Nasazená jednička Voráčová v rodném Zlíně selhala

8. 6. 2010, 20:36
Aktuality 1
ITF ZLÍN - Nejvýše nasazená hráčka tenisového turnaje ITF ve Zlíně Renata Voráčová nepřešla ani přes úvodní kolo. Místní rodačka, 80. hráčka světového žebříčku, překvapivě nestačila na Lesju Curenkovou z Ukrajiny a podlehla jí ve třech setech.
Renata Voráčová

Z českých tenistek si postup do druhého kola vybojovaly Karolína Plíšková a Eva Birnerová. Z nasazených hráček již vedle Voráčové skončila i turnajová čtyřka Anastasia Jakimovová z Běloruska.

Voráčová na sebe po utkání byla hodně naštvaná. "Nehrála jsem dobře, soupeřka vyhrála zaslouženě. V úvodním dějství kazila všechno za mě. Od druhého setu se postupně rozehrála, nicméně celou dobu jsem věřila, že zápas dovedu do úspěšného konce," uvedla Voráčová v tiskové zprávě.

Antukový turnaj ve Zlíně je dotován částkou 50 tisíc dolarů. Dalších osm českých tenistek odehraje své zápasy úvodního kola ve středu.

- ITF ZLÍN (Česko, tráva, 50.000 dolarů) -
úterní výsledky (08. 06. 2010)

Dvouhra - 1. kolo:
Curenková (Ukr.) - Voráčová (1-ČR) 1:6, 6:2, 6:4, Kar. Plíšková - Kubičíková (obě ČR) 6:3, 6:2, E. Birnerová (ČR) - Schruffová (Něm.) 0:6, 6:2, 2:0 skreč, Jovanovičová (Srb.) - Jakimovová (4-Běl.) 6:2, 7:5, Chalovová (8-Rus.) - Compostizová (Šp.) 6:3, 6:3, Siegemundová (Něm.) - Mijačiková (Chorv.) 6:0, 6:4, Stancuová (Rum.) - Cohenová (USA) 0:6, 7:5, 6:0, Dentoniová (It.) - Pochabová (SR) 6:2, 6:7 (7:9), 6:4.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist