Nadal předvedl další suverénní výkon. Dimitrova nezlomilo ani 15 dvojchyb

19. 1. 2018, 11:07
Aktuality 117
AUSTRALIAN OPEN - Rafael Nadal na Australian Open neztratil set ani ve svém třetím zápase a po hladké výhře nad Bosňanem Džumhurem postoupil do osmifinále. V něm je i třetí nasazený Bulhar Grigor Dimitrov, přestože v odvetě za vyřazení z loňského US Open proti Rusovi Rubljovovi spáchal 15 dvojchyb.
Rafael Nadal

3 gamy proti Estrellovi, 13 gamů proti Mayerovi a 5 gamů proti Damiru Džumhurovi. Rafael Nadal toho svým soupeřům na Australian Open zatím moc uhrát nenechal. Bosenského soka dnes přehrál 6-1 6-3 6-1 a pojedenácté v Melbourne postoupil do osmifinále.

"Nečekal jsem snadný zápas, on se za poslední rok hodně zlepšil. Nastoupil jsem soustředěný a věděl, že musím hrát agresivně. Nebylo to lehké, ale se svým výkonem jsem spokojený," komentoval Nadal.

"V prvním setu jsem dokázal hrát na vysoké úrovni. Ve druhém to nebylo ono, ale někdy to tak je, že člověk neodehraje celý zápas na sto procent. Ale když byla možnost zahrát vítězný úder, většinou se to podařilo," dodal jednatřicetiletý Španěl.

O postup do čtvrtfinále se šampion z roku 2009 a loňský finalista utká s Argentincem Diegem Schwartzmanem, s nímž vede ve vzájemné bilanci 3-0. Pokud zvítězí i počtvrté, zůstane také po Australian Open světovou jedničkou.

Třetí nasazený Grigor Dimitrov sice udělal v duelu s Andrejem Rubljovem patnáct dvojchyb, přesto po výhře 6-3 4-6 6-4 6-4 postoupil do osmifinále Australian Open. Ruskému tenistovi oplatil porážku ze druhého kola loňského US Open a v Melbourne udržel šanci na zopakování loňského semifinále.

Šestadvacetiletý Bulhar vlastními chybami umožnil Rubljovovi vyrovnání na 1-1 na sety. Ve třetí sadě měl dokonce ruský tenista jako první výhodu brejku. Dimitrov se ale zlepšil, třetí sadu otočil ve svůj prospěch a ve čtvrté rozhodl brejkem v deváté hře.

Při podání do zápasu však odvracel brejkbol. "Tohle jsou pro mě ty nejdůležitější zápasy, když některé věci nefungují a já dokážu najít cestu. On je dobrý hráč. Porazil mě na US Open, takže jsem věděl, co mám očekávat a co musím dělat," vyprávěl po zápase Dimitrov.

Dnešní utkání pro něj bylo přece jen snazší než první kolo proti Američanovi ze druhé stovky světového žebříčku Mackenzie McDonaldovi, v jehož čtvrtém setu dostal kanára a vyhrál až 8-6 v rozhodující páté sadě. Dimitrov se dokázal vypořádat s velkým horkem. "To vedro mě dneska vůbec neděsilo, je to v pohodě. Potřeboval jsem jen zůstat klidný a vyrovnaný, jít s proudem," dodal Dimitrov.

V dalším zápase ho čeká vítěz duelu domácí Nick Kyrgios a, s nímž vede ve vzájemné bilanci 2-1 a vyhrál i nejdůležitější duel loni ve finále Masters v Cincinnati, před dvěma týdny v Brisbane však pozdějšímu šampionovi podlehl.

Kyrgios dnes vyhrál i sedmý letošní zápas, když si poradil s Francouzem Jo-Wilfriedem Tsongou. Dvaadvacetiletý Australan sice proměnil jediný ze čtyř brejkbolů a sám o servis dvakrát přišel, v tie-breaacích však francouzského finalistu z roku 2008 přetlačil a zvítězil 7-6 4-6 7-6 7-6. Tsonga sahal po pátém setu, ve zkrácené hře čtvrté sady však neudržel vedení 5-2.

"Myslím, že jsme oba předvedli velmi dobrý tenis. O vítězi rozhodlo pár míčků a jsem opravdu rád, že se mi povedlo vyhrát ten čtvrtý set," řekl Kyrgios, který stejně jako soupeř nastřílel 28 es.

Kyrgios se do osmifinále grandslamu dostal popáté v kariéře. Jeho maximem jsou čtvrtfinále z Wimbledonu 2014 a Australian Open 2015.

• AUSTRALIAN OPEN 2018 •
Austrálie, tv. povrch, 55.000.000 australských dolarů
páteční výsledky (19. 01. 2018)
• Dvouhra mužů - 3. kolo •
Nadal (1-Šp.) - Džumhur (Bos.) 6-1 6-3 6-1
Dimitrov (3-Bul.) - Rubljov (30-Rus.) 6-3 4-6 6-4 6-4
Čilič (6-Chorv.) - Harrison (USA) 7-6(4) 6-3 7-6(4)
Carreňo (10-Šp.) - Müller (23-Luc.) 7-6(4) 4-6 7-5 7-5
Kyrgios (17-Austr.) - Tsonga (15-Fr.) 7-6(5) 4-6 7-6(6) 7-6(5)
Schwartzman (24-Arg.) - Dolgopolov (Ukr.) 6-7(1) 6-2 6-3 6-3
Seppi (It.) - Karlovič (Chorv.) 6-3 7-6(4) 6-7(3) 6-7(5) 9-7
Edmund (Brit.) - Basilašvili (Gruz.) 7-6(0) 3-6 4-6 6-0 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

117
Přidat komentář
janek_da
vypadá to, že Rafa to tam facká rad za radom
Reagovat
stopan
:D :D :D
Reagovat
Ma3ek
Dnes som videl konečne zápas naživo a bol som potešený ako fanušik Nadala prvý set hral skvele celý zápas velmi dobre. Keby malo byt dnes finale a mal by porazit Novaka alebo Rogera tak mu chybala jedina vec že pri dobiehaní náročných lopt ešte nešiel nadoraz. Z nemožných pozícií sa netlačil do intergalaktických prehozov. Dovod jednoduchý pohyb síce výborný ale šetrenie kolena pri dobiehaných loptách je zretelné. Evidentne šetrí koleno pri našlapnutí a nemože sa tak položiť do uderov ale to už su udery ktore bude treba až ked ich bude treba a dovtedy to siliť nemá význam. Už je skúsený vyzretý a aj toto je dokaz aj vyberanie turnajov tento rok a zátaž.
Ked bude den D a finále pojde do všetkého aj za cenu zranenia dá do toho všetko. Hrá velmi inteligentne rozumne nechcel hrat s Dzumhorom zbytočne dlhé výmeny uderovo hral skvele rozumne takticky dokonale uplne vyzreto..
Je zdravý vo forme ale vie že 7 zápasov je vela a každá ušetrená energia každý ušetrený ťažký dopad na koleno sa počitajú.
Za mna super ak ho niekto porazí tak to bude parádny zápas potom a ten chcem vidieť
Reagovat
cigan
Caute som tu spravne?
Reagovat
Dobry-den
Ne, musýte támle přes ulycy.
Reagovat
Labi
...vime ze Rafa je suvereni v zapasech s hraci na urovni (mozna pod urovni) L. Rosola, takze netreba se bat vybuchu jak ve Wimbledonu, co ale bude az narazi na kvalitniho soupere to je otazka
Reagovat
Pe3k
Božský Diego mu ukáže!
Reagovat
Nola
Rafa je NO1, superov si nevybera, ani kurt, na ktorom bude hrat, niekto ma tu moc, ze si kurt a cas moze vybrat, Laver Cup a sponzori.... ak si spomenul Wimbledon, tak to je fakt na hrane.... CC patril tomu tvojmu kazdy zapas za akeholvek pocasia - strecha, trochu objektivneho zmyslania by nezaskodilo
Reagovat
dappe
Federer si nevybírá kurt, ale kurt a diváci si vybírají jeho. Už je potřeba se s tím smířit. Realita je prostě taková, že jeho trénink přiláká více lidí, než zápasy špičkových hráčů. Ale aspoň ti, co ho nemají rádi, si mohou pěkně postěžovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Kurt Cobain?
Reagovat
Nola
divaci hlasovali? Wimbledon vlani bol extrem, AO sa snazi tento rok o nieco podobne, myslim, ze kult osobnosti neprosepel v minulosti spolocnosti....
Reagovat
Pe3k
Lol Nolka, kult osobnosti? To si pleteš s Havlem nebo Putinem, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Na centri hrajú hviezdy a domáci...

A kedze Nadal a Kyrgios su na druhej strane, vychádza to na Federera. Myslim, ze s tym Monfom sa nieco udialo, lebo Australcania to striedajú...S Gasquetom to bude ozaj lepsi zapas ako Nole s Ramosom...V dalsom kole bude Nole Zverev na milion percent na centri v ramci night session..

Vo W. Mas pravdu. Tam to nestriedaju.
Reagovat
dako
Niekedy sa vážne divím nad tým, ako tu niektorí stále vyplakávajú nad ľahkým losom Rafu. Proste je svetová jednička, tak je logické, že v prvých kolách to budú ľahší súperi. To že na USO neštartovalo veľa hráčov a že ostatní favoriti vypadli s chudákmi, to nie je Rafova starosť. Myslím, že Mayer bol veľmi solídnym súperom pre druhé kolo. To že Rafa zničí svetovú 30. 6:1, 6:3, 6:1 je na zamyslenie pre samotného Dzumhura. Rafa pristupuje ku každému zápasu maximálne zodpovedne a potom to aj tak na kurte vyzerá. To, že to ostatní hráči zo špičky nedokážu a následne nedôjde k ich vzájomnému zápasu, je ich chyba. Nech má každý taký prístup ako Rafa a možno tie zápasy potom budú vyrovnanejšie a ťažšie pre Rafu. A že na minuloročnom AO mal Rafa ľahký los, tak nad tým sa mi až rozum pozastavuje. Pripadá mi, že niektorí by chceli, aby mal Rafa od prvého kola, až po koniec turnaja, len Rogera alebo Noleho, lebo inak sa ten titul neráta.
Reagovat
safi1313
Rafa jednoznačně nej favorit na víězství - jeho zapasy neskutečně pod kontrolou, mraky winrů... Pokud ho nezastaví Kyrgios v SF tak nikdo
Reagovat
Pe3k
Ano, Nadal je favorit.
Reagovat
turista
To už byl mnohokrát. Ale je tu Djoker, Fedex, Gyros, Thiem a další.
Reagovat
Pe3k
Thiem? Lol to snad nemůžeš myslet vážně?
Reagovat
smazaný uživatel
Federer, Nadal, Kyrgios, Djokovic. V tomto poradí a jeden z týchto 4 na 100%.

Dúfam, že som to teraz nezakríkol a nevyhrá to nejaký Thiem.
Reagovat
George_Renel
Nemohli byste, prosím, zřídit nějaký plivací a kopací článek, který by permanentně sloužil dementům, kteří nic jiného nedělají?
Normální uživatelé by to uvítali, poněvadž by se nemuseli prokousávat těmi jejich jedy. :-/
Reagovat
spaniel
Nekdo, kdo rád plave ve zdejší WTA žumpě, by měl být trochu odolnější.
Reagovat
Pe3k
Celé co napsal je nesmysl.
Reagovat
Andrew89
asi je tu krátce...kdyby ne, byl by odolnej a nic moc by ho nerozhodilo
Reagovat
smazaný uživatel
vlastne na TP zoceluje,teda tych ktory vydrzia:)
Reagovat
smazaný uživatel
co znamena "normalny uzivatel",ten superslusny,hyperkorektny,ktorym je nakoniec jedno ako to cele skonci?,to by bola nuda,ani by som sem nechodil:-P
Reagovat
smazaný uživatel
Típek sa len automaticky štylizuje do obvyklej polohy "nadľudí". Kľudne to mohol adresovať priamo redakcii, kontakt tu je. Chcel byť zaujímavý.
Reagovat
smazaný uživatel
nakoniec by aj tak vsetci boli pod "plivacimi a kopacimi"clankami:)
Reagovat
smazaný uživatel
Každý sme svojprávny a môžeme si hocikoho dať v tichosti do ignoru. Alebo nie v tichosti, ako to majú ľudia potrebu veľkohubo oznamovať :)

Každopádne, tieto okázalé výzvy k vyššej moci sú úplne mimo.
Reagovat
Kozoroh
Naopak, slovní rozepře spaniel vs. Forehand je kořením tenisportálu. Příspěvky obou uživatelů jsou pro mě zajímavější a poutavější než celá WTA-sekce dohromady.
Reagovat
Pe3k
Jasně baví tě souboje těch druhořadých, jako správný fanda Nol3ho...
Reagovat
Krisboy
A co teprve kultovní nudlofky hádavé Fandiny? I o to by nás chtěl připravit?
Reagovat
Franky
Dostal kopacky na prsa z kazdej strany :D :D nemal si to sem ani pisat kamo :D
Reagovat
Pe3k
Frantz a Forehand, zdejší kolorit...
Reagovat
smazaný uživatel
Pe3k a spaniel, zdejší kok0tI.

:)
Reagovat
spaniel
Ale, zdá se že neunášíš, gentlemane :D
Reagovat
smazaný uživatel
Len som trochu porýmoval.

Opäť ti ušla pointa, to už je taký evergreen :)
Reagovat
Fandina
chyběl ti tam ten rým
Reagovat
spaniel
A co se tam rýmuje? Vidím, že nejhloupější tenista má i stejně vybavené fanoušky. Holt, vrána k vráně sedá... Ale když on má tak neodolatelné bicáky a podpažní chlupy, že? "To" ti za to prostě stojí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Najhloupejší tenista sveta?...Pán moralista opäť v plnej paráda, vo svojej plnej paráde, ty charakter..

Zdejší kolorit,
Zdejší KoK0ti

Tak, ty uvažuješ v jednotkovej sústave, biela čiera, jednotky nuly, nejaké voľnomyšlienkárstvo alebo vycibrený postreh sa u teba neočakáva.
Reagovat
Pe3k
Najdi si na netu co znamená rým a čím se rýmování vyznačuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si nájdi na nete, čím sa vyznačujú kok0ti...A budeš prekvapený, že nečítaš horoskop :)
Reagovat
Pe3k
Alespoň v koko tech se vyznaš, když už nechápeš rým a Čorič je pro tebe největší talent :D
Reagovat
Kozoroh
A tuhle si mi tvrdil, že na Forehanda už nereaguješ :-D
Reagovat
Pe3k
To bylo loni...v ignoru je furt, ale znudy si to někdy rozkliknu.
Reagovat
Kozoroh
Aneb jak Pe3k "umí" držet slovo :-D
Reagovat
Pe3k
Co řeknu, to platí!
Reagovat
Frantz
lol, kterak Pe3k vytrolil sám sebe, díl 1326
Reagovat
spaniel
Po 20 letech by mohl dát dohromady složitější větu než šimpanz, že ano.
Reagovat
smazaný uživatel
1010110010.

Tvoje obľúbené, číslo..Trafil som?
Reagovat
spaniel
Jen hloupí lidi jsou pověrčiví a mají oblíbené číslo...hádej kdo je strašně pověrčivý.
Reagovat
smazaný uživatel
Len hlúpi ľudia majú svoje obľúbené číslo?...

Naozaj?..:)
Reagovat
Pe3k
lol, jak trolhand vytrolil sám sebe, díl 1326.
Reagovat
Pe3k
Ještě sem zapomněl Fandinu, takže Frantz, Forehand a Fandina, čili FFF.

Nejraději mám: Fandina, Forehand, Frantz
Vědomosti o tenisu: Fandina, Forehand, Frantz
Umí pobavit: Forehand, Frantz, Fandina
Umí nas rat: Forehand, Fandina, Frantz
Přínos pro portál (tohle bylo hard) Fandina, Forehand, Frantz
Reagovat
Fandina
S vědomostmi o tenisu si mě pobavil ... DDD
Reagovat
Pe3k
Ty neodešel odsud naaaahodou gigin k vůli tobě?
Reagovat
Fandina
Měl by?
Reagovat
Pe3k
nvm, ale zdá se mi, že jsi ho vytáčela do Běla a jeho důvod si nepametam
Reagovat
Fandina
Vytáčela? Měla jsem z něj legraci. Ale jinak je mi ukradený. Neznám ho.
Reagovat
Pe3k
To je fuk, byl můj all time favourite member a Ted už není :(
So I blame you!
Reagovat
smazaný uživatel
Pozerám, že Banik platí svojim zamestnancom základné kurzy angličtiny..

Potlesk Baníku!
Reagovat
Pe3k
No já tleskam tobě, že jsi správně určil jazyk! To víš, u někoho, kdo nechápe rým je to ozaj úspěch...
Reagovat
Fandina
Tak mu napiš, třeba se ti ozve.
Reagovat
Denis92
Really strange but true:

With Diego Schwartzman next, Nadal will have played 15 straight matches in Grand Slams against players not ranked in the top 25
Reagovat
Pe3k
Proto ty jeho tituly mají směšnou hodnotu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale 9 z tých zápasov boli zápasy prvých troch kôl, kedy to neni ani matematicky možné :D

A ďalšie tri z tych zápasov boli zápasy štvrtého kola, kedy to je možné, len za určitých okolností :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teda v treťom kole máš šancu 1/8, na hráča číslo 25, kedže sa zrebuje z osudia 25-32..Nič to však nemení na veci a pointe.
Reagovat
Denis92
Ano, je to trocha haluz. Samozrejme je tam viacero faktorov. Keby na W postupil dalej, tak by sa stretol s hracmi TOP 10. Na USO to bola haluz, stava sa.
Teraz na AO je dost mozne ze jediny hrac z TOP 10 ktoreho stretne na celom turnaji bude Cilic, kedze Djokovic je az 14ka, ale to by uz bola skor len taka statisticka zaujimavost.
Reagovat
smazaný uživatel
Na W. by sa stretol jedine s Cilicom a vo finále s Federerom, ak by prešiel v SF cez Sama.

USO bolo vybrakované, ťažko tam stretnuť hráča TOP 10, keď piati absentovali a ostatní neboli schopní prejsť ani cez hráčov mimo top 20. Hoci Delpo mimo Top 20 je veľmi zavádzajúci údaj.
Reagovat
stopan
je sice zavadzajuci, ale doplatil na neho prave federer, a v naslednom zapase s nadalom fyzicky aj herne od tretieho setu del potro odisiel
V opacnom garde si trufnem povedat, ze by odisiel domuv pravdepodobne Nadal.
Reagovat
Frantz
Proč egoista zítra hraje zase až poslední? Aby náhodou na sluníčku nedostal infarkt? Proč ho nenechají pořádně vypotit? To je fakt hnus tohle...příštích 10 let ho můžou stavět rovnou do finále

---------------------------------

http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/5046--video-kdyz-se-gentleman-zlobi-okamziky-vzteku-rogera-federera
Reagovat
spaniel
Protože je to král tenisu. Nemáš zač.
Reagovat
Frantz
Král tenisu co na nejrozšířenější tenisový povrch nemá koule :-D Ale neboj, ono na něj zase dojde, na každý prase se vaří voda..
Reagovat
spaniel
Tvé slzy jsou sladké, jako vždy.
Reagovat
Frantz
Už jen pár dní...

----------------------------------

http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/5046--video-kdyz-se-gentleman-zlobi-okamziky-vzteku-rogera-federera
Reagovat
spaniel
Slaďučké, hmmm...
Reagovat
dorons
Jakoze za par dni Roger zase vyprasi kozich Nadalovi?
Reagovat
atptour
Zase??? Mrkni na H2H. Tolikrát byl Federerův kožich brutálně vyprášen. Loňský rok jen lehce zmírnil hrozivou bilanci...Do té doby to byla až zdrcující dominance Nadala nad Federerem, který si tak na stará kolena trošku zlepšil náladu...
Reagovat
turista
Bilance je to stále pro Federera hrozivá. Na druhé straně do něj Nadal šel mnoho let převážně do BH a to už rok nefunguje. Zatím nevymyslel nic jinýho jak RF zaskočit a porazit ho.
Reagovat
stopan
brutalne vypraseny :D :D :D , no haha minimalne niekolko zapasov, ktore Nadal doslova ubehal a pretlacil rozhodli o H2H o ziadnom vyprasenoch kozuchu by som nehovoril upotena vyhra vo wimbledone 2008 ci v Rime 2006 , co sa tyka vypraseny kozuch nadala na turnaji majstrov 2011 :D :D a minuly rok. Celkovo si myslim, ze zapasy oboch su mimoriadne vyrovnane a rozhoduju detaily a hlavne mentalna sila pri vyuzivani a nevyuzivani breakbalov, setbalov, a na to federer dost casto doplacal vo vyrovnanych zapasoch, kde si dovolim povedat ze bol utocnejsim a herne na vyssej urovni ako v protileteckom bunkri Nadal.
Reagovat
atptour
Psal jsem, že několikrát, ne pokaždé. A prohry např.na RG 2008,v Miami 2011, Indian Wells 2013 či v Římě 2013 vyprášením kožichu je zcela jistě. Pravda brutální vyprášení to bylo na tom RG, zbytek vyprášení. Celý můj příspěvek byl jen na reakcí na repliku, že Roger ZASE vypráší kožich Nadalovi.
Reagovat
Kojinho
Jen se rozčiluj. Nás to baví.
Reagovat
Amputace
Každý máme někoho, kdo nás baví :)
Reagovat
MartinPa
V podstatě je to ze 2 důvodů:
1. Nasazení hráčů = obecně hráči s lepším nasazením většinou hrají v lepší časy, takže Rafa s Rogerem jako nasazená 1 a 2 hrají večer
2. Peníze = večer mají lidé více času a jsou ochotnější pustit chlup za zábavu, proto je výhodnější dát na odpolední program hráče, na které přijde co nejvíce lidí, takže lepší/oblíbenější hráč večer = vice lidí = vice prašulí = spokojený divák i pořadatel
Reagovat
smazaný uživatel
To video som nepoznal. Som nepoznal túto tvár elegantného Švajčiara. Považoval som ho za gentlemana!..
Reagovat
spaniel
Velká mezera v znalostech, ne jediná že ano :)
Reagovat
smazaný uživatel
Velká medzera v chápaní nadsázky :DD..

Nie je to poprvé, že áno?..

Alebo si fakt myslíš, že považujem Federa za gentlemana..Lolol
Reagovat
spaniel
Pokud ne, máš zvláštní vnímání...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/5046--video-kdyz-se-gentleman-zlobi-okamziky-vzteku-rogera-federera
Reagovat
spaniel
Asi nevíš co jsou emoce v zápalu hry...zajímavé, že mnohem větší raply toleruješ. Trochu pokrytec, že? Gentlemanství je určitě něco jiné, než že se někdo dohaduje s umpirem nebo třískne raketou.
Reagovat
smazaný uživatel
Emócie prežíva aj Nadal a netrieska raketou ako hulvát

Ale vždy ma pobaví, keď sa tak srdnato biješ za svoju modlu fanatik :D
Reagovat
spaniel
Jo, Nadal jen vyhrožuje rozhodčím a porušuje každé pravidlo, protože pro něj přece neplatí. Úplný ideál.
Reagovat
smazaný uživatel
Každé pravidlo?..No daj aspoň 2-3 z tých každých, pokrytček.
Reagovat
spaniel
Opakování matka moudrosti?
Reagovat
spaniel
a zjevně nechápeš význam nadsázky, toto mohla být ironie, nadsázka určitě ne. Často se za ni schováváš, myslíš že to zjemní tvou primitivní hejterskou tvář... Možná bys mohl zas pourážet magerku, gentlemane.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa na gentlemana aspoň nehrám a nemoralizujem. Ako ty práve teraz, pokrytček. Keďže k tvoj vzťak k ženám, fanúšičkam Nadala je skoro verejne známy :D..
Reagovat
spaniel
Právěžě já se na něj nehraju, za to ty ano :) Nemáš absolutně žádné právo posuzovat nčí charakter. Ty nadsázko.
Reagovat
smazaný uživatel
A opäť moralizuješ, udelil si si mandát posudzovať, kto má právo posudzovať charakter a pritom sám tenistom nadávaš do podvodníkov a podobne. Si pokrytec a nevieš o tom, Ale to je v poriadku, to je typický znak pokrytcov :)
Reagovat
spaniel
Porušování pravidel není subjektivní, je to fakt (pro tebe neznáme slovo a nadávka). Zveřejněné zprávy o Nadalových steroidech jsou taky fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
To neni len o Nadalovi, berieš si do úst aj Djokovica, Murrayho, Murrayho matku, Nishikoriho, Delpotra a xy ďalších.

Daj si GinkoPrim, tabletočku. Pomôže osviežiť pamäť, uvidíš.
Reagovat
spaniel
Murrayho ženu, ne matku. Spíš potřebuješ paměť osvěžit ty, nadsázko.
Reagovat
peggy
Rafo,vydrz!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Divák zostal tým ukradnutým piatym setom obrovsky ochudobnený. V tejto atmosfére, domáci hráč, škoda. Navyše Tsonga vôbec nebol slabším hráčom, zle sa rozhodoval, opäť raz.
Reagovat
kada.tom
tak Jo ten TB ve 4. setu nezvládl, ze stavu 5-2 prohrál 5-7, ale ty TB mu dnesky vůbec nevycházely, noo

tudíž po bonbonku Jo X Nick nás čeká další bonbonek, a to Grigor X Nick :-))
Reagovat
stopan
kyrgiosovi dnes isiel servis neskutocne, tsonga na returne toho moc nezmohol.
Reagovat
Krisboy
Tsonga proměnil 2 BP z pěti, Kyrgyros 1 ze čtyř.
Reagovat
stopan
no a ??? Kyrgiosova hra je zalozena predovsetkym na podani, ukazalo sa to v tiebrekoch, Tsonga je herne variabilnejsi , ale na returne toho moc neukazal ani jeden ani druhy, 5 breakbalov za 4 vyrovane sety je hodne malo.
Reagovat
stopan
ak odratam ten druhy set, kde mal kyrgios vazny vypadok a prehral 12 fitinov za sebou, tak Tsonga sa skutocne nedostal takmer k nicomu.
Reagovat
dadaft
parádní mač. ))
Reagovat
Krisboy
Škoda, že nešli do pátýho, to by byl teprv rachot. Třeba 10:8...pro kohokoliv :)
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa!
Reagovat
Mayo
Uvidíme kam až bude schopný postúpiť.
Reagovat
stopan
No bodaj by Rafan nebol suverenny, ked ma suverov z urovne chalenger.
Dzumhur mal tam nejake svetle momenty ale tie hned zatienili tri auty.
Reagovat
Franky
Asi tak...podobne 'fenomenalny' bol aj na USO.. preveri ho az Cilic pripadne Dimitrov..
Reagovat
Denis92
Dimitrov urcite nie. Ten sa tam ani nedostane podla mna. Preveri ho az vo finale jeden z dvojice Federer/Djokovic
Reagovat
Marduch
vypadá to, že Dimitrov po bídném 2016 v přípravě na 2017 pořádně máknul a vyplatilo se, no letos po úspěšném 2017 tomu v zimě naopak nejspíš moc nedal :(
Reagovat
Amputace
Na rozdíl od Federera, což? :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist