Nalbandian: S reprezentací nekončím

25. 11. 2008, 10:12
Aktuality 2
Konec v Davis Cupu? Nesmysl. Tak zareagoval argentinský tenista David Nalbandian na spekulace, že se po prohraném finále vzdá příště účasti v týmové soutěži. Reprezentovat svou zemi je mi ctí, tvrdí Nalbandian.
Profily hráčů
David Nalbandian

"Už mě unavuje, jak se mě lidé ptají, jestli budu v Davis Cupu pokračovat, nebo ne," řekl včera jedenáctý hráč světa v argentinské televizi. "Reprezentovat svou zemi je pro mě ctí. Budu dál - jako dosud - hájit argentinské barvy tak dobře, jak budu umět."

Nepříliš dobře naladěný Nalbandian zároveň přiznal, že ho porážka ve finále týmové soutěže pořádně sebrala. "Chápu, jak hráče bolí, když nedokáže získat bod v důležitém zápase. Bylo to špatné, ale ten hrozný víkend už je za námi."

Právě Nalbandian vyhrál jediný bod pro svou zemi, když v úvodním zápase bez větších problémů porazil Davida Ferrera. Pak ale mohl jen sledovat porážku Juana-Martina del Potra a v sobotu pak spolu s Agustinem Callerim prohrál klíčovou čtyřhru proti Felicianu Lopezovi a Fernandu Verdaskovi.

Po deblové porážce, která dostala Španěly do sedla, vynechal Nalbandian povinnou tiskovou konferenci, za což dostal pokutu ve výši pěti tisíc dolarů. Včera se vítěz devíti turnajových titulů omluvil, zároveň ale novináře obvinil z toho, že nepravdivě psali o tom, že měl po nešťastné čtyřhře s Callerim ostrou výměnu názorů. "Hráče to bolí, když si o něm lidé přečtou něco, co není pravda," prohlásil Nalbandian, který se ani po dvou prohraných finále - v roce 2006 nestačila Argentina na Rusko - nevzdává naděje na zisk slavné trofeje. "Dostali jsme se do finále dvakrát za poslední tři roky. Proč bychom neměli mít možnost dosáhnout svého cíle?"

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
dabelsobul
Proč? Protože budete ted k vetsine zapasu cestovat na stadiony souperu... ;) Ale dvojice Nalba / del Potro ma svuj potencial, to zase jako jo... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist