Navrátilová s Novotnou byly v Londýně nejlepšími legendami

4. 7. 2010, 22:25
Aktuality 0
WIMBLEDON VETERÁNKY - Martina Navrátilová a Jana Novotná znovu prokázaly, že toho ani po letech ze svého umu mnoho neztratily. Dnes vyhrály na wimbledonské trávě turnaj ve čtyřhře legend. Do něj bylo pozváno osm párů a nechybělo mezi nimi ani mnohem mladší duo Martina Hingisová a Anna Kurnikovová.
Jana Novotná a Martina Navrátilová

Třiapadesátiletá Navrátilová a jednačtyřicetiletá Novotná už před měsícem kralovaly podobnému turnaji při Roland Garros v Paříži. Tentokrát si ve finále poradily s americkou dvojicí Tracy Austinová, Kathy Rinaldiová-Stunkelová po setech 7-5 6-0.

Letošního ročníku se zúčastnily také Anna Kurnikovová s artinou Hingisovou, kterým je teprve 29 let. Proto byla letošní soutěž přejmonována na "pro zvané".

Navrátilová přidala ke dvaceti wimbledonským trofejím další, mnohem důležitější souboj ale svedla v osobním životě. Několik měsíců bojovala s rakovinou prsu a podle nedávných informací už zhoubnou nemoc překonala.

- WIMBLEDON (Velká Británie, tráva) -
nedělní výsledky (04. 07. 2010)

Čtyřhra legend:
Navrátilová/Novotná (USA/ČR) - Austinová/Rinaldiová-Stunkelová (USA) 7-5 6-0

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist