Nadal: Jsem šťastný, že zase držím raketu

21. 7. 2009, 11:39
Aktuality 41
Lehký optimismus byl cítit z druhého hráče světa Rafaela Nadala po jeho včerejším tréninku, prvním po téměř dvou měsících. "Musíme být ještě opatrní, ale jsem spokojený," uvedl Španěl na svých stránkách.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Nadal musel od začátku června odpočívat kvůli zánětu svých kolen. Vynechal tak Wimbledon i Davis Cup a na kurty se postavil až včera.

"Byl to jen malý kontakt s míčem bez nějaké větší síly, jen abych věděl, jak se budu cítit," okomentoval rodák z Mallorky hodinu a čtvrt trvající trénink ve svém rodišti. "Musíme být ještě opatrní a za týden a půl budeme vědět víc. Jsem ale spokojený."

Vzhledem k tomu, že ve Wimbledonu neobhájil loňské vítězství, spadl nedávný tenisový král na druhé místo v žebříčku. Cestu zpátky nahoru chce zahájit příští měsíc na turnaji v Montrealu, kde před rokem zvítězil.

"Jsem šťastný, že jsem se vrátil k tréninku, že zase držím raketu v ruce a dělám to, co mám rád," dodal Nadal.

 

Komentáře

41
Přidat komentář
Mercury
uroven zdejsi diskuse je poslední dobou opravdu žalostná...
Reagovat
smazaný uživatel
Okomentuj bílý sport na tenis forum
Reagovat
smazaný uživatel
Bezpohlavní bezectný Barney bezostyšně blekotá blbiny - aneb "rozemlít ho na kaši a omítnout s ním stěnu záchodku" (Shakespeare - Othello, benátský mouřenín). To je můj poslední komentář k tomu nechutnému slizu jménem Barney, už nikdy více na něho nebudu reagovat, páč je to vůl.
Reagovat
smazaný uživatel
heh, to už tady blekotáš nejmíň popáté, tak už konečně dodrž svůj závazek a neobtěžuj se reagovat, idiote .)
Reagovat
majjkaa
Mas pravdu....ja som si toto povedala tiez uz skor, ked ma tu pan Barney pekne urazal a evidentne mu to robilo dobre, ani necchem vediet ako velmi :))) Vies on ta nemoze urazit...z jednoducheho dovodu: nepozna ta!!! a clovek ktory ta nepozna prd o tebe vie, potom aj jeho urazky su o velkom prde :))) teda nemaju zidnu vahu. Ja len odahadujem ze trpi nejakym komplexom a takto si to lieci a kompenzuje, inac sa taketo spravanie neda vysvetlit ani pochopit.
Reagovat
skott
Nejak mi unika pointa toho, proc se tu objevuje clanek o naprosto prazdnych vetach Nadala, jak drzel raketu a hraje opatrne, kdyz ve vcerejsim clanku bylo receno vse podstatne ohledne jeho navratu na kurty.
Reagovat
smazaný uživatel
a kdo po tobě chce abys to četl?
Reagovat
smazaný uživatel
No...tak tohle je určeno fans Rafy, prázdné věty jsou to třeba pro tebe, někoho můžou potěšit a jen blb tohle nechápe.
Reagovat
carolyn
myslím že zrovna skott ví o tenise víc než ty, proč si sem přišla jen abys každému taky nadávala?
Měla by sis přečíst pár komentářů o několik měsíců dozpátku a pak bys věděla koho titulovat slovem "blb"
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ono to nebude tím, že to je nejlepší tenista na planetě, a aby se někdo dostal před něj na první místo, tak tento tenista musí být zraněný a musí nehrát .... ;). Takže je ten zájem o jeho osobu celkem pochopitelný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě nenabádej nikoho, aby četl ty vaše žblebty i z minula, ty současné myslím stačí až až :)
Reagovat
smazaný uživatel
Carolyn....níže jsem psala, že tady chodím tak dlouho, že pamatuju i pár uživatelů kteří tady už bohužel nejsou a vím jak to tady kdysi vypadalo.Ty se tady prezentuješ jako zasloužilá uživatelka což je docela směšné.
Reagovat
carolyn
To pěkně kecáš, dlouho sem nic nenapsala právě proto jak to tady vypadá, ale jak říkám cokoli s váma nená cenu řešit, pokud ses zaregistrovala až ted asi ti to tady ted vyhovuje víc než dřív tak tedy hodně štěstí....klidně si tu všichni nadávejte dál
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, skoroprofíku, tvoje nynější žblebty jsou skvělý :-D. Proč ses nevyjádřil ke konci kariéry T. Johanssona nebo Calleriho, odborníku jen na Nadala? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
a proč bych to jako dělal :) ???
Reagovat
smazaný uživatel
Abys zlepšil zdejší úroveň a zaskvěl se mezi nynějšími i bývalými žblěbtaři :-D.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, že zlepšit zdejší úroveň moc nelze a zaskvět se mezi pitomcema, kteří ten sport nedělali a jenom machrujou není těžký. I když vlastně je to těžký, protože někteří jsou tak strašně blbí, že pokud náhodou člověk přizná, že ten sport fakt dělal, tak je obrovský nevýhodě, třeba je nazýván skoroprofík a pod. A to se bohužel tady neodpouští.

Hele a víš co? Já ti ještě přidám, jo. Představ si, že už můj děda, byl za druhé světové války mistr tehdejšího Československa v tenise :) he he, takže v naší rodině se hraje tenis už přes 70 let, tak buď tak laskav a přestaň se mnou tady cvičit, na co mám reagovat a jak, protože mi to je úplně u pr...e. Je to jasný?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za prvé, mi je úplně fuk jak moc tenisová je nebo byla tenisová tvá rodina :-). Koneckonců na netu si může každý navymýšlet co chce. Machra tu ze sebe děláš spíš ty a asi si myslíš, že jsi jediný, co držel tenisovou raketu v ruce :-).

Za druhé, když ostatní nazýváš žbletaři a o někom tvrdíš, že ví o tenise kulové, měl bys ukázat větší přehled, než on, to se neděje. Tvůj "nejlepší" tenisový příspěvek za poslední týdny byl tuším ten, kde jsi vypsal Nadalovu účast na turnajích za poslední rok. Bravo! :-D A pak sem tam provokuješ..což je snažší, než napsat nějaký kvalitní koment, že?

A za třetí, neztrácej nervy, nepumprdlíkuj se (abych použil tvůj oblíbený výraz :-)) venku je hezky :-). Je mi to jasný, neboj :-), je mi jasný, že tvůj přehled sahá asi jen na druhé místo žebříčku :-).
Reagovat
skott
Ono je vazne tezky na tebe jakkoli reagovat, kdyz jsi tak precitlively.Nic se ti nedeje, nikdo ti nenadava a pritom sam ostatni zacnes nazyvat pitomcema nebo blbama, kteri pisou zblepty, nerozumi tenisu apod.Pokud mas chut se bavit o tenise, nikdo ti nebrani, temer vzdycky se tu najde nekdo dalsi, kdo ti slusne odpovi, ale to tezko zjistis, kdyz nic zajimaveho nenapises.Jak rika nepofata, psat provokace je to nejjednodussi.Takze nedelej to, co sam nemas rad od druhych nebo aspon nepredstirej, ze ti to vadi.
Mimochodem, to jestli tvuj deda byl nekdy mistr republiky, nema (nemusi mit) zadnou souvislost s tim, co vis o tenise ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby jsi se nam z toho druhyho tenisty sveta neposral
Reagovat
smazaný uživatel
soobe :-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
podle sebe soudím tebe? Chápu, že tobě to lítá z nohavic, jenom když elegán vleze na kurt, ale mě ten ubohej druhej tenista světa, kterej si za poslední rok pokaždé ve finále GS vytřel s elegánem prdel, nechává absolutně klidným .)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá zpráva, pěkný článek! Akorát elegánovci by tyhle články mohli ušetřit od svých mouder a věšteckých prognóz
Reagovat
carolyn
hlavně že na tvoje moudra je tu každej zvědavej.....co si tu kdy řekl kloudnýho?
hlavně jak je tu článek o mazánkovi nebo tenisový 1 tak to tu hned zaplácáš kravinama
Reagovat
smazaný uživatel
Se mi zdá, že ty jsi taky sežrala všechnu moudrost světa.
Reagovat
krbik13
Barney je obycajny buzerant ktory nevie nic ine len kazit vsetky diskusie svojimi trapnymi komentarmi.Komu ty vobec fandis?Mne sa zda ze iba sebe lebo vsetkych kritizujes ale na seba si citlivy.Takym po*ebancom jak ty by som rozkopal papulu a narval gule do huby.Nikto nie je zvedavy na tvoje trapkoviny tak sa uz skus uvedomit.Stale si stazujes ako vsetci nadavaju na Nadala alebo obhajuju Federera ale ty to robis tiez,pri kazdom clanku,ci uz sa tyka Nadala alebo Federera alebo hoc koho ineho.Kazdy kto napise nieco co sa ti nepaci je dement alebo "fanaticky eleganous" ci ako ich to nazyvas...
Reagovat
smazaný uživatel
podle tebe každý kdo si tady neuchcává z elegánových nohou, výtrusnice, falešného úsměvu atd. jenom placá kraviny
Reagovat
smazaný uživatel
hehe, další ortodoxní Fedík? Mně se zase zdá, že bys neměl marnit čas u pc na diskuzích, ale jako správnej cikán ze Slovače jít dělat bordel po dědině :D
Reagovat
carolyn
Barney: už jednou sem ti říkala že já nejsem fanynka Rogera, jen tím chci říct, že jak se tu objeví článek o jednom znich, místo toho abys něco o nich napsal, rejpeš hned do čtenářů a tím se pak tady diskuze zahltí hádkama ...

Silvie: tady nemá cenu s váma cokoli řešit, zlatý loňský časy..
navíc myslím, že zrovna ty tu nejsi tak dlouho abys tady kohokoli soudila
Reagovat
smazaný uživatel
Barney už vidí "zlé" fandy Fedexe všude ;-). Reagovat na něj je nejzbytečněji strávený čas.
Reagovat
carolyn
Já vím :-)
Jen nechápu proč zrovna on píše něco o moudrech, když on si začne pak se všichni hádají a komenty se stávají nic neříkající
Navíc si nevzpomínám kdy tu on řekl něco i třeba k Rafovi něco moudrého, týkající se jeho nebo tenisu
Ale to je jedno, tady už to prostě nemá cenu
Reagovat
smazaný uživatel
Carolyn ,já jsem tady tak dlouho, že pamatuju staré zlaté časy, akorát jsem nebyla zaregistrovaná. A tohle co se tady ted děje je mi popravdě na zvracení.
Reagovat
carolyn
Ano to nám všem tady, kteří pamatujem steré časy, ale nadáváním druhým tomu nepřispějem, pokud nás tu znáš, víš, že třeba skott nadala nesnáší, víme to všichni a nijak ho za to neurážíme.
Pokud jsem trochu normální, necháme každého at si fandí komu chce a myslím že je zcela normální že všichni nebudeme fandit jednomu človělu, že asi každý má své oblíbence
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně se tu provokuje, pak se to poháda, cenu to nemá :-). Útočný diskuze Rafa x Roger, už nic pro mě :-).
Reagovat
nagini6
Verim, ze sa Rafael uzdravi a bute hrat zasa svoj uzasny tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím že dlouho nevydrží hrát tipuju tak 4 měsíce a pak bude zsa v prde..
Reagovat
smazaný uživatel
ac nepatri mezi me oblibence, strasne se tesim na jeho navrat, nejak me ten tenis bez rafy nebavi
Reagovat
carolyn
To je fajn sem dát videjko ve špánině, ty co tomu nerozumí asi z toho mají hodně, z překladu tu toho moc není ... :-D
Reagovat
dabelsobul
Hlavne ze ho fanousci vidi zase s raketou v ruce :))
Reagovat
smazaný uživatel
Rafan sa už vracia, tak hodne šťastia!

Ale jazyk je to teda krásný, môj druhý obľúbený po angline, asi začnem chodiť na nejaký kurz :D

A neviete niekto, čo je s Nandem Verdascom?
Reagovat
smazaný uživatel
Fernando Verdasco si v Baastadu zranil pravé lýtko.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist