Nalbandian je po operaci, vynechá Davis Cup

14. 5. 2009, 16:43
Aktuality 5
Až v červenci přiletí do České republiky argentinští tenisté ke čtvrtfinále Davis Cupu, bude v jejich týmu chybět David Nalbandian. Patnáctý hráč světa se ve středu podrobil operaci pravé kyčle. Rekonvalescence potrvá zhruba čtyři měsíce, a tak Nalbandian nestihne ani zbylé tři grandslamové turnaje.
Profily hráčů
David Nalbandian

Zástupci barcelonské kliniky, kde byl zákrok proveden, oznámili, že sedmadvacetiletý Nalbandian bude do konce měsíce ve Španělsku, až poté se vrátí do Argentiny.

Nalbandian si na bolest kyčle stěžoval již před třemi týdny na turnaji v Barceloně. Minulý týden sice ještě zkusil hrát v Estorilu, ale po prohře v prvním kole se rozhodl pro operaci.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Velmi talentovany hrac. Snad sa este vrati do rebrika medzi TOP 10. Hra velmi pekny tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
To jste borci no. Máte radost z toho, že má zdrav.problémy a nemůže tak dlouho hrát,hlavně že jsme v semifinále:DDDBez komentáře radši.
Reagovat
smazaný uživatel
pajuno! nech si ten afekt na doma! pujdeš k pschiatrovi!!
Reagovat
smazaný uživatel
no teda minář to určitě zvládne:-D
Reagovat
smazaný uživatel
nemáš zač okoune nejživější v jezeře ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist