Murray spojí síly s Raducanuovou. Po odhlášení z dvouhry si kromě čtyřhry zahraje i mix

3. 7., 14:06
Aktuality 6
Andy Murray (37), který se v úterý odhlásil z wimbledonské dvouhry, se na londýnské trávě kromě čtyřhry představí i v mixu s krajankou Emmou Raducanuovou (21), vítězkou US Open 2021. Napsala to agentura AP.
Profily hráčů
Andy Murray bude hrát ve Wimbledonu kromě čtyřhry také mix (© AFP)

Sedmatřicetiletý Murray, který má v plánu ukončit po olympiádě v Paříži kariéru, se před necelými dvěma týdny podrobil odstranění cysty na páteři.

Kvůli zákroku se na svém posledním Wimbledonu nakonec vzdal startu ve dvouhře, kde měl v prvním kole nastoupit proti Tomáši Macháčovi. Potvrdil ale účast v deblu s bratrem Jamiem.

Vítěz turnaje z let 2013 a 2016 Murray hrál smíšenou čtyřhru na některém z grandslamů pouze třikrát ve Wimbledonu. Naposledy před čtyřmi lety vypadli s hvězdnou Američankou Serenou Williamsovou ve 3. kole. Na olympijských hrách 2012 v Londýně vybojoval v mixu stříbro s Laurou Robsonovou.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
paddy
Anďous má talent se vždy přifařit k důležitému jménu smile

ten mix se Serenou byl vrchol patolízalství smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ten podraz na Tomáše ti Múro nevyšel
Reagovat
com
É-myčka + Můra = dobrej reklamní tah

Ocekavam zapas na centr kurtu
Reagovat
kata_net
Čekal jestli bude dostatečně fit na singla. Říkal, že každý den se jeho cit v noze zlepšuje, ale v úterý to nebylo ještě dostatečné na singl, tak se odhlásil. Čtyřhra se hraje později v týdnu a je mnohem méně fyzicky náročná. Nic matoucího na tom nevidím.
Reagovat
Holahej
Reagovat
Mantra
Trochu matoucí.
To čekal na los?
Nějak se sám sráží.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist