Murray vynechá antukové jaro včetně French Open. Soustředit se bude na Wimbledon

6. 2. 2022, 21:10
Aktuality 5
Britský tenista Andy Murray vynechá celou antukovou část letošní sezony a nebude startovat ani na grandslamovém Roland Garros. Bývalý první hráč světa se místo toho chce soustředit na start na trávě ve Wimbledonu.
Profily hráčů
Andy Murray (© AFP)

Trojnásobný grandslamový šampion, jenž se snaží o návrat mezi elitu po opakovaných operacích kyčle, se rozhodl vyhnout antuce z preventivních důvodů. "Nechystám se hrát na antuce, protože v posledních pár letech to moje problémy jen zhoršovalo a já teď nechci riskovat," uvedl Murray.

Čtyřiatřicetiletý tenista vinou zranění vypadl ve světovém žebříčku z první stovky a momentálně mu patří 102. místo. Naposledy hrál na Australian Open, kde vypadl ve druhém kole. Příští týden se představí na tvrdém povrchu v Rotterdamu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
To je škoda, mohol skompletovat zbierku ziskom GS aj z posledneho povrchu :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tohle už vidím hodně špatně, je vidět, že defacto rezignuje, může za to asi i rychlý konec na AO. Nevidí reálné šance, nemá motivaci a soustředí se už jen na trávu a pak na USO. Může vyhrávat ještě 250ky tu a tam, ale na víc to už asi není. Je to škoda, že už není konkurenceschopný, ani na té trávě.
Reagovat
SwissMaestro
"Nechystám se hrát na antuce, protože v posledních pár letech to moje problémy jen zhoršovalo a já teď nechci riskovat," uvedl Murray.

Já ti rozumím kámo, ale....od roku 2017 kdy sis tam zničil zdraví si tam hrál jen jednou, předloni.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to byl hodně špatný kec smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist