Nalbandian se uzdravil, posílí Argentince

4. 3. 2010, 09:49
Aktuality 3
Pomoci z nečekané strany se dočkal kapitán argentinského daviscupového týmu Modesto Vazquez, který se v úvodním kole týmové soutěže musí ve Švédsku obejít bez svých dvou nejlepších hráčů. David Nalbandian se nečekaně rychle uzdravil ze svého zranění a ve Stockholmu nastoupí.
David Nalbandian

Argentinskému daviscupovému týmu bude ve Švédsku chybět dlouhodobě zraněný pátý hráč světa Juan Martin del Potro a ke konci února se zranění nevyhnulo ani 27. tenistovi světového žebříčku Juanu Monakovi. Pro kapitána Vazqueze to byla už třetí rána, protože lékaři mezitím stabilní opoře argentinské reprezentace Davidu Nalbandianovi objevili třímilimetrovou trhlinu ve svalu na pravé noze.

Výběr jihoameričanů tak měl do Stockholmu odletět s 'béčkem', na poslední chvíli se ale jejich kapitán dozvěděl dobrou zprávu: Nalbandian se nečekaně rychle uzdravil a bude moci nastoupit. "Kapitán Modesto Vazquez a vicekapitán Ricardo Rivera potvrdili, že Nalbandian bude ve Švédsku, aby mohl hrát Davis Cup," oznámila Argentinská tenisová asociace.

Nalbandian, který v týmu nahradí mladíka Federica del Bonise, by mohl podle svých oficiálních stránek nastoupit ve čtyřhře po boku Horacia Zeballose a kapitán Vazquez by s ním potom mohl počítat i v nedělní dvouhře.

Švédsko - Argentina (Stockholm, Kungliga Tennishallen):
Švédsko: Robin Söderling, Andreas Vinciguerra, Simon Aspelin, Robert Lindstedt. Kapitán: Thomas Enqvist.
Argentina: David Nalbandian, Horacio Zeballos, Leonardo Mayer, Eduardo Schwank. Kapitán: Modesto Vazquez.

Komentáře

3
Přidat komentář
skott
Na daviscupovych strankach ted ctu, ze i Svedove prichystali prekvapeni na posledni chvili a Aspelina nahradil Joachim Johansson.Takze nakonec hodne zajimavy souboj se chysta ve Stockholmu...A samozrejme respekt Nalbovi za jeho pristup.Je videt, ze mu na Davis Cupu porad ohromne zalezi!
Reagovat
smazaný uživatel
nevite proc nehraje del potro?
Reagovat
smazaný uživatel
Aby třeba nečekaně neskrečoval, Nalboš...:-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist