Můžu vyhrát Wimbledon, chce věřit Wozniacká

18. 6. 2012, 19:50
Aktuality 116
Letošní vítězkou Wimbledonu se stává Caroline Wozniacká. Že se vám to zdá takřka nemožné? Sama dánská tenistka to za takovou utopii nevidí. Musím věřit, říká.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká

Caroline Wozniacká začala letošní sezonu jako světová jednička, jenže za posledních 12 měsíců získala jediný titul z menšího turnaje v New Havenu, ke kterému přidala finále z domácího klání v Kodani. Z krize se dánská tenistka nedostala ani během antukové sezony, když se ani na jednom ze čtyř turnajů nedostala do jediného čtvrtfinále.

Po vyřazení z 3. kola French Open, kde nestačila na Kanepiovou, si Wozniacká dala pár dní volna a pak už se ve spolupráci s vítězem Australian Open z roku 2002 Švédem Thomasem Johanssonem vrhla do přípravy na travnatou část sezony. Ta bude letos díky olympiádě výjimečně delší a Dánka navzdory špatné formě věří, že může získat první grandslamový titul.

"Věřím, že Wimbledon můžu vyhrát. Musím věřit," řekla sebevědomá Wozniacká listu Daily Mail. "Ženský tenis je v současné době otevřený, konkurenceschopných hráček za posledních 10 let výrazně přibylo.  "Nikdy nevíte, co se může stát. Překvapení budou existovat pořád a lidé se dočkají nečekaných jmen ve čtvrtfinále či semifinále. Neviděla jsem Saru Erraniovou, jak se dostala do finále French Open, ale měla opravdu dobrý turnaj," pokračovala jednadvacetiletá rodačka z Odense.

"Thomase jsem najala, aby mi pomohl. Má spoustu zkušeností, je grandslamový vítěz a doufám, že může něco změnit. Můj táta mi na kurtu pořád pomáhá a s Thomasem dobře vychází. Ale údery nakonec musím stejně odehrát já sama," dodala aktuálně 7. hráčka světa.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

116
Přidat komentář
Heather_Fedex
prechod travu, zda se, nedela dobre zadne z favoritek a tak se rozloucili 1ka, 2ka, za chvili mozna i 3ka a jeste jsem zvedava na marion, no tam taky muze dojit k brzkemu vyrazeni vzhledem k forme, jakou se posledni tydny prezentuje
Reagovat
Andrew89
doporučil bych všem se kouknou na všechny zápasy dneska:))) je to všechno plné překvapení jak v mužské části tak v ženské. Ještě někdo mi chce tvrdit, že je přechod jednoduchý?
Reagovat
spaniel
Zensky prechod neni nikdy jednoduchy :D
A o muzskem jsem jeste neslysel.
Reagovat
Andrew89
:DDDDDDDDDDDDD
i muži mají své dny:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tsvetana je fenomenalni "travarka":) Na tu mne nesahej:D. Tak kdyz citi travu, tak hraje o 10 levlu lepe. To dokazuje uz dva roky a opet to potvrzuje. To ze porazila Agu neni pro mne prekvapeni.
Ze Caro hraje posledni dobou houbelec a na trave posledni dva taky roky take nic moc, to mne taky teda moc nesokuje.:) [sorry monty]
Ale jako fan Petry mne spis zajima, co Petra. A dnes to dost poslala nekam. Ze si na tom zveda nejakej diskuter sebevedomi, tak to mam celkem nekde:) Bych se tim nezral. Za cely rok ma Petra dobre vysledky jen na GS, jinak je to horsi nez minuly rok. Na to nepotrebuji diskuterske odborniky:) To si prectu sam v stats.
Proste jestli ji nekdo fandi, tak ji fandi, kdo ne, jeho vec...je to jednoduchy.:)
Reagovat
Andrew89
na Tsvětlanu ti sahat nebudu protože se mi její tenis líbí a určitě to neni náhoda,že hraje na trávě dobře-viz lonský W s Petrou.(je jen škoda,a že neumí tolik dobře zahrát i na ostatních površích, protože nevim proč se mi líbí i jako ženská:p je taková zajímavá:)) Já tohle čekal, proto mě to taky nepřekvapilo a ani jestli vypadne Caro, tak mě to nepřekvapí.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha! Jmenuje se Cvetana, česká obdoba tohoto jména je Květa. Tsvetana je směšný anglický přepis, který do české věty nepatří! A Tsvětlana je už úplný nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak buď se Caroline rozhodla blafovat a pravou formu ukáže až ve Wimbledonu, nebo by místo těch řečí radši měla něco začit hrát...
Reagovat
smazaný uživatel
S touhle pinkací hrou a nevalnou formou bude hodně ráda, pokud proleze do druhého týdne. I v úspěšných dobách vyhrávala jenom na hardu, na trávě je bez šance. Navíc je už hodně dlouho úplně mimo, každá lepší soupeřka tuhle "jedničku" na kurtu zesměšní. Dětský titul z roku 2006 nemá vůbec žádnou vypovídací schopnost.
Reagovat
smazaný uživatel
musím souhlasit i když nerada .
Reagovat
tommr
pokud ještě někdo pořád doufal na zázračný znovuvzkříšení na trávě tak asi po dnešku procit do tvrdý reality. Petra hraje letos na trávě stejně mizerně jako na všech ostatních površích - možná dokonce ještě o něco hůř - mizernej servis, mizernej return, špatnej (nebo spíš neexistující) pohyb a jako tradičně mraky nevynucenejch chyb. S tímhle nemá na obhajobu titulu ve Wimbledonu nejmenší šanci a bude ráda když nevypadne už v prvním kole ...
Reagovat
smazaný uživatel
To bys snad ani nebyl ty, abys to neviděl ještě horší než to je. :-)
Herně to dneska až taková tragedie nebyla (i když ani žádný zázrak). Spíš mi to dneska přišlo, že se jí v hlavě perou dvě osobnosti, z nichž jedna chce za každou cenu vyhrát a udělá pro to maximum a druhá by se na to naopak nejradši vybodla a šla dělat něco jiného, bohužel ta druhá měla převahu.
O Wimbledon strach nemám, tam rozhodně bude mít velkou motivaci.
Reagovat
smazaný uživatel
No, bohuzel s tebou musim souhlasit, je to fakt bida, jestli se nejak neda psychicky dohromady, tak ten letosni Wimblas muze bejt i docela nehezka katastrofa a propad v zebricku. No, snad se tak nestane.
Reagovat
smazaný uživatel
a to bys nebyl ty aby si to neokomentoval snil si dál svůj sen jak Petra zvedá nad hlavou hrnec s Wimbledonu probuďte ho někdo proboha at to nezaspí .
Reagovat
tommr
a tady v Eastbourne snad neměla motivaci? Vzdyt přišla mimo jiné i o 320 bodů do žebříčku což jí bude skoro určitě stát 1-2 místa v žebříčku i kdyby se stal zázrak a ve Wimbledonu došla hodně daleko ...
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni vyšinutí vlastenci by si měli dát studenou sprchu. Kvitová je bez formy a tráva na tom nic nezmění. Hlavně že si kvůli dementnímu Fedkapu podělala zdraví.
Reagovat
smazaný uživatel
quesh je pomatenec co neví sám co píše ale důležité je že jeho Petra měla údajně hodně těžkou soupeřku on si přál aby Petra dostala soupeřku z druhé pětistovky aby si on mohl myslet když by ji Petra vymetla dvěma kanáry že je pak Petra ve formě a vyhraje jak Wimbledon tak zlatou medaili .Ne že bych to Petře nepřál to víš že bych ji to přál ale sem realista a ne snílek .
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr: jestli měla problém s motivací nevím, ale působila, že není schopna se pořádně hecnout, ne že na to herně nemá
Brož: Chce hrát za repre, to ji šlechtí. A neřekl bych, že jí to zdravotně ublížilo, naopak psychicky jí to nakoplo.
Aria, ballbe: nemám potřebu se nechat urážet někým, kdo tenis sleduje jednou za uherák, když si chce do někoho kopnout. A navrch ze sebe dělá největšího experta na světě.
Reagovat
tommr
nechci ti brát iluze, ale na mě to spíš působilo dojmem, že je Petra naprosto z formy a bez kondice a neví co s tím ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byla bez kondice, bude uvadat průběžně, což se nestalo. Její projev dneska spíš připomínal sinusoidu.
Reagovat
tommr
pro mě je kondice nejen výdrž ale i pohyb - a pohyb měla špatnej od začátku až do konce ...
Reagovat
smazaný uživatel
Že pohyb nepatří mezi její přednosti je známé už dlouho. Ale o tom kondice není, resp. kondice nebude ten důvod slabšího pohybu.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem určité části Petřina zápasu, celé jsem to vidět nemohl. Dneska to bylo špatné, celkově se mi zdá, že Petře chybí uvolněnost, je to všechno křeč. Byl jsem hodně zvědavý, jestli se to na trávě nevrátí, vypadá že ne. Ale hlavně bych řekl, že to mnohem větší množství chyb pramení z o něco horšího pohybu.
Bude s tím muset holka něco udělat. Chce to hodit za hlavu a makat! A my budeme držet palce a fandit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Krec - slabe slovo:D Vetsinou se vyhazuje, kdyz se premotivuje a potom je v kreci, ale dnes teda premotivovana nebyla vubec, aspon to tak na mne pusobilo.
Sledoval jsem to na anglickym ES. Jako vyraz "easy gift for Makarova" to se mi asi jeste dlouho vryje do pameti. Hlavne v jednom z gemu, kdy byla na servise a vypadalo to, ze ji ten servis snad vadi nebo co:D,tak se ho chce urychlene zbavit:D To byl fakt ulet:D A to jsem zvyklej u tech holek na ledacos:D

Takze snad se z toho probere:) Protoze takhle nemuze vyhrat ani set...kdekoliv a nacemkoliv:)
Fandit budu, co to da:) jasne. O tom zadna.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To, že tenhle turnaj projela v prvním kole takhle blbě, to by samo o sobě nebyl takový průšvih. Ale chtělo to tady odehrat pár zápasů a rozehrát se na trávě. Kde to teď chce dohonit, ach jo...
Aby se z easy giftu nestal hard loss :-)
A sakra, proč tame ten Kotyza na ní nevlít, nebo tam byl? Ale já to nepostřeh?
Nevím, jestli by to nechtělo do týmu přibrat nějaký permanentní sparing, pro tyhle případy. Máša myslím takového hocha vozí sebou.
Reagovat
tommr
Kotyza se na kurtu objevil za stavu 5:4 pro Petru když měla podávat na vítězství v prvním setu. Nevím co jí radil, ale Petra následně prohrála tři hry v řadě a o set přišla ...
Reagovat
smazaný uživatel
On tam na ni vlitl:) dokonce jeste drive nez pise tommr. Celkem tam za ni chodil i vickrat, ale Petru to asi nejak nevzrusovalo.:)

Ale jinak jsem se celkem zasmal. Anglicani komentovali jeho navstevy tak, ze ji rekl nekolik pozitivnich slov. No nevim, ale zda se mne, ze Kotyza s ni keca cesky:) Ale nebudu je podcenovat, treba nekdo z nich cestinu ovlada:)

Jinak souhlas. Vyletet v prvnim kole je dost teda blbe a jako priprava na GS ne uplne pragmaticke:D
Ale nakonec to hraje ta holcina. My tak muzem bud brblat nebo fandit, nic jinyho nam asi nezbyde:)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Jmenuje se Cecil Mamiit a sedí vždycky vedle trenéra Hogstedta. :)
http://www.zimbio.com/photos/Maria+Sharapova/2012+French+Open+Day+Fourteen/R3IPEh3iEmj
Reagovat
smazaný uživatel
ted jsem tu nejakou dobu nebyl na tomto servru, a evidentne delam velkou chybu, kde jinde bych nasel podobne vtipne clanky jako je tu tento.., myslite ze ona tomu fakt veri? Anebo jen chtela byt zajimava na kameru?:D
Reagovat
Andrew89
vzhledem k tomu jak hraje ted s MChale, tak to byl spíš její vtípek:D
Reagovat
Andrew89
dneska bylo uplně všechno špatně. Když už to vypadalo, že se chytne tak pak neudržela podání a byl konec. Ten přechod an trávu neni nic lehkýho. Sam vypadla a vůbec bych se nedivil kdyby vypadla jak Caro, tak Aga. Nejsou to tak lehké soupeřky jak by to mohlo vypadat. co se týká Petry, tady neni co říct, dneska nebyl její den a všechno bylo špatně. doufejme, že to do W natrénuje a půjde to:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jasně nebyl to její den a to že se Petra trápí skoro od letošního Března až doteď tak to byl její den ,nemůžu si pomoct ale tu jsou opravdu dost naivní lidé .Úspěch na French open byl dán jen tím že měla příznivý los a to neznamená že je opět ve formě jak minulý rok .
Reagovat
Andrew89
dole jsem se vyjádřil k věčně diskutovanému losu. už je to trapné.
Reagovat
smazaný uživatel
Naivní ne, akorát jsme tu většinou lidé, co tenis sledují pravidelně, ne jenom nárazově, takže máme docela přehled.
Reagovat
Andrew89
přesně tak. a ještě k Petře a fanatismu- já opravdu nemám problém říkat, když je něco špatně. Dneska (podle mě) hrála svůj nejhorší tenis od US 2011 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi s tim losem uz nekam, to ja naprosta traparna. Sarapka mela los jeste priznivejsi. Proste kdo chce psa bit... Ale takovejch se tedka zase vyroji.... Petra ve forme neni. A co? Ale i todle ji staci na to, aby se dostala do 4 (slovy ctyr) semifinale za pul roku. To bylo vsecko losem? Kdyz pomrvi Wimblas, tak pomrvi, se z toho nepodelam, pro me je to porad jedna z nejlepsich hracek sveta, to chce cas.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Herně to až taková tragedie nebyla, dneska byl problém spíš v hlavě. Což ale nemění nic na tom, že to dneska - bohužel - stálo za starou bačkoru.
Reagovat
Andrew89
Dneska tam chyběl hlavně zápal, zdálo se mi, že ani vyhrát nechtěla. Krom toho gemu když jí vzala podní čistou hrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, jako by jí chyběla motivace, jako by se nebyla schopná hecnout..
Reagovat
smazaný uživatel
obcas mam pocit, ze by ten Petrin psychiatr mel jezdit s ni a sedet tam co nejblize kurtu a vysilat jejim smerem nejake pozitivni vlny ci co. A to to nemyslim nijak hanlive, dnes to proste teda vubec nezvladla. Start travove sezony opravdu spatnej, no, uvidime.
Reagovat
smazaný uživatel
Co uvidíme vždyť to vidíš od samého začátku sezony snad ne ? na French Open se dostala do semifinále jen z jednoho důvodu a to díky příznivému losu a pořád si každý bude trpně myslet a doufat , no tak doufejte dál i na US openu či olympiadě .
Reagovat
smazaný uživatel
Zvladla akorat start a zaver zapasu, tam ukazala jake jsou jeji moznosti na trave. Jinak hrala strasne tak nejak unavene, bez zapalu. Co vic vubec "se nesnazila" na servise - celkem nechapu, na trave dost dulezite. Ekaterina byla uplne v poho k porazeni - bylo to videt jak na zacatku, tak na konci zapasu. Nemyslim si, ze by to byla nejak zvlast tezka souperka, a je mi fuk, ze to tady 2 roky zpet vyhrala.
Nevim jaky je problem ji namotivovat na tyhle turnaje. Tim spis ze obhajovala finale.
Takze souhlas start hodne nepodareny, a spatny. Na tomhle povrchu neni zadna omluva. Mela to dat:) Ale porad je to sport a GS jeste nezacal. Takze porad ji na Wimbledon verim, hlavne v tom, ze nebude hrat tak pasivne a tak odevzdane jak obcas dnes predvedla, nebot jinak samosebou, timhle zpusobem neudela vysledek zadnej:)
Reagovat
Andrew89
Trapné ohánění losem. Když už jsme u toho vítězka RG- Maria měla ještě příznivější los než Petra:) nehraje se na to kdyby coby. dostala se do SF a to se počítá. to že Vám to vadí je Váš problém:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle ohaneni se losem je fakt traparna a neni k tomu co dodavat, viz komentare druhych. Ja s tim problem nemam a nejaky kdyby... Ja fakt nepotrebuju, aby na ceste do SF porazela zensky z prvni desitky, to ani neni pri stavajicim systemu losovani dost dobre mozne. Sezona se hodnoti az na konci, tak uvidime.
Reagovat
Heather_Fedex
maria potkala 3 hracky s top 30 (1 z zop 5) cestou za titulem na rg, petra ani jednu hracku z top 50 cestou do semi. to je holy FAKT. takze napsat, ze masa mela jednoduchsi los, je absurdne
Reagovat
Andrew89
prdel si nedělám.:)
Reagovat
Andrew89
PS: ani jedna neměla jednoduchý los. to jen tim tady všichni mávají. PEtra tam měla- Schiavone, Na Li atd, Maria- Serenu atd. to že vypadli je prostě fakt a tak se to má brát. :) to ale tady někteří prostě nepochopí:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se dívám tu je plno fanatiku Petry Kvitové co pokaždé jak vypadne tak ji dokážou obhájit že měla těžkou soupeřku nebo nebyla zdravotně v pořádku ale hlavně že vyhraje Wimbledon podle zdejších pablbu .
Reagovat
smazaný uživatel
A co je na tom spatneho, kdyz tomu nekdo veri. To mi prosim te vysvetli...?
Co se tyce omlouvani Petry, tak o tom nebudu diskutovat...to at si vyresi kazdy sam, nejlepe hracka, ze.
Ale co je tak pablbeho verit, ze to muze obhajit, to nechapu. Co vic v tomto roce na GS byla 2x v semi., tak proc by v 3.GS nemohla vyhrat? Ikyz ted vyletela uz v prvnim kole jak koukam.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že jí Petra neměla porazit, ale Makarovová není lehká soupeřka. Z těch možností do prvního kola nejtěžší možná.
Reagovat
smazaný uživatel
Červ jako ty, by potřeboval zašlápnout a třikrát otočit podpatkem
Reagovat
smazaný uživatel
A koho by jste proboha chtěli aby Petra vyhrála hráčku z druhé stovky ? a v dalším kole to samé ? a pak by jste si mohli říkat že Petra je ve formě když porazila hráčky z druhé stovky .No jo Makarova je těžká soupeřka a Serena Williamsová nebo Viktoria Azarenková budou lehké soupeřky na Wimbledonu to je směšné celá ta diskuze tady .
Reagovat
smazaný uživatel
Paradoxně to může být tak, že Vika i Serena budou pro Petru snažší soupeřky, tam totiž nebude mít problém s motivací, což se mi zdálo, že jí dneska trochu chyběla. Ale to bys věděla, kdybys ten tenis trochu sledovala.
Reagovat
Andrew89
Petře se nedaří vůbec nic:D dlouho jsem jí neviděl hrát takhle nekoncentrovaně. Makarova hraje pěkně. čekal jsem, že to bude těžkej zápas. Makarova vůbec není lehká soupeřka a na trávě už turnaj hrála. Petry je to první zápas na trávě a bylo by důležité ho vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
nerekl bych ze se ji nedari vubec nic, ale 1/ servis nekde nechala holka v satne. 2/ chybi mi trosku u ni zapal vic bojovat, vic si chodit na sit....Hodne na mne pusobi odevzdane od chvile, kdy se ji prestalo darit na servisu. Ma krasny momenty, ty sve klasicke, ale hned potom je schopna uplne bez problemu vsechno vyhazet ven...nebo se nehnout ani metr...
Chapu, ze to neni jeste GS, ale myslim, ze by potrebovala aspon 2 zapasy na to, aby se dobre na trave rozehrala....
Reagovat
smazaný uživatel
No, je to spatny, coz ovsem zase nahraje mnohym dusevnim mrzakum, uz se zacinaj rojit....:-)
Reagovat
Heather_Fedex
makarova kdysi turnaj v eastbourne vyhrala, takze to nebude nejake orezavatko- v podstate peta dostala jednu z nejtezsich moznych souperek hned na uvod. a co se tyce toho petrino zapaleni: uz delsi dobu se mi zda, ze je v zapasech petra bez jiskry. temer zadne "zazrati" do zapasu, kt. jsem u ni videla loni temer v kazdem zapase, vyjimkou byl azda jenom zapas na us open. ale tak jeste neprohrala, kvitko zajiste jeste zabojuje ;)
Reagovat
Andrew89
přesně no:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si normální klaun a sni dál sem velice zvědav na co se vymluvíš až Petra vypadne s Makarovu a už vím sorry vlastně měla zdravotní potíže EXPERTE .Ty si pleteš tenis s ping pongem ty klaune !
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz Petra mela behem prvniho setu jeden z dalsich brejku na 5:2, tak to vypadalo, ze se na trave hned chytla jak potrebovala, a hned v prvnim zapase a setu. Ale brejk nepotvrdila, a odeslo ji teda celkem drsne podani. Mela krasny momenty, ale bohuzel BP absolutne mimo. A servis zatim nefunguje. Tak doufam, ze to bude podobne jak minuly rok, kdy v Eastbourne odegrala skoro vsechno ve 3 setech...
Potrebuje se rozehrat, aspon na dve tri kola. Toz doufam, ze ji to vyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Toz stale je na svem servisu totalne out. 4 dvojchyby. To je lepsi to sledovat se zavrenyma ocima.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nikomu nesměji ale jestli někdo napíše že já tenisu nerozumím a pod to napíše nesmyslný argument tipu že Máše dojde zrovna Forma a další je bez formy tak je to divný nemyslíš ?si pořádně přečti co tam je , jinak je mi to taky celkem šumák .
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim proc by Petra na trave nemohla vyhrat. Vubec nechapu Tvou reakci, ze se nekomu smejes a jeste k tomu davas divne argumenty....nebo nekomu rikas, ze tenisu nerozumi. Je mi to sumak, jestli tomu rozumim. Odbornik nejsem. Ale k veci:
V Miami jsem ji nefavorizoval, ani na IW, naopak.
Na antuce se na RG predvedla tak, ze mne osobne prekvapila, dost podobne jako minuly rok ve Spanelsku.
Koukni se poradne jakym stylem ta holka hraje. Minuly rok se trapila na RG, dokonce byla tak trochu z formy i v Eastbourne tesne pred Wimblasem, a presto v Eastb. hrala finale, ta se tam vylozene musela doskrabat - nemela fakt formu, co vic ve finale byl vitr jak prase, takze zapas byl tim dost ovlivnen, a Marion jeste predvadela ty svy MTO akce.... Petre proste trava sedi. Ma k tomu vsechny predpoklady. Minuly rok ji nikdo moc neveril, krom anglanu - komentatoru, kteri ji videli jako hlavni favoritku!!!! Velmi zajimave, ze??? Proc asi.
Letos se ji opet moc neveri, ale jak uvedl freeteepek, sazkovky uz nejsou tak stedre. Takze je videt, ze vitr z ni maj.
Jako fanousek tehle hracky, a jako fanousek - ne odbornik, ale fan, pro ktereho ma povrch v zenskem tenisu stale velkou dulezitost proste Petre verim, a jen opakuji, pokud bude zdrava, a zatim je, tak nevidim problem, proc by tato hracka se stylem servis volej, ktery ovlada velmi dobre neobhajila Wimbledon.
Minuly rok byla Serena ve velmi dobre dispozici, Venus ve velmi dobre dispozici, Masa hrala jak z partesu, Vika hrala skvele, opet se potvrdilo, ze bulharsky pirozek je na trave sakra nebezpecna hracka. No ale i tak Petra vyhrala.
Pro mne je to travarka par-excelance, a tahle hracka bude jeste dlouho vladnout na tomhle povrchu, at se Ti to libi nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=R26RvRctz4Q

Koukni se jak se dela 222 winneru na trave behem jednoho turnaje :P
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jo, to sem taky videl, je to mazec....:-] Tak jen doufejme, ze letos to cislo bude jeste vyssi!
Reagovat
smazaný uživatel
A kdy mi dáš odkaz na winnery Mashy na RG a Viky na AO? :D Jinak si nemyslím, že loni na Wimbledonu byla Serena ve velmi dobré dispozici. Vždyť to bylo nedlouho po tom, co se vrátila po nemoci a určitě ještě nebyla v takové kondici... Ale že je Petra jednou z největších favoritek, o tom žádná.
Reagovat
smazaný uživatel
O takovem videu nevim, najdi ho Ty:)

Ad. Serena > letos si kazdy myslel, ze na RG Serena bude zlobit, nebot je v dobre dispozici...no dopadlo to jak to dopadlo.
Minuly rok hrala fakt dobre, dostala ji po krasne boji Marion. Kdo vi jak by to vypadalo pozdeji.
O Wiliamskach je znamo, ze travu maj rady, a vzdy se ve Wimbledonu velmi dobre citily, at hraly behem sezony jakkoliv:)
Reagovat
Heather_Fedex
monty, ja uz bych hrozne moc rada videla video s winnermi marie na rg. doufam, ze se dockame ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám, že takové video někdo udělá. :) Sice jsem zatím nenašel video s winnery, ale našel jsem jiná zajímavá videa s Mashou... Třeba tady je rozhovor po finále ve studiu televize France 2. Bohužel neumím francouzsky, takže tomu moc nerozumím. :D Jsou tam spolu s Mashou taky Tatiana Golovin a Justine Henin. Tati byla moje oblíbená hráčka a mrzí mě, že musela tak brzy skončit. Moc jí to v tom videu sluší. Justine je zase zajímavě ostříhaná... Nejzajímavější asi je, jak si tam připíjejí šampaňským. :D
http://www.youtube.com/watch?v=lK7yVHQPp2I

Mimochodem, podívala ses na to video s Černobylem, co jsem tady včera dával? :)
Reagovat
Heather_Fedex
ano, ten cernobyl byl hodne dobry ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi to líbilo. Hodně jsem si o tom v souvislosti s Mashou přečetl a věděl jsem, že se tam předloni byla podívat. No a včera jsem úplně náhodou našel video. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak predne k tomu clanku. Bez vetsich kecu se mi to jevi jako naprosta utopie. Podle meho se svoji hrou nema Sarapce, Peter a Vice vubec sanci konkurovat.

Jinak, porad dokola se objevujou, a to nejen tady, prispevky, ze Petra letos neporazila hracku z prvni desitky. To samozrejme neni pravda. Na Hopman Cupu porazila hned dve, Bartoli a prave Wozniackou. Predpokladam, ze se zase objevi hloupe kecy, ze ty zapasy nemaj hodnotu atd. atd. A potom az na Sarapku se k zapasu s zadnou jinou ani nedostala, takze nechapu todle zvaneni. Se Sarapkou ma zkratka problem a prohrala s ni 3x v SF, snad se to konecne prolomi. A pokud budeme brat Kerberovou jako hracku z prvni desitky, tak tu porazila take. Tu prohru v Rime moc neberu, protoze tam byla zranena a doted nechapu, proc to neskrecovala. Proste kazdej vidi jen to, co chce videt. Kdo sleduje zensky tenis delsi dobu, tak vi, ze postaveni na zebricku je casto jen lehke priblizeni k tomu, jak asi zapas dopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jeste v dalsim SF projela zapas s Na Li, abych byl presnej, to jsou sumasumarum 4x SF, pred nejakym rokem a pul by to byl porad velkej uspech, dnes je to vlasten neuspech, jenze my Cesi jsme opravdu podivnej narudek, viz napr. chovani "fandu" po prohre s Ruskem tedka na ME ve fotbale, klasicka ukazka ceske malosti.
Reagovat
petrulinka
Úplně souhlasím!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím sice co myslíš tím "chování fandů", ale měl bys rozlišovat co je opodstatněná kritika po předvedeném výkonu. Já pouze zaznamenal komentáře, že s takhle předvedenou hrou a taktickou přípravou nelze nikdy uspět. Ruku na srdce, tobě se ten výkon líbil? A oprávněná kritika měla nepodstatný vliv na zlepšení.... jinak osobně vidím pozvolný úpadek českého fotbalu za fungování stávajícího trenéra. Doufám, že tohle nevidíš jako mou malost...
Reagovat
smazaný uživatel
No, kazda kritika musi byt konstruktivni a objektivni, to je znama vec. Jenze Cesi obecne tyto pojmy neznaj, jakmile se jen trochu nedari, tak okamzite vsechno a vsude odsuzuji a na vse plivou, nadavaj a pritrouble halekaj. Kdyz Irove prohraji zapas, jejich fandove zpivaji hymnu. Kdyz se to stane nam, tak piskame a halekame hovadiny. Nejhorsi jsou ti, kteri sami nikdy nic nedokazali. Ale tenhle rys ceske narodni povahy je dostatecne znamy a nema cenu to rozebirat. Petriny vykony maj svoje velke vykyvy a tak tomu bude vzdy, proste to ma v povaze, ostatne sam Kotyza tohel rek an rovinu. Nektere jeji zapasy se mi libi, nektere ne, to je ale ve sportu naprosto normalni. Kdyz si ale promitnu jeji zapasy z mnuleho roku, tak to taky nekdy nebyla zadna slava, letos se az tak moc nedari, chybi tomu ta koncovka, kterou mari Sarapka. No a co? Svet se z toho nepodela a navic jsem presvedcenej, ze tzv. kritiku na tehchle serverech stejne necte, zaplatpanbu.... Ja, jako jeji fanousek, beru, ze se ji nedari uplne na stopro a verim, ze se to zlepsi, a kdyz ne, tak pristi rok, a kdyz ani ten ne, tak treba pristi, ale abych se z toho potentockoval a porad nadaval...na to mam jiny problemy. Jinak, upadek jakehokoli sportu vetsinou nesouvisi s nejakym jednim trenerem, ale s celkovou situaci sportu v dane zemi. U nas se blizi nejen upadek fotbalu, ale i hokeje, ale hlavnim duvodem je predevsim zmensujici se hracska zakladna, neni zkratka z ceho vybirat, hokej hrajou spis decka movitejsich, protoze je to opravdu nakladna vec, sam mam kluka, co hraje zaky za Beroun, takze bych moh vypravet. To naopak prave diky Petre a Berdychovi clenska zakladna tenisu zacala zase narustat, takze za jejich uspechy jim lze jen podekovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak "pitomci" jsou všude, nejen u nás, bohužel něco na tom bude, že v naší zemi dostávají příliš velký prostor k viditelné seberealizaci..., ale to je opravdu jiné téma. Máš pravdu, že Petra má ve svých výkonech výkyvy, ale přikládám to také jejímu věku. Za tři roky to bude úplně jiná hráčka, je na ní vidět, že má chuť posouvat svou hru k lepším výkonům. Oproti výše zmíňované Caroline, se vydala jinou cestou, nejde jí tak o mediální "bezchybný obraz", jako o tenis. Určitě se to v dohledné době ( do tří let )sejde a tou světovou jedničkou se stane :).
Ono ani ten tenis není levná záležitost, osobně chodí hrát ještě squash a to pak ty peníze jenom lítají :). Ale potřebuji to, člověk se pak cítí přijemně naladěn, zvláště, když u pozápasového pivka začnem rozebírat svou hru...to jen tak pro odlehčení :).
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak už to chápu tak vždy jak Petra prohraje tak je zraněná tak že pokud prohraje na Wimbledonu tak to nebude svojí neschopností ale k vůli zranění díky za info .
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, uz jsem mel strach, ze se budem nejak hloupe dohadovat
Reagovat
smazaný uživatel
co je tohle za nesmysl? nikdo nic takoveho nenapsal, jasne je v tech prispevcich napsano, ze ma velke vykyvy ve hre, vubec ji neomlouvam, pouze u jednoho jedineho zapasu jsem napsal, ze prohra byla zpusobena zranenim a to je holy fakt, to bylo od zacatku do konce zapasu videt, dvakrat byla osetrovana, takze nechapu, o co ti jde; proc to neskrecovala?.....cert vi, asi porad verila, ze Kerberku nejak utluce.
Reagovat
rib
No, dokud táta pomáhá, tak se asi zázrak nestane...
Reagovat
smazaný uživatel
To my dřív ocas upadne než aby si to dokázala .
Reagovat
smazaný uživatel
Děvče zlaté, jsi celkem sympaťanda a sebedůvěra je fajn věc, ale vážně, opravdu si myslíš, že proti hráčkám jako jsou Máša, Vika, Serena, Venus nebo Petra máš na rychlé trávě nějakou šanci?
Reagovat
spaniel
Chudak holka, pravdepodobne nekde v rozhovoru pro dansky platek rekla neco jako ze doufa, ze se odrazila ode dna, ze se diky vypadnuti na RG mohla dele pripravovat na trave a ze doufa v dobry vysledek ve W a uz je z ni nafuka, co to tam jede vyhrat :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale letos Wimbledon ne. Pokud vim, Petra je zdrava:) Takze, pokud Petra bude zdravotne ok, letos opet neda zadny holce na trave sanci:)
Ale jinak ji chapu, jet na jakykoliv turnaj a nechtit ho vyhrat, nebo aspon nemyslet o celkove vyhre, je svym zpusobem ztrata casu....a teda dost blby psychicky nasteveni.
Reagovat
smazaný uživatel
ha ha dobře si mě pobavil co sis šlehnul do žili nebo šňupl prý Petra letos nedá na Wimbledonu žádný holce šanci cha cha cha cha cha a to sis říkal taky jak hrála Indian Wells nebo Miami ne ? kde je povrch hodně rychlí nebo ve Stuttgartu , Madridu či Římě sis to taky říkal ne ? cha cha cha cha nebo si to zjistil po French Open ? kde měla hráčky jako Barty ,Radwanska U,Bratchikova ,Lepchenko,Shvedova, ne ? cha cha cha cha cha Shvedova kdyby nebyla hodně nervozní že se může dostat do semifinále grand slamu tak Petruška už končí ve čtvrt finále . Řekni jaký v čem na Petru nebudou mít ostatní holky jako je Serena Williams , Azarenka , Maria a jako čený kůň turnaje Venus Williams řekni v čem ? když nedokázala letos obhájit ani Madrid a nedokázala letos ani vyhrát žádný turnaj , tak proč by najednou z ničeho nic měla hrát jak světová jednička a drtit všechny hráčky na Wimbledonu ? , sní dál kámo a nebo se prober do reality .
Reagovat
freeteepek
Nic proti, ale myslím, že tenisu moc nerozumíš. Když mohla Serena prohrát s Virginii Razzanovou, 91. hráčkou světa, v prvním kole FO, tak proč by ji Petra nemohla ve Wimbledonu porazit? Vika není ve formě. Marii forma za chvíli skončí:-)Venus na FO vypadla ve druhým kole s Radwaňskou, která došla jen o kolo dál.
A teď mi řekni, která hráčka letos kromě Šarapovový došla na GS dvakrát do SF?
Pro tvojí informaci. Loni měla Petra před Wimbledonem vyhraných několik turnajů a kurz na vítězství 7:1. Letos turnaj zatím nevyhrála žádný, ale kurz 4,5:1. Jakto, že má třetí nejnižší kurz? Jsou ti, co stanovují kurzy, pitomci?
Reagovat
smazaný uživatel
Nic proti ale ty napíšeš takovou hovadinu že Vika není ve formě. Marii forma za chvíli skončí a my budeš tvrdit že tenisu nerozumím cha cha cha cha cha ty vole to si mě fakt pobavil za to Petra je v top formě cha cha cha cha ona letos neporazila žádnou hráčku s první desítky a ty napíšeš sorry ale takovou pičovinu . Další věc asi si nevyděl zápas Sereny s Razzano jinak bys to nemohl napsat ,Serena se nechala rozhodit v tieberku druhého setu a pak se na to logicky vysrala a začala hrát od stavu 0.5 což proti frantíkovy který hraje doma navíc když ho povzbuzuje diváci a motivuji hráčku k ještě lepšímu výkonu tak je už trošku pozdě hrát ze stavu jaký byl .Další věc Maria ti řekla že ji skončí forma ted před Wimbledonem ? nebo Vika ti řekla že nemá formu ? to si zjistil na čem že nemá formu ? jako 39 vítěství a jen 4 prohry to jako nemá formu ? a ty my budeš tvrdit že já tenisu nerozumím a ty si expert když napíšeš takovou kravinu ? .Musíš snad vědět že od Azi je antuka nejhorší povrch . A že podle tebe má Petra top formu když tvrdíte že bude drtit každého na Wimbledonu a má lepší formu než Maria a Vika tak koho letos Petra s první 10sítky porazila ? když má tu neskutečnou formu že obhájí titul ve wimbledonu a hráčka jako Serena Vika a Maria tam ani už nemusí hrát protože Petra je smete a bude nadělovat kanáry. Nic proti tobě ale jestli ty napíšeš že já tenisu nerozumí a napíšeš takový nesmysl že někomu dojde forma a že další top hráčka je s formy a přitom prohrála letos jen 4 zápasy a podle toho usuzuješ že je bez formy tak si klaun sám o sobě sorry .
Reagovat
smazaný uživatel
ti co stanovují kurzy to jsou pitomci protože jim jde jen o zisk a prodej kurzu je nezajímá jestli ten kurz vyhraje ale je zajímá jejich prodej . Minulý rok před Wimbledonem Petru nikdo neznal to byl a jí hlavní důvod vysokého kurzu ale ty jsi expert a já tenisu nerozumím tak sorry kámo omlouvám se .
Reagovat
smazaný uživatel
Tak od začátku..
a) kurty v IW a Miami nejsou rychlé. Americké tvrdé povrchy patří k nejpomalejším na okruhu. Petra se letos do USA vracela po zdravotních problémech ještě ne zcela vyléčená. V Miami je vlhké teplé podnebí, což je pro astmatika vyloženě ráj /ironie/.
b) ve Stuttgartu došla do semifinále, kde jí o pár míčků přehrála Máša, v Madridu jí porazila Lucka Hradecká, která následně porazila i Sam Stosurovou a zle zatápěla i Sereně, v Římě na hodně pomalé antuce vypadla s Kerberovou především kvůli zranění břišního svalu.
c) na RG došla do semifinále, když ve čtvrtfinále porazila Švedovovou, hráčku, která v minulosti dokázala GS vyhrát, byť ve čtyřhře a Li nadělila kanára, takže strachem z vítězství rozhodně netrpí
d) ve Wimbledonu 2010 Petra coby hráčka mimo top 50 došla až do semifinále, kde nestačila na pozdější vítězku Serenu Williamsovou, což jasně svědčí o tom, že jí londýnská tráva vyloženě vyhovuje
Závěr: Petra na tebou vyjmenované hráčky má a může je porazit. Samozřejmě všechny se na trávě cítí jako doma a nikdo neříká, že to bude lehké, zvlášť proti Máše, která je teď ve velmi dobré formě.
Reagovat
smazaný uživatel
ale já neříkám že na ně nemá nebo že nevyhraje já ji to přeji at obhájí ale tvrdit že Máše dojde forma Vika je bez formy nebo že Venus vypadla na French Open a dělat ze sebe borce co tenisu rozumí je dost směšné a musel sem se zasmát . Venus sice nemá optimální formu ale odepisovat hráčku která vypadla na povrchu který nesnáší ze všech povrchu a navíc když ted bude hrát na svém nejoblibenějším ze všech povrchu je dost směšné navíc když ještě pořád patří do té top špičky ale měla smůlu na zranění .
Reagovat
smazaný uživatel
Oba předřečníci - Vlk i freeteepek - patří k těm, kteří všeobecný tenisový přehled rozhodně mají, takže jistě mají reálnou představu o rozložení sil před Wimbledonem. ;-)
Mimochodem více než zranění teď Venus brzdí především Sjörgenův syndrom.
Reagovat
spaniel
Ti vole, my tu pisete takovi volovyni, cha cha chaaa...zet si slehly do zili,ne...chachaaa...je jasni ze Venus a Serna sou cerni kone, cha cha chaaa vi temu vubec nerozumite...dit keho porazyla s prvny desytki? nykoho my rekla, cha cha
Reagovat
freeteepek
Máš pravdu, jsem expert:-) Tu omluvu bych bral, kdyby byla myšlená upřímně. Ti co stanovují kurzy pitomci nejsou, jinak by to nemohli dělat, protože by jen prodělávali:-))
Jo, Maria mi to řekla. A na Vice to je vidět. Divím se, že sis toho nevšim. A Serena se na to nevysrala. To už bys mohl vědět, kdybys opravdu rozumněl tenisu, že Serena se nikdy nevzdává. A pro příště si odpusť ty sprostý výrazy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak věřit může...ale s její hrou tomu nevěřím! Mě ukažte na jednu jedinou hráčku která jde do zápasu s tim že nevěří že vyhraje,to by tam ani nemusela lízt :) Ale stát se může všecko...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro, řekněme, že momentálně to je solidně velká utopie...
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhral už niekto v histórií Wimbledon bez víťazného úderu?
Reagovat
Padme
Nadal :D Neee to je samozřejmě blbá legrace ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ta holka je hodně sebevědomá :D Jako nevěřim, že ona ten Wimbledon může vyhrát. Moc bych se nedivil, kdyby vypadla v prvním 3 kolech. Vlastně jaká kolik hráčka, která má sílu a při té hře trošku přemýšlí a dokáže Karolínu honit z rohu do rohu, tak jí může porazit. Přece jenom, už nebude mít tak dobrej los jako když byla světová jednička. Takže na nákou tu kvalitnější hráčku narazí dřív :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky můžu vyhrát wimbledon..na playstationu.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne? :) Ani mi to nepřijde od Caro nějak přehnaně sebevědomé. Kdyby nevěřila, že může uspět, tak tam ani nemusí jezdit... Je to sport a stát se může cokoliv. Kdo by čekal Saru ve finále RG (kromě qsubta :D) nebo Angelique v semifinále loňského US Open? Je tam nějaký užší okruh favoritek (Masha, Petra, Vika, Serena), ale pak je tam spousta spolufavoritek, které můžou překvapit. Minimálně z první dvacítky má podle mě šanci úplně každý... Je pravda, že se Caroline moc nepovedla antuka, ale to už je pryč. Poslední výsledky ukazály, že úspěšným hráčkám z antuky se zase nedaří na trávě (Sam, Sara). Tak uvidíme, jak se zítra zadaří Caroline proti Christině McHale... Jak už tady bylo napsáno: Caro ví, jaké to je vyhrát Wimbledon. Vyhrála ho v roce 2006, i když "jenom" juniorský. :)
Reagovat
Bob
Ale monty :D vyjádřit na toto téma trošku méně hezká nebo atraktivní hráčka, která nehraje špatně, tak ani nezareaguješ! :D (tvé oblíbenkyně, jak rád říkáš) Bohužel, stejně jako ostatní jsem toho názoru, že vize a touha je to krásná, ale splnit to nedokáže. Ruku na srdce, možná je hezká, ale už není co bývala.. ale ať se snaží, to není na škodu..
Reagovat
smazaný uživatel
Nezastírám, že máš pravdu. :D Kdyby se takhle nevyjádřila moje oblíbená hráčka, tak bych asi nic moc nenapsal... Jenže v tomhle případě jsem věděl, jak ta diskuse bude vypadat, tak jsem chtěl napsat aspoň jeden povzbuzující komentář. :) Podobně jsem to udělal i tady v článku o Aně...
http://www.tenisportal.cz/zpravy/vratim-se-zpet-na-vrchol-a-vyhraju-grandslam-veri-ivanovicova-9668/

A ještě taková vsuvka: Jestli je Caro "nezdravě sebevědomá", tak nevím, co jsou potom čeští fotbalisté. :D
Reagovat
freeteepek
Caro především ví, jaké to je, být víc než rok světovou jedničkou...Hlavu má dobrou. S její hrou je to už o něco horší. Šanci ale určitě nějakou má. Hlavní je neztrácet víru a jednoho dne se to určitě podaří:-)
Reagovat
Heather_Fedex
trochu skromnosti neuskodi, caroline....serena, petra, masa ji posle domu....a pri troche smule nalos se nemusi dostat ani do osmifinale....kdyby rekla, ze chce vyhrat us open, tak to pochopim, ale wimbledon?? nehrozi!
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych viděl rozdíl, mezi "vyhraju Wimbledon" a "věřím, že můžu vyhrát Wimbledon". :) Na druhou stranu s tebou souhlasím, že na US Open má Caro asi větší šanci. Aspoň její minulé výsledky tomu nasvědčují.

A teď přejdu od Caro k Mashe... Našel jsem pěkné video z roku 2010 o jejím vztahu k Černobylu a okolí. Jsou tam i záběry z její návštěvy této oblasti... Dávám to sem, protože jsem před pár dny psal, že o tom mluvila v loňském rozhovoru pro Sport magazín. Takže kdo má zájem a 12 minut času, ten se na to může podívat. :)
http://www.youtube.com/watch?v=ye_l7fiHU-4
Reagovat
Heather_Fedex
ja si rozhodne stojim za tim, co jsem napsala: a to fakt, ze caroline je v tomhle hodne neskromna a nezdrave sebevedoma.
a co se tyce sary: u ni to az takovym sokem nebylo, kdyz se probojovala do finale. predci hra sary je zalozena na vynikajicim pohybu a zmene rytmu hry, cili ma vsechny predpoklady na to, aby byla na antuce uspesna, konec koncu, 3 tituly na antuce letos naseptavaly, ze by mohla byt cernym konem rg.
co se tyce caro: nema temer zadne herne dispozice, aby opanovala wimbledon. kdy naposledy vyhrala wimbledon hracka hrajici udrzbu??? pro me bude u caroline prekvapenim, kdyby se dostala do ctvrtfinale a ne to jeste do finale ;) zalezet bude i od losu, kdyz k ni bude milosrdnejsi, tak do 4. kola dojde. ale lepsi vysledek by byl pro me opravdu sokem, zejmena kdyz vezmu v potaz vykonnostni pokles strmhlav dolu u caroline
Reagovat
smazaný uživatel
Tak oni to za posledních 12 let vyhrály devětkrát sestry Williamsovy. :D Pak jednou Masha, Amélie Mauresmo a Petra... Caro je určitě sebevědomá, ale nemyslím si, že by byla nezdravě. Já taky neočekávám, že vyhraje Wimbledon. Momentálně tam jsou prostě hráčky v lepší formě. Ale šance je vždycky a není důvod si nevěřit... Myslím, že Caro a její vyjádření jsou tady častějším námětem pro články než u jiných hráček (nepočítám Češky). Asi pan Zabloudil dobře ví, že bude mít pod článkem hodně komentářů. :D
Reagovat
VlS
stát se může téměř cokoliv. Pokud se to nestane (výhra Wimbledonu nějakým zázrakem a působením nadpřirozených sil), tak se jistě stane, že ji spousta dalších lidí prohlásí za nafučenýho spratka. No tak uvidíme, aby náhodou neskončila v 1. kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, proč by měla být nafučená? Protože řekla nahlas to, na co dalších x hráček myslí? :D Caro se holt řídí heslem "co na srdci, to na jazyku"... Jestli se jí nezadaří, tak si dovedu představit, jak tady bude vypadat diskuse. Já už věděl, jak bude vypadat tahle diskuse. :D Asi nemá cenu si z toho dělat hlavu... Nejlepší odpověď bude, když jí budu dál fandit, ať už to dopadne jakkoliv. :)
Reagovat
kejv2
Presne tak, Monty. Jen si ji klidne fandi, ale hlavne ji prosim neobhajuj vic nez 1 prispevkem na clanek :)
Reagovat
VlS
řídit se heslem, co na srdci, to na jazyku, to může snad opravdu jen kretén s IQ 45. Normální člověk s IQ alespoň 90 přemýšlí o tom, jaký ohlas a dopad jeho prohlášení vyvolá. Aspoň na ni vsaď aspoň litr, ať ukážeš, že ji opravdu věříš. Jestli ji nevěříš za litr, tak ji neobhajuj - úsměv (a nezačni mi vysvětlovat, že ze zásady nevsázíš, bude to vypadat jako výmluva :-D
Reagovat
smazaný uživatel
V reakci na Heather jsem napsal: "Já taky neočekávám, že vyhraje Wimbledon. Momentálně tam jsou prostě hráčky v lepší formě. Ale šance je vždycky a není důvod si nevěřit..." Myslím, že to mluví za všechno. :) Určitě je třeba o svých slovech přemýšlet, ale zase není důvod se bát něco říkat. Caro neřekla nic tak strašného. Myslím si, že kdyby to řekla jiná hráčka, tak by ta diskuse vypadala zase trochu jinak... Kdybych se chtěl vykrucovat, tak bych ti řekl, že zaprvé litr nemám, zadruhé jsem se sázením už dávno seknul a zatřetí bych si musel zároveň vsadit i na další tři hráčky. Jenže to nejsou výmluvy, to je všechno pravda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta vyhraje a pes mi doma zazpívá hymnu.
Reagovat
Tominoo
to ze vyhrala juniorsky wimbledon v 2006.. takmer kazda hracka s agresivnym stylom hry ju posle domov
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist