Nalbandian se vrací, zahraje si v exhibici

10. 12. 2009, 17:03
Aktuality 5
Bývalý třetí hráč světa David Nalbandian bude po dlouhých sedmi měsících znovu k vidění na kurtu. Argentinský tenista, který se podrobil operaci kyčle, odehraje v sobotu exhibiční zápas s Chilanem Massuem.
Profily hráčů
David Nalbandian

Letošní sezona pro Nalbandiana skončila už na začátku května, kdy Argentinec po své prohře s Paulem Capdevillem v Estorilu oznámil, že se podrobí operaci kyčle. Po měsících rehabilitace si svůj návrat naplánoval na tento víkend. V exhibici, kterou pořádá jeho bývalý trenér Martin Jaite, se představí divákům v domácím San Juanu.

"Moc se těším, že budu znovu hrát tenis," prohlásil sedmadvacetiletý tenista. "Úroveň mé hry i fyzička jsou na vysoké úrovni. Posledních šest měsíců, kdy jsem se zotavoval, bylo moc těžkých, ale taky jsem měl šanci odpočívat a strávit čas s rodinou a přáteli v Unquillu."

Na přípravu na další rok má někdejší světová trojka už jen necelý měsíc. Sezonu zahájí na turnaji v Aucklandu, který začíná 11. ledna.

"Moc si přeju, abych se už mohl vrátit na okruh," dodal Nalbandian, který už také potvrdil účast na domácím turnaji Copa Telmex v Buenos Aires.

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
No nevím jestli se Nalbandian chytne když je tak vypasený asi se má hodně dobře a hamburgry mu jedou , ted záleží jestli mu pojede i tenis!
Reagovat
smazaný uživatel
Přeložím ...................Je dobré vidět ho zpátky!
Reagovat
smazaný uživatel
Good to see him back
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní angličtina, hochu!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
ako o co ti ide?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist