New York dal US Open zelenou! Hrát se bude v původním termínu, ale bez diváků

16. 6. 2020, 18:46
Aktuality 90
US Open se v New Yorku uskuteční v původním termínu od 31. srpna do 13. září. Hrát se bude podle očekávání bez diváků a za přísných hygienických i bezpečnostních podmínek. Oznámil to místní guvernér Andrew Cuomo.

Sezona je přerušená kvůli pandemii koronaviru od půlky března a zrušen byl mimo jiné posvátný Wimbledon. Antukové French Open bylo z května přeloženo na konec září, začít by mělo jen týden po konci US Open.

Na newyorském turnaji se budou moci tenisté a tenistky pohybovat prakticky jen mezi kurty a hotelem a řada z nich už avizovala, že neví, zda se do Ameriky vůbec vypraví. Například světová jednička Novak Djokovič označil chystaná omezení za "extrémní a neobhajitelná".

Podrobnosti chtějí pořadatelé oznámit až ve středu, ale média již dříve o některých informovala: čtrnáctidenní karanténa po příletu ze zahraničí, omezený přístup na tréninkové kurty, svolení jít na zápasy jen s jednou osobou doprovodu či omezený pohyb po městě.

"Americká tenisová federace přijme mimořádná opatření na ochranu hráčů i personálu včetně důkladného testování, dezinfekce, rozšíření šaten nebo vyhrazeného ubytování i dopravy," uvedl dnes Cuomo, který již o víkendu prohlásil, že New Yorku se podařilo koronavirus zkrotit. A dnes dal zelenou tenisovému grandslamu. Předcházet mu v areálu bude Masters odložené ze Cincinnati.

"Jsem nadšeni, že guvernér Cuomo a stát New York schválili náš plán pořádat US Open 2020 a Western & Southern Open v Národním tenisovém centru Billie Jean Kingové. Bereme na sebe zodpovědnost zorganizovat první globální sportovní akci a zhostíme se toho podle všech potřebných bezpečnostních opatření," uvedl v tiskové zprávě Mike Dowse, výkonný ředitel americké tenisové federace USTA.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

90
Přidat komentář
Pe3k
Se podle mě teď teprve budou rozhodovat jestli tam pojedou a nebo ne. Oba chcou překonávat rekordy, tipnu si, že Nadal pojede a Djokovic ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tipnu si, ze tatínek chcel potrat a maminka ne.
Reagovat
ttopi
Mamince poděkuj. Co bychom tu bez tebe dělali :-))
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
RF46
:))
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
smazaný uživatel
https://keepgif.com/gif/the-way-these-sheep-are-aligned.html
Reagovat
RF46
Co na tech ovcich zadnicich vidis..?
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas.

Nadal je gloryhunter, on by prodal rodinu za další GS. Jel by odehrát GS i 6.6.1944 na Omaha Beach.
Reagovat
Patik
Roky letia..obaja už niesú najmladší..možnosti získať Grandslam ubúdajú každým rokom..štartovať budú obaja..omáčka okolo toho bude samozrejme keďže je to netradičná situácia..Nadal nemusí nabudúci rok získať žiadny grandslam..o dva roky už vôbec..určite si to uvedomuje..vkľude to môže byť jeho posledná reálna šanca získať hardový GS..a Djokovič ako sám povedal mieri na tie najvyššie méty zlomiť rekord Federera v počte GS..to sú 4 Grandslamy minimálne..nenechá si újsť jednu šancu..budú sa robiť kompromisy ale potvrdí štart..
Reagovat
turista
Aby se dostal k Federerovi musí Djokovič nejdřív dohnat Nadala. Ten nemá velký náskok. Ale dolepit Nadala je sakra těžký úkol.
Reagovat
Patik
Akákoľvek vzájomná konfrontácia na grandslame ide na stranu Djokoviča..hardy alebo Wimbledon..jedinú šancu má Rafa zlomiť všetko cez French Open ..tam sa Nolemu dlhodobo nedarí..ale nakoniec to podľa mňa skončí tak že jeden s druhým sa navzájom pripravia o rekord a kde sa dvaja bijú tretí vyhráva..
Reagovat
paddy
dlouh. nedaří = Djokovič má asi druhou nejlepší bilanci na RG z aktivních hráčů

sami se neoberou, protože pokud 1x vyhraje Nadal, tak hned dotáhne Federera, který se smát rozhodně nemůže
Reagovat
Krisboy
Proč by nemohl?
Reagovat
Patik
No má...ale to aj Federer..a čo z toho majú..

Dotiahnuť ho dotiahnu ale nikto z nich ho neprekoná..20 bude podľa mňa konečné číslo všetkých troch..verím tomu že Nadal pridá ešte jedno French Open a Nole zase nejaký ten Wimbledon alebo niečo z hardu ešte..a tak by to mohlo celé skončiť..
Reagovat
paddy
21,20,20
ale obecně budou všichni tři rovnocenní, ať to dopadne jakkoli
titul navíc je jen matematika
Reagovat
Patik
Tie čísla sa zapíšu do histórie a tam na nich každý zabudne.. zapadnú prachom..pretože nebude nikto kto by sa tomu čo i len priblížil a koho by s tými číslami mohli rovnať..a príležitostne ich vyťahovať pri niekom kto na tie čísla zaútočí ..čo sa nestane..
Reagovat
smazaný uživatel
BIG3 se bude srovnávat mezi fanoušky dalších X let.

Stejně nikdo nedojde k závěru kdo je GOAT. Klidně může být GOAT Laver, vyhrál 4 GS v jednom roce a nikomu jinému se to nepovedlo

Když se řekne, že je GOAT Nadal, tak každý vytáhne statistiku, že má 70% GS z jednoho turnaje.

U Federera se vytáhne, že vyhrál X GS bez konkurence

U Djokoviče, že ho nemá nikdo rád

To můžeš diskutovat do nekonečna
Reagovat
Amputace
Pokud Djokovič dotáhne Federera (podle mého názoru ho nemusí v počtu GS ani překonat), nebude podle mě moc co řešit a GOAT bude on. V absolutně ničem by nezaostával. V rekordu na pozici No. 1 ho pravděpodobně doženě, má kariérní GS, všechny Masters, 4 GS v řadě, pozitivní H2H a dalo by se pokračovat. Jediné, v čem zatím poměrně výrazně zaostává, je celkový počet vyhraných turnajů, ale to se také ještě změní.

Nakonec prostě FFF nezbude nic jiného, než se utěšovat tím, že fandili nejpopulárnějšímu tenistovi zřejmě všech dob. Jenže popularita a mediální oblíbenost nemají v GOAT debatě absolutně co dělat. Čím dříve to přijmete, tím to pro vás bude nakonec jednodušší.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě osobně je úplně jedno, kdo bude GOAT. Mám desítky jiných životních priorit než tenisového GOATA. Podle mě ani žádný nebude a skončí to jako v diskuzi Messi/Ronaldo, kde má jedna polovina za GOATA Messiho, druhá Ronalda.

Je to fanouškovská pře a finální výsledek může být jakýkoliv.

Nolemu chybí ještě pár GS aby Federera s Nadalem překonal a taky už nemusí vyhrát ani jeden.

Soudit můžeme až všichni 3 ukončí kariéru, dříve ne. A podle mě se stejně nedomluvíme.
Reagovat
Amputace
Jo, to souhlasím, dokud všichni tři hrají, může se stát cokoli. Řešil jsem nicméně eventualitu, že Djokovič Federera dožene v počtu GS - pak by podle mě skutečně nebylo o čem. Federer by neměl na své straně vůbec nic. Debata Ronaldo/Messi je podstatně komplikovanější - oba hrají jiný post, Ronaldo má (či spíše měl) na své straně góly, flexibilitu pokud jde o působiště, úspěchy v reprezentaci; Messi je zase podstatně kreativnější, má více Zlatých míčů, celkově má posledních pět šest let úplně jinou úlohu v týmu než Ronaldo. Oproti těm dvěma se dá Djokovič/Federer srovnat úplně nádherně. Jediný výrazný problém je v jejich věkovém rozdílu. Nicméně pokud na něm někdo vydělal, byl to právě Federer, takže jak píšu - skončit to 20, 20, 20, goat je podle mě jednoznačně Djokovič. Samozřejmě, fanoušci Federera by měli svého goata i kdyby těch GS měl na konci Djokovič či Nadal 25. Problém je, že fanouškovskou subjektivitu lze uplatnit při srovnání Federera a Nadala, protože na Federerově straně jsou čísla a mnohé statisticky, jenže při srovnání s Djokovičem, v případě, že ho skutečně dožene, nebude na Federerově straně nic. Sám doufám, že se to nestane a Djokovič ty dva nepředežene, pokud se to ale přece jen stane, o goatovi bude podle mě jasno.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale pořád se tady bavíme v rovině lidí, kteří se o tenis nějakým způsobem zajímají a tím pádem znají spousty informací, které obyčejný ?sledovač? tenisu vůbec neřeší.

To je třeba H2H, tituly z Masters atd.

Nicméně Djokovič světový GOAT v životě nebude, na to by potřeboval kromě titulů i chování a charakter, který mu schází.

Pokud Djokovič Federera vyrovná, nebo dožene, tak bude tenisový GOAT, to jo, ale tato informace zajímá asi 10% lidí. Nicméně taky doufám, že se to nestane a úplně nejradší bych byl, kdyby celá GOAT situace skončila tak, že Federer s Nadalem by měli po 20ti GS a Djokovič 19

To by byl vesmír v pořádku
Reagovat
Amputace
To je ale otázka popularity a ne debata o tom, kdo je lepším hráčem. Vůbec nechápu, proč by Federera či nás dva měli zajímat lidé, které tenis nezajímá, ale současně znají Federera... To, že nějaký matematik, který o sport nezavadil ani na základce, při vyslovení jména Federer správně určí, že je to tenista, má být v otázce "goatovství" nějak klíčové?

Djokoviče nemám rád, a to opravdu hodně, určitě víc než Federera, ale pokud jde o chování či charakter, byl bych opatrný. Už jsem tady o tom mnohokrát psal. Federer to má skvěle nacvičené, své mediální PR má zmáknuté na úrovni hollywoodské celebrity, ale člověk, co ho sleduje už nějakou dobu, mu to prostě nemůže věřit. V případě, že by byl skutečně takový, jak je vykreslován médii a jak se koneckonců sám prezentuje, byl by to naprosto dokonalý člověk. Média po něm nikdy nešla tak, jako po Djokovičovi. Djokovič všechny sr.al, protože začal nejprve porážet oblíbeného Nadala a pak i oblíbeného Federera. Je to klaun, dost přehrává, ale nijak nezakrývá, že je to hra. Federer na mě působí jako naprogramovaný stroj na dokonalé hlášky, úsměvy atd. Nikdy se nemýlí, nikdy nechybuje, nadto má ženu a děti, je to vzorný otec, je inteligentní a pohledný - má všechno, co dokonalý mediální výtvor potřebuje. Navíc nastoupil v perfektní době, kdy nikomu nelezl do zelí. Hrát za éry Samprase a Agassiho, měl by to se získáváním popularity určitě o dost těžší. Djokovič prakticky neměl šanci stát se populární ikonou na úrovni Federera, ba dokonce ani na úrovni Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to otázka popularity, o tom jsem psal. Když uděláš anketu na Václaváku a budeš se lidí ptát na otázku kdo je nejlepší tenista všech dob, tak ti 9/10 řekne Federer. To ti můžu klidně slíbit. Zda to je, nebo není pravda je věc opačná, kterou si tady můžeme rozebrat mezi sebou, ale dále naše pravomoce nezasahují. Toť vše.

Tak Federer moc dobře ví, jak se má chovat a PR má zmáknuté precizně o tom žádná. Pravou povahu toho člověka zná jenom jeho rodina a pár přátel. Nicméně se mi zdá, že se Federer poslední roky změnil, je více přístupný, změnily ho možná děti, jako každého, to nevíme, ale určitě se chová jinak, než před 10ti lety.

S tím Djokovičem nesouhlasím, má perfektní příběh, mohl se stát slavným stejně, jako jeho dva rivalové, ale on to odmítl. Chce být tenisový Batman. Jeho povaha mu nedovolí mít perfektní PR, je to jižan a lepí se na něho stejné typy, jako je on sám.

Nechci se nikoho teď dotknout ale přísahám bohu, že každý fanoušek Djokoviče, které v reálném životě potkám je totální vymaštěnec. Na facebooku to je parta jižanských retardů, kteří opakují dvě tři naučené fráze dokola, už přes rok postujou fotky z finále Wimbledonu se skóre 40:15 a když Djokovič dostal naloženo na TM, tak zalezli do kanálu a přišli až na AO, když Federer prohrál se zraněnou nohou. Holé hlavy, v profilové fotce Djokovič, úvodní fotka Djokovič, potetované ruce, úroveň nula.

Ale možná jsem měl jenom smůlu.

Nicméně kdyby se Djokovič naučil chovat, tak má spousty fanoušků a bude oblíbený, jenže když už se mi trošku líbí jeho charakter, tak řekne, nebo předvede totální kravinu, kterou podtrhne jeho pomatená rodina a zase je pro mě úplně na dně.
Reagovat
Amputace
Opravdu ten poslední, koho bych se chtěl jakkoli zastávat, je Djokovič, ale - konkrétně v čem s ním máš problém, pokud jde o chování? On je dost usilovný v tom, že se snaží zalíbit lidem - viz jeho vítězné tanečky apod. (to už je ale spíš otázka minulosti). Ale pokud jde o chování na kurtu, působí na mě teda o poznání sympatičtěji než chladný a nezúčastněný Federer. Samozřejmě ve srovnání s Federerem (který je dokonalost sama) se najdou desítky situací, kdy udělal nějakou neuváženost, ale v souhrnu je daleko opravdovější, není tak posedlý vítězstvím jako Federer s Nadalem. Je jediný z big3, který se po prohře při podání ruky u sítě usmívá a naprosto bezelstně to soupeři přeje a nemyslí jen na to, že prohrál. Jako jediný z big3 zatleská soupeři za pěkný úder i za nepříznivého stavu. Na rozdíl od Federera, kterého jsem to už mnohokrát viděl neudělat, se vždy omluví za prasátko či nečistý úder. Mnohokrát jsem ho viděl přiznat bod soupeři atd. Rozhodně je úplný nesmysl, že nějak cíleně přijal roli záporáka. Je to právě naopak - co se dostal na vrchol, usiluje o to, být populární jako ti dva, ale nejde mu to, což samozřejmě způsobuje frustraci. Nějaký jeho balkánský příběh průměrného evropského fanouška, který už si zvykl fandit buď Federerovi nebo Nadalovi, asi moc zajímat nebude. Přišel ve špatnou dobu. Kdyby mu dnes bylo 20, do deseti let by byl v otázce popularity úplná topka, tím jsem si jistý.

Pokud bych vzal fanoušky Djokoviče zde, přijde mi, že Djokovičova frustrace z nedostatku oblíbenosti a uznání se tak trochu přenáší i na ně, ale až na turistu, což je ultimátní fanatik úplně v klidu na úrovni Petříka a podobných zjevů, mi připadají v pohodě. Kozoroh je navíc užitečný těmi statistikami.
Reagovat
turista
Nedaří? Djokovič na RG má hned po Nadalovi nejvyšší procento vyhraných zápasů - nad 80%. To nemá ani Thiem.
Reagovat
Mayo
Novak Djokovic sa naučil vyhrávať aj na tomto GS.
Reagovat
dadaft
Tož, divné to bude, ne že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ako to teraz bude a antukovou pripravou. Počul som, ze pred RG ma byt Rím a Madrid. Ale ak sa bude hrat USO, pochybujem ze sa to bude hrat pararelne.
Reagovat
Denis92
Medzi RG a USO su 2 tyzdne volna, kde bude Madrid a Rim. Je neralne, aby ktokolvek odohral 6turnajov za 6tyzdnov. Navyse, co ak bude povinna 14dnova karantena po navrate? Preto si myslim, ze sa nato vela hracov vykasle a zostanu v europe hrat len antuku. U Nadala by ma velmi prekvapilo, ak by isiel do USA.
Reagovat
peRFect
Dobrý názor, souhlasím!
Reagovat
smazaný uživatel
Cize Nadal bude obhajovat 2000b za USO, 1000b za Rim a 2000b za FO?..:)..+ nejakých 400b za Madrid?...

Ako to je s bodovaním?...

Najlepsie by bolo rocnik 2020 vobec nebodovat, nie je to regulérne.
Reagovat
Denis92
Bodovanie zatial nebolo specifikovane. K tomu sa maju vyjadrit neskor. Ale tiez zastavam nazor, ze by sa nemalo hrat o body ale len prize money.
Reagovat
tommr
pokud by se ale nehrálo o body tak by motivace tenisových milionářů byla prakticky nulová ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mozu vymysliet, nejaký speciálny program, ze sa ti budu ratat lepsie body z posledných dvoch rocnikov.

Napriklad.

Nemyslim si, ze Nadalovi strhnu 2000b a 1000b za USO a Rim, ktory bude koncit den pred RG. To je nezmysel.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že je někdo potěšen tenisem live, ale mě osobně se to nelíbí ani náhodou. Ten turnaj bude totální fraška a amíci opět potvrdili, že jsou banda kok0tů bez mozku.
Reagovat
steve79
Toto je veliká šance pro ostatní hráče. Federer je zraněný, Nadal hrát taky nebude, protože se bude připravovat na antuku.
Reagovat
Krisboy
...a Nolda nebude mít svůj početný tým :)
Reagovat
panzer.dragon
spíš tam vůbec nepojede Novak
Reagovat
steve79
Novaka nesmíme brát vážně. Už několikrát chtěl skončit s tenisem.
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
ttopi
To bude strašná nuda na to koukat. Žádný potlesk, žádné burácejíé diváků. Bude to jako když jsou na tréninku a po každém míčku si jen sami něco řeknou, všechno bude slyšet. Jsem zvědavej, zda si režie vymyslí alespoň nějaké nahrané zvuky (potlesk, řvaní jmen hráčů), aby t o v té televizi nebylo úplně mrtvý.
Reagovat
gigin
Asi se nějak začít musí. Furt lepší jak čumět na záznamy v plném kotlu.
Reagovat
ttopi
To jo, o tom žádná. V USA je to furt průser, mají hrozná čísla.
Reagovat
peRFect
lol, takže tam denně umírá randál lidí a parta pinkálistů si jede pro miliony? to je vtip?
Reagovat
gigin
Tam jindy lidé neumírají? Jenom jako teď? Co to meleš zase. Kdyby tam jel Federer tak je to cajk, chápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer ale většinou dělá to, co říká. Což se o jiných členech elitní desítky říct nedá.
Reagovat
gigin
Jj, antuka už ho nepotřebuje kdysi prohlásil a furt se tam jebe. Ale to je fuk. Pointa byla jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ti příjde 16 zápasů za 5 let jako "Furt se tam jebe", tak je to v pořádku.
Reagovat
gigin
Nemá vypadávat, odehrál by víc.
Reagovat
Fandina
Vynechal tři sezony. Nešlo o vypadávání.
Reagovat
sojka1
bylo to 5 turnaju, gigac, no... :-))
Reagovat
gigin
:DDDD
Reagovat
Fandina
sorry, dvě sezony, jinak pět turnajů za posledních pět let, jak píšeš
Reagovat
sojka1
hnusne! :-)) 6 zapasu schramstlo lonske semi FO... :-p
Reagovat
peRFect
Nevěděl jsem, že taky patříš do skupiny kdybystů. To jsou nejlepší konspirátoři.
Reagovat
gigin
To byl jenom můj uštěpačný dovětek, ale to k vám k FFF prostě patří.
Reagovat
EllNino
Jsi proste pica no :DDD
Reagovat
blixa
Sim tě, když tak už "Baník, PYČO !!!" ;-)
Reagovat
gigin
Však jo. Mi to nevadí. Lepší je být nenavíděn za to co jsi, než být milován za to co nejsi.
Reagovat
EllNino
Jojo, ale ty nejsi, takže si beztak sulin :D
Reagovat
gigin
Tvl ale ty budeš trošku piča asi :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jestli to bude nuda pro diváky, ale pro hráče to určitě bude náročný, obzvlášť pro ty, které dokáže publikum vybičovat k naprostému maximu.
Reagovat
steve79
A týden potom hned French Open :D Konečně se bude na co dívat.
Reagovat
brixner
Voni tam vmáčknou i AUS OPEN, hned dva tejdny nato, vo to strah už nemam :-)
Reagovat
safi1313
No sláva, zvítězil zdravý rozum. Kez by tuhle paranoidní pseudochripku už všichni začali ignorovat
Reagovat
ttopi
Kdbyy to byla pseudochřipka, tak se hraje s diváky.
Reagovat
safi1313
Však by se mělo :) ale jsou to alibisti :))
Reagovat
marsden
No vida, Plisek ma sanci vyhrat GS. V pripade, ze z top 20 neprijede 19 hracek. Ale stejne asi ve 3 kole prohraje " necekane" s Kim Clijsters.
Reagovat
paddy
- o US Open

Smh - people that live in the US of course are pushing the Open to go ahead 'Selfish' I'll get my hazmat suit ready for when I travel from Australia and then have to quarantine for 2 weeks on my return.

třeba bude v ochranném obleku i hrát :)

- o Ultimate Tennis Showdown
Bruh, what is this

jinými slovy
https://www.youtube.com/watch?v=Q3ZIkfXEriE
Reagovat
smazaný uživatel
GS finále bez divákov bude historickým zápasom, ktorý sa bude dlhé roky premietat ako jeden z najkurióznejších športových prenosov.

Či sa Nadal zúčastní alebo nie, turnaj musel potešit kazdeho, kto má tenis naozaj rád. Ja si ho určite nenechám ujst
Reagovat
Denis92
Cincinnati sa bude hrat v NYC v areali US Open. Prave to bolo oficialne oznamene.
Reagovat
PetaM
Cincinnati bez Cincinnati není Cincinnati. :D
Reagovat
Denis92
Tyvole Amici by snad uskutocnili aj ten Wimbledon v juli, keby sa to hra u nich..
Necakal som, ze US open bude vzhladom na situaciu a za takychto prisnych opatreni. Som zvedavy, ci sa ho zucasnia vsetci TOP hraci. Napr Halep uz vyhlasila, ze mimo europy tento rok hrat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
US Open sa hral dlhodobo prakticky bez Halep :)
Reagovat
brixner
Voni tam jako neseženou diváky? To u nás je to jinačí cvrkot! Vopravili nám z fondů kurty, navezli tam ten červenej sajrajt, chasnící z vejboru to válcem ujezdili, vokolo se postavilo nový pletivo, u laviček nerez popelníčky, židličky pro rozhodčí dostaly nový ratanový podprdelníky, no hotový eldorádo! Když tam někdo hraje, dycky u toho další vočumujou, chlemtaj píva a hulej a nadávaj na rozhodčí, že jim prej virus poškodil hlavně voči...Já tam naběh minule, před tim sprcha, Kouros, vyp sem i mobil, čul sem spoustu pípáního, protože všichni víme, jak šampióni přitahujou pozornost, žáno, novou pálku...Po prvních servisech už byl kurt vobleženej spratkama i jejich mamkama a fandilo se vostošest, babka Mrákotová bušila holí do pletiva a hulákala, že sem levej jak šavle a že by mě nechala v mišelince tahat gumy a já se přiznam, že sem měl se sousedem co dělat, ale von byl ve vejhodě, páč mu nedávno vyměnili voba kyčelní klouby, takže i když sem dostal kládu 2x 4:6, osobně sem to bral jako plichtu. Mejch jednoručáků po čárách bylo sice poskrovnu, ale diváků hromady a atmoška jako na Marakaná! Tak proč by to nemělo jít v Ňújorku, proboha? Že by to ti imperialisti nedávali, co ty na to, Fulnek? :-)
Reagovat
paddy
Fulnek je pár dní nepřítomen, jel na pracovní cestu odpálit společný úřad obou korejských zemí :)

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/severni-korea-promenila-vyhruzku-odpalila-cast-komplexu-v-kesongu-109518
Reagovat
blixa
Já myslím, že korejští soudruzi si poradí sami, Ultras bude mít podstatně náročnější úkoly. Třeba rabování v amerických městech ! ;-)
Reagovat
brixner
Fulnek je terorista? Jó? No, myslel sem, že je to pouhej demagog :-)
Reagovat
paddy
podle očekávání turnaj nebyl zrušen a nezbývá než 2 měsíce čekat, zda se bude hrát či kolik lidí nepřijede

pozn: IW zrušili den před startem kvůli nějaké kravině
Reagovat
Nola
najskor sa bude hrat M1000 Cincy:DDD

amici to tentokrat nezrusia, radsej sfalsuju testy, staci jeden pozitivny a mozu to zatvorit...
Reagovat
paddy
Cincy se teoreticky hrát může a UO ne
celkem jsou 4 kombinace možných scénářů - 11,10,01,00
Reagovat
Krisboy
US Open bez diváků? Žádná škoda, naprosto nejhorší tenisové publikum na celé tour. Celkem se na to těším.
Reagovat
Hector21
blbost, já se budu na streamu dívat....
Reagovat
misa
:)
Reagovat
jirkaS
teď jsem viděl Moratoglou se pokouší
o nová pravidla, co to je za zhůvěřilost? :-o
Reagovat
Mantra
adhd tenis, pro lidi co neudrží pozornost déle než pár minut, aby to jako bavilo i mladé, o ničem
Reagovat
Nola
Corona park to isti :DDD
Reagovat
Nola
čtrnáctidenní karanténa po příletu ze zahraničí, omezený přístup na tréninkové kurty, svolení jít na zápasy jen s jednou osobou doprovodu či omezený pohyb po městě.

ked tak, tak karantena aj pre amikov, inak je to vsetko fraska
Reagovat
svetova.dvojka
fraška...
To bude jako, když si jdu já zapinkat za barákem, tam je to taky bez diváků. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist