Nadal je ve finále, Federer padl s Davyděnkem

8. 1. 2010, 17:54
Aktuality 157
Finále Federer-Nadal se v Dauhá nekoná. Souboj nejlepších dvou hráčů světa překazil Rus Nikolaj Davyděnko, který po dvou měsících znovu porazil Rogera Federera. O titul si zahraje s Rafaelem Nadalem, vítězem dnešního druhého semifinálového zápasu.
Nikolaj Davyděnko

Nikolaj Davyděnko dlouho čekal na svou první výhru nad Rogerem Federerem, nyní však vyhrál již druhý vzájemný zápas po sobě. Poprvé v kariéře ho porazil loni na Turnaji mistrů, který později vyhrál. Dnes předvedl proti světové jedničce téměř bezchybnou hru, díky které zvítězil ve dvou setech.

V úvodním setu předvedl ruský tenista neuvěřitelnou sérii 27 úspěšných prvních podání v řadě. I přes stoprocentní úspěšnost mu Federer jednou servis sebral, Davyděnko ale proměnil dva ze svých sedmi brejkbolů a set získal v poměru 6-4.

Hned první podání ve druhém setu sice Davyděnko zkazil a na servisu už později nebyl bezchybný, na průběhu zápasu to ale nic nezměnilo. Švýcar častěji chyboval a potřetí v utkání kvůli tomu ztratil podání. Sám ve druhém setu nevyužil ani jeden ze svých dvou brejkbolů a za pouhých 80 minut prohrál dvakrát 4-6.

O titul si Davyděnko zahraje s Rafaelem Nadalem. Ten měl snadnou práci se Srbem Victorem Troickým, kterého za hodinu a deset minut porazil 6-1 6-3.

Španělský tenista měl v souboji se stejně starým Troickým měl od začátku jasně navrch. První set vyhrál 6-1 a i ve druhém na kurtu jasně dominoval. Za stavu 5-0 sice ztratil tři hry za sebou a nechal soupeře snížit, jasné vítězství si ale už nenechal vzít a zápas zakončil čistou hrou. Vyhrál tak i třetí vzájemný duel.

"Byl to pro mě dobrý zápas," řekl po utkání Nadal. "Pokusím se hrát podobně i zítra. Pohybuji se teď velmi dobře," dodal.

Česko-slovenská tenisová dvojice František Čermák a Michal Mertiňák novou sezonu titulem nezahájila. Ve finále turnaje v katarském Dauhá prohrála se španělským párem Guillermo Garcia-Lopéz a Albert Montaněs 4-6 5-7. Čermák s Mertiňákem tak nenavázali na svých pět titulů z minulé sezony.

Výsledky - Dauhá (tvrdý povrch, dotace 1,024.000 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Davyděnko (3-Rus.) - Federer (1-Švýc.) 6:4, 6:4, Nadal (2-Šp.) - Troicki (5-Srb.) 6:1, 6:3.

Čtyřhra - finále:
Garcia-Lopéz/Montaněs (Šp.) - Čermák/Mertiňák (2-ČR/SR) 6-4 7-5

 

Komentáře

157
Přidat komentář
majjkaa
Druhy najpopularnejsi na facebooku :) co viac dodat! uz len podotknut ze to je odozva celeho sveta ako iste viete (nie len par vraj "obmedzenych federer fans na tenisportal!) :))) hehe
Reagovat
a.magerova
No to je proto, že třeba i já tam jsem :-)) samozřejmě těší mě i ty další 3 milióny z celého světa :-))
Reagovat
majjkaa
to som si ista ze si tam, a nepochybujem ze aj yavanna :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo holky, všeho dočasu. Pokud se bude opakovat včerejšek častěji a nerozbalí to ani na 1000 bodovejch Masters, myslim si totiž, že to letos na GS už tak snadno nedožene, tak začnou pomalu odpadávat. Ne, že by se přímo odhlašovali z Facebooku, ale i v naší Feder-fans rodině (já jsem býval jediná černá ovce) už přišel o jednoho fandu, moji mámu, která přešla po DC k Rafovi ( nikdy ho neviděla mimo zápas a moc se jí líbilo, jak se chová i na lavičce mezi svejma a pod.;), byla velmi mile překvapená jeho upřímným vystupováním) a Roger jí dorazil na US Open, před tím ho pořád omlouvala. A dokonce se mu podařilo i nadzvednout mojí 80-ti letou babi, jeho nejskalnější fanynku, která kvůli jeho zápasům vstávala i v noci, a přesto, že to je jeden z nejtolerantnějších lidí co znám, s vybraným slovníkem, tak už i z ní padaj oslovení: " Ten Krypl ze Švýcarska a Kryplíček :DDD ".
Ale dobrý zpráva je, že nejsou registrované na facebook ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak nič v zlom,ale toto je príspevok ako z knižky pre mále deti či zo socialistických týždeníkov:-) "byla velmi mile překvapená jeho upřímným vystupováním" :-) tak toto je ozaj zlé:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná zpráva o charakterových vlastnostech a jazykovém vyjadřování Tvé rodiny. A co my s tím?
Reagovat
smazaný uživatel
po dnesni noci bolesti tot oli,nemam chut momentalne sledovat a pokracovat v tenise,prohrat takto rozjety zapas fakt muze jen d.... tvuj nazor?myslela jsem na lepsim casy,ted myslim na to,ze seru na AO
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec nevim, co to řešíte, to nebylo adresované vám, ale slečnám výše. Jak to říkala moje 60-ti letá matka, tak jsem to tu napsal, co mám jako dělat jinýho, to jsou její slova, ne moje ;)). Jsem tim konstatoval, že kolem mne mu začínají fandové již odpadat, tak aby se na ten počet fandů slečny až tak nevázaly ;). Ale fandy to může možná pumprdlíkovat, tato zpráva.
Děkuji Simone za ocenění charakteru a trefnového vyjadřovaní dam naší family, vůbec nepochybuji o tom, že jsi to myslel v dobrém ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem úplně v pohodě, ujelo mu to ve třetím setu, ale HLAVNĚ nemá fyzičku. Prostě už nemohl, to je všechno. V tom je teď jedinej problém, tedy na AO mu šance moc nedávám. Ale jsem rád, že servis jde, pohyb jde, u mě spokojenost ;), pokud i nohy vydží, tak dá dohromady i toto.
Dávej na sebe pozor!
Reagovat
smazaný uživatel
tak vzhľadom k tomu,že holky sa bavili o facebooku,tak tvoj príspevok o 80-ročnej babičke mohol vyznieť dosť zvláštne:-)až by som povedal že dokonca "mimo mísu":-) ale mňa pobavil:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že ano :). Trefné vyjadřování sice není to, co jsem měl na mysli, ale to nevadí. Hlavně, že se máte rádi. Rodina je základ. Jen tak dál. Zase nám něco napiš, budeme na názory Tvé rodiny netrpělivě čekat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš tady teď 2 příspěvky mimo mísu. Co je ti potom co já píšu? ;) Holky konstatovaly počet fandů, kdybych ti napsal ve prospěch Rogera, obvyklé ódy, co tu zní, tak by ti to ani nepřišlo.
Reagovat
smazaný uživatel
toto je nejvetsi zklamani pro me vazne...po 1 setu jsem si myslela,ze to bude na chvili,KOLJA BYL V KONCICH...i muj manzel dnes po te me noci fandil a neveril..ve 3 setu break,potvrzen,pak moznost dalsiho...a pak?tusila jsem,jak pujde do dal.setu neda to..zapas kde na D.jasne mel,smula vali dal a to neni dobra zprava...to jsem se probudit fakt dnes nemela..nezlob se diky,clovek se citi zle a toto...zdravim silvi
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji a jak si přeješ, pokud budu vědět něco nového, tak ti dám vědět ;). A Simone, napiš někdy taky něco třeba o tenise ;), zatím tady hlavně krotíš opačný tábor v tom, jak má fandit, co psát, ale jaksi jinak nijak nepřispíváš do fóra vlastně ničím. Ale ty to určitě napravíš, viď!
Budu teď tvé příspěvky lépe sledovat, už se moc těším čím mě tenisově obohatíš ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Byla to příparava na AO a dal do toho všechno. Nemá dobrou fyzičku, není divu a dá se to řešit. Snad.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ak by si napísal,že ti je putna po tom,koľko má fandov na FB,tak by to vyznelo trochu inak:-) ale napísať ako mu ubúdajú fandovia v rámci tvojej rodiny a použiť pritom tie vety,tak uznaj,keby toto pre zmenu napísal niekto o Rogerovi("ako bola jeho mama prekvapená je ůprimným správaním":-),tak sa tiež asi smiechu nezdržíš :-) ale ozaj nič v zlom,len ma to proste dostalo:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mně to zase takové zklamání není...před začátkem sezony jsem si říkala, že to bude katastrofa a ono to zase tak špatné není....a to AO nebojkotuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Rád jsem tě pobavil, mě fandové Rogera dostávají prakticky ob den, i proto jsem chodim, abych se mimo jiné pobavil:D. Měj se!
Reagovat
smazaný uživatel
proto SEM CHODÍM ..
Reagovat
smazaný uživatel
ja vim,ale takto,tebe to napadlo po 1 setu?a NIKOLAJ stale tvrdi jake potize mu dela fyzicka..jako kdyby nemel zadny turnaj vyhrat,jako osud..jako by uz vyhravat nemel a poprve se mi zdalo,ze loni to bral jako smolny rok,ze ted byl ny dobre ceste-a ted,ze mu ta nadeje spadla!bylo to videt,aspon ja jsem si vsimla..uplne jiny pocit kdyby vyhral-myslim pro nej na AO
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, žádnej stres, hlavně aby mu zdraví dovolilo na fyzičce zamakat a bude to dobrý. Jenom mě zklamalo, že se vrátil k té silové technice, na podzim si myslim hrál s variantou tech. obměny speciálně forhendu, byla výrazně ener. úspornější, měl jiné postavení a nerotoval trupem tak do prava. Hra nestála za nic, ale šetřila tělo, teď už je to ve starých kolejích, ale na jak dlouho?
Reagovat
smazaný uživatel
jj,ty tiež,zdar!
Reagovat
smazaný uživatel
pro me velike,ja jsem nedoufala,ze tady vubec budu,nejsem ok ale vubec,pak me to nabudilo po 1 setu tak,ze jsem zapomnela co me boli,verila jsem,ze po 9 mes.vyhraje turnaj a ono nic...verila jsem ve 2 setech,3 neverim,to je sazka..a tentokrat me KOLJA tak dobrej nepripadl,myslim cely zapas..skoda,myslim ani ten ND neveril,ze to vyhraje...dlouho me takto nic nevzalo,ani TM
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň to vidí sám, že to ještě pořád není ideální a že musí ještě na začátku sezóny dohnat resty. Kdyby to byl Štěpánek nebo Berďa, což jsou chlapi, ne tak psychicky odolní, tak bych se možná bál. Ale on mívá nervy dobrý, spíš ho to myslim nakopne, důležitý je, že ten level byl na výhru, první set jsem neviděl, až druhý od 1.0.
Reagovat
a.magerova
Není umění být fanouškem, když se výborně daří, ale hlavně v dobách kdy se daří méně !!! Věřím, že zdravé jádro zůstane, a o to nám jde především, né kvantita, ale kvalita mě zajímá :-))
Reagovat
smazaný uživatel
to nebyl odklon kvůli výsledkům, to už by ho opustili, když byl number 2., to bylo kvůli chování, vystupování a to, že na některá utkání hází bobek, je už jenom tečka.

ALE MAG! :DDDD
Pořád se k Rogerovi hlásí NĚKOLIK MILONU fans !!!, tedy není důvod k panice. Hele baby, že vy budete fandit, i když bude hrát veterány, že jo? Bude snad hrát Roger veterány nebo myslíš, že ne?
Reagovat
smazaný uživatel
...Co je Ti po tom, co já píšu...
To jsou Tvá vlastní slova. Proč by měla platit jen pro Tebe, že. Obohacování fóra bude zřejmě Tvá doména, tak obohacuj. Na Tvé postřehy se vždycky celý třesu. :))
Reagovat
a.magerova
Nepodléhám panice, spíše se těším až se všichni odkloní a já zůstanu samojediná a on tudíž na mě konečně bude mít čas :-))
Fandit nepřestanu nemám důvod. Až RF skončí, tak jen rozšířím svůj zájem o někoho jiného to je celé, bude to jako v F1, taky jsem s odchodem Schumachera nepřestala závody sledovat :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A komu fandíš teď ve F1
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je škoda, to mě mrzí Simone, já se tak těšil :D, takže od tebe i v budoucnu velké ho..., jako doteďka. Zvažto ještě ;).
Reagovat
a.magerova
No fandila jsem kdysi Ferrari s Schumacherem. Pak mi k tomu přibyl Barrichello a nenávistk ke stáji McLaren. Takže zůstalo Ferrari, Schumacher, Barrichello i když šel jinam, přibyl Massa, Raikonnena jsem ve Ferrari nezkousla, přibyla nenávist k Alonsovi. Takže teď Alonso ve Ferrari bude pro mě utrpení, Schumachera v Mercedesu neopustím :-))
Reagovat
smazaný uživatel
S tim "Šumim" jsem si na tebe vzpomněl, jak se teď o něm tolik mluví, že budeš juchat. Já mám spíš strach, aby se nevymlátil, po tý pauze. Nicméně formuli v mém případě pouze okrajově. Jinak s tím nenáviděním, jak z Hamlta ;) Tak dobrou!
Reagovat
a.magerova
Kdo má cejch McLarinu u mě neuspěje, nemůžu za to :-((
Reagovat
a.magerova
McLarenu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že Ty máš sám o sobě vysoké mínění, tenisový odborník a psycholog, nemůžeš být přece zastiňován. Velké ho... zabalené do krásného balicího papíru.
Reagovat
smazaný uživatel
No.. krásného ... to jsem kapku přehnal... prostě zabalené ..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak olfess rozumi vsemu :D dulezity jak kilometrove lejno.. (nezabalene)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak Roger je jak diesel, na rozjezd je trosku pomalejsi:)
Reagovat
smazaný uživatel
jj a taky určitě neměl motivaci, no jasně, ještě že vyhraje ten kalendární grandslam, že?

To jsou zase kydy, je až neskutečné, čím se fanatici dokáží utěšovat, co všechno si vymyslí na lži, jen aby se nemuseli podívat pravdě do očí :DDDD

Elegán už v tenise jde strmě dolů, protože prý je ted pro něj nejdůležitější, že umí vyměnit posranou plenku a minutu a půl :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
tak se podivej 3 roky zpatky, zacatek sezony nikdy nic moc:), AO 5ti setovy zapasy a 40ti stupnovy vedra, uvidime kdo jak na tom je:)
Reagovat
smazaný uživatel
ok, takže se vsadíme, že nedá 4 GS finále a z toho min 2 vyhraje? :DDD Letos jde arogantní elegán do kopru, v létě vystřelí z trůnu a už bude jen vzpomínat na svoje nejlepší roky :D
Reagovat
Mercury
4 GS finále nedá nikdo, nejen Roger. Jsi blázen, pokud si myslíš, že si muže udržet takovou bilanci.
Reagovat
smazaný uživatel
loni bych se klidne vsadil, letos se necham prekvapit, to nic nemeni na tom, ze byl nejlepsi, je nejlepsi, a pro me vzdycky nejlepsi bude. Ja nerek, ze letos vyhraje kalendarni GS, on nejni arogantni, to si jenom namlouvas, protoze jestli je pro tebe Roger arogantni, tak je pro me Rafa simulant, je to uplne to samy
Reagovat
smazaný uživatel
Sobe, na jaké univerzitě studuješ? Hovadiny typu 5ti a 40ti k tvému tradičně stupidnímu projevu (dnes poslední věta z 10:20) docela sedí.
Reagovat
smazaný uživatel
nevim sice co je hovadina tipu 5ti a 40ti, kazdej ma svuj nazor. K ty posledni vete, dokaz, ze je Roger arogant a ze Rafa nejni simulant.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi vedle, hošane. Normální jsou tyhle paskvily možná u pubertálních anonymních plácalů na netu, ale správné jsou jen tyhle zápisy: pětisetový, 5setový, čtyřicetistupňový, 40stupňový.
Reagovat
smazaný uživatel
jo ti my opravujes gramatycki chibi, tak to jo, to sy uzyj, muzes pokracovat, to me nemuze rozhodyt:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak,jak se zdá,konečně došlo na moje slova. Nafoukaný Federer alias ''John McEnroe II.'' opět prohrál. Jak se zdá, ''Egoista Bulík'' to v poslední době neumí na hráče elitní desítky. Jednoho dne jistě dojde na moje slova , podobně jako dnes, a McEnroe II. vypadne do 2-3 let z elitní stovky. Udivuje mě, že pan ''Elegán'' neukázal v zápase s Davyděnkem emoce (viz.AO 2009,USO 2009),ale to je jistě jenom tím, jak si ''elegánovci'' myslí, že tento turnaj nebral vážně a ztratil motivaci.
Reagovat
smazaný uživatel
jasne, a proc by nemoh vypadnout rovnou z tisicovky? nebo z nej udelej rovnou nejhorsiho tenistu vsech dob, kdyt to je v poradku, nevim o jakych emocich to mluvis na USO 2009, to myslis jak si popovidal s rozhodcim? Asi dalsi blbecek jenz nema ani zakladni znalost anglictiny a po zapase byl naprosto v pohode. A jeste neco, zmen si prosimte prezdivku, Borg mluvil o Rogerovi vzdycky jako o nejvetsim tenistovi vsech dob,vzdycky s respektem, proto timhle neurazis jen Rogera, ale i Bjorna, myslim ze to je ubohy. Dej si nick treba Sterba, to je stejnej blb jako ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hele, o Štěrbovi takhle nemluv ,protože to je bývalej rozhodčí,kterej tenisu moc dobře rozumí, neboť má dlouholetou praxi, takže to,co si myslím o Federerovi je asi čistá pravda,když si to taky myslí pan Štěrba. Má dokonce důkazy k tomu,že je Federer sebestřební blbec. Např. McEnroe II. vyhrál s Wawrinkou olympiádu a pan ''Egoista Bulík'' ho asi o dva týdny později nepozval na svatbu. Jo,ještě něco. Jestli si myslíš,že neumím anglicky,tak se můžeš přesvědčit,že to není pravda. Chci ti jenom něco vzkázat,ty všeználku! Go to the fucking bloody hell and don't come back!
Reagovat
smazaný uživatel
O.k. jestli ja urazim "nejakyho" Sterbu, ty potom urazis, spoustu jinejch tenisvejch expertu, napriklad Ivana, Matse, Peta, bozskeho Andreho i toho jehoz jmeno nosis Bjorna, jestli ti ty jmena vubec neco rikaji. Wawrinka ho porazil az po svatbe, takze kvuli tomu to urcite nebylo a pokud vim Roger nemel velkou svatbu, mel to pouze v kruhu rodinnem. Proc ne? Mohl si tam pozvat koho chtel. V tom bych problem nevidel, dulezity je, ze tam pozval Mirku, nebo ne? O.k. anglicky asi neco umis, tak by jsi moh jeste poslouchat tenisty, kdyz mluvi behem zapasu a po nem:) Jeste bych nekde rad videl, slysel, nebo cet ty Sterbovi dukazy. Starsi pan, kterej si da nekde o 2 piva vic a potom keca kraviny pro me nema vahu....
Reagovat
smazaný uživatel
....nekonecne debaty typu ci je "silnejsi" batman alebo superman znovu plne fora:)a kebyze nahodou sa tato tema omlela tak o tom aky falosny je spiderman a aky skaredy zase hulk ....:)pevne nervy v novom roku folks:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pekna debata o Fedexovi dobre sa to cita a ma to uroven ked sa stretnu ludia ktorych sledovanie tenisu naozaj bavi.
Moj nazor na Fedexa sa ale zmenil ,volakedy davnejsie to bol sportovec v pravom slova zmysle ale posledne roky mam pocit ze ho ovladly peniaze a reklama.Hra samozrejme stale velmi dobre ale ta tenisova spicka sa mu vyrovnava napr.:Del Potro,Djokovic,Murray atd.Fedex tento rok obhajuje 4 ucasti vo finale turnajov tipu Grand Slam a nemyslim si ze to zvladne ,hlavne French open na antuke,moze prist o body a samozrejme aj o post svetovej jednotky.
A este by som chcel upozornit ze Fedex nema dennu reziu ako bezny clovek takze peniazky by sa mohli rychlo rozkotulat a potom co, takze treba este z toho vytlct tolko co sa da .
Reagovat
Denis92
On ma tolko zarobene ,ze to sa minut neda.MYslim ze to je nieco okolo 300 mil. USD
Reagovat
smazaný uživatel
Reklama nejužší špičce určitě vynáší mnohem víc než vyhrajou na turnajích. A za reklamu bude náš Rožírek brát pěkný peníze ještě pár let po tom, co skončí. Koncentrace příjmu z reklamy jen na mediální hvězdy sportu je nespravedlnost a ubohost. Tuhle jsem četl, že loni z ženských ve sportu pobrala nejvíc Šarapova, 20 milionů. Přitom loni hrála velký kulový. Hanba! Srovnej to s příjmem za turnaje, kde s 6 miliony byla první Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ono myslím,že konkrétne Federerovi naozaj o peniaze už veľmi nejde,to že si ale z tých XY ponúk navyše(mimo GS a Masters) vyberie tie za ktoré dostane slušné peniaze(aj to som si nie istý že robí,lebo sú to len špekulácie ľudí,čo do toho nevidia) alebo tie,ku ktorým má zvláštny vzťah(Basel napr.),je myslím si úplne normálne a nevidím dovod prečo by to nerobil...
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis je jedno velke reklamne divadlo a je tam velmi pekne vidiet kolobeh penazi od koho ku komu ale jedno je iste vsetko zaplati bezny clovek.Fedex ma urcite vela penazi ale v dnesnej dobe neexistuje suma ktora sa neda minut .
Reagovat
a.magerova
Existuje takové motto : "Chlap by měl do padesáti let pracovat a vydělávat peníze tak, aby po podesátce peníze vydělávalo jeho jméno" Federer i když ještě nemá padesát, tohle už splňuje. Si myslím, že každý výrobce či obchodník mu rád věnuje svůj výrobek třeba jen za to, že se spolu vyfotí a foto následně použije jako reklamu. Taky bych ho pozvala do restaurace a zaplatila za něj útratu (v rozumné výši) a pak bych se s tím celý život chlubila :-)) Jo a kdyby s námi seděl i Michael Schumacher, aaach :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom jeden hráč dokáže porazit Rogera Federera a to je Roger Federer :-( ..... naprosto zbytečná prohra!!!
Reagovat
krbik13
Jediny normalny a logicky komentar po dost dlhej dobe...lepsie sa to vystihnut uz nedalo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nadala moze porazit tiez len Nadal
Reagovat
smazaný uživatel
mytus neporazitelnosti je u Fedexa znacne nastrbeny on tiez nie je stroj
Reagovat
smazaný uživatel
Krbiku, chválit takový nic neříkající žvást? Si upad, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Drž hubu Brozi
Reagovat
Matti
uplný nesmysl jsi vyplodil
Reagovat
smazaný uživatel
Po dlhej dobe najlepsi komentar. Niet vacsej pravdy, ze porazit Federera moze iba Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
To sa neda zrovnavat s Federerom
Reagovat
smazaný uživatel
ááá fanatici si vymysleli na utěšování po další prohře stupidní žvást a ted taky tomu budou všichni přitakávat??? :DD

btw, nepsalas náhodou, že už sem chodit nebudeš??? :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Zase se potvrdila stará pravda, že je tenis hlavně o hlavě. Údery hráči světové špičky mají zvládnuté. Jednou ten blok Kolja prolomil a nyní, jak se zdá to už nebude takový problém.Když má svůj den, hraje jako tenisový stroj, rozděluje nemilosrdně údery a hraje krásný celodvorcový tenis. Budu mu fandit i ve finále.Snad se časem dostanou jeho utkání častěji i live do tenisových programů.Zatím mám pocit, že ho vidíme je když hraje semifinále nebo finále. Prostě neprávem není mediální hvězda.
Ale Rogera určitě neodepisuji, věřím, že nám ukáže ještě hodně ze svého tenisového umění.
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec bych nedával dnešní výkon do souvislosti se zbytkem sezóny. Je to spíš úspora sil, nedostatečné bodové ohodnocení (250) a trochu taktiky, nenarazit na Rafu v dnešní stoupající formě před AO. Dneska jsem mu nevěřil ani balon, bylo to divadlo z jeho strany, nemůžu si pomoct. Po té co viděl, že má Kolja formu jak hrom se rozhodl ... Hlavně to bylo znát v situacích, kdy neměl míč ideálně a přesto do něj bouchal a riskoval hlava nehlava..bez jakékoliv strategie. Tohle není on. Uvidíme na AO, věřim, že to tam bude lepší. Tohle jsou přesně ty situace, kdy mi jako sportovec vadí, kašle na diváky, kašle na fanoušky, na jednu stranu ho i chápu, že si umí rozložit síly, že se šetří, že se mu možná i díky tomu vyhybají zranění, ale na druhou stranu, to z něj dělá chladnýho a vypočítavýho sběrače rekordů. Škoda.:(
Reagovat
smazaný uživatel
tak myslím,že je len logické,že po toľkých sezónach na vrchole a rokoch kedy vyhrával cca 12 turnajov do roka už berie takéto malé turnaje skor ako prípravu a neženie to zbytočne do krvi..každý kto robil šport toto vie pochopiť a ako neúctu k fanúšikom to brať rozhodne nemožno,funguje to tak aj v iných športoch,či kolektívnych či individuálnych...alebo myslíš že sa zachoval napr.na Tour de Ski teraz Bauer voči domácim divákom neúctivo a chladne keď nešiel na doraz ale sa sústredil na ďalšie závody?
Reagovat
smazaný uživatel
tak myslím,že je len logické,že po toľkých sezónach na vrchole a rokoch kedy vyhrával cca 12 turnajov do roka už berie takéto malé turnaje skor ako prípravu a neženie to zbytočne do krvi..každý kto robil šport toto vie pochopiť a ako neúctu k fanúšikom to brať rozhodne nemožno,funguje to tak aj v iných športoch,či kolektívnych či individuálnych...alebo myslíš že sa zachoval napr.na Tour de Ski teraz Bauer voči domácim divákom neúctivo a chladne keď nešiel na doraz ale sa sústredil na ďalšie závody?
Reagovat
smazaný uživatel
sorry,omylom mi to tam hodilo dvakrát...
Reagovat
smazaný uživatel
to je presne moje rec,ale proc tam jezdi-reklama a prachy,a co DAVIS CUP?mne vubec nevadi,kdyz ho neni moc vsude,ale vadi mi nekteri blbove tady...uz jsou s tou riti trapni a nesahaji mu ani k te riti...
Reagovat
smazaný uživatel
Konkrétne Federer hraje z Top 20 najmenej turnajov do roka,porovnaj si to s Djokovičom,Nadalom či Murraym,takže o prachy jemu už naozaj nejde,ozaj skús používať argumenty...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přijde, že tenis je v trochu jiné škatulce, než klasické rychlostní a výkonostní závody, kde není pro laika na co koukat, závod bude vždy stejný až na pár posledních setin v cílové rovince. U tenisu jdou diváci na stadion za drahé peníze na sportovní představení, na hru.. navíc tenisté berou za tu šou takové peníze, o kterým se Bauerovi (který bude jistě placen od jednotlivých pořadí na větších závodech) ani nesnilo.
Jako jo, omluvit se dá všechno, pochopit se to dá v RF případě taky, tak to zůstane jenom u pokrčení ramen. Já bych prostě jeho fanouškem bejt nemohl :DDDD, Viktore, já mu dneska i chvilku fandil, a to mám Kolju rád, jenom jsem chtěl zítra vidět to R-R finále, ale po pár gamech jsem na něj dostal takovej vztek, že jsem toho fandění radši nechal :D. A tohle už se mi u Rogera stalo 2x vloni, když jsem chtěl, aby postoupil, tak blbě rupnul.
Reagovat
smazaný uživatel
mňa to uňho už moc neprekvapuje,lebo ako som tu už párkrát písal,mám z jeho hry podobný pocit(že ho tie malé turnaje už neberú) už od US Open 2008...a ja to trebárs chápem,každý kto nejáký šport robil to podľa mňa tak trochu poznať musí,aj keď samozrejme nie v takej miere v akej je to u Federera...ale keď si vezmem ako dopadol napr. Borg,tak proste Fedexa po tom všetkom obdivujem...
Reagovat
smazaný uživatel
Olfe jen tak btw show pro divaky se dela na exhibicich, na normalnich atp turnajich hrajes sam za sebe a tudiz kdyz hrajes takticky a rekneme "zamerne" podelas zapas ( jak jsi ty sam napsal, ja osobne jsem to nevidel, nemuzu soudit :) ) divaci se nemaji cemu divit, proste to patri k tve strategii a pokud se jim na tom neco nelibi nemaji se na toho hrace chodit divat :) ... neber tohle jako fanatickou obranu rogera prosim hlavne a nereaguj barney style : aa podelany elegan fanatik .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ode mě si nikdy nemohl reakci typu "aa podělaný elegan fanatik" číst ;) ...
Reagovat
smazaný uživatel
No urcite bylo dost takovych z kterych to prinejmensim vyplyvalo.. jenom sem ti chtel naznacit at me nehazis do stejneho pytle s jedinci typu vapet a spol :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pred pár dňami bol v Sporte článok v ktorom bolo ako jedno z očakávaní v tomto roku(čo sa tenisu týka)aj to,že Fedex preruší svoju šnúru 22 GS semifinále a to zrejme na FO 2010...ja si naopak myslím,že na antuke bude mať oproti mladším ešte relatívnu výhodu(snaď s výnimkou Djokoviča),ale tažké to bude mať hlavne na betónoch,takže už na AO budú hráči ako Delpo,Tsonga,Djoker,Murray,či Soderling mať proti nemu veľké šance...plus samozrejme Davydenko...
Reagovat
smazaný uživatel
V tomto ohledu s tebou souhlasím. I když to vypadá, že právě Roland Garros je plné smečky nenasytných Španělů, půlka z nich nemá žádný razantní úder, kterým by Rogera mohla překvapit. Vyjma Djokoviče, Davyděnka, Rafy...
Naopak na betonech se již ukazuje, že když dá Roger někomu v zápase sebemenší šanci, příležitost na vítěžství, zkušený soupeř se již obvykle nerozklepe, jak se to stávalo třeba právě u Nikolaje v sezonách minulých.
Jediné místo, kde stále může Federer hrát pravidelně finálová kola, je Wimbledon, protože málo hráčů je na trávu tak dobře adaptovaných, jako on. Pokud nehraje ve Wimbledonu Rafa, Roger tam stále nemá vězšího konkurenta.
Reagovat
smazaný uživatel
hej,asi tak nejak...vo Wimbledone bude patriť k favoritom asi kým bude hrať,tam sa vždy adaptuje ľahko(pohyb,servis,dobré voleje,hra na sieti atď.), na betónoch bude konkurencia ako hrom...
Reagovat
smazaný uživatel
očekávané výsledky
Reagovat
smazaný uživatel
davaj pozor sakra,nepreju ti dopadnout tak jak ja...s nozkama..nejake pekne video jsi nenasla?
Reagovat
smazaný uživatel
Většinou brouzdám po youtube...tam jsou toho mraky
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex zase vypadá stejně jako loni touhle dobou, nedalo se na to koukat, co míč, to chyba.. ale Davyděnko hrál opravdu skvěle, zítra to snad bude podívaná :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Barneyy : DDDDD Je čas si připustit pravdu a přestat si nalhávat pohádky :DD Jo Barneyy to máš pravdu však zítra se Rafánek pěkně zapotí a Kolja o vypráší z trenek bo jeho forma je neskutečná , Rafánek se nebude ani stíhat pořádně si prohrábnout řitku a dostane pořádně přes ní !
Reagovat
smazaný uživatel
jj stejně jako Soderling před týdnem, že? :DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
paneboze kvuli takym blbum jsem sem nechtela chodit,na tlamicku dostal ten tvuj ROGIRECEK
Reagovat
smazaný uživatel
jeste neco ty ritko,poskrabani v zadku by me neurazilo natolik jeko kdyz je nekdo podelanej hrat DAVIS CUP za svou zemi ignorante...ten tvuj hraje jen za velke penize a ne za svou zem...tak ty spadni na zem zase
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš...ty ses rozjela...na vapet bych vůbec nereagovala, to nemá cenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer hraje Davis Cup pravidelne už pár rokov:-)nebyť jeho,tak Švajčiarsko v Taliansku na podzim prehraje,ma v ňom odohraných docela dosť zápasov a tak by som na tvojom mieste,ak už chceš urážať,aspoň použil argumenty:-) a nie hospodské reči pána Štěrbu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hrál dnes příšerně, o tom žádná. Ty ale nepleť jabka s hruškama, prosím. Chování Rafy na kurtu je poměrně nechutné,tenis hraje ale skvělý. A od kdy Roger nereprezentuje svou zem? Myslíš tím ten fakt, že nehraje za Švýcarsko 1. kola DC, jak již je jeho zvykem aspoň čtyři roky? A co byl potom Štěpec? Nebo Roddick? A mnozí jiní a jiní,...
Reagovat
smazaný uživatel
Chování Rafy na kurtu je poměrně nechutné? co si mám pod tím představit, to vytahování trenek? nebud směšný(á)
Reagovat
smazaný uživatel
neřeš, maďarská poloopice se jen snaží pochovat komplex méněcennosti :D a elegoš mu dnes evidentně urobil radost :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ti můžu poradit, tak s tímhle zvířátkem (Bronte) neztrácej moc čas, dělá podpásovky v příspěvcících. A předvádí se zas, neurotickou poruchu, které by se jistě rád zbavil především její nositel, považuje za nechutnost. Nic jiného mít na mysli nemůže, protože Rafan patří k hráčům, kteří nemají problémy s výbušností a pod. Třeba už to má chudák Bronte odmalička.
Reagovat
smazaný uživatel
No...zrovna tohle téma mně vždycky vytočí
Reagovat
smazaný uživatel
no tak ja jeho zapasy bedlive sleduji a moc tech davis cupu nehraje,jen kdyz jde o baraz...a bylo nadmiru jasne uz pri losu,ze ve SPANELSKU HRAT NEBUDE!nebude hrat na antuce s NADALEM na 3 sety,ver si cemu chces...dojde ti to taky neboj
Reagovat
smazaný uživatel
tak ak nehraje prvé kolo DC už nejaký ten rok a nehrál ho napr. ani minulý rok keď sa hralo v USA,tak ťažko ho bude hrať teraz na natuke počas betónovej časti sezóny...holt ak niekto chce,tak si argumenty vždy nájde,takže ak to robíš ty,tak neviem,prečo sa čuduješ poznámkam o škriabaní :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A kolikátý kolo to bylo, když Roger přijel k nám do Prahy, druhý? Fakt si to nepamatuju.
Reagovat
smazaný uživatel
tak zitra u finale ahoj pokud preziju noc
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobrou...snad to zítra dopadne, věřím tomu a hlavně pžežij tu noc.
Reagovat
smazaný uživatel
to bola opať baráž o účasť v DC...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info!
Reagovat
Denis92
ROger aj tak bude brat grandslam uplne inak ako ostatne turnaje. Na exhibicii sme mohli vidiet ze na to uplne kaslal.Na turnaji v Qatar sa snazil viac kedze uz islo o body do rebricka,ale aj tak to bolo z jeho strany slabe.Vobec sa nebojim toho ze na AO sa dostane minimalne do semifinale
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý večer vespolek .))) Opět se potvrdily moje slova a očekávám, že tu zase dozvím, že elegán prohrál jen protože je to malý turnaj a tudíž neměl motivaci, ještě že vyhraje kalendární grandslam :DD Dnes jsem mu vyjímečně fandil, aby ho Rafa zítra vystřelil z šortek, ale bohužel nemá už ani na to finále 250ky :DDD

Jinak z Rafy mám radost, jeho hra je mnohem lepší, agresivnější, o AO už nemám strach, alespoň na semifinále to určitě bude!
Reagovat
smazaný uživatel
Čítáš si Rafanove statusy na Fejsbúku? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nene, nejsem tam ještě registrovaný .)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je škoda :-) teraz sme tu mali takú malú debatu o tom, kto tie komentáre píše :-) Ty čo si myslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
nevím vůbec o čem je řeč :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Nom, on tam píše také kraťučké statusy, že aby ludia vedeli, čo s ním je atď. A teraz sme sa bavili o tom, že či to píše on sám, alebo admin.
Reagovat
smazaný uživatel
barney ja te nemam rad - pokazde kdyz se neco deje tak vzdy rogera kritizujes ale myslim ze roger tento rok GS nevyhraje uz ho to nejspis ani nebavi tim padem mu to nejde... nejspis uz moc vyhravat nebude
Reagovat
smazaný uživatel
a co tam pisou?taky jsem tam nebyla napisaj,dokud tady vydrzim od bolesti
Reagovat
smazaný uživatel
Necte, protoze Rafan to tam cesky asi nepise:)
Reagovat
smazaný uživatel
D.A.N ty joudo jak můžeš hodnotit někoho po prvním turnaji sezony , ty jsi neskutečný jouza bože můj !
Reagovat
smazaný uživatel
a ještě takovou blábol napíšeš - ČAS SE NEDÁ ZASTAVIT - bože můj ty jsi komediant , kolik má Davyděnko ty joudo a hraje skvěle vyhrál turnaj mistrů a je 6stým hráčem světa a věřím že půjde ještě víš tak neříkej nesmysli že čas nejde zastavit bo Davyděnko je tak starý jak Federer .To je o rozehranosti a ne o čase , jeto první turnaj !
Reagovat
smazaný uživatel
ááá tady to evidentně někdo nedává, že? :DDDDD Je čas si připustit pravdu a přestat si nalhávat pohádky :DD
Reagovat
D.A.N
vapet: Rogerovi fandím ale je to můj názor nemám nasazené růžové brýle vidím co se dělo na kurtu a co se děje sním od konce roku 2007 herně už to není ono a když to nevidíš tak jsi slepý nebo tomu vůbec nerozumíš!!! Ten jeho bekhend to je skoro katastrofa. Je mi jasné, že nemůžu brát 1. turnaj tak vážně, nicméně něco ti přeci jenom ukáže jisté dispozice i proto jsem psal, že uvidíme jak to bude pokračovat dále ale nebudu taky vykřikovat, že Roger vyhraje AO to jsem si mohl dovolit 3 roky zpět.
Reagovat
D.A.N
Roger hrál dneska mizerně a mám obavy, že letos to asi bude pokles tak na 4-5 místo, ačkoli bych se rád pletl, nicméně jde vidět ten jeho výkonostní pokles od turnaje mistrů 2007! tam hrál naposledy bravůrně inu čas se nedá zastavit :-(.... A ještě musím pochválit Rafu dneska hrál hrál výborně nejlepší zápas co jsem od něho viděl za posledního půlroku. Pro mne je už zase zpátky a je dalším kandidátem na vítěze AOpen. Mí favorité jsou Delpo, Nole, Roddick, Rafa a Murray a pak je zbytek, žel Roger nemá formu.
Reagovat
Denis92
Dnesni zapas sa podla mna lamal najprv v 1.sete ked RF za stavu 0-2 na gemy a 0-40 vyrovnal ale potom dvoochybou daroval aj svoje druhe podanie Davydenkovi,kt. isiel skvele servis.Nemal ani jedno 1podanie v 1 sete!
V druhom sete hned na zacaitku podanie Davydenko rus napokon zvladol aj ked RF mal breakbally a potom hned prehral svoje podanie a bolo vymalovane.
RF mal smolu ze dostal Davydenka a Nadal Troicikeho,ak by to bolo naopak dnesne 2semifinale by blo zajtrajsie finale
Reagovat
smazaný uživatel
Federer měl mnohokrát na los naopak štěstí... Pokud chce vyhrávat, musí Davyděnka porazit. Je to sice turnaj 250, ale narazit na Kolju v semifinále - to přece není brzo, ne?
Reagovat
majjkaa
Roger mal hrat jednoducho svoj tenis, a bolo by to!!! aj keby bol davydenko neviem ako pripraveny, nadupany, s rogerovym priemernym tenisom by si neporadil! ALE fedo nehral, je to jeho chyba, bol slaby vela chyba a casto mal aj stastie takze...bohuzial! nechal si to ujst! ale to uz on vie preco.......
Reagovat
smazaný uživatel
Už to tady padlo: jediné slovo, které podle mě vystihuje Fedexův výkon, je laxnost. Běžně vyhraje servis 40:0 a stejně běžně ho stejným poměrem (nebo 15:40) prohraje. Duchem je asi také často někde jinde (na hotelu u dvojčat)... proti Korolelovi to vážně ještě jde, ale pokud se alespoň na GS řádně nepřipraví a nebude se na svůj výkon maximálně soustředit, neuspěje.. Ne v takové konkurenci. Na AO asi uvidíme konec úžasné semifinálové série... I když, pořád věřím, že se na ty zásadní turnaje Federer připraví pečlivě.
Mimochodem, to, co Davy předváděl v 1. sadě na servisu, bylo naprosto fantastické. Kolja je ve vynikající formě: na Eurosportu před AO běží spoty, v nichž diváctvo připravují na souboj R+R, který bude ohrožován Djokerem, Murrayem a Delpem... Ale já mám už od konce minulé sezony pocit, že Davyděnko nebude jenom do počtu. Připadá mi teď v nejlepší životní formě.
Reagovat
smazaný uživatel
!CARAMBA! No tak Rogere dej tam dvojku... už se těším na finále AO Federer-Nadal :-)
Reagovat
Teo
Je to tak. Doba, kdy chtěl Federer hrát tenis, je zřejmě pryč. Možná za to může ten patnáctý grandslam, po kterém už není o co bojovat. Bezpochyby jde pořád o nejlepšího tenistu na světě, jeho slunce ale pomalu zapadá. Chybí mu vůle. Věřím, že se Federer může objevit ve finále některého z letošních grandslamů, kdy o něco jde, ale malé turnaje budou patřit spíše dravcům, kteří ho chtějí sesadit z trůnu. Tím největším je bezesporu Nadal. Podle mého je rok 2010 jeho a na jeho konci bude světovou jedničkou on. Uvidíme...
Reagovat
majjkaa
No tu bude dnes radosti :) ajajaaaaaj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Keď mal Nikolay matchball, už som si predstavovala, ako to tu dnes bude vyzerať. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prajem to Nadalovi už len za to, že píše na FuckBook a ešte k tomu aj dvojjazyčne! :-) Vamos Rafos! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dvojjazyčně??? Páni, tak to musí být ale zážitek, co??? I tsenk thaut i hav play quito god...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to zážitek ajked napíše "I feel good" tak to človeka poteší.. no nie? :) A narozdiel od jeho výslovnosti, písať vie. Ale keby to dával treba na nahrávku, to by už bolo horšie.... :-) ale zábavnejšie :)
Reagovat
carolyn
Tak to možná asi nepíše on :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale snád to píše on... keď admin tam napíše, že "Rafa bla bla bla" .. a ked tam zarezonuje že "I......" tak to by snáď napísal Rafan, nie?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to by mě teda setsakra potěšilo, kdybych se od nějakého borce, který dostal zaplaceno, aby komunikoval se světem místo Rafy, řekl, že se cítí dobře...:-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jak to ty možeš vedieť.. snad si tých 5 minut nájde aby tam napísal tú jednu vetu dvakrát za týždeň.. a keď to píše niekto iný, tak prosím, ale aspoň viem vo co go! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, Rafa to nepíše ani náhodou, dyť ten umí anglicky asi tak jako dvouleté děcko...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nepodceňuj ho, možná že ho písat naučili :-) tak to je jedno, či to píše on, alebo nie, ale jakože to teda píše on a to ma poteší tiež.. a hotovo.. diskuze skončila :D
Reagovat
carolyn
takže umí anglicky asi jako ty, okoune? :-))
no když už bych lezla na jeho stránky, tak bych tam asi psala španělsky, ale pochybuju že se mu chce odepisovat na každou hloupost :-)
promin nicy :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Nepíše to on, cvak, a diskuzía skončila...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
ZA PRVÉ, nepíše tam často, asi tak dvakrát za týždeň a len tak niekedy dve slová, niekedy tri vety atď, takže žiadne slohy, ZA DRUHÉ, píše tam dvojjazyčne - t.j. anglicky a španelsky, ZA TRETIE, tam píše väčšinou admin, takže tým sa pravdepodobnosť zväčšuje, ZA ŠTVRTÉ neodepisuje, lebo to by asi zešílel a ZA PIATE, ajkeď to tam teda nepíše on, tak aspoň to tak vyzerá a to mi stačí!
Arrivederci, Maxihra sa končí! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Admin to za něj všechno odťuká do klávesnice...
Reagovat
carolyn
tak ok, takže nevím, proč to tu tak rozebíráme, to že ti tohle stačí si mohla napsat hned :-)
2krát týdně až až, nevím, to bych ani já nedala...
Reagovat
smazaný uživatel
:D ale nerobte si z toho srandu :D Aspoň mu to nadiktuje a to už je nejaká snaha, nie? Neriešte to, mne to je jedno, hlavneže to je od neho a je jedno či to napíše on sám, nejaký admin alebo Janko Hraško. Takto som to myslela. A už ticho! :-)
Reagovat
Mercury
Maxihra byl skvely porad. Kdysi jsem to sledoval, uz nevim na cem to bezelo (stv, markiza?)...ale jako maly jsem to fakt miloval :) aj tu moderatorku co tam byla...doted si nektere ty mapy CB pamatuju...jeste to u vas davaji?
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, ja som to pozerávala každý deň jak pribitá u TV :-) chodievalo to na Jednotke, to si pamätám ale už to dlhú dobu enchodieva. A moderátorka tam bola Dagmar Dianová (Didiana) a Andrej Bičan. A jak sa volal ten panáčik??
Reagovat
Mercury
ja uz ani nevim jak mu rikali...ale tusim, ze se hraval Crash bandicoot 2, moje nejoblibenejsi trat byla Cinska zed :) byl to dobry porad, skoda, ze uz takovych moc neni...

jinak Didiana je ta moje oblibenkyne, na to bych si uz nikdy nevzpomnel, ale jako malemu se mi hrozne libila..takze dik za oziveni prijemnych vzpominek na bezstarostne mladi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš zač :-) vážne si ma potešil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach Roger, toľko nevynútených chýb.A podanie taktiež k ničomu. Neviem, možno je to len môj pocit, ale v posledonom čase vidím u Rogera taký nezáujem k tenisu. Nič nič a ešte raz nič. A ešte k tomu, počas zápasu úplne zbytočne stráca koncentráciu. Darí sa a zrazu len tak z ničoho nič prehraje svoj servis na nulu, alebo bezdôvodne "pustí" set. Proti Korolelovi alebo Gulbisovi si to ešte mohol dovoliť, no Davydenko je "iná káva". Keď to takto pojde dalej...
Verím, že ešte niečo dokáže, ale najhoršie je, že v kľúčových momentoch to už nieje ten starý dobrý Roger a to ma dosť mrzí..
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím, že proti Ernestsovi si to ještě "mohl dovolit", vždyť i tam málem prohrál!!! Jiak cítím to samé, nejde mu to, motivaci asi taky už žádnou nemá, nevím, co s ním teďka je, no...
Reagovat
majjkaa
Hned ako Roger prehral prvy gam, vedela som ze to cele tak dopadne! Je to skoda, ale co uz tak ako vravis Roger uz nedava taku bojovnot ako by bolo treba, neviem ale ked sa mu nechce, alebo cosi nezadari nepohne s nim ani desat parov koni! Nic no...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja na jeho mieste by som už asi skončila, chápem, že ho to možno ešte baví (aj keď to zatial tak nevyzerá), ale ja si ho chcem zapamätať ako svetovú 1. ,ako toho neporaziteľného a pána dokonalého :), a nie ako tenistu, ktorý tenis hrá len z povinnosti, lebo chce aby ho videli hrať dvojičky a preto aby hral na OH 2012.. No nechám sa prekvapiť ako mu to pôjde na AO
Reagovat
smazaný uživatel
Správně, počkejme si na AO... třeba přechází do fáze S. Williams: jediné, co mě opravdu zajímá, je GS. Vše ostatní je bonus... A třeba už je vážně u konce s dechem. Nechejme si soudy až po jeho účinkování na AO
Reagovat
majjkaa
no s nim je to tak raz poprehrava vsetko co sa da a zrazu zacne lamat grandslamy len tak fici :) takze ja buducnost u nho neriesim. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ju naopak riešim dosť často :) Pretože, mi ten jeho tenis bude na okruhu ATP neskutočne chýbať! Či to nebolo úžasné keď v sezonach 2005,2006,2007.. vyhrával zápas za zápasom :) A keď som tak minuel rozmýšľala aké to bude keď ukončí kariéru, tak sa mi slzy tlačili do očí, ale to už zachádzam do detailov :)
Reagovat
majjkaa
no ja verim ze tak skoro ju neukanci, aj sam to povedal ze chce este dlho hrat, ale nemoze sa mu vdzy darit to je jasne....on toho este dokaze, tomu ver! boli casy kedy nebol na vrchole a je spat :) ale nada sa to drzat neustale.
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex si ani neškrtl, chudák...:-))) Na AO poletí ve třetím kole - maximálně, s takovým tenisem, který teď hraje, ho vyřídí i Tom...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tak, byla to bída s nouzí. Už všechno vyhrál, léta běží, taky to vidím bledě. Grandslamy ho zajímají víc, přece jenom zápas na tři vítězné je běh na delší trať, tam bych mu naopak dával víc šancí, ale když se nemůže opřít o svůj servis, to je pak těžký ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist