garros, a kdyby to zrovna tak vyšlo, pochybuju, že by u toho s Jelenou nebyl, v tomhle je správnej chlap ;)
Reagovat
smazaný uživatel
on si teď bude dávat pozor, kdy si naplánovat další dítě,když už teda je jeho cílem Roland Garros.

Finále je zaciatkom júna, takze celý september nebude kvoli tomu súložiť?..Či ako si to myslel, to ma zaujíma :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako správný profík ví, že ideální čas na porod je zhruba přelom března a dubna, kdy je hluché období, pokud jde o GS. Takže podle toho si musí spočítat, kdy na to vlítnout.
Reagovat
smazaný uživatel
prostě a jednoduše, až budou chtít s Jelenou druhé dítě, tak si třeba naplánují vysazení antikoncepce na ten správný čas, to tě nenapadlo? já do jejich ložnice nevidím, a další dítě si stejně pořídí asi až za nějaký ten rok a ne hned za sebou, to první si budou užívat co to jde, takže Nole má ještě pár pokusů v Paříži bez spěchání na porodní sál ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Uz ked zena raz vysadi antikoncepciu pred prvym dietatom, tak sa potom po porode nenasádza., neodporúča sa to ani z lekarskeho hladiska..Navyse po vysadeni nemozes dobrých pár mesiacov otehotniet..ale to su vsetko veci, ktore by si mala vediet..
Reagovat
a.magerova
Co?
Tomu nějak nerozumím... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl jsem říct, že ani nenastoupí na AO.
Reagovat
Kozoroh
To je mimo předmět diskuze. Bavím se o situaci, že bude na AO hrát, postoupí do finále, ale po postupu do boje o titul se dozví, že Kim bude rodit. Obětuje kvůli tomu finále? Pochybuju, jednak AO ještě nikdy nevyhrál a těžko bude chtít si spálit příležitost rozšířit svůj grandslamový záznam, který je v porovnání s No1em, Rafou a Rogerem chudý.
Reagovat
smazaný uživatel
těžko by chtěl propásnout narození dítěte, to by bylo kritiky ze všech stran, grandslam je v tomto případě vedlejší, možná že i díky tomu bude mít Roger větší šanci utkat se s Novakem :P
Reagovat
Kozoroh
1. Není jisté, že Roger bude v dolní půlce pavouka, může být i v horní No1eho půlce.
2. Nebavím se o zápasech 1. kolo - semifinále, nýbrž o finálovém duelu; pokud do něj Andy postoupí a pak se dozví, že Kim rodí, odpíská finále? Riskoval by kritiku ze strany diváků a pořadatelů?
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, že to tak do detailu nepromýšlím, nemám na to čas, reagovala jsem na, jestli by z turnaje odstoupil, a ano, myslím si, že by kvůli tomu odstoupil i z finále ;)
Reagovat
Roger_Federer
Porad je tady moznost odlozeni finale.., ale to je malo pravdepodobne a musely by souhlasit vsechny strany
Reagovat
smazaný uživatel
Táto moznost urcite nie je...Nie z tohto dovodu :)
Reagovat
Roger_Federer
;), podle aktualne predvedene hry na IPTL bude Roger rad kdyz dojde do 3kola;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečně panikaříš, vždyť už se dostal na vítěznou vlnu, dokonce porazil i aktuálně nejlepšího švýcarského sportovce.
Reagovat
Roger_Federer
To by me zajimalo, kde v tom stouchnuti do vlastnich rad..vnimas tu paniku?
Reagovat
smazaný uživatel
Paniku nevnímám... jen rýpu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to nebylo předmětem diskuze? Těžko bude čekat do poslední chvíle, až mu brnknou, že rodí.
Reagovat
Kozoroh
Protože to není předmět diskuze tohoto vlákna....
Prozatím se z AO neodhlásil, tudíž je třeba počítat se situací, kterou popisuji.
Reagovat
Kozoroh
Pane Zabloudile, Murray je finalistou Australian Open 2015 a v kalendáři stále máme rok 2015, tudíž Murray není loňským, nýbrž letošním finalistou AO!!
Reagovat
Grigor_Murray
To máš pravdu(hnidopichu) :), jen doufejme, že Andy bude i tím příštím, ale být otcem je taky fajn :)
Reagovat
Kozoroh
Pane Zabloudile, Murray vyhrál Wimbledon v roce 2013, v roce 2012 prohrál ve finále s Federerem!
Reagovat
smazaný uživatel
Já si včera všimla v expreskách, že Karolína Muchová je vítězkou letošní juniorky, přitom vyhrála loňskou juniorku a cenu jí předával Nick Bollettieri

http://sport.idnes.cz/muchova-vyhrala-pardubickou-juniorku-dx3-/tenis.aspx?c=A140819_101549_tenis_par

Byla jsem na posledních třech ročnících a jí zrovna si pamatuju, moc se mě líbila, a pak tu čtu jednu chybu za druhou, nojo blíží se Vánoce, všude blázinec :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist