Nalbandianovi hrozí operace. Nad startem v Ostravě visí otazník

26. 4. 2009, 20:36
Aktuality 4
Argentinský tenista David Nalbandian má vážné problémy s pravou kyčlí a možná bude muset na operaci. Podle agentury AP je tak ohrožena jeho účast ve čtvrtfinále Davisova poháru, v němž loňští finalisté nastoupí 10.-12. července v Ostravě proti českému výběru.
Profily hráčů
David Nalbandian

Patnáctý hráč světa Nalbandian kvůli bolestem kyčle odstoupil tento týden před čtvrtfinále na turnaji v Barceloně. Jeho lékař Angel Cotorro řekl argentinskému listu Clarín, že hráče nyní čekají tři až čtyři dny fyzioterapie a medikace a poté se rozhodne, zda je nutná operace.

Sedmadvacetiletý Nalbandian je dlouholetou oporou daviscupového týmu, současnou argentinskou jedničkou je světová pětka Juan Martín del Potro.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
jednoznačně nejtalentovanější hráč....jenom má vždicky hodně smůly
Reagovat
smazaný uživatel
prd smůlu,spíš je líny
Reagovat
skott
talentovany jako malokdo, ale psychicky jako tenistka omylem na ATP:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nalba jede podle jinýho kalendáře, sezóna mu začíná v říjnu :-D do tý doby tráví čas na rybách.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist