Nadal dostal od Murrayho 'kanára', Djokovič v Abú Dhabí smetl Wawrinku

2. 1. 2015, 17:34
Aktuality 13
Pouhé dva gamy uhrál při svém návratu na kurty Rafael Nadal. Třetí hráč světa dnes na exhibičním turnaji v Abú Dhabí podlehl 2-6 0-6 Andymu Murraymu, který si o titul zahraje s Novakem Djokovičem. Ten si podobně hladce poradil se Švýcarem Wawrinkou.
Rafael Nadal

Rafael Nadal se v Abú Dhabí předvedl divákům po téměř tříměsíční pauze. Španěl musel loňskou sezonu předčasně ukončit po operaci slepého střeva, navíc ho předtím trápily potíže se zády a zápěstím. K tréninku se Nadal vrátil už před měsícem, ale po dlouhé přestávce neměl proti Andymu Murraymu nárok. V úvodním setu uhrál jen dva gamy a v následující sadě dokonce nezískal žádný.

"Ale bylo to vyrovnanější, než napovídá výsledek," cituje skotského hráče BBC.

Murray v zítřejším finále nastoupí proti světové jedničce Novaku Djokovičovi. Srbský tenista dosud nikdy v Abú Dhabí neprohrál a přemožitele nenašel ani dnes. Vítěz posledních tří ročníků si bez problémů poradil se čtvrtým hráčem světa Stanem Wawrinkou, kterého porazil 6-1 6-2 a vylepšil si tak s ním vzájemnou bilanci na 19-3.

Výsledky - exhibice v Abú Dhabí:
Semifinále:
Djokovič (1-Srb.) - Wawrinka (3-Švýc.) 6:1, 6:2
Murray (4-Brit.) - Nadal (2-Šp.) 6:2, 6:0
O 5. místo:
Almagro (6-Šp.) - López (5-Šp.) 6:4, 7:6 (8:6)
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
spaniel
Lol
Reagovat
Kozoroh
V horní půlce jsou Federerové senior a junior, seniora čeká buď kvalifikant nebo divoká karta Millman, junior si zahraje s Chardym nebo Golubevem. Ve ČF se senior může utkat se Simonem a junior s Dolgopolovem.
Favority dolní půlky jsou Samuraj (soupeřem ve druhém kole Matosevic/Johnson) a Miloš (kvalifikant/Kukushkin).
Co se týče Čechů, tak v kvalifikaci do druhého kola postoupil Mertl, naopak Hernych vypadl.
Reagovat
Cico93
Som vyslovene alergický, keď niekto toho.......vola Federer junior. Ako to vlastne vzniklo? Veď tam nieje žiadna ale žiadna podobnosť.
Reagovat
Vojtiik
podobnost v te technice uderu je, to ne že ne (samozřejmě, že roger má tu techniku uplně někde jinde, ale to dostáváš věkem a hraním :) ),jukni třeba na servis, třeba tady https://www.youtube.com/watch?v=X7llYtyQOV0 ... BH treba taky vypada(l) stejne, ale i v tom videu jde videt, o kolik vice ho hraje federer napřímo než grigor, se koukni jak to dotahne tim zapestim na konci grigor, tim dava neuveritelnou rotaci tem BH... ale čert vem techniku, pro mě jsou si podobní hlavně herním přemyšlením, co kdy, v které situaci zahrajou, resp jsou schopni zahrát... ale federer junior, jak říkáte, je zatím jenom slabý odvar seniora :)
Reagovat
Cico93
Ok beriem. Ale Federer hraje ofenzívne naopak Dimitrov je zalezeny ďaleko za základňou čiarou.
Reagovat
Cico93
n, tie úpravy na mobile ;(
Reagovat
panzer.dragon
čekal jsem od rafy horší skóre, mě dneska příjemně překvapil
Reagovat
Kozoroh
http://www.sportsmole.co.uk/tennis/news/djokovic-hails-great-champion-nadal_196637.html
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
o klukach zatim nic - se na to vykaslu, kazdy tu ma ranec zdroju a mne nikdo neodpovida.. :-))
Reagovat
tito
neva, budu pátrat dále
Reagovat
gigin
Boring....
Reagovat
Pe3k
Přesně. Článek absolutně o ničem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist