Nadal si už zajistil místo na Turnaji mistrů

10. 6. 2013, 13:27
Aktuality 113
I když sedm měsíců nehrál a ještě v lednu chyběl na Australian Open, dokázal se Rafael Nadal jako první v tomto roce kvalifikovat na Turnaj mistrů, který ještě nikdy nevyhrál. Na vyvrcholení sezony, které se uskuteční od 4. do 11. listopadu v Londýně, si letenky zajistili už i nejlepší deblisté světa Bob a Mike Bryanovi.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal po loňském Wimbledonu kvůli zranění kolena přes sedm měsíců nehrál a ještě začátkem letošní sezony přišel o Australian Open, neboť se necítil být dostatečně konkurenceschopný. 

Ovšem hned po svém návratu na kurty začal ovládat soutěže všech kategorií. Na každém z devíti turnajů se dostal do finále a na sedmi z nich triumfoval: na 250 v Sao Paulu, 500 v Acapulku a Barceloně, na Masters 1000 v Indian Wells, Madridu a Římě a včera už poosmé v kariéře ovládl i druhý grandslam roku Roland Garros. 

Žebříček ATP Race to London 2013:
1. Nadal 7000 bodů
2. Djokovič 5030
3. Ferrer 4080
4. Murray 2910
5. Berdych 2415
6. Tsonga 2320
7. Federer 2220
8. Wawrinka 2030
9. Gasquet 1675
10. Del Potro 1605

Z celkově 45 zápasů sedmadvacetiletý Španěl prohrál pouze dva (s Argentincem Horaciem Zeballosem a světovou jedničkou Novakem Djokovičem) a navzdory opožděnému vstupu do sezony vládne letošním tabulkám. V tomto roce si už na konto připsal sedm tisíc bodů, tedy o téměř dva tisíce více, než druhý Djokovič.

I proto si už Nadal zajistil start na Turnaji mistrů v Londýně, kde se 4. až 11. listopadu představí osm nejlepších tenistů tohoto roku. Vrcholu sezony se 12násobný grandslamový vítěz zúčastní celkově pošesté, v letech 2008 a 2012 se navíc z nominace kvůli zranění omluvil. Turnaj mistrů Nadala ještě nikdy nevyhrál, nejdál se dostal roce 2010, kdy ve finále prohrál s Rogerem Federerem.

První jistou dvojici má Turnaj mistrů už i ve čtyřhře, ve které nebudou chybět už 12. rok po sobě trojnásobní šampioni Bob a Mike Bryanovi.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

113
Přidat komentář
Vojtiik
Tvle to je síla Grigore... ale Sela vždycky zahraje výkon sezony proti někomu a pak banán, ale vzdycky si vybere mojeho oblíbence.. grigor, andy roddick... :(
Reagovat
Vojtiik
tak jeste rebreak, tvle to je koncovka:))
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné drama to bylo. Konečně jsem viděl nějaký mužský zápas, kde jeden brejk nic neznamená. :) Za stavu 4:5 a 0-30 to pro Grigora už nevypadalo dobře, ale nakonec to parádně otočil... A co je hlavní, viděl jsem Mashu. :) No a jak tam zabírali ty holky (asi ball kids), tak jedna to tam taky hezky prožívala. Vesměs tam všechny fandily Grigorovi. :)
Reagovat
Vojtiik
Mášena byla trochu zakaboněná, asi v nich viděla konkurenci:D
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, normálně jsem se přistihl, jak mužský zápas prožívám a mám u toho nervy.. :D Ale Grigor chtěl asi Maruš ukázat, že takové obraty se občas dějí i na ATP a já to jen kvituji! :D Avšak, snad se Grigor trošku srovná, moc chyboval.. Na jeho zítřejší zápas se taky podívám(jestli to teda nepůjde souběžně s Paszek vs. Riske) :-))

Jinak Masha mi přišla, že nechce, aby jí nikdo poznal, pak jí byla asi zima jako prase(usuzuji podle pohledu, vždy když jí kamera zabrala :D )
Ale snad bude už zítra teplo a ona nebude mrznout.. :-))
Reagovat
gigin
Neblbni, sibiřská tygřice nemůže mrznout...
Reagovat
J.M.
Holky sběračky mají pro Grišu slabost už od loňska, kdy se s nimi v pauzách na lavičce kamarádsky bavil. Málokdy se to vidí (jak hráčovo bavení se sběračkami, tak otevřené fandění sběraček nějakému hráči - obzvlášť když sběrači mají zakázáno dávat najevo jakékoli emoce, byť samozřejmě jen při práci).

Jinak Griša po značnou část zápasu hrál snad nejtragičtější tenis, co jsem od něj viděl. Ale v závěru potěšil tím, jak zabojoval a otočil to, tam ukázal, že nějaký ten šampionský gen v něm přece jen dříme.
Reagovat
Sonja
Grigor je sympaťák a hezoun, taky bych mu fandila:-):-D
Jinak ze zápasu jsem viděla jen zlomek (vlastně jsem taky chtěla jen mrknout, jak Maria fandí své lásce:-D) a docela mě šokovalo, že Grigor se i na trávě pohybuje pár metrů za BL a běhá jak blázen:-D On bude fakt spíš antukář.
Reagovat
J.M.
Antuková sezóna byla pro Grigora nezvykle dlouhá (průlomové úspěchy na Masters, na RG se poprvé v životě dostal do 3. kola), tak asi mu ty antukové zvyky zůstaly. Po značnou část zápasu vypadal, že na trávě snad letos ani netrénoval a rovnou z antuky přešel do ostrého travnatého zápasu. Vůbec ty údery nebyl schopen pořádně trefovat, nebyl zvyklý na ten povrch a odskoky. Loni v Queensu přitom hrál skvěle, jako opravdový trávař.
Reagovat
UnrealTom
tak jsem koukal že Rafan dneska na twitteru pochoval Nelsona Mandelu :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Mašenka fandí Grigorovi v hledišti, sympatické :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Je celkem dobře zamaskovaná :D Tak doufám, že jí Grigor potěší a vyhraje :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ji potěší..:)) Teď ji asi budou pořád zabírat a já neuvidím nikoho jinýho než ji. :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info! :) To víš, já ten mužský tenis nesleduju, tak mi to musíš hlásit... Jdu si to teď pustit jenom kvůli Mašence (no vidíš, jak jí umíš hezky říkat). :)
Reagovat
smazaný uživatel
No co bych pro tebe neudělala :)) Tak si to užij, sundala si brýle, tak se můžeš kochat :))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem ji konečně viděl. Je tam zachumlaná do kabátku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš mě taky do harému, rytíř se mi hodí :)) Třeba bych podávala ručníky :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem ti říkal, že nemám harém... Tak nezlob! :D
Reagovat
Roger_Federer
V tipne z tim Boltem..:)Z tou angličtinou by mel neco delat.
Reagovat
carolyn
:-))
Reagovat
VlS
Jo, to by měl, a tz "S" tou češtinou taky.
Reagovat
brixner
Ahoj ! Když pominu všechny ty řeči o dobrých či horších výkonech, o štěstí či neštěstí při losech, o zarputilých výrazech, o sympatiích či antipatiích, o tahání za slipy a očuchávání prstů před servisem...Nadalův výkon a triumf na Roland Garros je naprosto fenomenální a podle mě jedním z vůbec největších sportovních výkonů všech dob!!
Myslím, že dnes mají všichni hráči přibližně stejné možnosti a předpoklady k tomu, aby Rafu v Paříži zastavili a přesto se zdá, že to možné snad ani není...Já měl několik svých hrdinů, hráčů, kterým jsem velice fandil a jako kluk jejich nezdary dost prožíval-Jimmy Connors, Ivan Lendl, Andre Agassi, Roger Federer, jak já skoro až nenáviděl Borga za to, že porážel Connorse, Beckera za všechny porážky Lendlovi, Samprase, který svými voleji dokázal utlouci Agassiho, Rafu za to, že byl najednou o krok vpředu proti Rogerovi a jeho marný boj...Přesto ale dnes, s odstupem doby, docela lituji oné legendární prohry Rafy se Söderlingem v roce 2009 ! Jistě, Roger získal titul a já mu to velice přál, ale dovede si někdo vůbec představit, kdyby i ročník 2009 vyhrál Rafa? Teoreticky by to bylo devět vítězství v řadě a k tomu by se dalo přiřadit snad jediný výraz-není to normální ! Stejně tak mě bude asi navždy mrzet prohra Borga ve finále Wimbledonu r.1981, Samprase s Krajickem tamtéž r.1996, nebo Rogera s DelPem na US OPEN r.2009...Prostě mám rád rekordy a tenhle Rafův z Paříže už nikdy nikdo nepřekoná. Přikláním se k názoru těch, kdo tvrdí, že by Rafa mohl zvítězit i 10x či dokonce vícekrát a ač jsem Rafovi nikdy zvlášť nefandil, tohle bych si přál ! Titul je ve správných rukou, bez ohledu na to, kdo, jak a proč má právě ten či onen pohled na tohoto zarputilého kluka! Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne napísané, dobre sa čítaš ;)
Reagovat
carolyn
Jak už tady jenou někdo dříve napsal:
"Ať někdo chce nebo ne ten kluk (Rafa) píše historii!"
Reagovat
Reti64
Je to prostě hyste..., pardon, historik.
Reagovat
brixner
No, ďakujem pekne, veď aj Ty píšeš pekne, čítať sa to dá veľmi dobre ! Prepáč len tie moje chyby, slovenčina nieje moja silna stránka, ale čítam ju rád:-)
Carolyn, docela si vzpomínám na pocity, když Rafa porazil Rogera v SF v Paříži r.2005. Říkal jsem si-no, zase prostě mladíček, kterému jednou vyjde jeden turnaj, kdy se sejde dobrá forma a štěstí...Další, který bude mít jeden titul z Paříže, podobně, jako před ním např. Chang, Muster, Moya, Costa(při vší úctě k těmto hráčům, pořád ale platí, že mnohem těžší je obhajovat!) Ve finále proti Puertovi, jsem mu moc šancí nedával a přesto zvítězil-dobrá, měl první titul. A co bude dál? Ani mě tenkrát ani ve snu nenapadlo, co může následovat...Uběhla necelá dekáda a nezaujatému pozorovateli(fandovi, nefandovi) prostě nezbývá, než zírat s bradou až na zemi, jak jí míval Jerry, když ho honil darebák Tom:-) Možná bude někdo oponovat, ale já osobně považuji vítězství v Paříži za nejtěžší ze všech GS turnajů a vůbec jsem nedokázal připustit, že by ho někdo mohl vyhrát vícekrát, než Borg ! Bylo tu plno velkých hráčů a vítězů-Lendl, Wilander, Guga, Courier...všichni jeli další ročník do Paříže s tím, že chtějí opět vyhrát a přesto to už nešlo ! Kdo mohl jen tušit, že "tenhle Nadal" dokáže takovou věc a ano-doslova a do písmene bude psát historii nejen tenisu, nejen Roland Garros, ale celého sportu?! Jako býval hon na Borga po celou jeho kariéru, tohle je doslova hon na Nadala na antuce a je zatraceně dobře, že se aspoň jeden GS turnaj hraje právě na tomto povrchu ! Brix
Reagovat
tito
Fajn. Opakovaně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tí Noleho bratia, zdá sa, že sú oproti nemu slabý odvar..Ten mladší ešte može prekvapit, mal 18..Nole však v 19 porazil Federera, takže aj to o niečom svedčí?..

Čím moze byt sposobená taká rozdielna výkonnost?..Pravdepodobne ide o špecifický talent toho najstaršieho alebo v mladosti viacej drel, obetoval sa alebo sa mu rodicia najviac venovali a na mladsich popri Noleho sláve pozabudli?..Boh vie..
Reagovat
smazaný uživatel
skoro jak
Hossovci
Marian Hviezda
Marcel nula
:DDDD
Reagovat
Sonja
Čím by to bylo, prostě nemají Noleho talent:-)...navíc podle mě hrajou tenis jen kvůli němu (kdo ví, jestli by se do něj jinak pouštěli), zatímco Novak už od malička tenis chtěl a prohlašoval, jak chce vyhrát Wimbl a být světovou jedničkou...:-)
Reagovat
spaniel
To máš jak s kočičím vrhem...A, B ...ok...geny se vyčerpají, takže zbytek už je jen na prodej, výstavy už neoslní...
Reagovat
smazaný uživatel
Moze byt, to bude najpravdepodobnejsie (kokos, to je aké dlhé slovo)

Veď, ked mal najmladší 10rokov, Nole už cestoval po celom svete a prenikal do špičky..Boh vie, aké pohnútky viedli mladších, velký brat bol pre nich isto inšpiráciou..
Reagovat
Fandina
Halle debl Roger s Tommym versus Melzer Petzschner ... nevím kam dřív koukat, super hra, super fešáci!!!
Reagovat
Reti64
Už je konec, škoda.
Reagovat
Fandina
Přesně tak, super debl ode všech. Melzer s Petschnerem byli lepší, Roger s Tommym stejně oblečení a hezčí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No než jsem stihla stream a rozkoukat se, byl konec..:) Ale souhlas, byli hezčí a slušelo jim to, zejména Tommymu :)
Reagovat
Fandina
Jasňačka, největší fešák byl Tommy!
Reagovat
Reti64
Ahoj Lunej,
Tommy byl a stále je jedním z mých oblíbenců, v pětatřiceti být jedenáctý na světě, to je neuvěřitelné. Vždycky se těším jeho jednoručný beckend. Snad vydrží hrát alespoň tak dlouho, jako Jarda Jágr :-)).
Reagovat
Reti64
Oprava: beckhend
Reagovat
Reti64
Nemám zjevně formu, tak do třetice: bekhend...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, tak do třetice se ti to povedlo :)) jo, má svoje kouzlo i u žen, když vidím Francescu nebo Karlu, je to pěkný. Navíc Tommy je moc pěknej chlap a sympaťák. Tak Jarda je přízrak, to se jen tak nevidí :))
Reagovat
Reti64
Chvíli jsem teď koukal na Terezu Smitkovou s Larou Michel (4:4), ale nějak mě u toho rozbolely oči. Držím Tereze palce, ale dívat se na celej zápas nějak nedokážu...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem momentálně lehce přetenisovaná, takže si vybírám jen zápasy, u kterých vím, že vydržím :) Hlavně ty, které jsou v telce, protože je to pohodlnější :))
Reagovat
Reti64
Já se hlavně těším na Petru, jsem přesvědčený, že tentokrát nebudeme zklamaní!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra mi chybí strašně a tím, že Tomáš vypadl tak brzo, to pro mě bylo málo zajímavý, i když jsem fandila tomu nebo onomu, tak to bylo spíš proto, že mě zajímala hra, ale takové to opravdové fandění s tím zápalem jsem bohužel neměla. Aspoň smíšenej debl že vyšel.. snad bude wimbledon lepší a svoji oblíbence si opravdu užiju. :)
Reagovat
Reti64
Určitě, bude to mnohem lepší, v Paříži to horší snad ani být nemohlo. Na Serenu jsem nezapomněl, až budu mít psavou, tak ti pošlu zprávu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zprávu klidně napiš, ale stejně mě nepřesvědčíš, ať víš cokoliv :)))) Já mám Serenu ráda a každej posuzuje chytrost podle svého, takže to vůbec nemusíme řešit :)) Hlavně, že vím, že jsem chytrá já a to mi stačí :))))))
Reagovat
Reti64
Ta tvoje poslední věta je roztomilá, a víš že jsem si jistej, že říkáš pravdu? A já to poznám, věř mi, mě nedávno školil sám Cal Lightman.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak poznáš moje gesta a mimiku přes net? :))) Jsi asi pěknej kecka :)))
Reagovat
Reti64
Lunej, to je tajemství, a když ti to povím, tak už nebude...Je to pravda, je to tak, jak jsi řekla: já jsem pěknej a ty i chytrá!
Reagovat
smazaný uživatel
To si fandíš, neřekla jsem o tobě, že jsi pěknej :))
Reagovat
Reti64
Neřekla? Vážně ne? To je divný, a já to přitom zaslech... Když máš Serenu ráda, tak proti ní nebudu už nic namítat. Ostatně neříkal jsem snad, že je to baba Jaga, že ne?
Reagovat
smazaný uživatel
No možná jsi to zaslechl, když sis to říkal sám sobě :))))) Tady na webu o tom nepadlo ani slovo :) Ne, to jsi o Sereně neříkal, ale to víš moc dobře. Každý má jinej vkus, ale nemám ráda, když se hráčky nebo hráči pomlouvají jak vypadají, nemůžou za to a pochybuju, že ti, co je drbou, jsou sami kdovíjací krasavci :))
Reagovat
Reti64
No, je pravdou, že někdy emotivně něco řeknu a pak mě to mrzí. Se Serenou třeba. To o jejím vzhledu. To máš pravdu, to se mi nepovedlo,nedělá se to, navíc je to žena. Třeba je krásná, já nevím, mně nic neříká. Její inteligenci nebudeme řešit. Vím své, ale ty jí máš ráda a já to respektuju. Já jsem jí zatím palce nedržel.Napíšu ti tedy, až budu mít psavou, o něčem jiném.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě přece nechci vychovávat, jen je fajn, když se ubírá debata slušným směrem a argumenty mají úroveň, i když spolu nemusíme souhlasit :))
Reagovat
Reti64
No to jsou mi věci, vychovávat mě nechceš, ale potřeboval bych to, že jo? Neříkám, že ne. Jsem často hubatej až hanba a moc mě nebaví balit slůvka do vatičky. Moc se to nevyplácí, Lion Feuchtwanger, tuším že v Židovce z Toleda říkal: Člověku trvá dva roky, než se naučí mluvit a šedesát let, než se naučí mlčet. Lunej, jseš zlatíčko, že si tady se mnou píšeš, přeju ti dobrou noc.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ti chci připomenout, že tohle je veřejnej web :))) Dobrou :)
Reagovat
Reti64
No tak dobře, Feuchtwangera příště vynechám. Ahoj:-))
Reagovat
carolyn
z toho dortu teda moc nezbylo a co já a Magerka?! Taky chceme!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=674642235886569&set=pb.398647336819395.-2207520000.1370880315.&type=3&theater
Reagovat
Sonja
A já chci obejmout od Sullivana...:-D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1_10151656919304920_1016891181_n.jpg
Reagovat
carolyn
a pro Sonju :-))
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558999337458473&set=pb.160963743928703.-2207520000.1370881855.&type=3&theater
Reagovat
a.magerova
Teda já jsem na sladké, ale přece nebudu dojídat dort z loňska :-P
Chci letošní :-)))
http://www.firstpost.com/wp-content/uploads/2013/06/2Nadal_Bithday_AP.jpg
Reagovat
carolyn
waw
sorry sem si vůůůůbec nevšimla, ale letošní bych klído ještě ztrestala :-D
Reagovat
Sonja
:-)...Noleho fotka mne vždy potěší, ale tato už je taky trochu staršího data:-D
Jinak tato je super, na tu jsem narazila nedávno:
http://24.media.tumblr.com/a3683ca9680715dc694c4bf3c76edf85/tumblr_mnzoxtgDea1rdso0ao1_500.jpg
Reagovat
carolyn
jj jsou starší všechny, i ty dole co jsou......já čučela na nějaké sránky a tak jsem tu hodila co mě napadlo...příště teda pro tebe vyberu tu nejnovější :-P
Reagovat
carolyn
ale toho dortu jsem si fakt nevšimla.....
Reagovat
a.magerova
Už jsem pozvaná na tady tento dort :-)))
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s320x320/601016_563249340385488_1231660320_n.jpg
Reagovat
carolyn
Ono těch idi0tů běhá po kurtu víc :-)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=499738640043366&set=pb.454978711186026.-2207520000.1370880489.&type=3&theater
Reagovat
Reti64
Haas s Federerem si toho debla užívají, sice právě prohráli tiebreak, ale zjevně se dobře baví a ještě není konec :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Idealny priebeh Wimbledonu

Federer
Vicka
:DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ward aspiruje na labila turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
3x za sebou nedopodávat..celkem síla. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už snad Dodig dá....
Reagovat
smazaný uživatel
dal
Reagovat
smazaný uživatel
Bože můj. Už se ani nedivím, že je ve 3. stovce, i když herně tak špatný není.
Reagovat
Reti64
Co ten idio. na kurtu? - Myslíte Rafu? :-))
Reagovat
Fandina
Článek o jednotlivých vítězství Rafy na RG v obrazech:
http://www.tyden.cz/rubriky/sport/tenis/obrazem-rafael-nadal-parizsky-sampion-v-promenach-casu_272941.html
Reagovat
a.magerova
Tady je k sežrání :-))
http://the-slice.com/wp-content/uploads/2013/06/Rafael+Nadal+2013+French+Open+Day+Fifteen+rSnyFq5aH4cx.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
TaDy je k sezrani:DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
http://1.bp.blogspot.com/-Z_RPELFLJ0E/TpWlGGhEFmI/AAAAAAAAAsU/_C5X1_lMbio/s1600/victoria-azarenka_7.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je mnohem hezčí než Rafa... :)
Reagovat
smazaný uživatel
najkrajsia

dufam ze Wimbledon bude jej
Reagovat
smazaný uživatel
http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/06/nadal-sharapova/rafael-nadal-maria-sharapova-history-french-open-12.jpg

http://www.6speedonline.com/wp-content/uploads/2013/04/SharapovaANDPorsches-2.jpg

Ideální kombinace, německé auto a krásná žena :-))
Reagovat
smazaný uživatel
TO JE kus:DDDDDDDDDDDDDDD

ALE I AUTO DOBRE
Reagovat
carolyn
tady jí máte už v autě
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=653647624652697&set=pb.398647336819395.-2207520000.1370880339.&type=3&theater
a v restauraci
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=596640470361026&set=a.160967777261633.37973.160963743928703&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Maruška na pláži... :)
http://img.blesk.cz/img/2/full/1756884_.jpg

Maruška v Praze... :)
http://img.blesk.cz/img/2/full/1440132_.jpg
Reagovat
gigin
a tady už pofrčí vlakem..

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151418862852680&set=a.377880637679.165569.65920772679&type=1&theater
Reagovat
carolyn
A Roger ve Šmoulově :-)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558461540845586&set=a.160967777261633.37973.160963743928703&type=1&theater
Reagovat
Mayo
tá Vikina je skvelá na tej fotke uff...Vikina > Mária
Reagovat
smazaný uživatel
ako mohol nahrat 7000b.,ked dokopy aj s minulim rokom ma 6895?
Reagovat
Fandina
Asi proto, že se mu ještě započítávají některé nuly z povinných zápasů za uplynulých dvanáct měsíců a nemůže se mu tam kvůli počtu turnajů vejít nějaký letošní za 125 bodů, který je započítán letos. Proto má do Race od začátku roku 7000 bodů viz odkaz:
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Rafael-Nadal.aspx?t=rb&d=n&ytd=y#
Reagovat
Fandina
Dodatek konkretně ne 125 bodů, ale 150 bodů za finále Vina del Mar.
Reagovat
smazaný uživatel
Dodig pěkně, příjemná změna s jeho přechody k síti..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj ale James ho parádně prohazuje.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale Dodigův styl hry se mi líbí a zatím je to vyrovnaný. Jak říkali, Dodig připomíná chvílema Beckera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dodig a Becker, trošku úlet ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš můj? :) Komentátor říkal, když Dodig při svém podání mazal hned k síti a byl úspěšnej, že připomíná Beckera. Špatně jsem to zřejmě napsala.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to by na trávě byl Becker každý třetí hráč snad. Dodig tam zase nechodí až tak často, těží jen se servisu a toho, že na returnu stojí jalový hráč.

Jinak se ale Ward pěkně podělal, 5:3, 40:15, Dodig už byl úplně mimo a on ho sám vrátil do zápasu. Místo toho, aby byl už dvacet minut v šatně, tak to je 1:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem myslela, že to dá. No tak si to aspoň dýl užiju.
Reagovat
spaniel
Na sport.cz je srandovní článek o Rafovi a nedá se sem vložit link, kvůli jednomu slovu v něm.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem netušil že je Rafa tak vtipný, co na to řiká Bolt? :)
Reagovat
Heather_Fedex
;D pobavilo
Reagovat
spaniel
Nevím jestli znáte bristký sitcom s Johnem Cleesem Hotýlek (Fawlty towers)... Tak Rafa je celý Manuel :D Que?
Reagovat
carolyn
www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/485926-nadaluv-trapas-co-ten-id iot-na-kurtu-myslite-usaina-bolta.html#topstory
Reagovat
smazaný uživatel
Nejmladší djokovič poprvé živě na streamu, jsem zvědav

http://www.sportlemon.tv/20130609/vv51b4de6a5b3ee2.11067768-593033.html
Reagovat
Sonja
Jé, díky, mrknu:-)...ale není to poprvé, co ho uvidím živě ze streamu.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, já jsem viděl v minulosti akorát Marka
Reagovat
Mayo
och bože tých je ako hadov :D
Reagovat
Sonja
Klídek, ani jeden zatím nevypadá, že by z něj mohlo bejt nějaký velký zvíře v tenise:-)
Ale Djordje z nich dvou vypadá určitě nadějněji (i když teď zrovna nic moc:-D)
Reagovat
smazaný uživatel
Niesom jeho fanusik, pretoze poraza mojho oblubenca Federera :D, ale na antuke je neporazitelny, to je fakt.
Reagovat
Mayo
je to možné ? :)
Reagovat
Jan
Tomu říkám machr. No řekněte, kdo jiný to má ?
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale jemu teď skončila jeho hlavní část sezóny. Teď přijde na řadu rychlejší povrch, kde více dominují jiní hráči.Machr by to byl, kdyby se druh povrchu v tomto období častěji střídal...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist