Nalbandian se hrozbě operace zřejmě nevyhne

6. 5. 2009, 09:03
Aktuality 1
Argentinský tenista David Nalbandian má vážné problémy s pravou kyčlí a přestože to vypadalo, že ho operace nakonec nečeká, chirurgům se skalpely se zřejmě nevyhne. Podle argentinských médií prý Nalbandian podstoupí zákrok již za týden v Barceloně.
Profily hráčů
David Nalbandian

Patnáctý hráč světa Nalbandian minulý týden podstoupil fyzioterapii a medikaci a zdálo se, že se mu chirurgický zákrok vyhne. V pondělí tak vstoupil do turnaje v Estorilu, ovšem už v úvodním kole za necelou hodinu podlehl dvakrát 2-6 Chilanu Capdevillovi.

"Každým dnem mě to bolí čím dál víc," líčil zranění Nalbandian argentinské televizi TyC Sport a dodal, že se o dalším postupu rozhodne koncem tohoto týdne.

Rekonvalescence by si prý vyžádala čtyři až šest měsíců pauzy. Sedmadvacetiletý Argentinec by tedy přišel o French Open (24. května), Wimbledon (22. června), čtvrtfinále Davisova poháru (10. - 12. července) proti českým tenistům a ohrožen by byl start i na posledním grandslamu sezony US Open.

Argentinské noviny Clarin dokonce přinesly zprávu, že reprezentant Nalbandian dá důvěru odborníkům v Barceloně a chirurgický zákrok podstoupí 13. května.

Někdejší třetí hráč světa si zahrál v roce 2002 finále ve Wimbledonu a na French Open byl dvakrát v semifinále. Loni na podzim usiloval o titul v Davisově poháru, tým Argentiny ale na domácí půdě podlehl Španělům.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
:(chudák
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist