Nemocná Plíšková věří, že na neděli by se mohla dát do pořádku

9. 2. 2018, 14:39
Aktuality 21
Karolína Plíšková měla jako jednička vést české tenistky do víkendového utkání 1. kola Fed Cupu proti Švýcarsku v pražské O2 areně, střevní viróza ji však vyřadila minimálně ze sobotních úvodních dvouher. Pátá hráčka světa nicméně věří, že do neděle by se mohla dát do pořádku.
Profily hráčů
Karolína Plíšková

"Necítím se úplně nejlíp. Absolvovala jsem tu zatím všechny tréninky v průběhu týdne, ale včera večer se mi udělalo nevolno. Ráno jsem se probudila s nějakou střevní virózou. Zítra bohužel nemůžu nastoupit," řekla na tiskové konference Plíšková.

"Moc mě to mrzí, hrozně jsem se na fanoušky v Praze těšila. Neděli zatím necháváme otevřenou, zkusím se dát do pořádku," doplnila pětadvacetiletá hráčka na sociální síti.

Kapitán Petr Pála musel na poslední chvíli měnit nominaci na sobotní dvouhry a vedle Petry Kvitové místo Plíškové nastoupí Barbora Strýcová.

"Karolína mi dneska ráno volala s doktory, že jí není dobře. Tak jsem za nimi jel na hotel a tam se rozhodlo, že jí nedoporučují zítřejší utkání. Člověk pak jen musel rozhodnout, koho tam místo ní na poslední chvíli dát. Přijel jsem do haly půl hodiny předtím, než se odevzdávala nominace," uvedl Pála.

"Myslím, že je výhoda mít tak obrovský a široký kádr. Jsou tu holky, které ji určitě mohou nahradit. Věřím, že ať budeme hrát s kýmkoliv, máme velkou šanci uspět," doplnil český kapitán.

Strýcová se o nominaci na sobotu dozvěděla dnes dopoledne. "Po tréninku, který jsme měly s Petrou (Kvitovou). Když vám sdělí, že se Kája necítí dobře, moc ve mně radost nebyla. Ale tak to je a já byla prostě připravená," uvedla Strýcová.

Situace před nedělními dvouhrami a případnou závěrečnou čtyřhrou je otevřená. "Bude záležet na doktorech, snad by se to mohlo (u Plíškové) na neděli zlepšit. Jsme domluveni, že všechny holky se pokusí být připravené na neděli. Po sobotě uvidíme, jak to bude vypadat. Možnost je jakákoliv. Když hráčka vyhraje v sobotu, automaticky to neznamená, že musí hrát v neděli," dodal Pála.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

21
Přidat komentář
peggy
Je mne Te lito Karolino,ale myslim,ze to neni vyroza.Nekdo kdo Te nemusi,tak staci neco do stravy neb piti a potize jsou hned.Zlom to a nastup jak budes moci.
Reagovat
FulnekUltras
kýho výra ;)
Reagovat
Frick
Nejdřív kecy do novin, jak už mezi nima nejsou žádný problémy a pak jí do jídla rozpráší hnojůvku.
Reagovat
Torn
Si s Fulnekem podejte ploutev. :D
Reagovat
bIbec
Na Káju sem se těšil. Ale tak hlavně že se na tom kurtu nepotentuje. To by bylo takový vošemetný. Si vzpomínám na Lucy, jak mazala z kurtu, není to tak dávno, s podobným problémem.
Reagovat
a.magerova
https://www.caravan24.cz/forum/attachments/snimek4.jpg
Reagovat
bIbec
njn, to si člověk uprdne a je vymalováno :-(
Reagovat
horska.kraslice
Petra a Bára budou muset máknout. Každopádně poměr sil se změnil. No, uvidíme.
Reagovat
FulnekUltras
Pro někoho haterství, pro jiného trefná poznámka. Za mě - korunovační klenoty jsou nakonec přány jen skutečným panovníkům a panovnicím.

----------------------------------------------------------------

Je pěkné, jak je Ida Rasken rovná a přímá. Rovná jak paragraf a přímá jak silnice v Andách. Určitě dostala tu Zika virózu, jak nebyla v RIO 2016. Ale co, o nic nejde. Nějaký nesmyslný a přežitý FC. Ale ani to mi nebrání, abych nepřál SWI :-)
Reagovat
Fandina
Na tobě obdivuji jednu věc, jak můžeš o někom tvrdit, že není nemocný, když to říká.

Napadá mě, že sám jsi takový. Lžeš a podvádít a proto to očekáváš od druhých.
Reagovat
FulnekUltras
Jedna věc je, co se říká - a druhá, co se skutečně děje.
Reagovat
blixa
Sem řikal, že ten dement bude zase řádit ... ;-)
Reagovat
Torn
Fandina je tentokrát víc než trefná.
Reagovat
EllNino
Fucknecku, a co kdyby Karolína nastoupila a prohrála to, se střevní chřipkou, to bys ji rovnou zabil ne ?
Reagovat
FulnekUltras
cmrnd
Reagovat
smazaný uživatel
upsal ses, ultrasi
Reagovat
EllNino
viděls aspoň tu tiskovku?
Reagovat
FulnekUltras
umím si to představit ;) - máš nějaký odkaz?
Reagovat
FulnekUltras
na čt jen krátký šot - nic zvláštního na pohled, tepláky stále bílé, nohy volně přeložené... se sračkou se na podobné více než půlhodinové ceremonie nechodí
Reagovat
tommr
pokud Karolína není schopná hrát v sobotu bude jen velice těžko schopná hrát v neděli. Ostatní holky jí holt tentokrát budou muset zastoupit ...
Reagovat
Fandina
To je škoda, že Kája nemůže hrát. Tak snad se dá dokupy a v neděli nastoupí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist