Navrátilová si zahraje mezi veterány na French Open

18. 5. 2010, 09:28
Aktuality 0
Ani zhoubná nemoc nemůže zabránit Martině Navrátilové v tom, aby se dál věnovala své největší lásce - tenisu. Minulý měsíc oznámila světu, že trpí neinvazivní rakovinou prsu, ale příští týden už se objeví na French Open. V rámci veteránské čtyřhry si zahraje po boku další slavné české hráčky Jany Novotné.
Martina Navrátilová

Třiapadesátiletá Navrátilová se v březnu podrobila operačnímu zákroku a nyní podstupuje druhý týden léčby ozařováním. "Zatím to jde," komentovala svůj současný zdravotní stav osmnáctinásobná vítězka grandslamu.

V Paříži ji čeká miniturnaj čtyř deblových dvojic. Proti ní se na kurtu objeví mimo jiné Conchita Martinezová a Mary Joe Fernandezová.

Česká rodačka už pár týdnů poté, co jí lékaři odoperovali nádor, absolvovala trasu na kole triatlonu na Havaji, poté v Minnesotě odehrála exhibici s Lindsay Davenportovou a v prosinci má v plánu zdolat vrchol Kilimandžára.

"Tyhle věci jsem plánovala předtím, než jsem se dozvěděla, že mám rakovinu prsu. Když jsem se dozvěděla diagnózu, jedna z mých první myšlenek byla, jestli můžu zvládnout tu Havaj. Zvládnu to fyzicky? Můžu dodržet svůj program?," vzpomínala Navrátilová. "Nebyla to reakce na tu zprávu (o diagnóze), že bych začala víc trénovat nebo začala dělat bláznivé věci, které jsem předtím nedělala. Jen jsem nezměnila své plány," dodala.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist