Narušiteli French Open hrozí vězení

9. 6. 2009, 14:06
Aktuality 14
I rok nebo ještě delší doba za mřížemi. Taková může být cena za kousek, který během finále French Open předvedl muž, jenž si přezdívá Jimmy Jump.
Profily hráčů
Jimmy Jump na Roland Garros

Finále Roland Garros. Roger Federer vede v možná nejdůležitějším zápase své kariéry 6-1 2-1 nad Robinem Söderlingem, když se na kurtu objeví muž a běží ke Švýcarovi. Pokouší se mu nasadit červenou čapku, a i když ho tenista odstrčil, stačil se ještě prosmýknout mezi pořadateli a přeskočil síť směrem k Söderlingovi. Tam už ho dostihl jeden z bodyguardů a Španěl známý pod přezdívkou Jimmy Jump nedobrovolně opustil stadion.

Muž, vlastním jménem Jaume Marquet Cot, se zjevuje při sportovních akcích a působí na nich rozruch už od roku 2002. Tentokrát - s vlajkou Barcelony v ruce - prý chtěl vzdát hold Federerovi a "natřít" to Rafaelu Nadalovi, který fandí Realu Madrid.

Muži, který byl vzat do vazby, nyní hrozí dvanáctiměsíční i delší vězení, pokud se Francouzská tenisová federace rozhodne hnát Cota před soud.

"Nevěděl jsem, co se děje, dokud jsem neslyšel reagovat publikum," komentoval situaci Federer, kterého incident nerozrušil a který v Paříži dokázal zkompletovat svou sbírku grandslamových titulů.

Pro Švýcara to není žádná novinka. Něco podobného podle svých slov zažil už ve Wimbledonu a v Montrealu, tentokrát to ale bylo jiné.  "Vylekalo mě, když jsem ho viděl tak blízko u sebe. Normálně se na vás podívají a řeknou 'Omlouvám se za to', ale tenhle chlapík se na mě díval a já nevěděl, co po mně chce. Vypadalo to, že mi něco dává. Možná jsem se měl posadit a dát si potom chvíli pauzu. Vystrašilo mě to," dodává Federer.

 

Komentáře

14
Přidat komentář
smazaný uživatel
Šak mu nič neurobil a myslím, že ani nemal v úmysle mu nejak ublížiť. Nemal to robiť, to hej, ale aspoň to trochu rozprúdilo tú napätú atmosféru a bola aspoň sranda...
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodne by som ho nezavrerala, len nejakú pokutu...
Reagovat
a.magerova
K Chocholouškovi s ním...
Vždyť to není poprvé, při těch závodech F1 si ho taky pamatuji...
magora jednoho ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak buď rada, že nemá spolupáchateľov alebo nástupcov :))
Reagovat
smazaný uživatel
boze muj, vy jste vsichni posrani, ze jeden blazen otravoval vaseho rogerka, kdyby to udelal komukoliv jinemu, nikdo se tim nezabyva a rekli byste, ze to je zbytecne, ale kdyz nahodou mohl ohorzit vaseho milacka, tak hned s nim basy. zakomplexovanci!
Reagovat
smazaný uživatel
...typický hloupoučký názor nevyvynutého puberťáčka...howg
Reagovat
a.magerova
Kdyby tam byl třeba Marat Safin... to by bylo tóóóčo...
A zabývali by se tím taky všichni.
Reagovat
smazaný uživatel
tady nejde o samotneho rogera, ale o nektere jeho natvrdle, nepochopitelne vypatlane fandy(nemyslim ti vsechny), men federer nevadi, ale co je moc to je moc, jsem to vedel ze hned co vyhraje to tu bude samy federer. ale odsoudit jimmiho jumpa, vzdyt je neskodny, nikdfy nikomu neublizil, jen je proste trochu jiny no, exhibicionista
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslim, že za mříže tenhle magor prostě patří.
Reagovat
smazaný uživatel
Este ho neodsudili! Ale si predstav, ze miesto zastavy a ciapky, by tam sermoval nozom, alebo co ja vie cim. Bolo to sranda, ked som sa na to dival po zapase, ale live to srandovne nebolo. Taky dolezity zapas. Aj tak obdivujem Feda, ze to zvladol s pokojom. Ten sialenec musel byt naťatý ako čík.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, ty zblázněnej šejku - kdo by chtěl sejmout Rožéra???:-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, Monika Selesova, by Ti vedela rozpravat ! Hamburg, turnaj dlhych nozov ! Ked si jeden fanusik na nej vyskusal ostrie svojho noza. Ja som nehovoril, ze ho chcel sejmout, ale blaznov po svete beha,dost. Ten bol asi len poriadne opity a sfetovany - exibicionista. Je dobre, ze sa mozme nad tym teraz smiat.
Reagovat
smazaný uživatel
to toho udelal paneboze, lidi vrazdi, kradou a nic, ten chlapek je proste blazen, a pak kam to vsechno speje, kdyz za vrazdu dostane nekdo 6 let treba a za toto rok nebo vic
Reagovat
smazaný uživatel
tmasinho, ty jsi taky jaksi mimo - právě, že toho ten magor udělal až moc!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist