Navrátilová s Novotnou vyhrály v Paříži soutěž legend

5. 6. 2010, 20:53
Aktuality 0
České tenisové legendy Martina Navrátilová a Jana Novotná vyhrály čtyřhru veteránek na French Open. Po semifinálovém vítězství nad Mary Joe Fernandezovou a Conchitou Martinezovou dnes ve finále porazily také chorvatsko-francouzský pár Iva Majoliová a Nathalie Tauziatová 6-4 a 6-2.
Martina Navrátilová a Jana Novotná (vlevo) vyhrály soutěž legend (© FFT)

Třiapadesátiletá Martina Navrátilová bojuje s rakovinou prsu, nadále však má velmi dobrou formu. S o dvanáct let mladší Novotnou se zároveň sehrály před Wimbledonem, kde by se v soutěži legend měly postavit mnohem mladším soupeřkám Martině Hingisové a Anně Kurnikovové. České tenistky spolu během profesionální kariéry hrály pouze při triumfu ve Filderstadtu v roce 1991.

I na Roland Garros zdolaly mladší protivnice. Dvaatřicetileté Majoliová vyhrála French Open v roce 1997. O deset let starší Tauziatová byla ještě v roce 2000 třetí hráčkou světa a na svém kontě má finálovou účast ve Wimbledonu.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist