Muster ukončí kariéru. Definitivně

21. 9. 2011, 14:59
Aktuality 9
Bývalý nejlepší tenista světa Thomas Muster ve svých 44 letech pověsí raketu na hřebík. Rakušan, který se loni po jedenácti letech vrátil do profesionálního tenisu, oznámil, že příští měsíc ve Vídni odehraje svůj poslední turnaj.
Profily hráčů
Thomas Muster

"Nechci tu být napořád. Chtěl jsem si znovu připomenout soutěžní tenis, a opravdu jsem si to užil," uvedl tento týden Muster, který se chce s fanoušky rozloučit na domácím turnaji ve Vídni. Jak potvrdil turnajový ředitel Herwig Straka, bývalá světová jednička dostane od pořadatelů divokou kartu.

Thomas Muster patřil v polovině devadesátých let k nejlepším tenistům světa, což v roce 1996 jen potvrdil, když vystoupal na tenisový trůn. Hráč, který o rok dříve v nejlepší sezoně své kariéry vyhrál French Open a na antuce skončil s bilancí 65-2, přestal hrát v roce 1999. Do profesionálního tenisu se vrátil v úctyhodném věku 42 let po - jak sám prohlásil - jedenáctileté dovolené.

Úspěchu už se ale Muster během své "druhé kariéry" nedočkal. Momentálně 847. hráči světa se podařilo vyhrát všeho všudy dva zápasy na challengerech, naposledy před týdnem v italském Todi. Na okruhu ATP si zahrál dvě utkání a v obou svému soupeři podlehl.

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
OT: http://www.dailymotion.com/video/xj0mlc_portrait-gael-monfils-11-ans_sport

Monfils v jedenácti letech.
Reagovat
smazaný uživatel
Verim, ze si to uzival, par zapasu jsem sledovala,ale ty vysledky byly hodne zalostne, stejne vydrzel dlouho stale prohravat, asi by bylo opravdu lepsi na te tenisove dovolene zustat a zit ze vzpominek tenisove hvezdy. Asi si to take uvedomil ,ale uz to nejde vzit zpatky.Tak at se v zivote dari a treba zazari mezi veterany.
Reagovat
misoSK
Ono mi to prislo ze ti protihraci sa casto spravali vyslovene kolegialne ked mu trebars Fischer pustil set posledne, nemal som pocit ze by to bolo Thomasovym umenim, o tom co predviedol Leonardo Mayer snad ani netreba hovorit, fandil som Thomasovi v kazdom jeho zapase, ale o jeho vyhre nad Mayerom si neviem co mam mysliet
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si určitě dělám ostudu ty jelito , to jsi mě pobavil ha ha ha ha , mně je uprdele co si myslíš ty .Jak já si můžu dělat ostudu když mě neznáš ty trubko jen vidíš naký nick a to je my šumák co si kdo myslí na to má každý právo já mu to neberu .
Reagovat
darek.vrana
Tady nejde o nick, ale o pravopis. Když někdo napíše "nedivým", tak těžko může mluvit o někom jiném, že si dělá ostudu. Navíc nevím, co je za ostudu, že Muster ve 43 letech hraje vyrovnaně s hráči, kteří jsou o 20 let mladší. V tomhle věku je úspěch, že vůbec vyhrál nějaký zápas a jeho výkony z devadesátých let to přece nijak nesnižuje. Když ho to baví a má motivaci a pořadatelé mu to umožňují, tak ať hraje. Pro fanoušky je to pořád tahák a pro malé turnaje je to možnost, jak je přitáhnout.
Reagovat
UnrealTom
ostuda jak sviň :D !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Po té ostudě co si dělal se ani nedivým !
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím prvně se nauč česky a až pak tu lez, děláš si akorát ostudu... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist