Murrayho challenge. Zahrajte 100 volejů, vyzývá s manželkou Kim

9. 4. 2020, 22:58
Aktuality 1
Různými výzvami na sociálních sítích se to teď v době karantén hemží čím dál víc. Pozadu nezůstávají ani tenisté a novou challenge vymyslel i Andy Murray. Britský tenista společně s manželkou Kim natočili video, jak spolu zahráli 100 volejů, a vyzývají tenisovou komunitu, aby tuto výzvu se svými partnery také vyzkoušeli. A těší se především na video Rogera Federera s manželkou Mirkou.
Profily hráčů
Andy Murray s manželkou Kim

Už několik tenisových 'výzev' z domácího prostředí má na svědomí Roger Federer. A dnes přišel se svým nápadem také Andy Murray. 

"Ahoj všichni. Jsem tady se svou ženou Kim a společně se pokusíme zahrát 100 volejů," říká dvaatřicetiletý britský tenista ve videu ze zahrady. A Kim dodává, že má dětskou raketu.

Splnit challenge se jim povedlo na druhý pokus, i když Andy musel míček několikrát zachraňovat. Kim poslední úder - možná z úlevy ze splněné výzvy - napálila směrem na svého manžela. Vzápětí se dvojice objala a ještě promluvila směrem k fanouškům.

"Vyzýváme každého v tenisové komunitě a jejich partnery, aby vyzkoušeli tuto výzvu 100 volejů," uzavřel Andy.

Na sociální sítě pak Murray k videu napsal, že jistě není sám, kdo se těší na společné video Rogera Federera s manželkou Mirkou, bývalou 82. hráčkou světa. Fanoušci už vyzývají také hvězdný manželský pár Andrého Agassiho a Steffi Grafovou, či současné tenisty Rafaela Nadala, Novaka Djokoviče nebo Serenu Williamsovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
FulnekUltras
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist