Nadal se pořád trápí a možná přijde o milované French Open. V Madridu bude hrát naposledy

24. 4., 15:45
Aktuality 103
Rafael Nadal (37) po dlouhé zdravotní pauze zaviněné zraněním a operací kyčle stále není fit. Na středeční tiskové konferenci potvrdil, že se na domácím podniku Masters v Madridu představí naposledy v kariéře. Do turnaje vstoupí čtvrtečním duelem s teenagerem Darwinem Blanchem. Zároveň je v ohrožení jeho start na French Open, kde v minulosti 14krát triumfoval. "Pokud se budu cítit jako nyní, tak French Open hrát nebudu."
Profily hráčů
Nadal možná přijde o milované French Open (© AFP)

Rafael Nadal na středeční tiskové konferenci rozhodně nepotěšil své fanoušky ani organizátory dvou velkých antukových akcí. Bývalý lídr žebříčku už před návratem po další zdravotní pauze avizoval, že se nejspíše bude jednat o jeho poslední sezonu. Jisté je minimálně to, že na domácím turnaji Masters v Madridu se letos představí naposledy v kariéře.

"Nemyslím si, že budu moct hrát naplno. Madrid je pro mě ale velmi důležitý a výjimečný a chci si tady naposledy zahrát," řekl antukový král, který do turnaje vstoupí čtvrtečním utkáním prvního kola s 16letým teenagerem Darwinem Blanchem.

Ještě větší ránou pro fanoušky člena legendární Big Three musí být fakt, že je v ohrožení jeho start na antukovém vrcholu sezony French Open. Na pařížské cihle získal 14 ze svých 22 grandslamových trofejí. V areálu Rolanda Garrose, kde se letos uskuteční i olympijský turnaj, naposledy startoval předloni a ve finále porazil Caspera Ruuda.

"Pokud se budu cítit jako nyní, tak French Open hrát nebudu. Nastoupím jen v případě, že budu konkurenceschopný. Když hrát nebudu, svět se nezhroutí a moje kariéra neskončí. I po French Open mám plány, třeba olympiádu," řekl španělský veterán, jenž také přislíbil účast v zářijovém Laver Cupu v Berlíně.

Nadala při obhajobě triumfu na loňském Australian Open zastavilo zranění kyčle. Konzervativní léčba nezabrala, operace byla nevyhnutelná a na kurty se vrátil až v letošním roce. V lednu v Brisbane začal postupem do čtvrtfinále, v němž nevyužil mečboly proti Jordanovi Thompsonovi.

Následovala série odhlášek a od úvodního lednového týdne se představil pouze v předchozím týdnu v Barceloně, kde 12krát zvedl nad hlavu trofej pro šampiona. Jeho letošní působení ve španělské metropoli však skončilo již ve druhém kole na Alexovi de Minaurovi. Ve stejné fázi může na Australana narazit také v Madridu.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

103
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No to bylo hrdinství

ˇJá jsem na ten kurt nikdy nechtěl, Nadala nemám rád. Ale řekli mi, pojď mezi nás, tak jsem šel. Na porážku. Nikoho slabšího už totiž nenašli.

Vítězství holt muselo být na jistotu. Druhé kolo už bude jiné kafe a je celkem jedno proti komu.
Reagovat
PTP
Ty Nadalovy kompulzivní rituály už jsou až komické.
Reagovat
Nola
ten chlapec tam nemal co pohladavat, je to vysmech vsetkym hracom, ktori si buduju karieru postupnymi krocikmi, je to hlupe od organizatorov, od rodicov, od ATP ak ITF
Reagovat
winsett8
Koukal jsem, v 15-ti hrál již 2x SF juniorky, což není špatné, holt americká škola.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
vypadal jak klon Sheltona, tak si ho třeba jen spletli

Trapas zápas na ATP1000, pak u sítě s Nadalem, jako kdyby mu gratuloval z donucení a na závěr Rafova radost z hodnotné výhry
Reagovat
winsett8
Zrějmě to také nebude fanoušek Nadala. Zaujalo mě to jako perlička, kdy americký sportovec hraje ve španělské akademii J-C Ferrera, za kterou hraje i Alcaraz. Až čas ukáže, co z něho vyroste.
Reagovat
Pe3k
Tam má Démona, který ho posledně porazil.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aha, tak to jedině meduňkový čaj
Reagovat
Patik
Zaujímalo by ma naozaj ako sa ten malý chlapec dostal do hlavnej súťaže a hrá prvé kolo s Nadalom.. kvalifikáciu hral s vozickarmi alebo jeho súperi hrali proti nemu nohejbal..nechápem to..má problém uhrať fiftín s Nadalom čo má problém uhrať fiftín.
Reagovat
Kandinsky1
Neprotlačilo ho tam třeba IMG ?
Reagovat
Nola
ano, uz dostal aj predtym WC do Miami tusim, asi nebude z chudobnej rodiny, taketo WC sa daju kupit, no ak dostane hrac mimo prvej 1000 WC, potom nech nikto netvrdi, ze tenis nie je skorumpovany, mne je inak sumak, ze hral prave s Rafom, mohol schytat kludne aj Jannika, alebo Alkaca, ale jdu blejt velebnosti
Reagovat
PTP
Jdu blejt velebnosti - jak je to slovensky?
Reagovat
Nola
idem sa vyvracat, ale to vase spojenie je predsa len cool
Reagovat
winsett8
Ten chlapec má teprve 16 let, zřejmě talentovka (WC).
Reagovat
Nola
LOL
Reagovat
Nola
nasa Renata Jamrichova ma tiez 16, vyhrala juniorku na AO, je c.677, ocakam WC do MD nejakeho velkeho turnaja, zatial nic, mlady uz dostal 2 a nevyhral ziadny GS junior
Reagovat
winsett8
Tak je třeba se ptát pořadatelů, jak to s těmi (WC) kartami je, možná musí o ni zažádat. České juniorky ji občas dostanou, takže v tom bych problém neviděl.
Reagovat
PTP
Může se vůbec Nadal zúčastnit olympiády s tím žebříčkem co má? Divoký karty se asi na OH nedávají, tak jedině za zásluhy o rozvoj antukového tenisu.
Reagovat
Kandinsky1
Chráněný žebříček.
Reagovat
George_Renel
https://www.idnes.cz/sport/tenis/rafael-nadal-madrid-louceni-konec-kariery-jiri-lehecka.A240424_204704_tenis_ald?h=20A1E89EA407DC07B819DD684E0AFA1E
Reagovat
farr
Zajímavý článek, neměl jsem potuchu, že si Jirka zatrénoval s Rafou. Asi bohužel jedna z posledních příležitostí, dobrá zkušenost pro Jirku, trochu i za odměnu. Díky za odemčení.
Reagovat
PTP
Vzhledem ke svému soupeři do 2.kola by si měl zatrénovat s nějakým -ičem
Reagovat
PTP
I když ten největší -ič tam není.
Reagovat
PTP
J60 ABIDŽAN (Pobřeží slonoviny), tv. povrch

Proč se Nadal nepřihlásí sem, tady by naladil formu na 100%
Reagovat
GaelM
Protože už není J?
Reagovat
PTP
V Pobřeží slonoviny na to třeba tak nekoukají
Reagovat
PTP
Mohl nastoupit exhibičně proti třem J
Reagovat
Kozoroh
Jak se často uvádí, že Nadal vynechal spoustu grandslamů kvůli zranění, není to úplně pravda. Mnohdy zranění použil jako kamufláž pro zakrytí pošramoceného ega a nejistoty. Typickým příkladem je Wimbledon 2009, tam nehrál ne kvůli tomu, že by byl zraněný, ale jeho ego utržilo těžkou ránu v podobě první prohry na RG.

U Nadala platí, že když si nevěří na zisk titulu, tak turnaje přeskakuje. A s RG se evidentně nechce loučit porážkou v 3. kole. V tom je Nadal podivín, Djokovič nebo Federer tohle neřešili.
Reagovat
turista
Takhle. Nadal bude hrát teď v Madridu. Myslím si, že ani za mák nevěří tomu, že by tam získal titul. Novak se odhlásil z Madridu i když by tam klidně mohl vyhrát titul. Šetří se až moc a spoléhá se na turnaje jako jsou GS a OH, kde je naděje na titul hodně nejistá. Na OH je to vyloženě loterie, kterou může vyhrát kdokoliv z první světové stovky.
Reagovat
australan.tenis
Jede do Madridu, ale Nadal se musel ponížit asi desetkrát, aby do toho Madridu přijel.

Nejdříve fraška v IW, kde se nechal nalosovat... a pak odjel (přitom mohl hrát). Následně Barcelona, po každém zápase zdůrazňování, jak nehraje svou top úroveň, a podobná ho*na, která jsou každýmu u pr*ele.

Nadal by i své nevlastní dítě (až odroste) dobil fackami, kdyby nad ním děcko vyhrálo v piskvorkach.

Prostě hispánský fejkař a insecure little man. Každý ví, že porážky jsou přirozenou součástí ve sportu. Někdo je akceptuje, někdo ne... A pak je tu třetí level.. Nadull , který má z porážek panické ataky. Hahahahahah hihi
Reagovat
PTP
Co ti ten Nadal udělal, že na něm nenecháš nit suchou? To muselo být něco hrozného
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Prohrál s ním v piškvorkách
Reagovat
farr
Reagovat
australan.tenis
Deformují sport svým un-fair chováním, manipulací a podvody.

Lidi jako Nadal (tenis), Luis Resto a Tyson Fury (box), Lance Armstrong (cyklistika) a další nepatří do férového profi sportu.

Někteří dopující, někteří se úmyslně vyhýbají rivalům aby neutržili porážky od rivalů.... Někteří překračují limit před podáním. Jeden si dokonce vyndal vycpávky z rukavic a dal do nich tvrdou vyplň (soupeř po zápase oslepl). Další se zase věší ilegálně na soupeře a dává ilegální rány na zátylek atd.

Podvody ve sportu mají mnoho forem... Ale jedno tyto odlišné sportovce spojuje.... Snaha jít přes mrtvoly v honbě za Glory.
Reagovat
Amputace
Kde je tvůj Djokovič? Proč ten nehraje? Řeknu ti proč. Ví, že přes kombo Alcaraz-Sinner by si stejně ani neškrtl a dostal namrskáno jako děvče o Velikonocích, pokud by ho teda nevymrskal už ostrostřelec Ruud. Jediná jeho letošní reálná šance je Wimbledon. On se s tím ale na rozdíl od tebe už smířil a pochopil to. Tobě to ještě pár let zabere.
Reagovat
turista
Nemyslím si, že by si v Madridu Novak ani neškrtl. Je ale umíněný. Chodí po banketech a kouká se na holuby na střeše místo aby sbíral vrabce do hrsti.
Reagovat
Patik
Teda ak som bol aj ja takýto hejter Nadala a bolo zo mňa cítiť takúto nenávisť..tak úprimne priznávam že sa s odstupom času za seba naozaj hanbím.
Reagovat
Amputace
Za sebereflexi.

Nicméně nemusíš mít strach, byl jsi sice chvílemi dost nesnesitelný, ale tomuhle psychopatovi ses neblížil ani v nejmenším. Podle mě samotní fanoušci Djokoviče se musí za tuhle kreaturu stydět.
Reagovat
Pe3k
Já to vlastně vidím podobně, taky se stydím za svůj hejt k Nadalovi...
Reagovat
PTP
Conversio Paulus, Apostolus
Reagovat
Patik
Ono je to asi prirodzené že dozrievame zdieľame všetky tie situácie s hráčmi čítame nové vecí niečo prehodnotíme nadobudame casom iné perspektívy..mám svoj názor na Nadala ale fakt sa cítim blbo že som to prezentoval tak ako som to prezentoval.. pán hore mi v nejakom zmysle nastavil zrkadlo..zaco mu vlastne asi aj ďakujem.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
australan.tenis
Přesně tak. Tesat do kamene. Konečně nejsem jediný, kdo to tu zmiňuje.
Reagovat
Mantra
kdybych si nevěřil na titul, tak jako hráš jeho kvalit, bych taky ani nejel. Na co?

Nemá a neměl to zapotřebí hrát v situaci, kdy ví že o titul nepujde.
Reagovat
Mantra
nátura: "jedu pro titul" - už principu nebude hrát, když ví ( z jakéhokoliv důvodu), že to titul nemůže být
Reagovat
Kozoroh
Myslíš, že Federer hrál Wimbledon 2021 s vidinou titulu? Zamysli se nad tím...
Reagovat
Mantra
federer ale nemusí být hráč "jdu pro titul" - zamysli se nad tím
Reagovat
australan.tenis
Zruš celý sport. Nemá smysl sport vůbec provozovat. Po zahájení turnaje by se prostě měl náhodně vylosovat jeden vítěz.
Reagovat
paddy
Zástupci GS, ATP, WTA a hráčů jednali v Madridu o budoucí podobě tour
Vypadá to, že vznikne prémiová tour, 4 GS + 10 Premium + 1 týmová soutěž
Všechno smíšené turnaje, gar.ance 6-8 týdnů off-season
Více peněz, rovné odměny

Hlavně jde o prachy smile smile
Rovné odměny jsou feministický nesmysl smile
Rozdíly jsou i mezi jednotlivými sporty a vyplývají ze sledovanosti smile
Reagovat
paddy
Doubling the prize money for the top 300 men.
Almost quadrupling the prize money for the top 300 women.
Using a portion of their own media rights to finance these changes.
Equal pay, from inception, for men and women at all the events on the premium tour, instead of making women wait until 2027 to receive the same pay as men at some of the biggest tournaments.
A schedule that includes the four Grand Slams, plus 10 other mixed top level tournaments, with locations and dates to be determined, and a team event.
The tour would end in time to allow for an off season of six to eight weeks.
Reagovat
paddy
https://theathletic.com/5437858/2024/04/23/tennis-grand-
slams-premium-tour-prize-money-equal-pay
Tento odkaz je rozdělený
Reagovat
paddy
Hrozný TP
ga.rance a gran.dslam jsou zakázaná slova, pomlčky to taky nezvládá
smile smile smile smile smile
Reagovat
Mantra
souhlas . na Slamu asi rovné peníze nejsou takový problém, ale jinde je to uplně vo honě, co by měly báby na kurtu za lesem brát, že?
Reagovat
australan.tenis
Víc článků prosím o řiťoškrabalovi, jak je turnaj A nebo B jeho poslední. Co bude příště? Nadullovo poslední kakání v areálu ATP?

Djokovič dostal prestižní ocenění pro nejlepšího sportovce světa (v minulosti vyhrál i Usain Bolt). Žádný článek. Bylo tam k vidění i hodně materiálu.... Např. Neunášející Nadal v publiku.

Recyklace manacorské vlezprdele každý týden.... Pro co? Abychom pouze dostali potvrzení toho, že Nadal nebyl většinu kariéry zraněný, protože se vždy v období zranění "dostával na svou úroveň"? Vždyť je to směšné. Ten podvodníček se schovává před sportovními výzvami. Djokovice osočil z toho, že je posedlý rekordy, ale při tom do sebe zrcadlil svou vlastní obsesi vítězstvími. Obsesi, která ho donutila vysazovat důležité části sezóny po celou jeho kariéru, aby nemusel čelit svým rivalům.

Puta Nadal. :))
Reagovat
GaelM
Reagovat
Mantra
tobě slunce hodně vodpálilo hlavu co?
Reagovat
Amputace
A to je zatím spíš polojasno, co bude dělat v létě, si vůbec neumím představit
Reagovat
paddy
Djokovič potvrdil Wimbledon, turista bude mít radost smile

"I'm preparing my body to be ready particularly for Roland Garros, Wimbledon, Olympic Games and US Open. That's the most important block of the year for me."

a také potvrdil, že letos hraje blbě
"I'm intending on playing in Rome, so I hope I can be there, be ready. This year has been a bit different for me, the start, I'm still finding my best level of tennis. Hopefully that can still come in Roland Garros."

a zvažuje hrát bez kouče
"It's not like I think I don't need a coach at all. I think there's always value in having that quality team... But I think I'm in the stage of my career where I can afford to maybe think having no coach is also an option."
Reagovat
Kandinsky1
Panebože, jestli chce hrát bez trenéra, tak se na to může rovnou vysrat, společně s Nadalem. Federer to taky zkoušel a byla to tragédie.
Reagovat
Patik
Bude tam mať Zimonjica..mám dojem akoby už dozrel do takého štádia že so všetkým čo sa stane na kurte aj mimo kurt sa musí vysporiadať už len sám že zvyšok cesty je už len o ňom samotnom a o jeho hlave..tréneri už mu odovzdali všetko čo mohli a po toľkých skúsenostiach už si aj tu taktiku pred či počas zapasu vie zmenezovat sám ..na nejake pohľady z inej perspektívy mu poslúži keď tak aj Zimonjic..podľa mňa v jeho boxe by stačilo keby mal len rodinu..ženu deti a fyzia..to je najväčšia motivácia aktuálne keďže už naplnil rekordy vyhrávať pre rodinu..pre deti.
Reagovat
paddy
Zimo je na zkušebce, takže to je jen dočasné, než padne rozhodnutí
Reagovat
turista
Zimonjič byl s Novakem v DC týmu jako hráč debla a pak nehrající kapitán. Tenisu velmi rozumí a Novakovi patrně taky. Může být pro Djokera velkým přínosem.
Reagovat
Patik
Uvidíme ale všetci myslím že vieme že keď Djokovič v úvodzovkách špekuluje s trénermi nekončí to dobrou sezónou.
Reagovat
Kandinsky1
Nadala jsem nikdy neměl rád, ale i tak je mi líto, že s tím nedůstojným oddalováním konce jde plně ve šlépějích Federera. Ten za poslední dvě protrápené sezony odehrál pět turnajů. Nadal je teď na třech.
Reagovat
Nola
preco? ak cely zivot obetujes niecomu co milujes a funguje to , si hviezdou vo svojom obore, tak je tazke to bez boja vzdat, ja si nedovolim kritizovat ani Federera, ani Nadala, je tazke si priznat, ze to uz nejde tak ako v minulosti, stale existuje nadej, ked aj malinka, ze veci zafunguju, v hlave to stale proste mas...... sa pozri na Murrayho, co vsetko bol schopny urobit, obetovat, len aby sa vratil na kurty, on stale podvedome citi, ze este nato ma, aj ked vysledky hovoria o niecom inom, a tak je to aj v beznom zivote, kde ta nikto neskritizuje, ked zlyhas, mozno najblizsi, oni su ale na ociach verejnosti, tak si vacsina mysli, ze ma pravo im radit, vstupovat do svedomia, ja by som sa v tom neparala, po nich zostanu vysledky, mety, ktore dosiahli, na odchod si casom nikto, ale nikto nespomenie, mety ktore dosiahli ale zostanu natrvalo
Reagovat
turista
Reagovat
sojka1
to je moc hezka uvaha a tak nejak to asi v hlavach opravdu maji, kdyz to zjednodusim, tak proste velci sampioni opravdu nechteji (a z principu ani vlastne neumi) snadno prohrat (a casem zjisti, ze tentokrat nejde o prohru, jen o zakonitost) :-) ale nelibi se mi od tebe to pravo (vlastne nepravo) vstupovat jim do svedomi a radit..... tady mistr malir prece nikomu neradi ani nevstupuje do svedomi, jemu se jen nelibi zaver kariery v tomhle stylu.... toto je diskuze, nazorove forum.... jako ja s mistrem taky casto nesouhlasim :-))) a (ted to myslim obecne) "nazorove forum" je obcas na otresne urovni, ale predstav si zase uplne do dusledku, ze by verejnost nemela pravo mit nejaky nazor, trebas i kriticky na ty, kteri ji jsou na ocich! No nic, ten zaver o tom odkazu hvezd mas ale zase moc hezky napsany... :-)

Rogerovi jsem fandila od doby, kdy mel jeste uhry a culik, nikdy pro me neprestal a neprestane byt tenisovym kralem...... pres vsechno osobni vciteni, pres vsechny sympatie a obdiv jsem ale v zaveru Rogerovy kariery taky "zvedala oboci"....... vlastne co uz - trpela jsem jako pes, protoze bych to taky uťala mnohem driv. ;-)
Reagovat
Nola
OK sojecka, vtacik z rodu krkavcov
Reagovat
GaelM
Skončit v nejlepším jako král je taky skill a nemá ho každý. Zvlášť u legend je vzácný, to není jen Federer a Nadal, to samé třeba Serena nebo Venus. Uvidíme, jak to zvládne Djokovic, ale vzhledem k jeho dřívějším prohlášením o OH v Los Angeles to taky vidím spíš na konec z donucení...
Reagovat
Nola
jj, ale tieto velke hviezdy su jesitne, aj ked tato vlastnost je skor pripisovana panom.... ak si teda nazrieme ako koncili velke esa, tak snad jedine Sampras skoncil na vrchole, vyhral GS a zabalil to, ale on bol v tej dobe rekordmanom, uz si nepotreboval nic dokazovat..... Borg? to bolo prazvlastne, asi znudeny a nemotivovany, nakoniec ten navrat o niecom svedci.....
Federer, Nadal, sestry Willimsove a vlastne aj Djokovic su zrejme jesitni, namysleni jedinci, ktori sa nedokazu /nedokazali/ zmierit s tym, ze sice tenisove zrucnosti tam stale su, ale telo im ich nepovoli uz predviest a ako som pisala vyssie, ja ich kritizovat zato nebudem, maju prilis velke ega, tak ako vsetci uspesni ludia vo svojom obore.... kto chce nech si rypne, nie su politici, ktori nam ovplyvnuju zivot...... samozrejme ako fanusik Novaka, si prajem, aby nepredvadzal to co Murray, musi byt bolestive prehravat s hracmi, ktorych by si na vrchole mazal na chlieb, sam musi k tomu dospiet, ak nie, iba on bude trpiet
Reagovat
annah
Nejen on, ale i jeho fanoušci budou trpět. Pro ty je závěrečné neustálé prohravani peklo...
Reagovat
turista
Souhlasím. Ale Novak není ani zdaleka v situaci a ještě dlouho v ní nebude kdy by hlavně prohrával. Myslím si, že předvede ještě nějaké větší úspěšné turnajové tažení i když GS už mu tam asi dál padat nebudou. Federer měl smůlu, že ho zařízla epidemie korony a pak potíže s koleny, Nadala zase zranění z opotřebení, Murrayho ten nešťastný kyčelní kloub. Pouze bezdětná Venuše přesluhuje a už vůbec nevyhrává.
Reagovat
paddy
tak to vypadá, že se rozloučí na OH čili v areálu RG smile smile

nemálo špičkových tenistů se nemohlo pořádně rozloučit, víceméně končilo kvůli zranění
uvidíme, zda se celá Big3 nebude moci důstojně rozloučit
Federer končil ve Wimbledonu s obdrženým kanárem, Nadal možná RG úplně vynechá a u Djokoviče uvidíme
aby za 1-3 roky jeho posměváčkům nezamrzl úsměv

Nadal nemá natrénováno a není to žádné taktizování - rok s malými přestávkami nehrál, v takovém věku je to velký problém

"Musíme být realisté. Mluvil jsem o tom se svým týmem, momentálně určitě nevydržím na kurtu dvě a půl nebo dokonce tři hodiny. Na tom je potřeba zapracovat, jestli mám za pár týdnů něco předvést," RN
Reagovat
Kandinsky1
Za tři roky už Djokovič hrát nebude, to se klidně vsadím.
Reagovat
Ereinion
konec na OH by zněl dobře, ale v kalendáři má pak také Laver Cup v září a saudskou exhibici v řijnu
Reagovat
paddy
až si nastuduješ rozdíl mezi soutěžním a exhibičním zápasem, pak se můžeš smát sám sobě smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
chudák forehand... Ale nejspíš už si za Nadala našel náhradu.
Reagovat
Hector17
Koho?
Reagovat
australan.tenis
Djokovice.

Už sem píše pod jiným nickem. To je veřejné tajemství. :)) Celou dobu si léčil své mindráky skrze Nadala a Federera.
Reagovat
Kozoroh
Tak to pochybuji, že Forehand přešel k Djokovičovi, když tady na něj nakydal hnůj během vízové kontroverze pře dvěma lety.
Reagovat
turista
Taky o tom pochybuji.
Reagovat
australan.tenis
Pavol a ještě další Slovák (relativně noví uživatelé) svým stylem připomínají FH a nejsou hateri Djokovice. Navíc FH musí zakrýt, že je FH. Nikdo by netipoval, že by se infiltroval mezi fans jiných hráčů.

Já si nemyslím, že byl až zas tak velikým fandou Nadala v posledních letech. On byl větším haterem Federera a zdejších uživatelů.

To není jako my, na prvním místě Djokovič a pak mrskání Nadala.
Reagovat
Amputace
Reagovat
Nola
Forehand bol praveze ten najvacsi fanda Nadala, plus naj hater Federera, Novaka az neskor, ked mu zacal slapat na paty, on dokazal proti Fedexovi dokonca vyuzit kombo Nadal+Djokovic...... ked skoncil Fedex, tak sa preorientoval na Novaka samotneho, jeho niektore nemiestne zarty tu boli povestne, v tom mu mohol konkurovat jedine Frantz
Reagovat
australan.tenis
Proto jsem napsal "v posledních letech" v první větě druhého odstavce.

Nejvetsi fanda Nadala byl možná tak max do roku 2018 před triumfálním návratem Novaka.... Pak už se jenom vezl na žluči vůči jeho rivalům a TP uživatelům. Ale je fajn, že to ani moc neskrýval.
Reagovat
Amputace
FH neřeším, mě jen hrozně pobavila ta poslední věta. Týpek, který je živě, osobně na AO na zápasu Djokoviče a stejně má plnou hlavu Nadala, který na tom turnaji ani nehraje, napíše tohle To se prostě nejde nesmát, jak brutální je tato osoba psycho.
Reagovat
Pe3k
Ten rozhodně největší fanda Nadala nebyl, neboť o něm věděl kulové. I já toho o Nadalovi vím více než trollhand...
Reagovat
Nola
to sa nevylucuje, kedze si bol Nadalov hater NO1
Reagovat
enfee
Bude ve forme az s plnovousem. Jenze to on nikdy nepochopi, takze bohuzel...
Reagovat
PTP
Tak co s vámi, chlapče? No, nepotěšil jste mě, a ani já vás nepotěším. Čtyři.
Reagovat
Kandinsky1
Vtipálek, FO by hrál, i kdyby mu tam měla upadnout noha.
Reagovat
com
no jestli Nadal prohraje v Madridu s tim 16ti letym hracem, kterej je v zebricku mimo top 1000, tak pochybuju, ze se jeste nekde ukaze
Reagovat
turista
Tak toho teenagera Nadal snad smázne.
Reagovat
Patik
Ten tínedžer sa smazol sám akonáhle zistil s kým hra.
Reagovat
GaelM
Zrovna Američan asi problém se sebevědomím mít nebude a současného Rafy fakt není objektivní důvod se bát. Pro 16letou divokou kartu je to skoro ideální los, zážitek na celý život a přitom realistická šance postoupit.
Reagovat
hanz
Nadálkovi jde o OH, to jsem psal už před půl rokem.
Reagovat
Patik
čo nenasadí injekcie a neumrtvý sa ako naposledy.
Reagovat
Patik
*neumrtví si pol tela
Reagovat
Pe3k
I s umrtvenou půlkou těla by byl favorit
Reagovat
Serpens
Možná by to měl risknout a spíš na French Open za velkých poct ukončit kariéru, není jiné místo, kde by to měl udělat. Laver Cup už bude jen exhibiční rozlučka.
Reagovat
srnecek
Myslím, že nie. Rozumiem Rafovi. GS sú na 3 víťazné sety, a keď nebude celkom fit, rozlúčka s kariérou po 1. kole FO by mohla reálne nastať. Pre 14 násobného šampióna by to bolo viac než trpké....
Reagovat
GaelM
Je to tak, GS pro něj v tomhle stavu připravenosti vůbec nedává smysl. Má jedinečnou šanci se v Paříži rozloučit důstojněji, když se tam hraje olympiáda. Na dva sety může porazit leckoho, pokud se do té doby někde nezrakví.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist