Nalbandian a Del Potro se proti Česku vrátí

9. 3. 2009, 11:11
Aktuality 13
Špatná zpráva pro český tenis: až v červenci přijedou Argentinci do Ostravy ke čtvrtfinále Davis Cupu, budou v plné síle. David Nalbandian a Juan Martin del Potro, kteří vynechali souboj s Nizozemskem, se proti České republice vrací do týmu, oznámil kapitán Modesto Vazquez.
David Nalbandian

"Del Potro a Nalbandian řekli, že když se probojujeme do čtvrtfinále, tak budou hrát. To samozřejmě platí, protože jsou to naši dva nejdůležitější hráči," oznámil Vazquez. "Během dalších týdnů se rozhodneme, kdo doplní tým."

David Nalbandian se ze souboje s Nizozemci omluvil kvůli virové infekci, která ho trápila už na turnaji v Acapulku. Del Potro ještě předtím požádal Vazqueze, aby ho nenominoval a účast podruhé odmítl i poté, co nemohl nastoupit Nalbandian.

Del Potrova absence jen nahrávala dohadům, že se oba hráči nepohodli v listopadu během finále Davis Cupu proti Španělsku. Kapitán Vazquez proto na tiskové konferenci oznámil, že se pokusí oběma tenistům dohodnout schůzku, na které by se jejich spory vyřešily. S tím souhlasil i Juan Ignacio Chela, který Argentině o víkendu zařídil dvě vítězství proti Nizozemsku. "Loni jsem v týmu nebyl, ale je jasné, že se něco pokazilo a že se to musí spravit," prohlásil Chela.

Argentina, která ani v oslabené sestavě neztratila v souboji s Nizozemskem bod, bude s Českou republikou bojovat o postup do semifinálové týmové soutěže 10. - 12. července v ostravské ČEZ Aréně.

Komentáře

13
Přidat komentář
Mercury
Mate někdo tušení odkdy by se mohli prodavat listky na toto střetnutí a kde je objednat? Předem díky.
Reagovat
smazaný uživatel
jako proc ovy tak u vas tech s ------ praze je veschno a uz si niceho nevazite kdy by to tam bylo tak by byl jen 1 diva se divat a to by byl rozhodci xD a v ovy jse jde na vsechno proste tam je sportovni duch jn ovy je lepsi nes s ----- praha
Reagovat
smazaný uživatel
jen nevim proc zase ta ostrava,clovek by sel se podivat ale je to trosku z ruky
Reagovat
smazaný uživatel
si línej jet do ostravy, joo?
Reagovat
Jose
Nalba už je důvod prásknout do koní :-)
Reagovat
smazaný uživatel
třeba proto, že je tam vždy skvělá atmosféra - ať se daří nebo ne - a lidi tam nesedí jak na divadle :) a argument že je to z ruky - kdo chce, ten si cestu najde :)
Reagovat
smazaný uživatel
janakj to napsala moc hezky, téměř poeticky.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic proti Ostravě, ale chtěl bych vidět, kdyby se hrálo 2x za sebou v Praze, to by bylo keců o pragocentrismu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
a co takhle opravdu domácí prostředí Štěpánka a Berdycha - to Vám nic neříká? tady bych viděl jádro pudla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale joo, taky je mi jasný, že vítězný prostředí by se měnit nemělo, když tam všechno klapalo.. jen jsem si představil, jak by mnozí prskali, kdyby to byla 2x Praha. Ale to je fuk, hlavně ať se našim daří.
Reagovat
smazaný uživatel
Nalba dostane nakládačku a Del Potro se složí na kurtu po výprasku od Štěpce...
Reagovat
smazaný uživatel
reknu vam to asi takhle Stepanek je z Karvine a Berdych z Valmezu uz vite proc se hraje v Ostrave"Da ne Praze
Reagovat
smazaný uživatel
o tom to není:-) je to o tom kdo dc pořádá, jaké má možnosti,sponzory, kde je to finančně výhodnější atd.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist