Nadal i Federer postupují. Söderling překvapivě končí

25. 6. 2011, 20:02
Aktuality 56
WIMBLEDON MUŹI - Třetí kolo znamenalo stopku pro Robina Soderlinga. Nasazená pětka prohrála ve třech setech se 158. hráčem světa Bernardem Tomičem. Rafael Nadal a Roger Federer naopak role favoritů zvládli.
Bernard Tomic

Švédský tenista nevstoupil do zápasu s 18letým Australanem vůbec dobře. V úvodním setu prohrával už 0-5, nakonec byl od nepopulárního kanára ušetřen, když prohrál za 17 minut 1-6. Ve druhé sadě (4-6) se Söderling zlepšil, ale stejně jako ve třetí (5-7) mu Tomič jednou podání sebral. Nasazená pětka si však během utkání stěžovala na žaludeční potíže.

Soderling měl plné ruce práce s postupem už v druhém kole s Hewittem, když prohrával 0-2 na sety, zápas ale na rozdíl od toho dnešního zvládnul otočit. Dvojnásobný finalista Roland Garros tak neobhájí loňské čtvrtfinále. Kvalifikant Tomič se ve Wimbledonu představuje podruhé, loni prohrál v prvním kole.

„Je to úžasný pocit. Musel jsem hrát opravdu dobře,“ řekl po utkání Tomič, nejmladší hráč v mužském pavouku. Toho v pondělí čeká zápas proti Belgičanovi Malissemu, který porazil nasazenou jedenáctku Jurgena Melzera po setech 7-6, 6-3 a 6-0.

Nadala čeká v osmifinále Argentinec del Potro

Dvojnásobný wimbledonský vítěz Rafael Nadal zvládl suverénně dohrávku utkání třetího kola s Lucemburčanem Gillesem Mullerem. Zápas byl v pátek kvůli dešti přerušen po prvním setu, který španělská světová jednička vyhrála 7-6. Dnes Nadal zvládl i druhý tie-break a ve třetí sadě svého přemožitele z druhého kola Wimbledonu 2005 deklasoval 6-0.

Desetinásobný grandslamový vítěz Nadal, jemuž v zápase statistici napočítali jen tři nevynucené chyby, se o čtvrtfinále utká s nebezpečným Argentincem Juanem Martínem del Potrem. "Je to fantastický hráč, jeden z nejlepších na světě," řekl Nadal na adresu vítěze US Open 2009, jenž téměř celý minulý rok vynechal kvůli zranění zápěstí.

"Nemám moc štěstí, že proti němu budu hrát v osmifinále. Bude to těžký zápas a skvělý test. Musím předvést svůj nejlepší tenis, pokud budu chtít mít šanci," dodal vítěz Roland Garros Nadal.

Del Potro, jehož všechny dosavadní zápasy přerušil déšť, dnes porazil ve třech setech Francouze Simona a dle svých slov se už těší na den volna. V neděli se totiž v Londýně tradičně nehraje.

„Konečně budu mít volný den. Proti Rafovi musíte být stoprocentně fit,“ řekl 22letý tenista. „Tento týden jsem měl docela smůlu. Není obvyklé hrát každý den od pondělka do soboty,“ dodal Argentinec, který ve zmiňovaném US Open 2009 Nadala vyřadil v semifinále po setech třikrát 6-2.

Del Potro už nyní zažívá nejpovedenější vystoupení na dvorcích All England Clubu. Doposud bylo totiž jeho maximem druhé kolo. „Hrát na trávě není pro hráče z Jižní Ameriky snadné. S Nadalem jsme hráli letos v Indian Wells a vyhrál opravdu lehce. Rozhodně bude favoritem,“ dodal.

Federer devátou porážku od Nalbandiana nepřipustil

Roger Federer postoupil do osmifinále po vítězství 6-4, 6-2 a 6-4 nad Argentincem Davidem Nalbandianem. Třetí nasazený Švýcar bude usilovat o účast ve 29. grandslamovém čtvrtfinále v řadě.

Šestinásobný vítěz Wimbledonu vzal Nalbandianovi celkem pětkrát servis a na kurtu se zdržel jen hodinu a šestačtyřicet minut. Federer si tak vylepšil bilanci proti argentinskému tenistovi na 12-8.

"Člověk, který mě dokázal porazit osmkrát, určitě ví, jak to udělat podeváté. Takže jsem moc rád, že jsem se přes něj dostal," uvedl Federer. Bývalá světová jednička, jež loni podlehla ve čtvrtfinále Tomáši Berdychovi, si své letošní výkony pochvaluje. "Asi si víc věřím na servisu. Je to pouze první týden, ale doufám, že to bude pokračovat," uvedl Federer, jenž stejně jako Nadal zatím na turnaji neztratil set.

O postup do čtvrtfinále se Švýcar utká s Michailem Južným, se kterým má vzájemnou bilanci 10-0. Osmnáctý nasazený Južný dnes zvítězil nad šestnáctým nasazeným Španělem Nicolasem Almagrem ve čtyřech setech 4-6, 6-3, 7-6 a 6-3. Ruský tenista se v osmifinále Wimbledonu představil již pětkrát, ani jednou však neuspěl.

Djokovič poprvé ztratil set, Baghdatise však porazil

V první sadě si oba hráči dlouho drželi vlastní servis. První příležitost k brejku si vytvořil až za stavu 5-4 Novak Djokovič. První breakball sice nevyužil, ale druhý ano a první set tak získal poměrem 6-4.

Ve druhém setu ulehčil Srb soupeři situaci, když za stavu 1-1 při breakballu zahrál dvojchybu a servis ztratil. V těchto chvílích zápasu byl Djokovič hodně emotivní a kdyby se hrálo na betonu, jeho raketa by údery o zem nevydržela. Baghdatis už servis neztratil a druhou sadu získal pro sebe 6-4.

Další dvě sady už vyhrál proti bojovnému Baghdatisovi druhý hráč světa. Tomu k jejich zisku stačil vždy jeden brejk. Ve třetím setu za stavu 2-1, kdy Baghdatis nevyužil vedení 40-0 a ve čtvrtém setu za stavu 2-2.

Baghdatis zahrál 40 vítězných úderů a 22 nevynucených chyb, Djokovič zahrál „jen“ 38 vítězných úderů a dokonce 33 nevynucených chyb. Ani to však kyperskému tenistovi nepomohlo.

Osmifinálovým soupeřem světové dvojky bude Francouz Llodra. Ten porazil ve třech setech Lu Yen-Hsuna, loňského čtvrtfinalistu Wimbledonu.

S turnajem se loučí i nasazená devítka Gael Monfils, který v dohrávaném utkání podlehl polskému kvalifikantovi Kubotovi po setech 6-3, 3-6, 6-3, 6-3.

Dlouhý s Clémentem uspěl proti bývalému parťákovi Paesovi

O překvapení se postaral francouzsko-český pár Arnaud Clément, Lukáš Dlouhý, jenž ve druhém kole Wimbledonu vyřadil po výhře 2:6, 6:3, 7:6 a 6:4 třetí nasazenou indickou dvojici Mahéš Bhúpathí, Leander Paes. Dlouhý tvořil v letech 2008-2010 s Paesem stabilní duo a mimo jiné spolu vyhráli US Open a Roland Garros.

- WIMBLEDON muži (Velká Británie, tráva, 6.631,000 liber) -
sobotní výsledky (25. 06. 2011)

Dvouhra - 3. kolo:
Berdych (6-ČR) - Bogomolov (USA) 6:2, 6:4, 6:3
Nadal (1-Šp.) - Muller (Luc.) 7:6 (8:6), 7:6 (7:5), 6:0
Djokovič (2-Srb.) - Baghdatis (32-Kypr) 6:4, 4:6, 6:3, 6:4
Federer (3-Švýc.) - Nalbandian (28-Arg.) 6:4, 6:2, 6:4
Tomic (Austr.) - Söderling (5-Švéd.) 6:1, 6:4, 7:5
Ferrer (7-Šp.) - Beck (SR) 6:4, 6:3, 6:3
Kubot (Pol.) - Monfils (9-Fr.) 6:3, 3:6, 6:3, 6:3
Fish (10-USA) - Haase (Niz.) 6:3, 6:7 (5:7), 6:2, 1:1 skreč
Malisse (Belg.) - Melzer (11-Rak.) 7:6 (7:5), 6:3, 6:0
Tsonga (12-Fr.) - Gonzalez (Chile) 6:3, 6:4, 6:3
Del Potro (24-Arg.) - Simon (15-Fr.) 7:6 (10:8), 7:6 (7:5), 7:5
Južnyj (18-Rus.) - Almagro (16-Šp.) 4:6, 6:3, 7:6 (7:3), 6:3
Llodra (19-Fr.) - Lu Jen-hsun (Tchaj-wan) 6:3, 6:3, 6:1.

Čtyřhra - 2. kolo:
Clément, Dlouhý (Fr./ČR) - Bhúpathí, Paes (3-Indie) 2:6, 6:3, 7:6 (7:1), 6:4
Cerretani, Marx (USA/Něm.) - Bracciali, Čermák (16-It./ČR) 4:6, 7:5, 7:6 (7:5), 6:4.

Junioři: Dvouhra - 1. kolo:
Saville (16-Austr.) - Vrňák (ČR) 6:1, 6:2.

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

56
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Toľko skvelých zápasov, koľko nás čaká zajtra si fanúšik ani nezaslúži...Pravdepodobne to bude maximum, čo sa kvality týka, keďže od utorka sa počet šlágrov zníži..Pra mňa zápas dňa Gasquet-Murray..Francúzovi som nikdy vo veľkých zápasoch moc neveril, hlavne kvôli jeho častým výpadkom..Tráva je však jeho obľúbený povrch a vzhľadom k tomu, že Andy sa trápil aj so slabšími súpermi a jeho obľúbený povrch je predsa len betón, môže nastať prekvapenie..No napriek tomu si myslím, že sa Škót cez ten zápas nejako prehryzie. Má skvelý return, to rozhodne...Čo sa Čechov týka, Wickmayerova je nepredvídateľná hráčka, vlastne tak ako celý ženský tenis, uvidíme do akej miery bude Kvitová riskovať/kaziť..Berdych s Fishom vyhrá, osobne som prekvapený, že Fish to dotiahol až takto ďaleko, nikdy som ho nepokladal za špecialistu na trávu..Rovnako ako Del Potro ním nie je..Vyhral však 3 z posledných 4 zápasov s Rafom a je to "hromotlk", ktorý to bije hlava nehlava, navyše vysoký, ktorému nevadia Rafove topspiny..Z toho mám miernu obavu, snáď Rafa vyhrá prvý set a potom už zápas neprehrá..Djokovič má najlepší return na svete, takže Llodrova najväčšia prednosť je pokrytá a zápas rozhodnutý..Rovnako ako zápas Federera, bez toho, že by to mohol Youzhny nejakým spôsobom ovplyvniť..Youzhny nie...Wozniacka s Cibuľkovou vyhrá, nie je to hráčka, ktorá by sa sama vyhadzovala, pravdepodobne jej vyhovuje, že je okolo nej konečne ticho..Napriek tomu postupuje suverénne a to nemala úplne ľahké súperky. To je možno trochu prekvapenie, ktoré niečo naznačuje...Wozniacka je preto pre mňa čiernym koňom súťaže, bude to paradox, ak by vyhrala práve Wimbledon..
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, mroži, nechápu, proč si zbytečně přiděláváš práci tím, že opravuješ příspěvky jiných uživatelů. Tvoje poučení, vytažená z knihy Pravidla českého pravopisu, tak či onak nikdo nečte. Nejsem žádný fanatik, ale domnívám se, že jsi v minulosti používal přezdívku Mapped. Hlavním důvodem mé domněnky je i to, že i on, Mapped, opravoval cizí příspěvky. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
wwww.atennis.blog.cz
Reagovat
smazaný uživatel
Řekni mi, koho zajímají ty tvoje oblíbené ,,juniorky''. Podle mého názoru se o to může zajímat leda tak nějaký padesátiletý pedofil, jenž by nejradši honil s holým pérem dvanáctileté holčičky. :DDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jses dost velkej kre.ten, vis o tom?
Reagovat
Stan_Borowitz
Že by u tebe pracovalo podvědomí? Projekce vlastních představ se tomu tuším říká...
Reagovat
smazaný uživatel
Heh, tato reakce mě upřímně pobavila. :-)

Nechápu lidi, kteří mají potřebu za každou cenu ventilovat, že je to či ono nezajímá. A nás ostatní to snad má zajímat, že je to nezajímá? :-))

Mimochodem, juniorky jsou zoravidla aspoň patnáctileté a nejčastěji 16-17 leté. Pedofilie v pravém slova smyslu se vztahuje na jedince prepubertální, kteří nejsou ještě pohlavně zralí. :-) Erotická reaktivita vůči dospivajícím dívkám se nazývá "hebefilie" nebo "korofilie". :DDD
Reagovat
skott
Warpett si asi mysli, ze budouci sampioni spadnou z nebe:-)
Reagovat
skott
GAVRILOVA/KOZLOVA
Zapas na ktery jsem se tesil nejvic, bohuzel byl na programu hned jako prvni od 11 h. a tak jsem kvuli kvuli pomalemu pousteni lidi do arealu (v nejnavstevovanejsi den Wimbledonu funguje jen polovina detekcnich ramu pri prohlidkach..), prisel az tesne pred koncem - za stavu 4-3 ve druhem s brejkem pro Katerynu.Dasha byla v te chvili prave osetrovana, co jsem si vsimnul zrejme rameno a prestoze pokracovala dal, neuhrala uz vubec nic.Bohuzel, po Roehamptonu dalsi brzky konec a jen mi to opet potvrzuje, ze trava opravdu asi nebude jeji povrch v budoucnu.Jinak me prekvapilo, jak moc ji tato porazka vzala, dobre dve minuty plakala na rameni sveho kouce nez odesli:(
VAN UYTVANCK/KOWASE
Chtel jsem se jen ze zajimavosti chvilicku podivat na Alison, ale jelikoz nikde jinde nic zajimaveho nebylo a zapas pekne rychle odsypal, vydrzel jsem od stavu 3-3 az do konce.Alison je vazne jako zjeveni mezi mladyma tenistkama, technicky brilantni, pouzivajici vsechny mozne udery a mozna uplne nejvic se mi libi, ze narozdil od ostatnich temer nehraje razantni drivy, naopak se radeji podiva a vyzije necekany kratas nebo jen lehce sklepne mic.Japonka nebyla velka proverka, ikdyz se drzela statecne a priblizne do pulky druheho setu byla vyrovnanejsi souperkou nez rika skore.Na vitezstvi nicmene Van Uytvanck ale prilis nevidim, s tvrde hrajicima souperkama (Bouchard, Hardebeck neblizsi mozne) bude mit pravdepodobne velke problemy.Jeji pohyb neni idealni a rychlost ji zoufale chybi.
KOVALETS/MIN
Hodne zajimave utkani.Sofiya mela velkou fyzickou prevahu (Min je asi nejmensi tenistka jakou jsem kdy videl:), v kazdem setu dva brejky nahore, ale vzdy se ji zatmelo pred ocima a vlastni pasivitou vratila Min do zapasu, kdyz ji nechala diktovat vymeny forhendem a pak nestihala.Stesti pro ni, ze v tu chvili se rozklepala kolena i Min a nabidku ji s diky vratila.Los pro Sofii je vlidny, tusim, ze by mohla jit konecne daleko.
Reagovat
skott
ROHANOVA/SALNIKOVA
Na Dariu jsem byl velice zvedavy a tak jsem se chodil ptat kam bude nasazena na kurt kazdou pulhodinu:)
Po Min/Kovalets dalsi vysoce kvalitni zapas (jaky rozdil oproti lonskemu roku, kdy jsem na stejnem kurtu sledoval utrpeni Pliskova/Abduraimova..) Daria mela, tusim, 3 setboly v prvnim setu - z toho dva v TB pri 6-4, ale udelala dvojchybu a nasledne zkazila na siti dva voleje a darovala ho Petre.To ji ovlivnilo i ve druhem, kdy znova rychle ztratila podani a ikdyz jeste srovnala, tak Rohanova byla jiz v te dobe lepsi na kurtu a stihla vyhrat dokud bylo jakztakz videt.Daria me i tak okouzlila, uplne jina nez ostatni soucasne mlade Rusky - big hitterka, ohromne silna, ale dobre se pohybujici, vydrzela s Petrou v dlouhych vymenach, bohuzel nekdy ale moc zbrkla.Petra ji prohodila snad uplne pokazde, kdyz chtela ukoncit mic na siti.
a troksu mimo...ve druhem setu prisel Petru povzbudit Vesely;)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za pěkné postřehy.

Jen jedna poznámka na konto "big hitterek" a Alison: jestliže dokázala v Buselu celkem držet krok s Yaninou Wickmayer, tak nevím, proč by jí měly dělat nějaké nepřekonatelné potíže tzv. "big hitterky" :) mezi juniorkama. :-) Jedno je jisté: žádná z nich nebouchá od základní čáry do míčů tak tvrdě jako Yanina.

Plus na téma juniroky jsem si dovolil napsat příspěvek na blogu:
http://matej-tenis.blogspot.com/2011/06/juniorka-ve-wimbledonu-divky.html

Mimochodem, cos říkal tomu, že čerstvě patnáctiletá Indy De vroome porazila ve finále v Roehamptonu tvojí oblíbenou "baculkou" Putintsevu 6:4, 6:4? :-)):
Reagovat
smazaný uživatel
Řekni mi, koho zajímají ty tvoje oblíbené ,,juniorky''. Podle mého názoru se o to může zajímat leda tak nějaký padesátiletý pedofil, jenž by nejradši honil s holým pérem dvanáctileté holčičky.
Reagovat
skott
Myslim, ze spatne chapes, vyznam pojmu BIG HITTER/KA.Wickamyer ji v zadnem pripade neni, je to agresivni baselinerka, takovy neunavny robot.
Tzv. big hitteri se opiraji predevsim o servis a hraji kratke vymeny, obvykle maji extremne vypracovany vrsek tela a vsechno zakocuji forhendem.Typicke holky jsou napr. Gajdosova, Lisicki, Coco Vandeweghe nebo mezi juniorkama prave Eugenie Bouchard.Wickamyer je vyborna v dlouhych vymenach a dalsi vec, ona se urcite nemuze spolehat ne svuj servis, to by nikdy nic nevyhrala:))

Clanek, jsi mel dat i sem.Juniorske souteze si rozhodne zaslouzi alespon preview a nejake shrnuti na konci.Libi se mi tvuj smysl pro detail.Je dobre, ze to nekdo dalsi taky sleduje, idkyz je mi jasne, ze TP redaktori nemuzou stihat vsechno.

V Roehamptonu jsem byl v pondeli a ve ctvrtek po poledni, finale jsem samozrejme chtel videt, ale dal jsem prednost pokusu dostat se kurt, kde byly na programu Sharapova/Robson, coz se jsem trochu podcenil zajem ten den:) Ale Yulii jeste uvidim.
Reagovat
smazaný uživatel
No, já jsem v tomto kontextu termín "big hitterka" chápal jako označení toho, kdo dává slušné rány z podání a od základní čáry; pochybuji, že by existovalo mnoho juniorek, které dávají od základní čáry větší rány než Yanina.

Yanina hraje první servis téměř stejnou rychlostí jako Petra Kvitová: nejrychlejší kolem 180 km/h, v průměru kolem 165 km/h.
Reagovat
skott
To se tezko posuzuje vzhledem k tomu, ze juniorky malo hraji na mistech, kde by jim merily rychlost uderu.Z vlastni zkusenosti ale vim, ze takove jsou.Pamatuju kdyz jsem poprve videl Coco asi v sestancti letech, uz tehdy mela servis pres 180, strasliva sila.Jenze jen o tom to neni, viz. zase Larcher De Britto.
V kazdem pripade Van Uytvanck to bude mit tezke, zapas s Wickmayer neberu tak vazne, mozna ji jen podcenila.Juniorky si na sebe veri, jeden povedenej zapas WTA tam nic neznamena.
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon mám hodně rád, hraje se pro nás v ideálním čase (začátky až ve 13 hodin), díky BBC je tento turnaj o světelné roky před jinými GS, ale bohužel v ženské části jako obvykle jedno zklamání za druhým.

Končí Nasťa (Naděžda se vrací?), Ivanovič (předchozí sety 6-0 6-1 6-3 6-0 a teď tohle???), Schiavone (Pašeková po letech vylejzá z hrobu?), Flavia (definitivní ústup z nejvyšších míst?). Kuzna pokračuje v mizérii, která začala hned po jejím triumfu na FO 2009.

Uřvaný sirény postupujou, Azarenka má díky výpadkům nasazených soupeřek bohužel velmi reálnou možnost poprvé projít do SF grandslamu.
Moje velmi "oblíbené" sestřičky přes počáteční problémy opět jdou dál. Proč taky jednou nějaká jejich soupeřka nemůže mít víc štěstí a nemůže vyhrát dva sety? Mít navrch jeden set nebo jeden a půl nestačí. Tyhle jejich obraty na grandslamech tady byly snad stokrát! Na jiných turnajích jako obvykle budou hrát prd (šampionka Serena vyhrála mimo GS a TM turnaj naposled v dubnu 2008!).

Legrační je postup Cvetany do 4. kola za situace, kdy od loňského léta neuhrála skoro nic a v aktuálním Race je až na 97. místě. Z celkových 1551 bodů v žebříku má 900 za loňský Wimbledon.

Potěšující je jedině vypadnutí Zvonarevky, která v žebříku přestane ohrožovat Carol. A návrat Sabiny, který ovšem musí potvrdit postupem do SF. Nebo naše milá Serenka po prohraném prvním setu opět uteče hrobníkovi z lopaty, jak to na grandslamech umí hlavně ona? Viz Wimbledon 2009 a SF s Dementovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak by mě taky zajímalo, jaký problém má zase čtenář armstrong. Na každém grandslamu začne s velkým elánem utkání komentovat, ovšem pravidelně po pár dnech zmizí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to divny...rikam si, jestli neodleti treba vzdy na turnaj osobne ( na druhy tyden . Ale za Paris se vymlouval na problem s pripojenim. Je to podivin fanatickej
Reagovat
skott
vyjimecne neco trochu smysluplneho od Broze...
ale definitivni ustup z nejvysich pozic Pennetty, kdyz na nich nikdy nebyla je dobry for:-)
Reagovat
skott
Armstrong se tady nedavno ptal, jestli nekdo o jeho slohy stoji.Chtel jsem to napsat jiz tenkrat pred Wim., ale vsimnul jsem si toho pozde.Mozna to bude znit arogantne, ale ja jeho souhrny dne narozdil od ostatnich co vyjadrili souhlas, prilis neocenuju/lepe receno mozna nechapu.
Komentare by meli byt v prvni rade o vlastnich nazorech, pocitech nebo zajimavostech.Od novinarskeho sournu, o jaky se pokousi armstrong, je tady prece clanek.Takhle vlastne jen jinymi slovy rekne totez.Tim nekritizuju jeho praci nebo snahu, ale je naprotso zbytecna.Pochopil bych to jedine u zapasu, ktere jsou mimo zajem a jsou zde zminene jen vysledkove, ale opravdu nevim, jaky ma smysl informovat o prubehu zapasu Federera ci Nadala takto sterilne, kdyz je to tu jiz jednou napsano a navic to vetsina zdejsich videla.
Reagovat
smazaný uživatel
Brozi, dobry, snad jen, ze se parenteze ZPRAVIDLA oznacuje carkami. Vety v souveti vsak VZDY! To zas narazim na tvuj karavy prispevek VISovi v 00:25. Kdo s cim zachazi........ :-)
Reagovat
smazaný uživatel
.....podotykam, ze carky zminuji v prime souvislosti s tvym prispevkem, nezahrnuji spojky! Takze si, prosim, kdyz budes nekoho napominat, ohlidej syntax.
Reagovat
smazaný uživatel
koukam pekna nuda zde pri Wimbledon ..... za Paris to tady chvilema aspon pekně vřelo..... . Momentalne je tady samej suchar a "slušnak
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych dal nejaky flame, ale k cemu. tady nehrajem pocitacove hry. tenis je chytry sport, tak budme chytri i my...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už rozpis na pondělí, Roger, Novak i Serena na jedničce, na centru Murray, Venus a Rafa s Del Potrem. Cetkovská hned v jednu za dvanáctce, po ní hned Kvitová, Berdych jako poslední na dvojce.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa :Delpo duel na kerý se každý těší a skončí třísetovým vítězstvím Rafy, a říkám to velmi nerad jako Federerův a Berdyčův fanda
Reagovat
smazaný uživatel
'' kdyby hrál s někým jiným tak by se nezranil! ''

Tak tohle je joke roku. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lopatovi se úspěšně podařilo tzv. "kdyby na druhou". :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
V kazdem GS nekdo z druhe stovky prekvapi, coz je fajn a ozivi to nekdy stojate vody, kdyz vychazi typy na viteze. Proste to tenisova spicka nema jiste a musi se mit stale na pozoru. Kazdy den neni posviceni. Druhy tyden uz pujde do tuheho, budou zapasy pravdy.Moc se tesim.
Reagovat
Labi
Soderling dnes nic moc...Baghdatis to je prostě frajer :D ...od začátku 3 setu jsem tušil že postoupí Djokovic ale Baghatis dokázal držet krok a šlo vidět že si to užívá...Federer uvidi se v dalších kolech ale řekl bych že je to jeden z horkých favoritů...Nadal opět skromný ale je si vědom očekávání a své síly...no a Djokovic těžko říct jestli se nezlepší tak je možné že se v dalším kole Wimbledonem rozloučí....každopádně je se na co těšit :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Trooufám si nesouhlasit, Djoko má každý GS v prvních kolech problémy v podobě ztráty setu v Austrálii v druhém kole s Dodigem na French s Delpem ve třetím a ted si to vybral zase ve třetím a Bagda není žádný větrák když se kousne je těžko k poražení, takže troufám si tvrdit že Djoko přejede osmifinálem jako vítr ;)
Reagovat
smazaný uživatel
LIodra opravdu na Novaka muže platit ! Nejvetší slabina Srba je čistokrevny prohoz....a zejmena paradoxne z jeho bekhendu. Ale doufam, ze Novak mile prekvapí
Reagovat
Labi
čísla nejsou vše že někde ztratil set na tom nesejde navíc myslím že v austrálii byl suverenní že tam snad ani set neztratil...ale dnes chyboval více než je zdrávo....kdyby Baghdatis dnes měl lepší první servis a returny kdyby nelítaly přímo na Novaka ale vícekrát ho prhnal k lajně jak se mu to potom taky povedlo...tak by Djokovic zřejmě balil kufry..jinými slovy kdyby hrál s hráčem který by nebyl uplným outsiderem předvedl výkon Baghdaltise a přidal k tomu trochu více potřebného sebevědomí a klidu tak by bylo překvapení na světě
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ztratil set s dodigem v tajbrejku....spravne pisatel vencape
Reagovat
smazaný uživatel
Šlo vidět - to je avarsky?
Reagovat
Mercury
Jak se hrajou ve Wimbledonu muzske semifinale? Oboje v patek po sobe? Nejsem schopny najit na ofic. strankach tournament schedule.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych takové informace hledal jinak. Stačí se podívat do minulosti. Loni zde nepršelo, takže nedošlo k posunům. Na stránce
http://www.xscores.com/tennis/Results.jsp?sports=tennis&result=3

si můžeš vyjet přehled utkání na libovolném turnaji od 1. kola až po finále. Pro loňský Wimbledon vyber Year 2010, Tour ATP-S, Tournament Wimbledon a za chvíli uvidíš, který den tam SF loni hráli.
Reagovat
smazaný uživatel
Oboje v pátek, akorát v roce 2007 si pamatuju, že se hráli v sobotu, Federer s Gasquetem na centru a po nich ženské finále a na jediničce Nadal s Djokovičem, který mu to tehdy skrečl kvůli puchýřům na noze.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Baghdatis je boží :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já viděl teda jen poslední set, ale musím uznat, že bojoval jako lev.
Reagovat
smazaný uživatel
J8 to viděl od 3. setu, předtím jsem koukal na Tomice, ale Baghdatis byl výborný, on bojuje vždy, něco jako Ferrer, bojovníci k pohledání.
Reagovat
Mercury
Souhlas, oba dva to jsou velcí bojovníci a pro mě i sympaťáci.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprví: Berdych přes Fishe postoupí
Zadruhý: Proč pořád Berdycha podceňuješ?
Zatřetí: Wimbledon je udělanej tak, že vysoce postavení hráči hrají ze začátku turnaje většinou s papírově slabšími soupeři. Vzhledem k tomu, že je berdych 6. nasazený, týká sse to i jeho.
Reagovat
smazaný uživatel
to jo ale místo Chely klidně mohl chytnout Raoniče do 3 kola a ten by nevypadl s Bolgomolovem ale porazil i Berdycha
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic se zranil v druhém kole, Lopato. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby hrál s někým jiným tak by se nezranil!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to myslíš, kamaráde? Jak vlastně mohl Bogomolov ovlivnit to Raoničovo zranění? Podle mého názoru bylo tenkrát úplně jedno, s kým bude Kanaďan hrát, poněvadž osud už jednou zařídil, že se v tom zápase zraní, a tudíž se nedá nic dělat.

Když jsem si přečetl tvůj poslední příspěvek, tak jsem si normálně začal myslet, že právě Alex Bogomolov je nějaký bouřlivák, který mlátí ostatní tenisty, jelikož jsi řekl, že kdyby Miloš hrál s někým jiným, nic by se mu nestalo.

Musíš si, člověče, uvědomit, že v dnešním světě za nás rozhoduje Pán Bůh...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Raonic nehrál s Bogomolovem, ale s Müllerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Troicki vypadl s Lu. Takže ta Berdychova výhra nad ním nemá žádnou cenu. Evidentně Troicki je na tríávě slabej. Berdych padne na prvním kvalitním soupeři. Co ž by měl být Fish. Berdych má štěstí že zatím hrál jen proti vvelmi slabým hráčům.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty taky měníš názory jako ženský svý kalhotky.. :) Sis měl ověřit, jak hraje Troicki na trávě, než ses pustil do předpovědí, že Berdych proti němu nemá absolutně vůbec žádnou šanci (v Halle). :DDD
Reagovat
VlS
Lopato, jsi doopravdy ten nejužvaněnější a nejhloupější lhář široko daleko . Pokračuj a dotáhneš to snadno do světové TOP 5 v tvém oboru žvanění a lhaní.
Reagovat
smazaný uživatel
Visi, pravda, ale jedno si nemůžu odpustit. Dovolím si připomenout tvůj neskutečný výplod z 9:45 u jiného článku. Jestli takhle po dalším "vývoji" jednou bude vypadat oficiální spisovná čeština (+ další nesmysly typu 10ti a 10-ti nebo aby jste a aby jsi se), tak amen s námi:

... na Českým serveru
... kritizuješ Českou televizi - Wimbledon snad jde na ČT4 ???
... přednost Český hráčce
... na Slovenským serveru

Tohle je už opravdu vrchol !!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
VlS
Broži, už zase? Vím, že přídavná jména se nepíší velkými písmeny, zde to bylo použito jako zvýraznění příslušného slova, takže klid. Nova je česká televize, její sestřička na Slovensku je Markýza.
Reagovat
smazaný uživatel
Zvýraznění :-))))))))))))))
Tak to prosím příště udělej jiným způsobem, například vypiš celé slovo VELKÝMI písmeny.
Reagovat
smazaný uživatel
Si fakt jelito Brožíku:)))...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist