Nadal a Djokovič si na Roland Garros zahrají o titul, ale i o post světové jedničky

6. 6. 2014, 15:46
Rozhovory 241
FRENCH OPEN MUŽI - Osminásobný šampion Roland Garros Rafael Nadal postoupil po výhře nad Britem Andym Murraym podeváté do finále pařížského grandslamu. Španěl ve Francii vyhrál už rekordní 65. utkání a v neděli si s druhým nasazeným Novakem Djokovičem, jenž dnes porazil Ernestsa Gulbise z Lotyšska, zahraje nejen o zisk titulu, ale také o post světové jedničky.
Rafael Nadal

Novak Djokovič prošel do semifinále na Roland Garros se ztrátou jediného setu. Dnes se druhý hráč světového žebříčku utkal s překvapením pařížského grandslamu Ernestsem Gulbisem z Lotyšska, jenž tu porazil mimo jiné Radka Štěpánka, ve čtvrtém kole pak Rogera Federera a ve čtvrtfinále i českou jedničku Tomáše Berdycha.

Pětadvacetiletý Gulbis nastoupil do utkání se Srbem s negativní bilancí 1-4. Jedinou výhru si Lotyš připsal před pěti lety v prvním kole turnaje v Brisbane. Jediný zápas na antuce - ve čtvrtfinále French Open 2008 - vyhrál ve třech setech srbský favorit. Poslední vzájemný zápas spolu odehráli již v roce 2011 ve třetím kole turnaje v Indian Wells.

Djokovič zvládl utkání s Gulbisem až na třetí set dobře. V úvodu utkání působil jistěji a napáchal méně nevynucených chyb než jeho soupeř. V prvním setu vzal Lotyšovi dvakrát podání, zatímco sám na servisu ani jednou nezaváhal. Ve druhé sadě byla situace obdobná, Srb získal v osmé hře brejk a v následující hře set ukončil. Obě sady vyhrál Djokovič poměrem 6-3.

Ve třetím setu se ale Gulbis probral, začal hrát přesněji a více Djokoviče tlačil - připsal si v něm Novak Djokovič a Ernests Gulbiscelkem 19 vítězných úderů a napáchal pouze pět nevynucených chyb, zatímco Srb měl vítězných míčů 13 a nevynucených chyb 9. Šestinásobný grandslamový vítěz sice ve druhé a v šesté hře brejkboly odvrátil, v osmé hře už nátlaku Gulbise podlehl a podání si poprvé v zápase neudržel. Gulbis svou šanci nepromarnil a v následující hře dopodával a snížil na 1-2 na sety.

Čtvrté dějství bylo však až na jedno zaváhání znovu v režii tenisty ze Srbska. Po dvou hodinách a 34 minutách Djokovič proměnil mečbol a podruhé v kariéře tak postoupil do finále Roland Garros a už jen jedno vítězství ho dělí od zkompletování kariérního grandslamu. Lotyšský outsider po životním grandslamu poprvé v kariéře pronikne do elitní desítky žebříčku ATP.

"Nemám tolik zkušeností s velkými zápasy a byl jsem nervózní. Nehrál jsem dobře, nebyl to kvalitní tenis, jen ve třetím setu se mi povedlo dostat ho pod tlak a hrát solidně," hodnotil utkání na pozápasové konferenci Gulbis.

"Nebudu slavit, nestačí mi to. Teď potřebuju víc, už jsem závislý na úspěchu," uvedl Gulbis, jenž v minulých letech utápěl svůj talent v nezodpovědném životním stylu. "Cítil jsem, že velký úspěch byl blízko. Musím udělat ještě krok navíc. Jsem mimořádně motivovaný," dodal Lotyš.

Díky dnešnímu vítězství je sedmadvacetiletý Srb šestým tenistou historie, jemuž se podařilo postoupit minimálně dvakrát do finále každého grandslamu. Před ním to dokázali Ken Rosewall, Ivan Lendl, Andre Agassi, Roger Federer a Rafael Nadal.

Nadal smetl Murrayho
V nedělním finále se Djokovič utká s vítězem druhého semifinále, kterým je Španěl Rafael Nadal. Osminásobný šampion pařížského grandslamu postoupil do finále po výhře nad úřadujícím wimbledonským šampionem Andym Murraym.

Světová jednička si v zápase počínala naprosto suverénně. Nadal v utkání, jenž trvalo jednu hodinu a 41 minut, neztratil ani jednou vlastní podání, v utkání totiž ani jednou nečelil brejkbolu, nastřílel celkem 24 vítězných úderů a udělal pouze 15 nevynucených chyb. Murray neodvrátil ani jeden z šesti brejkbolů a po celou dobu zápasu se nedokázal dostat do správného rytmu.

Španěl tak po hladké výhře 6-3 6-2 6-1 postoupil už podeváté do finále antukového grandslamu. Jeho neuvěřitelná bilance se navýšila na 65-1 a v neděli si s Djokovičem zahraje nejen o rekordní devátý titul, bude také hájit své první místo v žebříčku ATP. Pokud ve finále vyhraje Djokovič, vrátí se na post světové jedničky on.

"Myslím, že jsem odehrál jeden ze svých nejlepších zápasů na Roland Garros. Je úžasné být znovu ve finále, je to jako sen. Novak je neuvěřitelný soupeř," uvedl Nadal, jenž dnes prodloužil svou rekordní sérii v Paříži na 34 vítězných zápasů.

Murray byl ze svého dnešního výkonu zklamaný. "Byl to hodně špatný, moc špatný den," uvedl bývalý svěřenec Ivana Lendla. "Netrefoval jsem hodně míčů, bylo to mimořádně frustrující. On na druhou stranu málokdy minul," dodal Murray.

- FRENCH OPEN 2014 muži -
(Francie / Paříž, antuka, 23.968.900 eur)
páteční výsledky (06. 06. 2014)
• Dvouhra - semifinále•
Djokovič (2-Srb.) - Gulbis (18-Lot.) 6-3 6-3 3-6 6-3
esa: 9-13
dvojchyby: 1-5
vítězné údery: 30-40
nevynucené chyby: 25-44
čas: 2 hodiny a 34 minut
Nadal (1-Šp.) - Murray (7-Brit.) 6-3 6-2 6-1
esa: 2-2
dvojchyby: 2-3
vítězné údery: 24-11
nevynucené chyby: 15-26
čas: 1 hodina 41 minut

Komentáře

241
Přidat komentář
UnrealTom
kua to bude match těšim se, je to 50-50 uvidíme jak to dopadne
Reagovat
dadaft
ono to tak prostě muselo dopadnout - na Nadala s Djokovičem momentálně, obzvlášť na antuce, nikdo nemá nárok.
vždyť Djokovič hrál na 80% max.
a Andy věděl po dvou gemech, že dneska ani náhodou.

bude to velký zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak pravíš, ale Djoko by to měl v neděli vyhrát, protože pak přijde Wimbledon a to je jeho nejméně oblíbený GS s vynikajícím Andym a možná znovuzrozeným Fedem. Takže by Djoko dál čekal na GS a to už by mohl být velký záhul na psychiku. Já mu zítra věřím, pokud ho tedy neskolila nějaká závažná viróza.
Reagovat
smazaný uživatel
.. vo tu strah mam, to zase jo, to vim, cau.
Reagovat
gigin
já jsem nejdřiv strah neměl, ale pak jsem strah měl.
Reagovat
dadaft
nejlepší to tady - z toho mála cca dvou let co pamatuju - bylo předloni okolo Wimbledonu a dál.
to se psaly básně
a pěly ódy.
Reagovat
gigin
Já si z nostalgie pročítám staré diskuze.
Reagovat
smazaný uživatel
:) ano, to byly jeste doby, kdy jsi chtel se mnou bydlet v dvojdomku;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Sojecko, strah uz nemusis mit...;) Labuti pisen mame za sebou;)
Ted je treba zavrit oci, neco napsat, a stando pede letet nekde do prirody nabrat dech;) Jinak s tim systemem nemuzes byt nejak jinak kompatibilni, proste to jinak lidsky system nepobere;)

Ja uz chtel opet system vyradit... na nejaky ten cas z provozu, ale Oskar hned narusil ty me plany...no, chlap si to umel nacasovat, teda;)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem zarejdovala kvuli tobe jeste zpet.. :-) Zvlastni, mas pravdu, Oskar se objevil presne, kdyz uz jsem chtela shodit hnizdo ze strazne vetve - prijala jsem to jako znameni... ;-) A to giginek prede mnou zabouchl dvojdomek uz tenkrat.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre, kdyz je vam smutno po tech odach a tak, tak jsem si pripravil pro vas malou bajku;) Takovy novy styl ezopa...
---
Jednou si to lesikem straduje bobr na kolobezce a projizdi kolem maleho paloucku, na kterem vidi medveda, jak odpaluje tenisovou raketou sisky do lesa. To bobra zaujalo, a tak se zastavi, a chvili medveda pozoruje... tak neda mu to, a zepta se.
"Hele medvede, co to prosim te vyvadis?"
Medved na neho koukne, a v klidu rika... "coby bobre, ucim sisky letat, ale co ty to vyvadis?"
Bobra tohle celkem prekvapi, a rika..."coby brachu, ucim lisku, aby mne vozila po lese, co je na tom divneho..., ale ty... no nechci te urazit, ale jsi teda pekny trouba"
Medved koukne na bobra tim svym medvedim pohledem a rika; "ty dvojzube jelito, to mne rika ten, kdo si plete lisku s jelenem?" a odpali sisku na bobra, ktera ho trefi do hlavy...
...a tak Bobr vezme kolobezku na hrbet a pelasi az k rece...az ho zastavi jeho bobrice..."chlape co blbnes a vlacis "tu svou lisku" na hrbetu",..."ale medved uci sisky letat a rikal mne, ze jsem trouba, ze nerozpoznam lisku od jelena"
Bobrice se na neho podiva a rika... "jako bych ti to porad nerikala, ...nepij tolik medoviny s medvedem!!!"
"Krom toho ti porad rikam, ze to neni liska, ale kanec, ty muj troubeline..."

---konec

Z toho plyne mnoho pouceni... jedno z nich je zarucene...dej zviratum nastroje, kterym nerozumi a zarucene bude veselo;D)))))
Reagovat
gigin
Mé dveře byly tobě samozřejmě otevřeny dokořán. Ale tys mi raději frnkla s titem. Nicméně jak zpívá Karel Plíhal:
Co jsme si, to jsme si, už je jiná doba,
fangle si vyvěsíme do oken oba.
Zahoďme emoce, vrchní, připiš čárky,
blíží se vánoce, tož pošleme si dárky.

MTMR :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hnizdo jeste nezhazovat;)
Aspon dokud neskonci trava;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak jsem pochopitelne behem drcene cihly oblozil strom orechama az tak, ze jsem se v nich uplne uz ztratil;)
Ale aspon mne nebylo obcas videt;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gigin...jooo dobry;) ale mam jeste jednu pro nas vsechny, pro tu nasi staru tenis klasik bandu;) Trochu melancholicke...ale dobry.

http://www.youtube.com/watch?v=ZnaHFXgzr2A
Reagovat
gigin
:)))
Jdu ven... Lai tev jauka diena!
Reagovat
smazaný uživatel
Take pomalu "vyletam", je tam venku kraasne:)
Drte se...
Reagovat
smazaný uživatel
jdu na kolo! :-)
Reagovat
rod_laver
http://www.marca.com/2014/06/06/en/more_sports/1402072945.html

Nadal: "I cried the day that Federer won the French open"
Reagovat
smazaný uživatel
I cried too.
Reagovat
smazaný uživatel
pred turnajom som mierne veril Nolemu,pred finale sa to otocilo,tak ci tak budem rad,ak vyhra Rafa asi trosku viacej:),dnes Rafa Andyho zadupal do zeme,a v podstate aj Novak Gulbisa,ten vyhral set,ale ziadne vzrusenie,zapas bol pod kontrolou
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je vlastně Sonja? Si říkám, že mi tady nějak chybí fanklub Djokera. Jednatel klubu gigin kolaboroval do Lotyšska a po Sonji se slehla zem. A pak, že Djoker už přes rok nevyhrál žádný grand slam.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci za nikoho mluvit, ale myslím, že Sonja se teď daleko víc realizuje na Twitteru a je spokojená. :)
Reagovat
Rafaeoli25
Cože, vyměnila tp za twitter?..taková zrada :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli přímo vyměnila... Každopádně se spolu vzájemně sledujeme, takže vím určitě, že je tam teď celkem aktivní. :)
Reagovat
Rafaeoli25
A v čem tam její aktivita hlavně spočívá? Diskuse nebo podpora Noleho?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi převážně podpora Novaka (a taky Aničky, Monči, Jeleny a dalších). :)
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně :), ale že se na to tady úplně vyprdla to je zvláštní, nemusí sem psát furt, ale ani jeden koment aspoň občas, no zvláštní..
Reagovat
gigin
A chodí na jedno tenisové fórum.
Reagovat
smazaný uživatel
Ktery? Jdu tam...;D)
Reagovat
gigin
Zahraniční :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No to mne je jedno;)
Ktery?;)
Reagovat
smazaný uživatel
mne to napis do vzkazu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na mě jste zapomněli? :-) Nejsem sice na TP dlouho, ale už jsem se etabloval :-)
Reagovat
gigin
a 4street je Nolefan.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nejsi takový výrazný jak Sonja, ta svého času regovala na skoro každý příspěvek, takže tu byla nepřehlédnutelná. Je pravda, že já sem letos chodí hodně jenom na GS, během sezony mín, tak jestli si taky, tak se omlouvám. :)
Reagovat
slacker
Jak by rekla F, promin si nezajimavy :-)) .. a okecavala by to cely den
Reagovat
Cico93
Grape ze su Nemci super tim?
Reagovat
Grape
Jo Němci se mi už několik let hodně líbí a ten titul by si tahle generace fakt zasloužila. A když si to tak celkově probírám, tak jim letos opravdu věřím nejvíc. :-)
Reagovat
Cico93
Inac v osemfinale sa stretne Brazilia bud so Spanielskom alebo Holandskom a jeden favorit bude out
Reagovat
Grape
To máš pravdu. Ale jeden z dvojice Španělsko Nizozemsko se tam ani nemusí dostat, Chile ve skupině nebude lehký soupeř, zvlášť v Jižní Americe.
Reagovat
Cico93
No jj bude to zaujimave ale premna Nemci number one !
Reagovat
gigin
https://twitter.com/jessica4stein/status/474956860798164992/photo/1
Reagovat
babolat.cz
dnes Gulbis ukázal, že není hoden TOP10.
Reagovat
gigin
A jo vlastně. Já zapomněl...
Reagovat
Rafaeoli25
Děláš si srandu? Není hoden top2, ale top10 zcela určitě..
Reagovat
gigin
https://twitter.com/vika7/status/474914376001261568
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem četl. :) Ostatně jsi mi to taky dřív psal, že Vika je Gulbisova kamarádka... No ale jestli bude mít Gulbis takové průpovídky na ženský tenis, tak asi neudělá dojem ani na Viku. :D Jinak si myslím, že Vika je mezi tenisty celkově hodně oblíbená (asi něco jako Novak u tenistek :)). Co vím, tak hodně kamarádí s Gaelem Monfilsem, Novakem, Gulbisem, Stakhovskym... Z mého pohledu dva sympaťáci a dva nesympaťáci. :D

Jinak už jsi možná viděl tuhle pěknou fotku... Tak ji tady dávám i pro ostatní, aby se ještě víc těšili na návrat Viky. :)
https://twitter.com/vika7/status/474964216647254016
Reagovat
smazaný uživatel
už po několikáté Gulbovi vyčítáš to prohlášení a fakt tomu nerozumím.. Kdyby si z holek dělal srandu, že jako by neměly hrát, protože to stojí za houby, nebo tak něco, tak bych chápal.. ale on nic takového neříká.. nebo sem si aspoň nevšiml.
Reagovat
smazaný uživatel
To sice ne, ale stejně to byly nesmysly. Tedy aspoň z mého pohledu...
Reagovat
smazaný uživatel
proč ti to přijde jako nesmysly? Proč si myslíš, že ty "nesmysly" říká?
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Nole vyhraje. Přeji mu to rozhodně více, protoze vyhrat jeden turnaj po 9 z 10, tak to uz je trosku moc. Titul uz by fakt mohl ziskat zase nekdo jiny. Jinak proti Nadalovi by asi krome Noleho mel na RG nejvetsi sanci Lukas Rosol. Skoda, ze se tito dva na RG jeste nepotkali.
Reagovat
Cico93
Osol ten naj radšej sedi doma s Ochotskou
Reagovat
jackiec
rosol? to je ten co machruje že má hru na top 30 a pak prohraje s 316. hráčem?
Reagovat
Rafaeoli25
Osm titulů je málo, min.deset! :). Jinak Rosol by ho na antuce neporazil ani kdyby hrál celej zápas to co tehdy v pátym ve Wimblu..
Reagovat
jackiec
by ho neporazil ani kdyby měl v každém setu 3:0, na něj stačí pavlásek
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že nechápu, jak mohl prohrat s Pavlaskem. To jsem si delal srandu, ze by Nadala na antuce porazil.Ale řikam, tento RG by mel vyhrat Nole, protoze si to svou hrou fakt zaslouzi. Nerikam, ze Nadal ne, ale tak preci jen uz to vyhral 8. No uvidime ve finale.
Reagovat
Mayo
mimo témy ... Ribéry nejde na MS, škoda pre FRA ale aj celý Mundiál
Reagovat
Cico93
škoda aj Falcao:(((

ale Nemci musia to dať mam nanich naložene eura.
Reagovat
Mayo
Nemci sú tí poslední, ktorým by som doprial titul :D
Reagovat
Cico93
si prečitaj čo som napisal a pouvažuj, že prečo im fandim:)))
Reagovat
Mayo
Ja tomu veľmi dobre rozumiem :D Ale sorry mne je jedno či ty máš na nich naložené, ja dúfam, že titul nevyhrajú :D
Reagovat
Cico93
Tak snad Spanielsko :)))
Reagovat
Mayo
ale počítače v tom majú jasno podľa toho článku na športkách a predpovedajú nemcov na titul a pred 4 rokmi tak tipovali španielov a vyšlo :D ... no uvidíme...Nemecko je určite spolufavorit ale veľa ľudí ich tipovalo už od eura 08 na titul a nikdy nič...po taktickej stránke to nezvládli na posledných veľkých turnajoch (Low)
Reagovat
Cico93
davali teraz v sporte totu simulaciu a Nemecko win!
ale Low je dobry trener Nemci furt hraju ked nie finale tak semi a o bronz skoro vždy
Reagovat
Mayo
sú aj lepší tréneri repre...no ale potom zhoreli na storočných dedkoch z Talianska :D aj keď je pravda, že na nich zrovna 3 x nevedia zahrať...ja verím Brazílií , Scolari je top tréner ide o to či zvládnu domáci tlak...a taký čierny kôň je pre mňa Portugalsko...ale fandím inakším
Reagovat
slacker
UZ maji v nemecku novou chobotnici sibylu?
Reagovat
Cico93
slacker už i slon tam tipuje tote vysledky

Mayo komu fandiš? Anglicku?
Reagovat
Mayo
esp z európy a z južnej ameriky je to arg ... ale arg bez šance na niečo väčšie...
Reagovat
Cico93
Spanilsko jooo ti su dobri fakt!
ale 4 velky titul už nedaju!
Reagovat
Mayo
noo šak toto, že to už by bolo asi moc další titul :D ... uvidíme...no ale už končím bo ma tu za chvíľu ktosi sprdne , že tu o futbale oné :D
Reagovat
slacker
Hraje se v americe a tam vyhravaji jen tymy zase z ameriky
Reagovat
Cico93
Slacker podla mna vyhra Fandina:)))
Reagovat
slacker
Neni z ameriky
Reagovat
Rafaeoli25
Na titul je adeptů víc, Brazílie, Německo, Španělsko, Argentina, černými koni budou Belgičani, Nizozemci a Kolumbie, nevěřim Anglii ani Itálii..
Reagovat
Grape
Já na titul nejvíc věřím asi Německu a hned potom Brazílii, u ní si ale nejsem jist, jestli zvládne ten tlak. Španělsko už podle mě ne (i když to jsem si myslel i na minulém EURU), Argentině nevěřím. Ještě Itálie a Belgie by do toho boje mohli zasáhnout. Další týmy (Nizozemsko, Portugalsko, Uruguay, Kolumbie) mohou dojít daleko, ale na titul podle mě nemají...
Reagovat
Rafaeoli25
Nechápu proč jsou podceňováni Nizozemci, jsou pořád stejně dobrý tak proč by se zas nemohli dostat třeba až do finále?
Reagovat
Grape
Jednak mají těžkou skupinu, ze které vůbec nemusí postoupit. Navíc si každý ještě vybaví jejich výbuch na posledním EURU. Vždycky mi taky přišlo, že hodně staví na individualitách, a že v jejich týmu nejsou vždy ty nejlepší vztahy (to ale může být jen můj pocit). K favoritům patří, ale ne k úplně těm největším a já jim osobně moc nevěřím.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak totéž bys moh říct i o Brazilcích a Argentincích na posledních několika mistrovstvích, o Frantících ani nemluvě..
Reagovat
Grape
Brazilci a Argentinci ale mají výhodu, že se hraje v Jižní Americe (Brazilci tu výhodu mají samozřejmě ještě větší - na druhou stranu na ně ale bude obrovský tlak). Francii mezi favority nepočítám, zvlášť bez Riberyho...
Reagovat
slacker
Vyhraje nekdo z trojice Uruguay, Brazilie, Argentina. VZdy to tak bylo
Reagovat
Rafaeoli25
Já myslim, že Brazilci ten obrovskej tlak neustojí a spíš vyhrajou Němci nebo Argentinci, nevěřim moc Španělům, čtvrtej titul v řadě to už by bylo moc, už takhle překonali rekord, no a na titul mají ještě Uruguayci, Belgičani, Nizozemci a samozřejmě i Italové se svým katenáčem. No a ještě ta Kolumbie a Portugalsko, nikdo další reálnou šanci nemá, africkým týmům tentokrát nevěřim skoro vůbec..
Reagovat
smazaný uživatel
Kedy sa hra finále ? O 13:00 alebo 15:00??? Lebo minuly rok sa hralo o 13:00 :/ ..prosiiim
Reagovat
Cico93
15
Reagovat
Cico93
nekecej aj min. rok sa hralo o 15
Reagovat
smazaný uživatel
Na evysledky pise, že sa začalo 13:10 a pozeral som aj minule roky tak aj 2012 sa začalo 2012 a predtym 12:15, takže fakt už sa nepamätam kedy začinalo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
2012 _ 13:15
Reagovat
Rafaeoli25
V r.12 začínala ve 13:15 pondělní dohrávka..
Reagovat
smazaný uživatel
Siniakova je labilna tenistka, talent ma ale kvoli hlave sa do top 50 nedostane..dnes z 3:0 ma 3:6 uplne trapnym vykonom, nekoncentrovana..no hroza..treba psychologa na dalsiu karieru ;)
Reagovat
Grape
Proboha, vždyť jí je 17, má spoustu času, aby dozrála...A prohrát 3:6 z 3:0 není nic extra výjimčného ani u mnohem zkušenějších hráček. Prostě ženský tenis.
Reagovat
Grape
Teda 18 už jí je. Ale to na věci nic nemění.
Reagovat
Cico93
grape
nechaj tak on nanej odovzdal
podal nanu a prehral a teraz tu ide vyplakavať:DDD
Reagovat
Grape
No možná máš pravdu. Ale většina takových chodí spíš vedle na diskuzi než sem po články :-)
Reagovat
gigin
Děcka, letos jedu na Wimblík. Nevíte někdo, možu si vzít do areálu sebú slivovicu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne...;)
Reagovat
Cico93
to davaju k tej zmrzline zadarmo:)
Reagovat
smazaný uživatel
...ale muzes si vzit janekdu;) s tim projdes...toho uz tam znaji;)
Tebe pustit do arealu nemusi;)
Reagovat
gigin
Fakt ne? Tož to je zlé...
Reagovat
slacker
Sraz TP (bez fandiny) v All England Clubu
Reagovat
smazaný uživatel
To víš,že můžeš, ale musíš ji maskovat v plastové flaši (byl jsem tam čtyřikrát, takže vím o čem mluvím), ale pak bacha na jahody se smetanou!
Reagovat
smazaný uživatel
Určite áno :D aspoň ponúkneš divákov vedľa seba, USB-kar ti to dovoli :D ...
Reagovat
Cico93
slacker:))))))))))))))))
Reagovat
rod_laver
nekecej..já jedu taky, to je mi ale náhoda. Taky jsi chtěl letět s Fandinou soukromým jetem od jejich známých, ale neměla pro tebe místo? Prý že jde s Lukim, Tomem, Radkem a Jirkou na večeři. Možná jde i Háječek!
Reagovat
Fandina
Co je to za nesmysl, ty jmenované mám ráda, ale nic o večeři s nimi jsem tu nemluvila, takže sis to popletl s někým jiný, ne se mnou. Sorry.
Reagovat
gigin
vilda: Jas, chápu do petky to dám :) Díky!
samfer13: Jaký USB-kar? Kdo je to?
rod: :) Domluvil jsem nám to se Stanem. Má fajne, nové letušky. Na Háječky se vyprdni, tvl :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak až tam budeš, tak pozdravuj Marušku, když jí uvidíš!! :D
Užij si to tam! :-))
Reagovat
gigin
Já tam jedu sice obejmout Lotyše, ale tak s Márii ztratím taky slovo :))) A díky!
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=R8Ej9PChuW4

Tak Nole fakt není úplně ok, snad to do neděle zvládne.. to se mi zdá.
Reagovat
gigin
Nole odložil tiskovku...a pak od jednoho novináře tahle zpráva: "Verdict from several people in the press conference with me was that Djokovic sounds sick. Has two full days to recover, though."
Reagovat
smazaný uživatel
to snad...
Reagovat
Denis92
Tak stastena Nadalovi v tejto zlej antukove sezone uz viac naklonena byt nemoze..
Reagovat
MarcelPersch
V neděli bude Novak určitě v pohodě, tady se nadá mluvit o štěstí, štěstí by bylo, kdyby bylo v neděli tak hezky jako bylo dneska, ale to asi nebude, takže výhoda pro No2eho.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že v júni je slnečné počasie šťastím...Šťastím je skor opak obvyklého na daný kalendárny mesiac, takže neslnečné..

Každopádne, nech už je počasie akékoľvek, dúfam v dobré, vyrovnané a pamatné finále, ktoré na rozdiel od Austrálie nebude poznačené zranením..
Reagovat
slacker
Tak vikend bude na FO pro me uz nezajimavej :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je dobře ;-)
Reagovat
Rafaeoli25
Tyhle poznámky nechápu, pro mě je zajímavý každý finále gs, i kdyby v něm hráli Montanes s Karlovičem..
Reagovat
jackiec
a to by byl lepší mač než čučet na nemravného pytlíkového šťouralistu
Reagovat
Rafaeoli25
To mluví o mravech ten pravej..
Reagovat
slacker
Po pravde pro me uz byli nezajimave singly od ctvrka :-)
Reagovat
jackiec
nevím jak ty, ale já se při zápasech nehrabu v kuliskách a řitisku, ty asi jo, možná tě rafánek inspiruje
Reagovat
Hypertac
No, pokud jsi tak dobry jak Rafa, tak klobouk dolu. Ale predpokladam, ze jsi jen zakomplexovany jouda.
Reagovat
jackiec
tak určitě jsem lepší tenista jak ty, ty tak pasivně ležíš na gauču hňupe
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to preju vice Djokimu. Nemam rad ani jednoho, ale sportovne musim uznat, ze Djoki predvadi skvele vykony nekolik let a zaslouzil by si vyhrat RG alespon jednou a postavit se rovnocene s kariernim GS vedle Rogera a Rafy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na zásluhy se nehraje, že...
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Novakovi nazopakuje takový výkon, protože je z něj v poslední době předposraný
Reagovat
Rafaeoli25
To se tu říkalo i loni před sf RG kvůli nakládačce v Monte Carlu, jenže RG je RG a tam je Rafa vždy absolutní top, letošek není vyjímkou..
Reagovat
Hypertac
Tak, tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to bylo dnes od Djokovice ohromný divadlo, kterým se snažil dokázat, že mu dal Gulbis zabrat(viz neustále oddechování, atd..).
Pro něj není letos důležitější turnaj než právě RG. Hrál vysoce taktickou hru, kterou chce docílit, aby ho Nadal podcenil.. PLS jestli tohle Rafo čteš (:D), tak si dej pozor, byla to bouda!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že snad ani nejde podcenit světovou dvojku, která ho 4krát vřadě porazila a v případě vítězství ho vystřídá na prvním místě ... Hlavně ještě aby Nadal někoho podcenil a ve finále GS a ke všemu Djokoviče :D ... Doufám, že si to Rafa tady přečte a bude připraven ! :D
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ten byl dobrej :). Spíš to fakt vypadá, že mu možná něco je, viróza je prevít a nevyhýbá se nikomu..
Reagovat
Mayo
kurz je na El Matadora
Reagovat
Cico93
noo ešte rano na Nadala 2,3 a na Djoka 1,9
Reagovat
Mayo
darmo sú to smieškovia , menia to ako ponožky
Reagovat
spaniel
Smiesko jsi možná ty. Oni to mění podle toho, na koho lidi sázejí, ne podle domnělý sance na vyhru.
Reagovat
Cico93
spaniel zčasti maš pravdu, ale ten open kurz musi zdakade spadnuť
a ked bol cely turnaj na Noleho menši kurz ako na Nadala
a po dnešku to otočili tak len na zaklade herneho prejavu z dnešnich zapasov a až teraz sa to bude hýbať podla sazok:)))
Reagovat
Mayo
Samozrejme aj to je názor v pohode.
Reagovat
spaniel
??? Vzdy dokud se neodehrala semi, tak se asi na finale nasazelo, ne? Ted kdyz se utvorila finálová dvojice, tak se začalo sázet a do neděle se bude sázet vic a vic a prave tyto 2 dny se bude kurz nejčastěji a výrazně upravovat. Nejaky vliv mohla mit i zpráva ze je Nole nemocný.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hral chválitebne :-) , možno som až veľmi náročny, ale proti Srbovi musí hrať ešte lepšie, dufam, že bude tak pekne ako dnes, potom má Rafa o 30% väčšiu šancu na zisk rekordného 9.titulu... Vamoos el Matador, už teraz mám pred finále vecsiu trému, ako oba finalisti dokopy :D...nedeľu to bude úžasný zápas, verim, že Rafa vyhraje..Vamossss
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešek se hodnotí těžko, s prohrou jsem byl smířený, ale tohle je hodně kruté. Holt jasný obrázek, jak to vypadá, když nejlepší antukřá má dobrý den a jeho soupeř, i když spičkový hráč, zahraje totální prd. Takže tak to nějak bylo, docela nedůstojný konec, ale jak jsem zmiňoval už minule, turnaj můžu hodnotit jenom pozitivně.

Semifinále jsem sám nečekal, čtvrtfinále bych bral jako úspěch. S obtížemi zmáknutý Kohli, s přehledem Verdasco, dva brilantní sety s Gaelem, to je něco, na čem se dá stavět. Semifinále RG je vynikající výsledek pro někoho, kdo ještě před měsícem dostal v Madridu 6:3, 6:2 od Giralda. Takže u mě i přes tu dnešní kaňku vládne spokojenost, je to víc, než kdo čekal. Konečně hrál na antuce dobrý tenis. Na trávě si vše vynahradíme.
Reagovat
Mayo
v pondelok začína Queens ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, měl by.
Reagovat
r.Fever
to sú tu niekedy otázky..:)
Reagovat
Cico93
A ja že si Nadalovec;((( noo nic no nevadi ;))
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu mám Cicko stejně daleko jako Gulba k vychování. :D :)
Reagovat
Cico93
:))) aspon to bude medzi nami iskriť.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobry Andy...antuka je proste jiny sport.;)
Hlavne vklidu, dosel jsi opravdu daleko. Dobry, ja uz jsem myslel, ze padnes s tim Kohlim...tam jsi vypadal opravdu uz spatne... celkem slibne pred travou...;)
V Queens vsem ukazes, jak se hraje tenis...
Podle mne zahral dobry turnaj. Neni to jeste dlouho, co se rikalo, ze na RG nedojde ani do 3.kola...


Antukovy Terminator Rafaelo I. jen potvrdil to, co vsichni vime jiz dlouho... Je to neuveritelne, ale opravdu nema tenhle chlap na drcene cihle konkurenci. A jen se potvrzuje, ze jak fandove Rafy...myslim ty slusne, ...vic a vic behem turneje narikaji, ze to neni ono atd. tak tim vic jsem si jistej, ze to bude presne naopak.
Myslim, ze ve finale si Rafa dalsi titul na antuce pohlida. A rekl bych zaslouzene. Drcena cihla nepatri mezi me oblibene sporty, ale Respect;)!

Podle mne, by takhle s nim dnes podobne dopadli jak Gulba, tak Nolda, mozna by uhrali vic gemu...ale moc si uz iluze nedelam;)

Jdu si pripravovat nejakou spec. gratulaci Titovi a Forehandovi k dalsimu titulu;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor, pozor, na základě jednoho zápasu nemůžeš přehodnocovat celou předcházející antukovou část sezony, já bych Novaka neodepisoval. Ano dneska nehrál úplně nejlépe, ale odehrál si co potřeboval. Dobrý kůň skáče jen tak vysoko, jak potřebuje. V neděli to bude úplně jiný zápas. Rafa ač se bude snažit říkat, že ne, bude mít kdesi v podvědomí, že s Novakem prohrál čtyřikrát v řadě, Djoko zase, že už přes rok a půl nevyhrál GS. Takže to bude zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
Neberu to na zaklade jednoho zapasu. Dal jsem jen takovy priklad k dnesku...ja i verim, ze to muze byt vyrovnane. A chapu co tim myslis...ono ty prvni dva sety s Gulbisem, opravdu hral jen to co potreboval...v tom je Nole profik...

Ale jsme na antuce a Rafa je Rafa, ...no;) Ja bych to i tomu Nolemu dopral...jenze ja bych to dopral kazdemu;) Rozhodne asi finale nebude takove jako minuly rok, u ktereho jsem usnul...a probudili mne jen ti sileni protestujici fanatici.

Nejak hledam motivaci pro to, ze Nole muze vyhrat, a nejak ji nenachazim... pokud se mu to povede... tak to bude super vysledek...

muj tip na sance vyhry (obecne bez nejakych prekvapeni zraneni atd.)

35% Nole
65% Rafa

Moje pocity... vic jsem dnes veril Lotysovi, ze prekvapi, nez verim, ze Nole ve finale vyhraje;)
Reagovat
l00bor
Dnes bych Nadaluv výkon nijak nevyzdvihoval,proti takhle hrajícímu soupeři by se cítil jako antukový terminátor skoro každý.
Reagovat
smazaný uživatel
;) No tak nehodnotme jen posledni zapas, jeho vysledky tady na RG hovori za vse;) od roku 2005 pravidelne vitezi;) jen v roce 2009 na neho nasel zbran Robin, ktery potom prohuci svou sanci ve finale s Fedexem...za 9let 8wins... uf...no nevim fakt...

No jedno vim teda, chudak Robin...;D) kdyz uz ho jednou sejme, tak nic, a potom dostal jeste jednu moznost ve finale...a dostal za to latu...
A jeste jedna zajimavost... nikdy tenhle antukovy Terminator nehral finale na 5.setu... to hovori za vse...jediny, kdo ho trochu potrapil ve finale, za celou karieru byl Fedex...jednou se tam dostal i prave Nole, a vypadalo to jak dnes s Gulbisem, jen Nole stal na te strane Lotyse....a to byl opravdu fantasticky Noleho rok, kdy hral jak z jine planety... no toho Noleho z 2012 mne ted moc nepripomina...

muj tip, ze si ho Nadal podrzi a pohlida, a to ve trech setech, max. 4... si hlavne preji ja, aby to bylo zajimavejsi... nejvic by mne potesilo 5.;D)

Finale GS, je finale GS... nesrovnaval bych to ani s predchozimi souboji, kdy se treba potkali drive v turnaji atd....a jestli jde o motivaci... Nadal ji ma na antuce v Parizi zakodovanou dost hluboko...
Reagovat
smazaný uživatel
Dik..Ale gratulácie sú este predčasné, finále je otvorené..
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě, že je konec toho utrpení,..
Reagovat
Faddova
Tak Rafa konečně v předposlední den antukové sezóny začal hrát jako Rafa :-) ...lépe pozdě než nikdy. Jenom podobným výkonem bude moct ohrozit srbskou lasicu, vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určiteeeeeEEE!!!
Reagovat
kada.tom
A to bude zajímavý finále :-)

Rozhodne se o případným 9. titulu pro Rafu nebo kariérním GS pro Noleho. A v osudí bude taky post světové jedničky :-)

Nevím jak vy - já se těším! :-)
Reagovat
Mayo
Tak dnešné podmienky Rafovi evidentne sadli, bodaj by tak bolo aj nedeľu ale bude to opačne asi...každopádne dnešný výkon spokojnosť ale Andy sklamal, čakal som rozhodne viac od neho a 1 set dokonca...taký nejaký odovzdaný ... už je celý šťastný, že má antuku za sebou a môže ísť na trávu :D ... p.s. vamos Rafa ! v nedeľu GL !
Reagovat
Rafaeoli25
Škoda, že jsem 3:0 vsadil jen za tři litry, ale řikal jsem si náhoda je blbec a třeba Andy se štěstim jeden set urve :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak co, kdopak měl pravdu ty náš věčnej bázlivče? :). Rafa je zpátky v plnym lesku, je ale fakt, že jsem to čekal o něco málo vyrovnanější. Nic to ale nemění na mejch obavách z neděle, kdyby bylo pěkně jako dneska, tak po dnešku pevně věřim Rafovi, protože ale bude lejt jako z konve tak se bojim bojim..
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje skvele. Ale neveril jsem, ze to po chybujicim Gulbisovi reknu, Gulbi hral o 10 trid lip, jak Murray. To se trosku na vzhledu zapasu odrazi.
Nile musi pribrat, aby to bylo vyrovnane.
Reagovat
Amputace
Pokud už se i ty bojíš, není to dobré.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ako písal Tomasinho..Obaja už jedno SF RG odohrali a Andy mal 18breakballov..Nik nemohol tusit, ze sa dnes tak dobre vyspí..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já se bojim jedině počasí, to může fakt Rafu srazit, ale uvidíme..
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě jeden faktor může Rafana srazit: komplex Djoker.
Reagovat
Rafaeoli25
Jenže komplex Djoker neplatí na RG, to je prostě Rafův obývák, počasí je ale problém zásadní..
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ten komplex platil v roku 2011..Inak posledné tri GS zápasy pre Rafu, na RG 5:0..
Reagovat
smazaný uživatel
To je jako kdybych před šesti lety napsal - komplex Nadal ve Wimbledonu neplatí, to je prostě Rogerův obývák :-) ) A jak to nakonec dopadlo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední čtyři zápasy vyzněly pro Djokera, z toho jeden na pomalé římské antuce, kde zdejší turnaj je nejdůležitějším barometrem formy před RG. A co se týče posledních tří zápasů na GS, tuto sérii ovlivnila Nadalova absence na ATP Tour od července 12 do února 13.
Reagovat
Rafaeoli25
Jenže je přece jen rozdíl mezi Rogovým obývákem ve Wimblu a Rafovým v Paříži, RG to je prostě nedobytná tvrz, ano jednou padla, ale dvakrát? :)
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak Řím zas takovej barometr neni, v r.08 tam Rafa prohrál hned ve 2.kole a pak RG ovládnul nejjednoznačněji v kariéře, Nole ho naopak v r.11 vyhrál a pak na RG nepostoupil ani do finále, takže to s tim Římem nepřeháněj, navíc v tom finále byl Rafa unavenej po celotýdennim martyriu, kdy hrál skoro všechno na tři sety a ještě měl v nohou Madrid, i on má fyzický limit, za který dál jít nemůže. Teď do finále proletěl jak v r.08, takže je absolutně čerstvý a odpočatý..
Reagovat
smazaný uživatel
V roce 08 porazil Nadala v Římě Ferrero, antukář a vítěz RG 2003. Na ostatních antukových turnajích se však Rafanovi dařilo - ovládl MC, Barcelonu,Hamburk a nakonec i RG. Že se mu Řím nepovedl, bylo jen kaňkou na jeho výborné antukové sezóně.
V roce 11 měl Djoker fantastickou sezónu, kdy ničil všechny soupeře, i giganty Nadala s Federerem. Fedex se mu však dokázal vzepřít, bohužel to bylo právě na RG. Kdyby se tehdy do finále RG probojoval Nole, Rafan by už tehdy poznal pachuť druhé pařížské porážky.
Těch antukových barometrů je samozřejmě víc, Řím má však mezi nimi největší váhu.
"Rafa byl unavený po celotýdenním martyriu." Ty musíš pomalu každou Rafanovu porážku omlouvat únavou. Zvlášť když prohraje s Novakem a zhorší si s ním H2H :-) )
Reagovat
Rafaeoli25
Kdes vzal, že omlouvám jeho porážky únavou? To dělám poprvý, o jeho prohrách v Pekingu, na TM a Miami nijak nediskutuju, tam dostal Rafa na zadek, bez diskuse, ve finále Říma ale už vyšťavenej byl a aby ne po tom co hrál deset zápasů ve dvanácti dnech, navíc čtyři z nich trvaly přes tři hodiny, jestli ani tohle nedokážeš uznat, tak s tebou asi nemá smysl diskutovat, já taky uznávám když Nole po náročnejch zápasech v dalšim nemůže jako loni ve finále Wimblu..
Reagovat
smazaný uživatel
Chcem tým povedať to, že Rafa porazil Noleho už na jeho harde 2x a získal dva GS, kdežto Noldo to má na RG stále 0:5, z toho dve porážky po roku 2011..Takže o nejakom komplexe nemože byť logicky reč..

Táto otázka bola aktuálna v roku 2012, kedy Nole porazil Nadala na troch za sebou idúcich GS finále a štvrtým v poradí bolo RG..Tam bol Rafa pod velkým tlakom..V nedelu pod takým nebude..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o jakým Římu si psal? 2011 nebo 2014? Pravděpodobně mezi námi došlo k nedorozumění.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ty bereš v úvahu jen GS. Tenis se ale nehraje jenom na GS. Je tu Turnaj mistrů, turnaje Masters atd. Odpovíš mi, že nejdůležitější jsou GS, což je pravda, ale každý titul, každý zápas se počítá. Na stranu Nadala se přiklánějí poslední vzájemná utkání na GS, ve prospěch Djokoviče hovoří poslední čtyři vyhraná utkání na okruhu. Je to hodně o momentální formě.
Píšeš, že na Rafana byl na RG 12 vyvíjen tlak. To ale není nic překvapivého, na takového šampiona, navíc ve formě bude vyvíjen tlak pořád. Do finále RG však šel Nadal s vědomím, že Djokera dokázal porazit v MC a v Římě. Co bylo Nolemu platné, že Rafana porazil na třech předchozích GS ve finále.
Nyní se situace částečně prohodila (píšu částečně, protože byl v roce 2012 i letos obhájcem titulu na RG, který na tomto turnaji zaznamenal jen jedinou porážku). Poslední utkání na GS vyhrál Rafan, na okruhu Nole. Proti Nolemu sice bude hovořit bilance 0:5, 4x však dokázal Nadala na antuce porazit, což je nejvíc ze všech. Hodně mu pomohlo dva týdny staré vítězství v Římě.
Že Nadal teď nebude pod tlakem? Na RG pod ním bude vždy. Svými triumfy na RG si na sebe upletl bič, každý na startu RG se ptá, jestli opět Nadal vyhraje atd. Navíc nejde jen o Pohár mušketýrů, ale i o první místo v ATP. Djoker útočí a Rafan je ten, kdo se brání...
Reagovat
Rafaeoli25
Psal jsem o letošním Římu co se týče únavy. Jinak ano, i Masters jsou důležitá, nicméně každý ví, že Rafa to nejlepší předvádí na gs, Nole je schopnej vyhrát pět Masters z šesti, ale co je mu to platný, když v Austrálii vypadnul už v čf. Takže pokud vyhraje v neděli Rafa, můžou mu bejt ty čtyři porážky až na TM zcela ukradený. No a k tomu tlaku, myslím, že větší bude na hlavě Noleho, protože on chce konečně zkompletovat gs a všichni říkají tak teď nebo už možná nikdy a to musí bejt strašně stresující, naopak Rafa se dostal z menší krize a do finále půjde uvolněnej s čistou hlavou..
Reagovat
smazaný uživatel
S tým sa dá súhlasiť samozrejme, tenis nie je len o GS, ale pri GS preferujem vzájomné zápasy práve z GS..Tenis na tri víťazné je predsa len iný šport..

Navyše Peking, Turnaj majstrov aj Miami, to vsetko bolo na inom povrchu, nemyslím si, že tieto prehry budú mať na Nadala nejaké ďalekosiaho následky v kontexte nedeľného finále..

Uvidíme, každopádne očakávam vyrovnaný match..A ten, kto neuspeje na RG ešte niekedy uspeje..To je moj tip, o ktorom som presvedčený..
Reagovat
Rafaeoli25
Taky si myslím, že se to mezi nimi bude přelévat až do konce jejich kariér, občas bude mít navrch ten, jindy onen, jednou má serii Nole, podruhý Rafa, tak to prostě je, jejich rivalita je vyrovnaná a napínavá a v tom se zásadní liší od rivality Rafa-Roger, kde je to od r.08 jasně ve prospěch Rafy, což je dost velká nuda..
Reagovat
smazaný uživatel
Andy vůbec neběhá. Bohužel, pro diváky to není koukatelný zápas, kde hraje jeden hráč na max.
Reagovat
smazaný uživatel
Obe dnešne semifinále nesplnili očakávania..

Rafov výkon však naopak moje očakávania predčil, som spokojný, možeme ist na finále..Na druhú stranu, v nedelu to bude úplne iný zápas, iný súper, iné
podmienky..Dnešok však ukázal, že Nadal a antuka, to je spojenie,
ktoré nejaké tituly z Paríža ešte určite prinesie..
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz ak sa Nole diva, musi mat z toho silne otrasene sebavedomie.Rafa Nadal-nie som zaslepena fanusicka-ale v tomto zapase hra Rafa ako z partesu.Ale dlzne je dodat,ze A. Murray posobi velmi rezignovane.Bolo by dobre a humanne od Rafu to trapenie A.Murrayho cim skor ukoncit.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa naproti sobe nema vubec nic. To si musi Nole rict.
Reagovat
dadaft
6 winnerů za celý set oba dohromady.
tak to je síla.
Reagovat
smazaný uživatel
RIP tenis, hrůza.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, zlatá Eugenie a Maruška...
Reagovat
dadaft
semi
ženy - 4 zajímavé sety z 5 celkově hraných
muži - 1 zajímavý set ze 7 celkově hraných
Reagovat
l00bor
Nadal dnes musí být lepší,když vidím výkon toho sedláka z Británie který si to tam přišel jenom tak odpinkat tak nic jiného nemužeme čekat.Kdyby aspon projevil trochu chutě vyhrát ten zápas,ale chodí tam tak odevzdaně že se na to nedá koukat.
Reagovat
smazaný uživatel
to dost dojeb*la s tím volejbalem ... to budou v TV tak 3 gamy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tezko rict, kdo dnes zahral hur, jestli Gulbis nebo Andy..
Reagovat
gigin
Gulbis: "I´m not going to celebrate. It´s not enough. I need to reach more now. Now I´m addicted to success, really."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to příští rok očekávám kalendářní GS :) ... Ne, myslím si, že Gulba klidně může vyhrát GS, jestli opravdu půjde tou správnou cestou.
Reagovat
gigin
To by si ho musel vzít do parády místní uživatel Berny. Jinak není šance.
Reagovat
Berny
Dej mu pls kontakt, trener jsem a soucasny plat mam 250 kc na hodku, takze 0 k tomu a misto Kc dat E a muzeme se domluvit :)
Reagovat
gigin
Vykonám :)
Reagovat
Cico93
Andy sa uz vidi na trave
Reagovat
Mayo
Kks šak to je na jednu bránu...
Reagovat
gigin
je dobrý taktik. Celou sezonu na hlíně naordinoval ogarovi hraj ho*no a až ti řeknu, tak to rozbalíš na plný pecky. A je to tu, kuwa...
Reagovat
Cico93
V nedelu naj to rozbali hlavne
Reagovat
smazaný uživatel
A taky ta fabulace s těmi bolavými zády byl dobrý tah ;-)
Reagovat
Cico93
Hirschna ani ne aspon Kurz na Nadala stupol
Reagovat
gigin
Hirschna: Tvl, tak dnes je taková konkurence, že musíš silně taktizovat. To je ten nejjasnější jas jasů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, Noleho defenzívny BH je tvrdší, takže Nadal si to nebude moct tak obiehat a vo výmenách dominovat..Ale súhlasím, že Rafa dnes na jedničku..
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje neskutecne, nutno dodat, ze Andy vykonem zklamal, stejne jako Gulbis.
Reagovat
smazaný uživatel
já ten forehand prostě žeru ! Dneska píše neskutečně :)
Reagovat
gigin
To je pak těžko, no :DDDDD

https://pbs.twimg.com/media/BpcYM1NCQAA-4aB.jpg:large
Reagovat
Amputace
:D
Je to rebel, což je sice možná sympatické, ale připravuje ho to o tituly :(
Reagovat
Pe3k
V dnešním zápase se ukazuje, že všichni co tvrdili, že Murray vyhrál ty své dva gs jen proto, že se vyhnul Nadalovi měli pravdu. Nadal je lepším naprosto ve všem, ale nejvíc hlava a forehand.

Nole hrál dnes špatně, snad se v neděli zlepší...
Reagovat
smazaný uživatel
Super trolling, tohle je pomalu ohrané jako mýtus, že by měl být Isner černý kůň na Wkmbledonu :D
Reagovat
Berny
Tak ze by byl murray ve vsem horsi je samo nepravda. Rozdil mezi murrayho backhandem a rafovym je asi takovy jako mezi rafovym a mojim :D. 1.servis ma murray taky tak o 30 % lepsi, a čop tak 5x lepsi. Murray je +- srovnatelny tenista, ale o 50 % horsi sportovec (vule, koncetrace, tah na branu..)
Reagovat
Pe3k
Murray má sice obecně backhand dobrý, ale když o něco jde, jako např. dneska tak s tím backhandem není schopen udělat nic. Servis má daleko lepší Nadal. Můra dá větší pecku, ale tím to hasne, dává více dvojchyb a jeho druhý servis je slaboučký. Jediné co tak zustává je čop, ale ten mu je proti Nadalovi k ho.nu.

Lendla si opravdu vážím, ale ten jeho kec, že Murrray bude dominovat antuce je největší výsměch co jsem kdy slyšel. Ten by Nadala neporazil ani kdyby hrál Nadal pravou rukou a byl ožralý...
Reagovat
Cico93
Keby sa toto hralo na trave Andy by vyzeral Inak a minuly Wimbledon absolutne zaslusene aj s kurzom 4,2 na mojom tikete;)))
Reagovat
Pe3k
To máš pravdu, na trávě by Murray alespoň vyhrál set :D Jo loni když hrál ve finále proti tragicky hrajícímu Novakovi, to bylo teda zasloužené...
Reagovat
Cico93
Ale zasluzil si a na trave je umna 1
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bys taky nenapsal nic kloudného, ani kdybys měl IQ 200 a 20 grandslamů k tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč na toho retarda vůbec reaguješ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sám nevím :D
Reagovat
Amputace
Jako Petříku, výjimečně s tebou souhlasím.. Murray se mi obrovsky zprotivil. Poté, co vyhrál US, se jeho hra nikam neposunula a působí na mě, že ho tenis ani nebaví. Má obrovské množství talentu: je to velice technický hráč, jeho hra však připomíná pouze pinkání. Málokdy je schopen hrát agresivně delší herní úsek - natož celý zápas. Dodnes jsem přesvědčen, že Djokovič mu ten Wimbledon daroval, protože co tam oba předváděli za zívanou, tomu se skoro nechtělo věřit.
Reagovat
Rafaeoli25
Nějak zapomínáš na Noleho únavu ze sf s DelPem, on holt nevydrží fyzicky to co Rafa, málo platný..
Reagovat
Berny
..a murray ted ma v hlave: kdyz rafa na GS vyhraje 1.set tak v cca 160 pripadu ze 163 vyhraje cely zapas (otocit proti nadalovi se podarilo na GS ze stavu 0:1 jen Ferrerovi na US 07, Djokovi na AO 12 a Rosolovi na W 12)
Reagovat
smazaný uživatel
Bodaj by to Murray naozaj vedel :)..

Ale Rafa v prvom sete velmi dobrý..Agresívny, sebavedomý, proste ťažko zdolateľný..To počasie hrá svoju rolu, škoda, že nedela bude upršaná..
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal zatim hraje skvele. Nole se musi hodne, hodne, hodne do zitra zlepsit.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje se až v neděli :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ajo :)) ale porad to plati ten zbytek vety
Reagovat
smazaný uživatel
Zatial to ma Rafa pevne "v pazuroch".Myslim vs A.Murray,domnievam sa,ze Rafa to s nadhladom da.Nole nebude moct vo finale hrat to co vs E.Gulbis...to vonkoncom.!Prirodzene ak chce Rafu zvladnut!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten úvodní obrázek nesedí, Nole hrál v tyrkysové barvě trička :D

Doufám ve finále Nole vs Rafa, snad nezklamou a bude se na co dívat, snad nebude pršet... Pro mě větší favorit Nadal, Nole dnes nevypadal, že chce vyhrát. VAMOS, dáme 9!!!
Reagovat
Denis92
Novak dnes nehral dobre, ale stacilo mu to na celkom pohodlne vitazstvo. Proti Nadalovi vsak bude musiet pridat a to poriadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlatý Fedex...
Reagovat
smazaný uživatel
Ted nejak nechapu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro mně byl zápas 4. kola Gulbise a Federera určitě zajímavější a to píšu i přesto, že Fedex prohrál. Djokovič na mně dneska neoůsobil jako potenciální vítěz RG 2014 ani náhodou.
Tím samozřejmě nechci říct, že by Fedex takovým dojmem působil ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to potom jo. Nolemu tohle stacilo ani urcite sam nevi, jak ti vyhral.
Ale on je asi jediny, kdo to muze dotahnout az k trofeji i pres Rafu.
Ale bude muset prijit s uplne necim jinym.
Reagovat
gigin
Ještě jednou díky za super koment :)
Reagovat
gigin
Nesmírná spokojenost s výsledkem na turnaji a předvedenou hrou. I když dnešní zápas nebyl herně opravdu extra vyvedený. Děkuji ti Gulbo za super zážitky a jedeme dál! Do konca roku toho nemáme moc k obhajobě, tak snad... no i když.. ale zase jinak by mne to ani nebavilo :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis ven!
:))))))
Reagovat
gigin
Už jsem myslel, že nepřijdeš a nezahulákáš. Sis ale musel tentokrát počkat, co? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dočkal jsem se :))))
Reagovat
gigin
Tak to je dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Je.
Reagovat
smazaný uživatel
Od Djokovice bych čekala přesvědčivější výkon. Ve třetím setu Gulbise podcenil a zápas si sám pořádně zdramatizoval. Jestli chce konečně vyhrát French Open, musí ve finále podat mnohem kvalitnější výkon, tohle stačit nebude. Ale věřím mu, tenhle titul si rozhodně zaslouží.. Do toho, Nole! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Videl jsem prvni dva sety, spousta chyb, vice od Gulbise, Novak si drzel konzistentni vykon a proto ty dva sety vyhral. Do tretiho nastoupil jako by ho prekvapilo, ze se jeste hraje. Vykony se obratily a Gulbis vyhral 3set. 4 jsem nevidel, protoze jsem byl s nervama v haji ale videl jsem posledni game, kdy Gulbis byl utahany jako kote. No Nole, na finale nedostacujici vykon. Ve finale o 50% pridat. At uz tam bude Andy nebo Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Abych nezapomnel, Idemo, dobojuj si to do konce konecne!
Reagovat
Nola
vlažný výkon z obidvoch strán, jeden zíval, druhý asi dospával, proti Nadalovi s týmto výkonom nemá šancu
Reagovat
smazaný uživatel
Hodne vlazny no. Snad si na finale schovava neco velkeho.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist