Nejrychlejší live sázení z mobilu od Fortuny – vyzkoušejte si ho na French Open

27. 5. 2013, 20:55
Aktuality 0
PR článek. Live sázení z mobilu už nemůže být rychlejší. U příležitosti druhého grandslamového turnaje sezony představuje Fortuna u svého mobilního sázení unikátní funkci zvanou rychlosázka. Díky rychlosázce si nyní vsadíte u Fortuny nejrychleji.
Fortuna

Co přesně rychlosázka je? Jde o novou funkci v rámci mobilního sázení, která umožňuje kdykoliv a extrémně rychle podat LIVE sázku na jakoukoliv příležitost. Stačí dvojí poklepání na display telefonu a máte vsazeno. Uzavření sázky tak může trvat i méně než sekundu. 

Vyzkoušejte si nejrychlejší live sázení na svém mobilu (iOS, Android), stačí zadat www.ifortuna.cz a můžete jít na to. Více informací naleznete ZDE.

Chcete si vyzkoušet sázení u Fortuny, ale stále ještě nemáte účet? Využijte speciální nabídku a získejte 100 na ruku, stačí provést registraci ZDE. Při splnění dalších podmínek navíc můžete čerpat i bonus ve výši až 3000 korun.

pva, TenisPortal.cz, Fortuna

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist