Murray se Serenou skončili ve wimbledonském v mixu ve 3. kole

10. 7. 2019, 21:59
Aktuality 2
Andy Murray a Serena Williamsová ve Wimbledonu skončili na prvním společném turnaji ve 3. kole. Hvězdná dvojice v boji o čtvrtfinále podlehla 3-6 6-4 2-6 brazilsko-americkému tandemu Bruno Soares a Nicole Melicharová.
Andy Murray a Serena Williamsová (© AFP)

Cesta hvězdné dvojice Andyho Murrayho a Sereny Williamsové turnajem smíšené čtyřhry ve Wimbledonu skončila v osmifinále. Bývalé singlové světové jedničky na prvním společném turnaji zastavil nejvýše nasazený pár Bruno Soares, Nicole Melicharová.

Murray se na londýnské trávě představil půl roku po operaci kyčle a do dvouhry se nepřihlásil. V mužské čtyřhře vypadl již dříve. Sedmatřicetiletá Williamsová naopak stále zůstává ve hře o 24. grandslamový titul v singlu a ve čtvrtek narazí na rozjetou Barboru Strýcovou.

"Užila jsem si podporu diváků, když jsem hrála s Andym. Doufám, že mi zůstane," přála si americká legenda. "A hrát po boku někoho, kdo tady tolik let válel, je pro mě zkušenost na celý život. Jsem ráda, že jsem to zažila," dodala.

Britsko-americký hvězdný pár, přezdívaný fanoušky "Murrena" nebo "Serandy", dnes prohrál s Brazilcem Soaresem a Američankou narozenou v Brně Melicharovou 3-6 6-4 2-6. "Myslím, že i tak se mi toho podařilo dost. Věděl jsem, že jsem neměl za sebou žádné zápasy, nejdůležitější pro mě je, že se tělo cítilo dobře," uvedl Murray.

Pětadvacetiletá Melicharová loni ve Wimbledonu dosáhla na životní úspěch, když ve smíšené čtyřhře triumfovala společně s Rakušanem Alexanderem Peyou. Nyní ji dělí ještě tři výhry od úspěšně obhajoby. Ve čtvrtfinále se Soaresem narazí na pár Matwe Middelkoop a Zhaoxuan Yang.

Český tenis má ve čtvrtfinále mixu zastoupení díky Květě Peschkeové, jež má za partnera Nizozemce Wesleyho Koolhofa.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Užila jsem si podporu diváků, když jsem hrála s Andym. Doufám, že mi zůstane...

*lepí ji z Baruny:)

*jinak ten Andy bude asi fakt džentlas...se tam ta Serena tak rozplývá, po dlouhé době je vidět snad i její nějaký přirozený projev...jiná osoba...takové průblesky "normálnosti"...jsem zaznamenal.:0)

Ovšem Serena si naběhla, že vyfoukla Andyho Baruně...takovéhle věci...se jen tak jednoduše nedají vymazat...
Reagovat
Jan
Jak je důležité míti Melicharovou. Ideální plán: mix vyhraje Melicharová nebo Peschkeová se svými partnery, ženský debl některý pár s českým obsazením a Bára postoupí do finále.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist