Nenasazená Rybáriková neztratila ani set a ve Washingtonu získala 3. titul

5. 8. 2012, 11:44
Aktuality 1
WTA WASHINGTON - Nenasazená Magdaléna Ryáriková vyhrála bez ztráty setu turnaj ve Washingtonu, byť postupně čelila třem nejvýše nasazeným soupeřkám. Ve finále třiadvacetiletá Slovenka deklasovala jedničku Anastasii Pavljučenkovovou a získala třetí titul.
Magdaléna Rybáriková

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková zakončila svou překvapivou pouť turnajem ve Washingtonu ziskem titulu. V sobotním finále porazila 102. hráčka světa nečekaně hladce 6-1 6-1 nejvýše nasazenou Anastasii Pavljučenkovovou z Ruska.

Třiadvacetiletá Rybáriková prožila v americké metropoli jeden z nejvydařenějších týdnů v kariéře. Kromě turnajové jedničky vyřadila i dvojku Chanelle Scheepersovou a trojku Sloane Stephensovou a na cestě za třetím titulem na okruhu WTA neztratila ani set.

Rodačka z Piešťan si tak ve Washingtonu vynahradila zklamání, že se vzhledem k postavení v žebříčku nezúčastnila olympijského turnaje v Londýně. "Miluju olympiádu a byla jsem smutná, že jsem tam nemohla hrát - ale kdybych byla tam, tak bych zase nehrála tady, takže všechno zlé je pro něco dobré," řekla Rybáriková, jež triumfovala také loni v hale v Memphisu a před třemi lety na trávě v Birminghamu.

Jednadvacetiletá Pavljučenkovová až dosud ve finále neprohrála, tituly získala v roce 2010 v Istanbulu a v Monterrey, kde loni svůj triumf obhájila.

- WTA INTERNATIONAL WASHINGTON -
(USA, tv. povrch, 220.000 dolarů)
sobotní výsledky (04. 08. 2012)

Dvouhra - finále:
Rybáriková (SR) - Pavljučenkovová (1-Rus.) 6-1 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Bob
taková Serena :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist