Nadala vystrašila bolest v noze, ve čtvrtfinále ale nastoupí

28. 6. 2011, 09:43
Aktuality 176
Fanoušci Rafaela Nadala si mohou oddechnout, světová jednička bude pokračovat v obhajobě titulu ve Wimbledonu. Španělský tenista dnes oznámil, že kvůli bolesti v noze proti Mardymu Fishovi ve čtvrtfinále možná nenastoupí. Vyšetření magnetickou rezonancí ale žádné vážné zranění neprokázalo a Nadal by tak měl o semifinále hrát.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal se kvůli nevhodnému termínu - týden po Wimbledonu - omluvil z účasti ve čtvrtfinále Davisova poháru v USA. Chtěl být zdravý a nechat si preventivně vyšetřit kolena. To však ještě netušil, že o pár hodin později bude muset řešit mnohem závažnější problémy.

Při osmifinálovém duelu s Argentincem Juanem Martínem Del Potrem byl podle svých slov blízko odstoupení z turnaje kvůli zranění levé nohy. Dvojnásobný wimbledonský vítěz a obhájce loňského titulu na travnatém grandslamu však nakonec bolest neznámého původu překonal a ve vyrovnaném souboji udolal svého soka 3:1 na sety.

První nasazený hráč připustil, že ho při záhadném zranění nohy přepadaly obavy z možného odstoupení ze soutěže na travnatých dvorcích londýnského All England Clubu. Za stavu 6-6 v prvním setu si Nadal vyžádal zdravotní přestávku a s ní spojené ošetření. "Myslel jsem si, že to budu muset skrečovat," připomněl pětadvacetiletý Španěl pauzu, která se nakonec protáhla až na přibližně deset minut.

"Cítil jsem něco velmi neobvyklého. Doteď nevím, v čem spočíval problém - zdálo se mi, jako kdybych měl nohu zlomenou. Cítil jsem se hrozně," řekl po utkání Nadal, který po ošetření zvládl vyhrát následující tie-break 8:6, přestože do něho vstoupil opatrně a váhavě.

V jeho úvodu prohrával 0:3 a posléze ještě 4:5. "Určitá bolest přetrvávala po celý zápas, ale tejp změnil pozici nohy a rozložení síly, takže jsem mohl pokračovat," uvedl Nadal.

Poté sice prohrál druhou sadu, proti nebezpečnému Argentinci a vítězi US Open z roku 2009, který se vrací do vrcholné formy po operaci zápěstí, ale vydřel další sety 7-6 a 6-4 a mohl slavit postup.

Ani ten by mu nebyl nic platný, kdyby dnešní vyšetření magnetickou rezonancí prokázalo vážné zranění. Lékaři ale dali Nadalovi zelenou a jeho středeční start proti Fishovi by neměl být ohrožen.

Ve čtvrtfinále nyní světovou jedničku čeká pondělní přemožitel Tomáše Berdycha Američan Mardy Fish. "Hraje na skutečně vysoké úrovni. Je hrozně nebezpečným hráčem a já udělám všechno, abych se s ním mohl ve středu utkat, ale potřebuju být na svých sto procentech, protože jinak proti němu nebude možné uspět. Takže se potřebuji dát dohromady," prohlásil Nadal, jeden ze tří hlavních favoritů turnaje vedle Švýcara Rogera Federera a Srba Novaka Djokoviče.


Podívejte se na Nadalovy problémy (za stavu 6-5 a 40-30):

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

176
Přidat komentář
smazaný uživatel
Doufám, že jednou získá Oscara pro nejlepšího herce v hlavní roli. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrej názor, prej jediný, co drží fanoušky Federera nad vodou, je počet GS titulů:DDD. Neskutečný věci tohle.
Reagovat
smazaný uživatel
....uz je to jasne. totalni schizofrenie a fanatizmus
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Stěžoval sis, že je tady při Wimbledonu klid. Ted´ už jsi spokojený, co?
Reagovat
smazaný uživatel
naprosta bomba .... bez Mateju a Visu je to na spravne note
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo čvňhalové! Oblíbené stupidní blafy o ničem jsou zpět :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase to tu je rafaholics vs. fedophiles ...

Ano Rafa ma lepsiu bilanciu ako Roger v H2H, ale to preto lebo jeho herny styl je šitý presne na mieru proti Federerovi. A väčšinu zápasov sa hrali dokonca na jeho antuke.

Federer hrá krajší, atraktívnejší tenis, to je proste fakt. Veď koľkokrát sú zápasy Nadala so slabšími súpermi neskutočne nudné, nie preto že by dominoval, ale preto, že sa proste čaká na ich chyby. A oni prídu.

Nadal žal úspechy už od svojich 18 rokov, kvôli nesmierne fyzickému tenisu, Federer sa musel viac prebojovávať, preto má Nadal už v 25-ke toľko úspechov.

Bohužiaľ čím bude Nadal starší, tým bude menej stavať na svojom fyzickom poňatí hry a pochybujem že ako 29, 30-ročný bude pravidelne súperiť s mladými puškami.

Toľko moja komparácia Nadala a Federera.

Fandite si komu chcete, ale 144 komentárov hádok a urážiek je priveľa aj na koňa.
Reagovat
smazaný uživatel
A ide to aj bez urazok.
Reagovat
a.magerova
Sice Rafa získal svůj první GS v 19. letech a Roger až dva měsíce před 22. narozeninami, ale 10. titul Rafa získal ve svých 25. letech a Rogerův 10. titul byl AO 2007 a to měl Roger 25 let a 6 měsíců, takže až zas takový rozdíl to není:-)).
Taky si myslím, že to jací jsou teď přátelé je velkou měrou zásluhou Rafy, Roger vyrůstal v éře, kdy se tenisoví rivalové moc rádi neměli, takže nebyl důvod TO měnit. To kdo je historicky nejlepší bych až tak neřešila - ještě oba hrají, takže musíme počkat :-))
Roger byl ve 23 finálech GS: 5xAO, 5xFO, 7xW, 6xUSO - takže komplexní hráč.
Rafa má s Rogerem pozitivní bilanci, což je úctihodné.
A bude nám smutno všem až jeden či druhý nebo dokonce oba odejdou do tenisového důchodu :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Len by som dodal, že Rafa vyhral svoj prvý GS už v 18r..Roger vyhral prvá Wimbledonom dosť neskoro, čo je prekvapujúce na takého velikána..Ale už to neriešme..Obaja sú legendy, čas ukáže ako to cele dopadne..
Reagovat
smazaný uživatel
Antuka je úplne relevantný tenisový povrch, hrá sa na nej 4 mesiace v roku, na rozdiel od 3 týždňovej trávy..H2H je relatívne..Avšak v mojom podvedomí by mal mať pravý šampión aktívnu bilanciu s každým..Niečo ako Sampras, či Nadal..
Reagovat
a.magerova
Rafa narozen 1986 svůj 1.FO vyhrál v roce 2005 což mi vychází na 19 let no možná nějaký ten den před 19. narozeninami.
Nebo máš jiné info?
Reagovat
smazaný uživatel
V čase svojho prvého titulu mal 100%, 18rokov..19te narodeniny mal pár týždňov po tom..Ale psst..v 18tich to lepšie znie..:)
Reagovat
a.magerova
na tenisportale:
http://www.tenisportal.cz/french-open/2005/atp-muzi/
finále 5.6.2005 což teda znamená, že Rafa měl 19 let a 3 dny (narodil se 3.6.1986)
Nebo neumím počítat?!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm..Zaujímavé..Čítal som niekoľko správ, dokonca videl niekoľko reportáži, kde sa hovorilo o jeho prvom titule v 18rokoch..Evidentne to však boli mylné informácie..
Reagovat
a.magerova
No nic si z toho nedělej, já až do včerejška myslela a na všechny strany hlásala, že Rafa svůj první titul získal v 17.letech no a taky jsem to musela někde slyšet, takže né vše co slyšíme je pravda :-)), no ale nebudu obcházet ty, které jsem mylně informovala a omlouvat se jim, že?! Ať si to taky zjistí sami :-)). Dobrou noc.
Reagovat
Pe3k
No opravdu zajímavá diskuze koukám. Jsem opravdu rád, že se po mě všichni svezli :D

Člověku s nikem Warpett bych jen chtěl sdělit, že přirovnání člověka k opici není nic rasistického. Mi žádná lidská rasa krom romů nijak nevadí a i kdyby byl Nadal černoch, nijak by mi to nevadilo. Jen o výraz obličeje, nic víc.

Další věc. Nadal naprosto nečekaně do čtvrtfinále nastoupí :D To bylo opravdu vážné zranění...

Všichni diskutéři v čele s W.G.M. by si měli uvědomit, že nereagují na extrémně sprosté výrazy na adresu Rogera Federera,či Berdycha, ale když někdo napíše o Rafovi, že vypadá jako opice, tak si málem vymlátí prsty do klávesnice. Čím to asi bude?

Nadalovy fanoušky nemá ani cenu komentovat. Jde mi jen o ty, co se považují za slušné diskutéry, kteří napíší jen když se jim to zrovna hodí, svezou se s tupým davem, ale ve chvílích kdy by opravdu měli projevit svůj názor - mlčí. Hanba vám všem!

A ty, co přirovnání Nadala k opici vede k tomu, že mi nadávají, lituji za jejich vlastní aroganci.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestliže v tvých očích není rasisické říct o někom, že je opice(v tvém případě dokonce "steroidy napěchovaná"), věř tomu, že dalším cca 99% lidem to zní rasisticky, např. nedávno se v novinách a na netu hodně řešilo házení banány po určitých lidech jiné rasy (Roberto Carlos, fotbal v Rusku), !!!a to byl jen náznak!!! Dle toho co píšeš jsi tak trochu alibista, je to docela k smíchu(pláči), jiné osočuješ z toho co tu sám provádíš, a pak se alibisticky stavíš do role jakési oběti!?
Reagovat
a.magerova
Musím se vmísit do rozhovoru!
Pokud Pe3k napíše "steroidy napěchovaná opice", tak je to od něj hnusné pojmenování tenisty-Rafy Nadala, který toho v životě hodně dokázal a ještě dokáže a my mu tady nesaháme ani po kotníky!!! Je už na dopingových komisařích, aby zjistili je-li čistý či ne!!! Takže Pe3k, prosím, kroť se ve výrazech!!!
Ale nevidím v tom ani náznak rasizmu, který tu naznačuje oleGiba, to už zase je druhý exterém, na který jsem dost alergická, ve všem toto vidět, uznávám, že banán na hřišti je tohoto hnusný náznak-a jsem pro pranýřování, ale tady o ničem takovém není vůbec řeč, to už je jako když ten blb Hamilton ve F1 řekl, že ho kmisaři na kterési velké ceně vyšetřovali a postihovali jen proto, že je černoch a pak se musel osobně všem jednotlivě omlouvat. Aby jsme zase nebyli papěžštější než papež :-((
Reagovat
Pe3k
Ano. Opice podle mne nemá s rasizmem nic společného. Pokud to někdo chápal rasisticky, pak se omlouvám.
Reagovat
Pe3k
Ano. Hanlivé pojmenování vysoce úspěšného sportovce, které bylo naprosto cílené. To kolik toho dokázal, všichni víme, a není pochyb o tom, že více než já, či kdokoliv jiný tady.
Reagovat
Pe3k
No tak to napíšu znovu. Registroval sem se zde, abych vrátil těm imbecilním ubožákům z řad Rafa fans jejich nemístné nadávky na Rogera Federera. Slušně to bylo bez efektu a proto jsem klesnul na jejich úroveň a použivám hanlivé výrazy.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ty ze si prisel se slusnosti joo . ze te ta tvoje drzka plesniva nepali ty Prase
Reagovat
spaniel
Cital si knihu o Federerovi, myslim ze sa vola Federer - Quest for perfection. Mam ju v pdf v anglictine, ak by si chcel. Koniec tejto knihy su citaty od vela tenisovych hracov, McEnroe, Borg, Lendl, Wilander, Sampras, Agassi...vsetci sa vyjadruju v tom duchu, nie je to moj vymysel ani nahodou. Je to z roku 2007 a viem ze taky Borg otocil a fandi teraz viac Nadalovi, coz je v poriadku.

Ty ale absolutne nechapes jednu vec, tenista sa hodnoti komplexne, nie? Tak ako to nie je len o GS, tak to nie je ani o vzajomnej bilancii, v tomto pripade negativnej pre RF. Nadal zas dokaze prehrat s Del Potrom, ktoreho Roger porazi. Jednoducho preto, ze mu vyhovuje jeho styl.

Mam radsej Federera, ale som ochotny priznat, ze Nadal ma k nemu blizko a mozno ho raz prekona aj v statistikach. Ale to je vo hviezdach. Momentalne plati: Federer najlepsi hrac.
Reagovat
spaniel
McEnroe "He?s the most gifted player that I?ve ever seen in my life. I?ve seen a lot of people play. I?ve seen the Lavers, I played against some of the great players?the Samprases, Beckers, Connors, Borgs, you name it. This guy could be the greatest of all time. That, to me, says it all. He?s probably the greatest player that ever lived. He can beat half the guys with his eyes closed!"

Wilander ?I?d like to be in his shoes for one day to know what it feels like to play that way.?

Connors ?In the modern game, you?re a clay court specialist, a grass court specialist or a hard court specialist ... or you?re Roger Federer.?

Borg ?He simply does not have any more weaknesses left in him. It is such a pleasure to see him play. To me, Roger Federer is the right model for anyone aspiring to be a tennis player. It is such a pleasure to just watch him play. His shot-making has got better and I doubt there is any shot he cannot make in any part of the court?All records will tumble when it comes to Roger. He is
such a complete player that I do not see anyone getting better than him for a long time from now.?

Sampras ?Well, I think when I look at Roger, I mean, I?m a fan. I?m a fan of how he plays, what he?s about? he?s a class guy on and off the court. He?s fun to watch. Just his athletic ability, what he?s able to do on the run. I think he can and will break every tennis record out there.?
Reagovat
Matti
napsal jsi to přesně. Citáty byly v roce 2007 pak Rafa v roce 2008 cvakl Rogera na jeho trávě, i na AO a navdavkem přidal loni do sbírky i US Open. Myslíš, že pořád budou tvrdit to co tvrdili v roce 2007 v té knize?
Reagovat
spaniel
Je možné že ne... Já jen tvrdím, že to už ukáže až čas a ty jeho propočty, že když Rafa vyhraje 24,748% GS, tak překoná Rogera 27.6.2016 jsou trochu mimo. Za A Roger ještě může vyhrát GS (kdyby urval teď Wimbledon, asi by to všechno dostalo zase jinou perspektivu). Všechno ale ukáže až čas. Já osobně nevěřím, že Rafa se udrží na této úrovni ještě 5 let. Ale jestli ano a jestli Rogera překoná, nebudu mít problém to uznat, i když jeho styl nebudu mít nikdy raději než Rogerův.
Reagovat
Matti
Ale v tom s tebou souhlasím, Rafovi už se nemusí povést vyhrát žáden turnaj. Takže 16 GS Rogera bude nepřekonatelných, nicméně to, že Rafa zdolal Federera, jak na RG( nesčetně krát) tak na Wimbledonu i AO je nezvratné. A myslím, že i samotného Rogera to dost trápí, že ve vzájemných zápasech jednoznačně tahá za kratší konec provazu. Úspěchů má více, o tom žadná, ale to ale tam zůstává.
Reagovat
spaniel
Jasně že to vím :-) Každý fanda RF to ví. Je to určitě psychika, mně moc chce, ale hodně kazí a někdy v půlke mu dojde, že určitě zas prohraje, začne trefovat rámy a už se veze :/

Ale víš co? I kdyby vyhrál méně GS než Rafa, pro mě bude vždycky č.1, protože když ho vidím hrát mám radost a žasnu, co za údery vymyslí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kniha vyšla v roku 2007?..aké symbolické..Práve v rokoch 2004-2007 Federer svetovému tenisu dominoval tak ako nikto predtým a pravdepodobne ako nikto po ňom. Vyhral 11 zo 16 možných grandslamov a v podstate sa na nič iné nečakalo, než na to, kedy Roger vyhrá 4 v sérii..Rafa bol v tom čase iba tínedžer, ktorý ešte nemohol byť kompletný tenista, hoci už niečo naznačoval..Vyhral 3 z 5 grandslamov, ktoré Roger v tom čase nezískal..

Čo sa týka vzájomných zápasov..To nie sú len tak nejaké vzájomné zápasy..Uvedomuješ si ty vlastne, že oni odohrali 21 finále?..To už je aká rivalita!..To číslo jednoznačne dokazuje, že obaja sú komplexnými hráčmi. Preto treba hráčov porovnávať komplexne aj vo vzájomnom kontexte.

Inak celkovo si myslím, že tolo je naprosto unikátna doba, ktorá nás v tenise postihla..21 finále Nadal vs. Federer, absolútna rivalita, ktorá sa bude 100 rokov prekonávať..Mali by sme byť vďační, pretože raz určite nastane doba, keď bude svetový mužský tenis bez Federera a Nadala..Viete si to vôbec predstaviť?..Ja nie..Už teraz viem, že tie zážitky sa budú ťažko prekonávať..Preto si vážim Federera, hoci mu nefandím, lebo sa aktívne podieľa na celom tomto mechanizme..Len ma irituje status najlepší všetkých čias, lebo to dehonestuje Rafove zásluhy..to je celé..
Reagovat
spaniel
Súhlasím, že mi to bude chýbať. Šialene. Dúfam, že sa objaví niekto iný, podobný. Ale pre mňa stále RF naj...a Rafa tesne za ním.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, pre mňa to je presne naopak..A každý máme svoje dôvody, ktorými to obhajujeme...Proste sú to dva protichodné názory, ktoré by sa vždy mali interpretovať len ako názory, nie fakty...;)
Reagovat
tito
Pěkné vlákno...
Reagovat
steve79
Ted čtu,že zítra proti Fishovi nastoupí, že to není nic vážného.
Reagovat
steve79
No já si myslím, že Rafa nastoupí.Kdyby nenastoupil, tak by to byla velká škoda. Jestli, má takové problémy jak říká, tak je pro něj semifinále strop, prootže Murrayho když není stoprocentně zdraví tak ho neporazí.
Reagovat
Frantz
Mistni tanecnik v hovnech pan armstrong coby dusevni mrzak,ktery si tady nespocetnekrat menil nicky (maped,petr,bjornborg,pe3k,...atd atd...),pod kteryma vystupoval jako ortodoxni nepritel Federera a nadaval do vlastnich rad,tady bude ve finale vystupovat jako mravokarce,jenom uz chybi mu postavit pomnik :-D
Reagovat
Mercury
Jebe ti?
Reagovat
Frantz
Bohuzel pro tebe a pro cely TP je to realita!
Reagovat
Mercury
Ty jsi jeden z těch lidí kvůli kterým zdejší diskuze vypadají tak jak vypadají. Než začneš soudit ostatní, tak si zameť před vlastním prahem. Protože tam máš pořádně nablito.
Reagovat
Frantz
V tom pripadku ty mas pred dverma vysypanej kontejner
Reagovat
Mercury
Ha ha...ha.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, jen bych dodal, že Frantz dokonale potvrzuje to, co si (nejen) já myslím o Nadalovcích.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasil jsem s Mercurym, pochopitelně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestliže Frantz potvrzuje, co si myslíš o Nadalovcích, tak potom Petřík potvrzuje, co si zase jiní myslí o Federerovcích! Myslím, že je to 50:50
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si to přeber. Většina zdejších Nadalovců dokáží jenom vychvalovat Nadala a pořád se opírat do Rogera. Příklady: Matti, Frantz (alias Barney), nadalisto a určitě by se našlo mnoho dalších. Takových Federerovců moc není. Jen Pe3k to přehání.
Reagovat
Matti
ale jdi, kde já jsem se opíral o Rogera? Ty umíš jen překrucovat. Pardon, ještě umíš i brečet.
Reagovat
tito
To jsem taky nepochopil, proč se o tebe otírá. Asi proto že fandíš Rafovi...Ta občasná snaha o objektivitu je až směšná, protože nakonec vždy zvítězí podvědomí a první dojem. Dnes to bylo takové takové folie a deux.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tomto serveru se pohybují 1-2 fandové Nadala, kteří nemají potřebu se navážet do Rogera a urážet druhé. Trojice: Retuu (nevím, jestli ještě chodí), ty...no a to je asi všechno. Mattiho jsem do skupinky Nadal fanatiků zařadil z toho důvodu, že je dost vulgární, pokud jde o Nadala. On si prostě myslí, že jeho španělský miláček je nejlepší v historii a pokud někdo tvrdí něco jiného, uráží jej. Navíc se dá dohledat, jak tady po loňském TM, který vyhrál Roger, celkem podporoval své soukmenovce, kteří Rogera uráželi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady vidíš, jak to je. Chtěl jsem vybrat alespoň trojici slušných Nadalových fanoušků a našel jsem jen dva.
Reagovat
Matti
to je, ale jen tvůj subjektivní pohled. A pokud za vulgární považuješ to, že jsem ti řekl, že jsi ubrečenec, dobře v tom případě jsem vulgární, avšak pravdivý.
Reagovat
tito
To je právě to, co ti vyčítám. Tu snahu lustrovat příznivce Rafy. Na portálu jsem denně a vidím, že převážná většina jsou slušní fandové - jednoho druhého, obou, jiného. Utkvělá představa, že můj oblíbený tenista musí mít zákonitě lepší fanoušky zavání bludem...
Reagovat
Matti
myslím, že tímto si to přesně vystihl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj!No,tak si tu tak pročítám příspěvky...Znám to pouze z historických záznamů,ale víte,jak to chodilo před 40 lety?To ve finále Wimbledonu p.Rosewall nahlas pochválil p.Newcomba za skvělý míč-tak,že to slyšeli i diváci v polovině tribun!Tomuto říkám gentlemanství ve sportu gentlemanů!Dnes je Rafa trenkoškrab,Roger egocentrik,Novak simulant,Del Potro chlupatá opice...Kvůli hernímu projevu fandím Rogerovi,ale zcela klidně píši toto:Novak je vynikající hráč,stejně jako "dělostřelec" Del Potro,všichni hráči toho moc umí a všechny obdivuji-pro jejich výdrž,chuť hrát,pro skvělou fyzickou kondici,pro emoce...Dokáže zde nějaký "Rogerovec" napsat,že Rafa ho porazil proto,že byl lepší a naopak?Vždyť tito dva(a ostatní také,samozřejmě)tvoří historii tenisu,je to jejich éra a bude na dlouhá léta zapamatovatelná!!Myslí si někdo,že Rafovi nebo Rogerovi někdy někdo daroval byť jediný míč?Vážně??Snad jen Matěj a jemu podobní(Jos.Verstappen na Novinkách)sem přispívají jako FANOUŠCI TENISU-šlo by to tedy změnit?Oni totiž ti "naši" Egocentrik a trenkotahač se,jen tak mimochodem,propinkali k nesmrtelnosti!Té TENISOVÉ!
Reagovat
spaniel
se vsim.
Reagovat
VlS
Připojuji se ke všemu výše napsanému
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, že fandíš Nadalovi, toho o něm moc nevíš. Nadal má před sebou 6 let špičkové výkonnosti?:DDD. Neni to tak dlouho, co veřejně prohlásil, že jeho kariera už pomalu končí a bude jí muset nuceně zkrátit. Je dost možný, že příští rok po olympiádě už může skončit. Navíc je skoro jistý, že skončí dřív než Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale výpočty tam máš pěkný, to jo:DDD Škoda, že o vrcholovém sportu nevíš téměř nic
Reagovat
smazaný uživatel
Kecy, kecy..v roku 2008, kedy hral Rafa s "tejpami" na kolenách, ľudia podobní tebe hovorili, že mu zostávajú dva roky kariéry..A hľa, mýlili sa...Môžeme sa kľudne staviť, že Rafa neskončí po OH a neskončí ani skôr ako Federer..
Reagovat
smazaný uživatel
Je možný, že skončí už po OH, ale tomu tolik nevěřim. Ale jsem přesvědčenej, že skončí dřív než RF. Jinak sám musíš uznat, že ty tvoje výpočty nemají s tenisem vůbec nic společnýho.
Reagovat
smazaný uživatel
Chlape, Rafa sa nedávno vyjadril, že tenis je pre neho všetkým, rozhodne pochybujem, že skončí vo veku začínajúcom číslom 2...Roger bude mať v auguste 30..Rozhodne GS ešte získa, možno aj dva...Ale hovoriť si, že Rafa skončí skôr ako on je klamanie samého seba...A s tými výpočtami..V súčasnosti je v ATP 5 tenistov, ktorí sú schopní vyhrať GS..Aj tá 5ka sa delí na trojicu a dvojicu..myslím, že vyhrať 25 % GS nebude pre Rafu žiadny problém..
Reagovat
Matti
klid chlape.My si jen přejme, ať je Rafa bez jakýchkoliv problému zdravotních. V tom případě není moc co řešit, alespoň pro letošní Wimbledon. To co jsem viděl včera, mi stačilo a myslím, že pokud jsi se včera díval, tak tobě taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jou, jou...Len zdravíčko...Myslím, že to je fér..Bodaj by boli všetci tenisti zdraví..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Celá diskusia nabrala prízemný tón, kvôli impulzu, ktorý vyvolal Pe3k..Popravde, len máloktorý človek dokáže za pár minút urobiť zo seba väčšieho hlupáka, než on sám...Svojim prvým vystúpením nastolil charakter diskusie, v ktorom sa nevyvaroval expresívam, vulgárnych pomenovaní, proste inteligenčný suterén..Paradoxne práve tento človek v ďalšom priebehu diskusie vytýka ostatným užívateľom ich intelekt..Celé je to vlastne veselé a úsmevné..Neskôr príde Armstrong, zarytý fanúšik Federera a namiesto toho, aby odsúdil osobné ataky na Rafu, tak celú diskusiu bagatelizuje do útokov na Federera, ktorého sa diskusia týka len okrajovo..Proste rehot č.2..V konečnom dôsledku sú obvinenia Rafu zo simulovania absolútnou konštrukciou.Vypovedajú o tom aj prvé fiftíny po zranení, ktoré Rafa hral s evidentným obmedzením.To asi aj Rafove slzy na AO boli simulovaním, aj jeho trojmesačná pauza počas r. 2008 bolo simulovanie, či odstúpenie zo zápasu s Murrayom počas AO, aj to bolo simulovanie..Proste Rafa to robí naschvál..Mimochodom, Del Potro včera nesimuloval!..zaujímavé že?...Na záver pozdravujem fanúšikov Rogera. Nič im nevytýkam, je prirodzené že hľadajú argumentačné barličky, ktorými obhajujú Rogera, no oni sami kdesi v podvedomí vedia, ktorá bije...Jediný, jedinučký argument, ktorý ich drží nad vodou je počet GS. Neuvedomujú si však fakt, že tento dôkaz nie je relevantný, keďže obaja rivali majú rozdielny vek a toto číslo budeme môcť hodnotiť až po skončení ich kariéry..Pravda je však taká, že Rafa má pred sebou ešte 6 rokov špičkovej výkonnosti (do 30r.), to j. 24 grandslamových turnajov..Na posledných 20 GS na ktorých Rafa štartoval vo veku 19-24r. vyhral domromady 9..To je 45%!!! úspešnosť..v budúcnosti ju kľudne môže znížiť na 40, 30, či viete čo?..dokonca jú môže znížiť na 25% a stále to bude stačiť...Blbé čo?..prajem vám príjemné tenisové popoludnie..
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu snad někde, že Pe3k napsal vše správně a že s ním stoprocentně souhlasím? Nikoliv. Jen mě zaujala jistá W.G.M., která začala něco o tom, že fanoušci Rogera po čase klidu "rozbouřili klidné vody", což je lež, protože Roger tady byl/je napadán permanentně a uživatelka W.G.M. těmto výpadkům nevěnovala jediný řádek.
Reagovat
W.G.M.
No ja neverim vlastnim ocim... Zase mi tu podsouvate neco, co jsem nikdy nenapsala. Ale ja uz to s vami vzdavam, soudny clovek, ktery umi cist, necht si sam zjisti, co jsem tu vlastne napsala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted´ jste pro změnu zase nepochopila vy mou poznámku. V reakci na Forehanda jsem mu vysvětloval, na co jsem původně reagoval.
Reagovat
spaniel
"Na záver pozdravujem fanúšikov Rogera. Nič im nevytýkam, je prirodzené že hľadajú argumentačné barličky, ktorými obhajujú Rogera, no oni sami kdesi v podvedomí vedia, ktorá bije...Jediný, jedinučký argument, ktorý ich drží nad vodou je počet GS."

Vždycky jsem si myslel, že píšeš s rozumem. Toto je ale trapné. Děláš jakoby měl RF fanoušky jen tady TP a jinak byl všude považovaný Rafa za nej hráče všech dob. Skoro všechny legendy, aktivní hráči a novináři tvrdí, že RF je nej hráč v historii. Ano, Rafa ho může překonat jak v GS, tak různými rekordy, ale dokud se tak nestane, je RF nej hráč historie nejen stylem hry, ale i statisticky.
Reagovat
W.G.M.
Moje posledni reakce, protoze vic uz by bylo hazeni hrachu na zed. Zajimave je, ze zrovna vy pisete, ze ja jsem neco nepochopila. Pritom zcela jasne uvadite, ze" W.G.M. zacala neco o tom, ze fanousci Rogera po case klidu rozbourili klidne vody". Uz dole jsem se ptala, kde to tedy rikam, abyste to citoval. To jste jaksi dosud neudelal (protoze nemuzete, jelikoz nic takoveho jsem nepsala), presto mi tu podsouvate nepochopeni, to, ze nahodou dneska mam cas napsat, kdyz se tu nekdo dotkl Rafaela, to, ze zminit jmena diskuteru, kteri mi vadi, me stalo premahani... Vy jste snad nebezpecnejsi nez ti pranyrovani diskuteri, ti jsou jenom sprosti, vy prekrucujete to, co tu nekdo napise, a vidite hlavne jen to, co vam se hodi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to opravdu na začátku naší diskuze vypadalo, později se vše vyjasnilo. Po celou dobu jsem po vás chtěl, abyste vypsala nicky, které vám vadí nejvíc. Dost mě překvapilo, že se mezi nimi objevili i Nadalovci, pokud to tedy z vaší strany bylo upřímně. V minulosti jste tady však kritizovala pouze fandy RF, což je dohledatelné. Rozhodně nesouhlasím s tím, že "fanoušci Rogera po čase klidu rozbouřili vody" a myslím, že spoustu uživatelů také ne. Jinak to ale nebylo mířeno proti vám, jen proti vašemu dost nesoudnému vyjádření. Příjemný zbytek dne.
Reagovat
smazaný uživatel
Armostrong, vždy treba hľadať príčiny konflitku a myslím, že Pe3k bol tým olejom, ktorý rozbúril oheň..Teda ak niekto hovorí, že fanúšik RF rozbúril pokojné vody, má svojim spôsobom pravdu..+ Spaniel, snažím sa na celú vec pozerať racionálne a logicky..Ako niekto môže byť najlepší na svete, s bilanciou 9:18 voči svojmu najväčšiemu rivalovi?..Zároveň, môžeš byť konkrétnejší keď hovoríš, že skoro všetky tenisové legendy povvažujú Federera za TOP hráča všetkých dôb?..Minule som o tom čítal zaujímavý článok, kde sa McEnrroe, Laver, Willander či iní vyjadrujú o tom, že si to nemyslia..Je to tendenčný názor, ktorý sa interpretuje ako fakt...Je hlúposť to o nejakom tenistovi jednoznačne prehlásiť a ešte väčšia hlúposť prehlásiť to o Federerovi..
Reagovat
W.G.M.
No problem je prave to, ze tohle ja jsem zde vubec nenapsala... Ale je videt, jak krasne se stokrat opakovana lez stane pravdou :-(. Schvalne si precti, co jsem napsala, jen jsem zminila, ze Pe3k to tu po dlouhe dobe zase rozjel. Nikde jsem nezminovala jeho prislusnost, nikde jsem nemluvila o vice fanouscich. Armstrong z toho udela, ze ja kritizuji fanousky Rogera (a ze kritizuji bezvyhradne je, coz je pry dohledatelne... to by me tedy zajimalo kde). To je opravdu k placi.
Reagovat
Matti
že pan armstrong překrucuje k obrazu svému víme. A taky víme, jak má jeden pytel, kde se snaží strčit všechny, kdo fandí Nadalovi. Jen fanoušci Rogera jsou spravedliví a inteligentní a objektivní. Naštěstí taky víme, že jak mezi Nadalovci tak i Federerovci se najdou takoví i makoví jedinci.
Reagovat
smazaný uživatel
Mala si pravdu ;)
Reagovat
Mercury
Je neuvěřitelné, jak tady pokáždé během grandslamových turnajů vznikají diskuzní kroužky totálně o hovně, kde se někteří lidi navzájem napadají kvůli naprostým blábolům a domnělým sympatiím či antipatiím. Čest výjimkám, které zde debatují o tenise s jistou dávkou nadhledu, tolerance a zdravého zaujetí. Já už se do zdejších diskuzí poměrně dlouho nezapojuju, ale fascinuje mě, že je to už nekolikátou sezonu skoro to samé, pouze se vyměňují hlavní aktéři. A je to škoda hlavně z toho důvodu, že spousta fanoušků, které tenis ve své ryzí podobě baví a rozumějí mu, už sem vůbec nechodí. Bohužel. Platíme holt daň za rozšířenost internetu, gramotnost obyvatelstva a každodenní projekci lidské hlouposti a omezenosti - mor, ničící (nejen) internetové diskuze.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se právě níže snažím ze slečny W.G.M. vytáhnout, proč hází vše zlo tohoto webu pouze na fanoušky RF a výpadky ostatních nechává bez povšimnutí.
Reagovat
W.G.M.
Ach jo, to snad neni mozne. Prosim te, cituj mi, kde jsem napsala, ze vsechno, co je zde zle, zpusobuji Rogerovi fanousci.

Mimochodem mi vadi: Petrik, 99.9, Frantz, protoze jsou sprosti. Barney mi taky vadil, ale uz tu dlouho nebyl, to, co se tu ted objevilo pod Barneym, nevypada zatim jako on. Je tu ale vice diskuteru, kteri jsou sice slusni, o tom zadna, ale zase evidentne maji problem s pochopenim textu, coz take neni nic moc, protoze pak je veskera diskuze predem ztracena.
Reagovat
smazaný uživatel
No vida, že to jde. Ale stálo to hodně přemáháni, viďte? V minulosti jste tady kritizovala pouze a jedině fandy RF, dnes jste tady přišla s "rozbouřením klidných vod", což je ale lež, protože během RG a vlastně i ted´ během Wimbledonu tady byl/je Roger napadán.

Dobrá tedy, vypsala jste uživatele, kteří vám vadí a vypsala i důvody, proč tomu tak je. Jinak se ale nedivte tomu, co jsem psal v reakci na Mercuryho, protože to opravdu zprvu vypadalo, že jste proti fanouškům RF zaujatá. Nyní vidím, že tomu tak asi není, ačkoliv si nepamatuji, že byste někoho ze zmiňované trojice 99.9/Frantz/Barney někdy zkritizovala. A že někdy psali i horší příspěvky než dnes Pe3k.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle napsal dnes Rafa na facebooku, takže hrát by měl...

Good morning everybody. Yesterday after the match I went to take an MRI at a London hospital. During the match I thought I had something serious but as the match went through the pain got better and thankfully the tests don't show an injury. Today I will practice at 4.30 pm and I'll play tomorrow.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by hrozně zajímavé nechat přečíst některé zdejší diskuze člověka, který do tenisu nevidí. Z reakcí některých Nadalovců by potom dotyčný mohl usoudit, že Federer je jenom nějaký povaleč, který vzal do ruky raketu jenom několikrát v životě a když už se tak stalo, vždycky dostal nakládačku od fenomenálního a suverénně nejlepšího tenisty historie Nadala. Takhle komentáře Nadalovců vyznívají. Ostatně, od Nadalovců se toho vždycky člověk dozví spoustu nového: Nadal nejlepším v historii, Federer neustále láme rakety atd.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, kdybych se vůbec nezajímal o tenis, tak bych si zásluhou Lančíka, Barneyho a spol. myslel, že Federer je stejný typ člověka, jako byl ten bouřlivák John McEnroe, jenž téměř při každém svém zápase nadával rozhodčím. Je škoda, že jsem v té době nebyl na světě, jelikož bych se určitě velmi pobavil.
Reagovat
W.G.M.
Neprehanej a nepouzivej petrikovske zarazovani do skupin. Na to jsem alergicka, uz jsem to tu jednou psala, clovek, ktery nema rad jednoho, ma automaticky dle nekterych zde rad druheho, prestoze treba fandi tretimu. Je to naprosto uchylne. To, ze jeden muze mit rad i oba, to je asi uplne nepredstavitelne.

Moc sem neprispivam, spis ctu, zdalo se mi, ze se zdejsi bourlive vody trochu uklidnili. Ovsem dneska zase Pe3k narukuje s opici a kritikou fanousku Nadala (casto to nemusi byt ani fanousek, jen nekdo, kdo nesouhlasi s P. nazory), kteri jsou podle nej tak inteligentni, ze se nezmuzou na kloudny odstavec a nejsou schopni dat dokupy srozumitelny prispevek.

Je ovsem pozoruhodne, ze tyto vlny se zacinaji vytvaret kolem max. 5 zdejsich vytecniku. Zacinam mit i podezreni, ze jsou to obycejni trollove, kteri se jen jen tresou na to, kolik reakci zase vyvolaji, protoze neverim, ze clovek prumerneho rozumu by to, co se zde obcas clovek docte, myslel vazne.
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé, že vy za "ty, kteří znovu rozbouřili klidné vody" považujete jen fanoušky Federera. Když se tady 99.9 dožaduje hádek, uráží Rogera a stěžuje si na to, že je tady klid, to vám asi nevadí, že? Proč jste tady v tu chvíli nenaklusala a nedala 99.9 (nebo klidně i jiným -- Roger je zde terčem urážek dost často) stejné kázaní, jakého jsem se od vás nyní "dočkal" já? Vidím to jednoduše - kritizujete jenom, když se vám to hodí. I když je tady mnoho urážek na Rogera, vy se k nim nevyjádříte. Jakmile se tady však objeví někdo, kdo vše vrací tzv. "zpětnou palbou" (a nemůžete se divit, urážky na adresu vašeho oblíbence by se vám také nejspíš nelíbily), přispěcháte vy a začnete něco o tom, že "zde zase byly rozbouřeny klidné vody". Není to tak trochu dvojí metr?
Reagovat
a.magerova
Určitě je na tom kus pravdy!
Stačí jen porovnat reakce některých diskutujících např: Federer rozbije raketu - je to hnusný arogant, když totéž udělá Djokovič . no tak co je to horká balkánská krev. Federer ohlásí, že nenastoupí na Davis Cup - je to hned sobecký individualista, když totéž ohlásí Nadal - tak je to OK potřebuje si přece odpočinout, a to ani nemluvím o tom, že Federer nepozval Wawrinku na svatbu - bídák jeden, zatímco Štěpánkovi totéž s Berdychem prošlo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-D asi tak... A nedej bože když Roger po zápase jednou za pět let řekne, že ho bolely záda.. :-D
Reagovat
W.G.M.
Tak tohle by mozna bral nekdo, kdo se zde pohybuje, byt svou pritomnost nedava najevo nejakymi prispevky, treba jen pul roku a kdo ma hodne spatnou a selektivni pamet.

Ja moc dobre vim, co ctu a zname firmy si vetsinou pamatuji. Mimochodem nikde jsem nepsala, ze se jedna o fanousky Rogera, jedna se o cca 5 lidi ze vsech moznych stran, kteri tady pouze akorat sproste provokuji. Uz vickrat jsem mela chut sem napsat, ale pak jsem si rekla, ze to nema cenu, jsou tu totiz taci, s kterymi je veskera diskuze marna, a navic jsem nemela zase tolik casu. Dneska ale shodou okolnosti mam cas a navic me to uz fakt dopalilo, jakysi prislovecny pohar trpelivosti pretekl, tak jsem tu vyjadrila nazor.
Reagovat
smazaný uživatel
Máte úplnou pravdu.
Reagovat
taffer
Přesně, podepisuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu. Vždy, když se tady uráží Roger, nemáte čas na reakce, avšak dnes "shodou okolností" čas máte. :-D Rozumím naprosto přesně. :-)

Tak uveďte konkrétní nicky, které vás tak durdí. Vždy, když někoho kritizuji, snažím se mluvit/psát o konkrétním jedinci nebo jedincích, na které je kritika směřována. Já jsem tady totiž od vás nikdy neviděl příspěvek, ve kterém byste pokárala někoho jiného, než fanouška Rogera. Takhle to potom vypadá, že fandové RF jsou pro vás "ti zlí" a ostatní uživatelé jsou oběti jejich "kousků".
Reagovat
spaniel
Máte pravdu, podepisuju :)
Reagovat
W.G.M.
Zajimave, vy rozumite lepe nez ja sama tomu, co me vedlo k napsani prispevku... Tudiz asi nema smysl zde nejak prezentovat sva stanoviska, kdyz vy stejne vsechno vite, vsemu rozumite, naprosto jiste uhadnete veskere pohnutky, dusevni pochody, myslenky.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně takovou odpověd´ jsem od vás čekal. Ale budiž, první odstavec, byt´ byl ironický, do této naší diskuze nepatří. Pojďme na něj zapomenout. :-)) A nyní vás, prosím, již podruhé vyzývám k tomu, abyste reagovala na můj druhý odstavec, tudíž vypsala nicky, které vás nejvíce durdí. Je to možné?
Reagovat
smazaný uživatel
Když se ten zápas vyvíjel vyrovnaně, tak jsem jen čekal, kdy si Rafa zavolá ošetření. Bohužel kvůli tomuto stylu psychické hry ho neuznávám. Uznávám, že je to dříč, ale tohle se mi nelíbí. Mimochodem, než se do mě navezete, tak to samé nemám rád, když udělá jakýkoliv hráč včetně Djokera, který už se v tom přibližuje Rafovi. Z tohoto pohledu je mi sympatický Fedex, kterého jsem snad nikdy nevidél "simulovat".
Reagovat
W.G.M.
Ach jo, jeden by zde uplne nabyl dojmu, ze Rafa je desnej hajzl :-). Zajimave, ze tato vyjadreni si clovek precte akorat na tomto foru.

Kdyz uz je to takovy priserny psycholog, dejte sem priklad, kdy si takhle zahraval s nervy souperu. Ja sleduji zapasu docela dost a rekla bych, ze nemate pravdu. Vite, ja mam rada argumenty a dukazy.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, když už chceš vyjádřit svoje antipatie vůči nemocným tenistům, tak ses měl vyjádřit také o sázení na vlastní zápasy. Třeba Koleno( Davyděnko) před čtyřmi či pěti lety vsadil několik set tisíc eur na svoje vlastní zápasy, na což mu nepřišli. Je vidět, že ATP je pouze banda opilých, tlustých a úplně vymaštěných úředníků, u nichž hrají úplatky tu největší roli. :-(((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kromě včerejška, loni na Wimbledonu tušim proti Soderlingovi se nechal ošetřit po 1. setu. Robin hrál do té doby výborný tenis, ale po tom ošetření přestál hrát. Djoker loni při semifinále DC proti Berdychovi, který měl navrch. Po ošetření si Novak v pohodě došel k vítězství. Je toho víc, ale teď si nemohu vzpomenout kdy a v jakých zápasech to bylo ;)
Reagovat
Matti
tys to včera neviděl ten zápas že?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Davyděnkovi se to neprokázalo, ale každopádně to bylo divný. Bylo známo, že Davyděnko byl nějak lehce zraněný před zápasem. Nevím, do toho nikdo nevidí, ale ty velké sázky proti Kolje byly fakt podezřelé. Jinak, jestli mně to vadí? Jo, vadí mi to hodně a kdyby to bylo na mně, tak když se prokáže vina, tak doživotní zákaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Průběžně jsem ten zápas sledoval, ale přijde mi divný, že se ošetřuje, pak tam běhá jako myška (je mi jasné, že se to dá rozběhat) a pak na druhý den zas mluví, jak čtvrtfinále nejspíš nestihne a pak mu magnetická rozonance nic neprokáže. To je podle mě psychologická hra. Uvidíme, jak to nakonec dopadne, ale podle mě je MArdy i tak bez šancí.
Reagovat
Matti
po tom ošetření totiž Rafa v začatku tiebreaku našlapoval velmi opatrně a nohu vyloženě šetřil. Tři chyby kvůli tomu, že k úderům nestartoval obvyklou rychlostí a hned bylo 0-3 . Pak zjistil, že noha drží a makal.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, za info. Po ošetření jsem zápas chvíli nesledoval, protože jsem nevěděl, že už se hraje. Ale jinak mi příjde divný to dnešní divadlo.
Reagovat
tito
Navíc v prvním setu byl v tempu a byl to on /Rafa/ kdo měl více ze hry při soupeřově podání a měl brejky. Jemu rozhodně nemohla po psychické stránce pausa pomoci, naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Víte o tom, že Feliciano Lopéz byl prostřednictvím hlasování diváků zvolen nejpřitažlivějším tenistou hrajícím ve Wimbledonu? Špatně si nevedli ani dva tenisoví rivalové, Federer a Nadal. Naopak Andy Murray neskončil ani v první desítce.
Reagovat
spaniel
Zajímavost pro slušné diskutéry? Ani ne tak pro slušné, jako spíš pro holky a teplé diskutéry :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem buzík! Jasné?!
Reagovat
W.G.M.
No vsak Feli je fesak ;-).
Reagovat
spaniel
Božinku! Nemusíš se hned tak čertit ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty trotle, jak si vůbec troufáš tvrdit, že tak výborný tenista jako Nadal vypadá jako opice. Abych byl upřímný, tak ani nechápu, proč jsi mu vymyslel takovou přezdívku. Chceš-li být rasista, což samozřejmě není správné, musíš vědět, že do opic nenadává Jihoevropanům, nýbrž černochům.

Omlouvám se zdejším diskutérům za tento výrok, ale snažím se pouze konstatovat pravdu, již jsem viděl v mnoha jiných sportovních diskuzích.

Dám vám příklad... Domnívám se, že všichni zdejší uživatelé znají Tigera Woodse, bývalou světovou jedničku v golfu. Když měl před rokem a půl ty sexuální aféry, tak téměř každý nadával do opic, dokonce se i používaly mnohem rasističtější výrazy.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že rasismus je zcela lidský. Multikulturní humanismus je proti přírodě. Tím neříkám, že Slovani by měli ostatní rasy zničit, ale rozhodně by jim neměli lézt do zadku, protože islamisté, žlutí a Židé jsou velice zradní. Židé ovládají banky a mají vysoký vliv na celosvětovou politiku. U islamistů je to touha zničit kacíře (to jsme my) a asiaté jsou strašně cílevědomí a nás pohodlnější lidi převálcujou. Musí si také hájit jisté zájmy. To jen tak na okraj.
Reagovat
smazaný uživatel
Budeš se tomu divit, ale jsem už měl i tu čest se setkat s islamisty. Někteří jsou velmi přívětiví, ale jiní pouze neustále čumějí, jestliže vidí bílého člověka. Ale jinak jsou to docela normální lidé, i když jsou občas nevyzpytatelní, neboť člověk nikdy neví, co jim dokážou nabulíkovat při společné modlitbě.
Reagovat
smazaný uživatel
Budeš se tomu divit, ale už jsem měl i tu čest se setkat s islamisty. Někteří jsou velmi přívětiví, ale jiní pouze neustále čumějí, jestliže vidí bílého člověka. Ale jinak jsou to docela normální lidé, i když jsou občas nevyzpytatelní, neboť člověk nikdy neví, co jim dokážou nabulíkovat při společné modlitbě.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím všechny. Je několik druhů Islámu, které nejsou radikální. Já se třeba divím Britům, kteří mají tak vysoké příspěvky na děti. Všichni Pákistanci a podobní, rodí co nejvíce jak je to jen možné, protože všechny náklady zaplatí stát.
Reagovat
Pe3k
No opravdu zajímavá diskuze koukám. Jsem opravdu rád, že se po mě všichni svezli :D

Člověku s nikem Warpett bych jen chtěl sdělit, že přirovnání člověka k opici není nic rasistického. Mi žádná lidská rasa krom romů nijak nevadí a i kdyby byl Nadal černoch, nijak by mi to nevadilo. Jen o výraz obličeje, nic víc.

Další věc. Nadal naprosto nečekaně do čtvrtfinále nastoupí :D To bylo opravdu vážné zranění...

Všichni diskutéři v čele s W.G.M. by si měli uvědomit, že nereagují na extrémně sprosté výrazy na adresu Rogera Federera, ale když někdo napíše o Rafovi, že vypadá jako opice, tak si málem vymlátí prsty do klávesnice. Čím to asi bude?

Nadalovy fanoušky nemá ani cenu komentovat. Jde mi jen o ty, co se považují za slušné diskutéry, kteří napíší jen když se jim to zrovna hodí, svezou se s tupým davem, ale ve chvílích kdy by opravdu měli projevit svůj názor - mlčí. Hanba vám všem!
Reagovat
Labi
tak tvrdíš že nikdo není dokonalý a zároven píšeš že Nadal je opice....ano nikdo není dokonalý ale proč projevovat tu nedokonalost vědomě?...čistě hypoteticky chtěl bych slyšet např. Nadaluv nazor na tebe po přečteni tveho příspěvku...a to že maš nizke IQ o tom taky nepochybuju normální šlišný člověk by o někom neřekl nic křivého zvlášt když o dotyčném neví téměř nic....Nadal narozdíl od Tebe už něco dokázal imbecile!
Reagovat
Pe3k
Aha. Takže ty nadávat můžeš, ale já ne? Vysvětli mi prosím tě, proč?! Opravdu by mě to zajímalo.
Reagovat
Pe3k
Přejdu tvé vytržení z kontexku, což je zde naprosto typické.

Nikdo není dokonalý a Nadal vypadá jako opice. Tyto tvrzení nejsou v rozporu. Svoji nedokonalost projevuji vědomě, jako každý, protože se to jinak nedá. V opačném případě by se nikdo neprojevoval nijak.

Zajímavé, že jsi napsal velkými písmeny pouze slova Nadal a tebe.
O Nadalovi nevím téměř nic? Na to jsi přišel jak?

Ano, Nadal toho hodně dokázal. Asi víc než my všichni tady dohromady. To ovšem neznamená, že nevypadá jako opice a stím jeho hekáním a banánem v ruce by mohl být v učebnicích evoluce jako chybějící mezičlánek mezi opicí a člověkem.

Když někomu nadáváš a sám se chováš hůř, než ten na koho nadáváš, jak myslíš, že to asi vypadá?
Reagovat
Labi
si myslíš že ho vidíš v telce nebo na netu a víš o něm vše?....víš o něm stejné ho.vno jako ja nebo kdokoli jiný tady ..... jinak pokud se nepletu tak jsem myslím někde už postřehnul že Nadal fotil nějakové fotky nevím jestli oblečení nebo něco jiného ale jsem si jisty že vedle neho by jsi jako opice vypadal ty
Reagovat
smazaný uživatel
podle me náďa hraje divadylko.podle me ani nevi jak boli zlomenina.ja mel 3 zlomenou ruku v zapesti a jednou narazene zapesti(vzdy pravou) podle meho soudu,narazenina bolela vice nez zlomenina.narazenina se rozlozi na vetsi plochu tudiz zasahne vice nervovych zakonceni a vice to boli.kdezto zlomenina je vetsinou soustredena v jednom miste a tudiz min nervovych zakonceni a min bolesti..z toho plyne,ze stejne mu najdou houby!
Reagovat
smazaný uživatel
no zbohom, ďalší Pe3k sa dostavil!!
Reagovat
smazaný uživatel
Buh ti tady nepomoze
Reagovat
smazaný uživatel
a dalsi ne,ja nefandim ani rogerovi F
Reagovat
smazaný uživatel
doufam ze mag. rezonance,ultrazvuk,rentgen,sonograf,cevkovani:-) a dalsi lekarske postupy(pokusy:-) ukazou zraneni natolik,ze náďa odstoupi!!!ano sem vuci nemu zaujaty!nemam ho rad..jestlize se ukaze,ze je fakt zranen,tak to potom kloubouk dolu.borec,ze to vyhral trebas se zlomenou kustko a s bolestivu grimasu v tvari.sice on sa tvari furt stejne na kurtu,takze to nejde poznat!!!
Reagovat
Matti
no včera se teda stejně jako vždy netvářil.Byl dost nalomený. A ja naopak doufám, že to nebude nic vážného a Rafa nastoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
ja to vcera nevidel ani sem nepotreboval.i kdyz mu nefandim nemam ho rad,tak mu to nepreji!NIKOMU!
Reagovat
baggik
Tak tohle je výrok, to by měli nechat vytesat. Například v první stovce je 100 tenistů. :-D :-D :-D
Reagovat
Pe3k
Tak lehčí vtípek, pro odlehčení situace...
Reagovat
baggik
Jj, pobavils. Rozhodně lepší než ty vaše věčný diskuse kdo má nižší IQ a horší pravopis.
Reagovat
smazaný uživatel
Čudujem sa každému, kto regauje na príspevky od obmedzeného používateľa s nickom Pe3k... KAždý normálny človek a tenisový fanúšik(pokiaľ nie je vyslovene zaujatý proti Nadalovi, alebo rovnako obmedzený ako Pe3k) musí predsa uznať že človek ktorý napíše, že najlepší tenista súčasnosti, alebo teda jeden z najlepších (aby sme nepoburovali okolie) je nadopovaná opica, ktorá si vymýšľa zranenia, to nemôže mať v hlave v poriadku. Jeho príspevky len poukazujú na jeho nízku inteligenciu a úbohosť takže sa naozaj čudujem, že na neho reagujete.. Pe3k zrejme trpí utkvelou predstavou že zhltol všetku môdrosť sveta a že je odborníkom na všetko, hlavne na tenis, doping a tenisové zranenia...bohužiaľ netusí že nás jeho názory, ktoré majú hodnotu žumpy absolútne nezaujímajú a že fanúšikov Nadala a nielen jeho ale všetkých normlánych tenisových fanúšikov taký obmedzenec nemôže uraziť...!!vivat zdravý rozum!!
Reagovat
Pe3k
No sice tu slovenštinu sotva přelouskám, ale zkusím reagovat.

Omezený nejsem. Zaujatý proti Nadalovi jsem. Nadal připomíná opici ať fandíš komu chceš :D Vím čemu rozumím a čemu ne. Hodnotu žumpy mají v naprosté většině názory fanoušků z tvého tábora - jen si nějaké přečti.

Mé názory se mohou jevit hloupě, pokud používám pejorativní výrazy a v první větě mého prvního odstavce jsem napsal - bohužel, slušně to říct nejde...Navíc pokud se takhle vyjadřuju, alespoň mezi vás lépe zapadám a vy mi pak i lépe rozumíte o čem vlastně píšu.

Jsem omezený protože nefandím Nadalovi?
Reagovat
smazaný uživatel
rada by som vidieť tvoju fotku keďže podľa teba nadal vyzerá ako opica...
len toľko k tvojmu príspevku, ja ťa mám totálne v paži aj všetkých ostatných fanúšikov a nefanúšikov...fandi komu chceš ale nevyjadruj sa hanlivo o ľuďoch ktorí na rozdiel od teba niečo dokázali...na ostané príspevky od teba nereagujem!!
Reagovat
Pe3k
Ok, nemám s tím problém.

Fotku jsem zde posílal posledně a i tak se zde ozývali ohlasy, že jsem namyšlený, že se to nehodí atd. Tady prostě nikdy všem nevyhovíš.
Reagovat
W.G.M.
Nechapu, proc se tu jeste vyskytuji jakesi odkazy na tabory fanousku. Myslela jsem, jak jsem to tu procitala, ze od techto zabomysich valek se tu ustoupilo a nyni se diskutuje slusne. Promin, ale hazet vsechny fanousky Rafaela do jednoho pytle s jistymi a znamymi vystredniky je dost pitome. Mame si tu snad vsichni myslet, ze kazdy fanousek Rogera je jako ty?

Zase si se predvedl v tom nejlepsim svetle. Asi kazdy si tu pamatuje tvoje prispevky z doby, kdy ses sem prihlasil poprve. Pak jsi najednou uplne obratil a snazis se pusobit distingvovane, slusne a korektne, ovsem to, ze umis napsat prispevek dejme tomu bez gramatickych chyb a rozumne stylisticky, neznamena nutne, ze jsi takovy i ve skutecnosti. Jeden by rekl, ze to je akorat libivy obal, ktera se snazi zakryt shnile jadro.
Reagovat
Pe3k
Jsem taky jen člověk. Mám právo, jako každý, být naštvaný. Když většina píše hanlivě, já nemám právo jednou za měsíc napsat, že Nadal je opice? Obzvláště když musím číst ty blitky o Federerovi?

Jsem lidsá bytost. Nejsem ani dobrý ani zlý. Mám v sobě zlé i dobré vlastnosti. Nic není černobílé, nic není dokonalé. Dávám přednost diskuzi na úrovni, ale ruku na srdce, myslíš si, že zde to má cenu? Sem tam se stane, že se diskutuje jen o tenise bez záště a nadávek, ale to jen minimálně.

Navíc přihlásil jsem se zde, jen proto, abych nemusel číst ty nadávky na tenistu, který toho pro tenis tolik udělal a vrátil to těm hlupákům i s ůroky. Ty to např. čteš a většinou se k tomu ani nevyjadřuješ. Podle mě být pasivní není moudré. Já se zastanu toho kdo si to opravdu zaslouží!

Jestli si myslíš, že se zde zrušili tábory fanoušků, tak jsi s prominutím velice najivní.
Reagovat
Matti
ale proč jsi nezůstal u původního nicku Arsmtrong? Už vím a vlastně jsi to napsal sám. Pod Armstrongem vystupuješ jako rádoby inteligentí fanda a pod nickem Pe3k ukazuješ své pravé já.
Reagovat
Pe3k
Já nikdy armstrong nebyl. Bohužel ti to za tu dobu ještě nedošlo, ani ve chvíli když jsme byli online oba najedou. To je přesně ta zdejší demence o které jsem se zmiňoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Na toho omezence Mattiho ani nereaguj, on takhle provokuje. Jeho největším vzorem v této diskuzi je Barney a celkem mu v minulosti i fandil. Je to dohledatelné.

Matti, pravé já zde ukazuješ jenom ty. Stačí sebemenší narážka na Nadala a ty se hned do svého "soka" pustíš a zasypeš jej primitivními invektivami. Tuhle jsem jednou napsal, že finále Roland Garros 2007 si zasloužil vyhrát Roger, protože byl, co se hry týče, v zápase lepším, no a "milý" Matti okamžitě začal útočit a urážet, namísto toho, aby se na dané utkání rozpomněl (avšak pochybuji, že jej viděl) a argumentoval. Takhle reaguje většina Nadalovců.
Reagovat
Matti
Armstrongu utkání jsem viděl a Roger lepší nebyl. A do vyrovnanosti to mělo taky daleko. Vyrovnaný byl wimbledon 2007 tam mohli vyhrát oba (vyhrál Federer), ale na RG se Roger proti Rafovi reálně ani nepřiblížil k vítězství. Takže bez brečení.
Reagovat
smazaný uživatel
"A do vyrovnanosti to mělo taky daleko...ale na RG se Roger proti Rafovi reálně ani nepřiblížil k vítězství. Takže bez brečení." :-DDDDDDD Opět se ukázalo, co jsi zač. Ještě štěstí, že jsou to jen tvé bláboly.
Reagovat
smazaný uživatel
aaa nas pan intelektualni InzenIr situaci trochu nezvlada

jeste k tomu karate a ... jsi zapomel zaradit svuj nejoblibenejsi a casove nenarocny sport - rybarinu.
Reagovat
Pe3k
Rybařina není sport. A ikdyž existuje sportovní rybařina, stále se nejedná o sport. Jinak zdravím krále zdejších dementů :D
Reagovat
smazaný uživatel
králem zdejších dementu jsi ty Pe3ku, ale demenetovy nevysvětlíš že je dement, protože je dement takže chápu, že to nepochopíš..
Reagovat
Pe3k
S druhou částí věty naprosto souhlasím. Pokud ovšem se tobě zdá, že jsem větší dement než např. 99.9 pak jsi dementem ty.
Reagovat
atptour
Názor toho, do jen sedí, žere, chlastá a neví, o čem mluví. Asi jsi ten zápas neviděl, když ho takhle hodnotíš. Mrkni na statistiky a zjistíš úplně něco jiného. Nadal měl 60 winnerů (Del Potro něco přes 40), měl i méně nevynucených chyb, více es, lepší procento 1. podání - takže nepiš nesmysly o tom, že si to Potro prohrál sám. Naopak, kdyby nedával body z podání, tak ho Nadal smáznul, protože v mezihře jasně dominoval. A zápasů, kdy sportovec i s nějakým zraněním dohrál a pak vyšetření ukázalo, že je to třeba i nalomené už bylo dost. No, chápu, že ty bys s brekotem utekl z kurtu - i když tebe by na něho ani nepustili, experte...Jsi typický produkt závistivého, neschopného, neúspěšného a ušlápnutého trouby. Ale z takových si Rafa, Roger, Novak a jiní zcela jistě nic nedělají, protože oni něco dokázali:-)
Reagovat
atptour
můj příspěvek je reakcí na rádoby názory Pe3k...
Reagovat
Pe3k
Pravdu sice nemáš, ale názor ti brát nebudu. Jen ti poradím jednu maličkost. Když už si dáš tu práci a sesmolíš ten svůj nečitelný odstavec, tak alespoň napiš, komu je věnován :)

Souhlasím jen s tím, že Nadal byl v mezihře lepší.
Reagovat
Lamps
souhlas!
Reagovat
atptour
Komu je příspěvek věnován jsem níže napsal, analfabete. A to, že neumíš číst a pozumět složitějšímu souvětí mě ani nepřekvapuje...Ono to odpovídá tvé celkové osobnosti - tedy neosobnosti... Statistiky jsou jasné a ty s nimi nic nezmůžeš. Nadal je ve většině zápasů méně aktivním - to je fakt, ale včera naopak.
Reagovat
Pe3k
Tak pokud zapojíš naplno své iq 95, tak zjistíš, že můj příspěvek, o tom, že jsi nenapsal věnování byl psát ve stejné chvíli, jako tvůj dodatek z věnováním...

Co je to neosobnost? Už jsi někdy viděl jak má vypadat odstavec?
Reagovat
smazaný uživatel
rafa hral uzasne a to mnozstvo es je u rafy vynimocne keby nebol limitovany vykon by bol este lepsi a bol by najvacsim favoritom na titul aj ked pred W bol nim roger ,otvara sa sanca pre murrayho,zial rafa tu pred 2rokmi nehral pred rokom hral slusne ale nic extra tento rok tu hra rafa perfektny tenis este lepsi ako na RG zial koli zlemu doslapnutiu nedojde k uzasnym semi ako na RG snad sa docka titulu roger, tenisovy svet potrebuje vediet ze legenda este stale je schopna vyhravat GS a pozerat sa na prepisovanie historie ci uz rafom alebo rogerom kym ich tu mame nebudu tu zial vecne
Reagovat
atptour
Je tam minutový rozdíl, takže jen pro vysvětlení. Tady nejsme u slohové práce, abychom museli dělat odstavce - inteligent si informace přebere i bez nich. Věř tomu, že vím, jak má vypadat odstavec - velmi dobře :-) A o úrovni příspěvků a IQ by měl psát ten, kdo píše bez totálních hrubek. Zkus si po sobě občas něco přečíst...
Reagovat
Pe3k
Jak to mám stíhat?
Reagovat
Pe3k
Bohužel, slušně to říct nejde. Steroidy napěchovaná opice opět předstírala zranění když měla strach o výhru. Nadal na tiskonce řekl, že nemůže chodit. Viděli jste jak v zápase běhal?

Jeho neustále se opakující štěstí mi zvedá žaludek. Jeho hekání mi zvedá žaludek. Včera mohl lehce prohrát 3:0. Bohužel Martin v tie breacích nezvládl psychiku a sám si to prohrál. Až bude v plné formě tak ho smázne na jakémkoliv povrchu.

Navíc psát do expres zpráv, že je Nadal zraněný je dmnce. Není to pravda. Vsadím vše na to, že Nadal nastoupí a jestli zase nenastoupí proti Djokovičovi, tak o5 vyhraje.
Reagovat
Matti
kež bys měl pravdu a Rafa ti dalším triumfem, opět a zase hnul pořádně žlučí.
Reagovat
Pe3k
Můžeš být v klidu. Moje žluč na tom není dobře :D A s tím, že o5 vyhraje víceméně počítám. Když bude hrát s Federerem ve finále, tak se Roger zase psychicky položí, ikdyž bude lepším hráčem - klasika.
Reagovat
Lamps
Jsi šašek, nic víc...přál bych ti někdy mít takový zranění
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím až na jednu věc. Roger prostě lepším hráčem není. A může si vyhrát kolik GS chce. Pokud vezmem jako fakt, že hrajou plus minus stejně dobře (Federer líbivěji, ok to uznávám), tak Rafa bude mít vždycky psychicky navrch a jak je známo, silná psychika je nezbytná vlastnost každého šampiona. V tomhle se mu Roger rovnat nemůže a proto nikdy nebude lepší.
Reagovat
Pe3k
Taky bych chtěl mít zranění, se kterým budu schopen naplno 4 hodiny běhat...Navíc já měl zranění víc než dost.
Reagovat
Pe3k
Ano. Psychika, houževnatost a nasazení, to jsou vlastnosti, které Nadala zdobí.
Reagovat
smazaný uživatel
to ti nevěřím. Asi čumíš na sport jenom u telky. Pak bys věděl, že se dá zranění takzvaně rozběhat, ale druhý den to může být daleko horší a nedá se s tím hrát vole.
Reagovat
Lamps
Rafa se prostě nikdy nevzdá...předstírání zranění je "chlouba" Djokoviče...ten je v tom přeborník
Reagovat
smazaný uživatel
A přesně pro tyhle vlastnosti ho uznávám :)
Reagovat
smazaný uživatel
to co tady píšeš akorát ukazuje,jak seš duševně omezený,už tady nepiš takové sračky a jdi si léčit své mindráky někam jinam
Reagovat
Pe3k
Sportuju od svých 6 ti let. Takže již 20 let. 7 let fotbal, 3 roky atletika, rok karate a 13 let stolní tenis a jako bokovku hraji nohejbal a tenis. A ještě žádné zranění jsem nerozběhal :( Holt výrony a zlomeniny umí rozběhat jen Rafa :D
Reagovat
Lamps
Ty jsi hrozný klaun...neuvěřitelný
Reagovat
Pe3k
Inteligence zástupu Rafových fanoušků je opravdu napováženou. Ještě jsem zde snad neviděl jedince, který by sepsal smysluplný odstavec. Většinou se zmůžete jen na 1 větu.

Jako např: Jsi šašek, nic víc...Ty jsi hrozný klaun...neuvěřitelný apod.

Nedivte se, že vás pak nebere nikdo vážně, tady ani v životě. A to zde ještě není tupounů král - 99.9.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdes přišel na to, že je to zlomené? Že Rafa řekl: Bolelo to, jako by to bylo zlomené? Rafa tomu taky houby rozumí, poslouchá jenom doktory. Např. mě osobně teď při lehkém běhu šíleně rozbolel kotník. Nemohl jsem se rozběhnout. Tak jsem s tím zkusil trochu zacvičit, trochu změnit pohyb a ejhle, najednou byla bolest pryč a já mohl běhat v klidu další půlhodinu. Druhý den mě ale onen kotník začal bolet znova a dost mi znepříjemňoval tenis. Tím chci říct, že to vůbec nemusí být nějaké extra vážné zranění, aby se člověk nemohl rozběhnout, jak si ty myslíš.
Reagovat
Pe3k
Psal jsem o svém zranění...

Znechucuje mě opravdu jak Rafael při každém turnaji brečí, že má nějakou bolístku, ale Federer nemůže ani 1 za 10 let, normálně říct, že nemá záda v pořádku a hned se zvedne banda imbecilů a napíšou, že se Federer vymlouvá po prohře s Berdychem.
Reagovat
smazaný uživatel
To je totiž tak. Rafa často hraje i s lehkým zraněním, kdežto Roger radši vůbec nenastoupí, když si není stoprocentně jistý a pokud to není nějaký mega důležitý zápas. Proto snad ještě nikdy v kariéře neskrečoval zápas(možná se pletu, ale nepamauju to)
Reagovat
Pe3k
Vem si, kolik je tenistů na okruhu. Např. v první stovce je 100 tenistů :D a žáden z nich pořád neukazuje na svá zranění jako právě Nadal. Věř, že většina z nich není 100% fit. Většina z nich hraje turnaje z různými typy bolestí a lehčích zranění a ani by je nenapadlo z toho dělat takové faux pas. Prostě je to součát života sportovce.
Reagovat
smazaný uživatel
a jako proč by se měl Nadal bát o výhru nad DelPotrem a kvuli tomu předstírat zranění??! jediný kdo se Nadalovy výhry bál jsi zřejmě ty Pe3ku protože neumíš snášet jeho výhry takže přeju ti aby tě rozhdilo když rafa vyhrá víc GS než tvuj miláček Fedex :-DD
Reagovat
Pe3k
Tobě připadal včerejší zápas jasný pro Nadala viď? Pak je zbytečné ti vůbec odepisovat...

Pokud Nadal překoná Federera v počtu získaných titulů z velké čtyřky, nebudu vůbec rád :D Možná dokonce sundám Federerův plakát velikosti A3 co mi visí nad postelí :D

Myslíš, že jej překoná?
Reagovat
Pe3k
A2 samozřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas se vším!!! Nadal fans to ale nevysvětlíš, ty ho budou bránit zuby nehty, i když máš pravdu.. :-D Nadal věčně hraje divadýlka, aby ho každej litoval, pak vyhraje zápas a všichni ho vynášejí do nebes jaký je to borec, že i se zraněním vyhrál zápas :-D . Tomu se říká psychologická hra :-D
Reagovat
taffer
Když vidím tu smečku nadalovců, kteří brání svého Guru jako by měli klapky na očích, musím podpořit Pe3ka. Mám na Nadala podobný názor. A taky mi dost vadí, jak se Nadal celej zápas tváří vyloženě nasr.ně. Ať dává najevo emoce jako ostatní tenisti nebo naopak nedává vůbec nic znát (Fedex), ale tohle mi přijde nesympatický.
Reagovat
W.G.M.
Jako pomerne nezaujaty fanousek (nezaujata si pripadam s ohledem na zdejsi deleni na nadalovce a federerovce, vuci kteremu mam vyhrady, viz vyse), jelikoz mam rada i Rafu i Rogera, ti mohu rict, ze pokud mluvis o klapkach na ocich, mel bys je nejdrive sam sundat. Ono je to moc pekne koukat na to jenom z jedne strany, ovsem kdyz na to clovek kouka z obou a jeste ma spetku rozumu a pameti, tak by tu opravdu mnohdy zaplakal.

Jak uz jsem psala, vypadalo to tu jednu dobu uz velice pekne, resil se tenis, obcas znama firma neco ustepacneho poznamenala, ale nebyla to nejaka silna prohlaseni, ktera by vyvolala hromadne hazeni spiny a vykopavani valecnych sekyr, dnes je ale videt, ze to tady asi nikdy nebude normalni. To mam uz milionkrat radeji diskuze na iDnesu, a to je co rict :-P.
Reagovat
smazaný uživatel
Petříku dyť je to trapný nadávat a hanět Nadalovce za něco, co sám tady provozuješ!!! Wake up, Neo!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist