Nizozemka Schuursová trénuje s belgickým koučem přímo na hranicích

23. 4. 2020, 17:43
Aktuality 54
V době koronavirové krize a zákazu cestování našla deblová specialistka Demi Schuursová nečekané místo na trénink. Nizozemská tenistka se schází s belgickým koučem na soukromém kurtu přímo na hranicích, přičemž do areálu vstupují oba ze své domoviny.
Profily hráčů
Demi Schuursová

Dvanáctá hráčka žebříčku ve čtyřhře Schuursová vyřešila vládní omezení tak, že si půjčila kurt od bývalého jedenáctého singlisty světa Sjenga Schalkena. Jeho dům se zahradou a tenisovým dvorcem rozděluje nizozemsko-belgická hranice. Schuursová do areálu vstupuje ze zahrady od města Neeritter, její kouč z belgického Kessenichu.

"Když jsem hledala místo na trénink, Sjeng zareagoval okamžitě. Jsem mu vděčná a je fajn, že si tenisté navzájem pomáhají," řekla nizozemským médiím vítězka deseti turnajů na okruhu WTA a účastnice loňského i předloňského Turnaje mistryň.

Deblovou parťačkou Schuursové v letošní sezoně je česká tenistka Květa Peschkeová, s níž odehrála šest zápasů s mizernou bilancí 3-3. Šanci dosáhnout lepších výsledků budou mít nejdříve na konci července, do té doby je tenisová sezona přerušena.

"Musíme čekat. Ale jakmile se začne, budeme připravené," věří Schuursová, která plánuje zápas proti Schalkenovi. "Slyšela jsem, že je v dobré formě, takže se ho chystám brzy vyzvat."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

54
Přidat komentář
smazaný uživatel
Těšil jsem se, co zajímavého se v 52 příspěvcích pod Demi dozvím.
A on jen FU :-(
Tak aspoň přicmrndnu Heather, její karanténní videa mě baví:
https://twitter.com/i/status/1251545526966857730

Recept (nejen) na FU: ignor. Nereagovat.
Reagovat
FulnekUltras
kdyby ses ho držel, mohls lézt pořád z vody rovnou na picygl ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
městský soud v Praze už zase něco "demokraticky" nacvičuje - tentokrát však nezkouší běžný antibabišovský puč, ale hraje také o životy a zdraví tisíců našich lidí - koktající Vojtěch byl dnes novinářské smečce doslova předhozen a náčelník vedle něj převážně mlčel - no doufám, že hned zítra bude nouzový stav prodloužen, protože jinak byla všechna dosavadní poměrně přísná opatření k hownu
Reagovat
Fandina
Městský soud konstatoval, že nebylo rozhodováno podle platných předpisů, ale to by musel tvůj slepičí mozek pochopit. Samozřejmě hned někteří inteligenti budou hovořit o zdraví tisíců lidí. Trapné.
Reagovat
FulnekUltras
pražský městský soud dělá už tradičně co může - a zneužívá toho, že kritizovat "demokratickou" justici je tady pořád ještě pro mnohé z mně naprosto neznámého důvodu "tabu" - zítřek rozhodne
Reagovat
Fandina
To, že jsem ti neodpověděla neznamená, že s tebou souhlasím. Ale nechce se mi na podlosti tohohle typu reagovat, protože výroky soudů jako tenhle, který našel nesrovnalost s právním řádem s tím, jestli je nějaká společnost demokratická nebo nedemokratická a jestli si někdo dovolí kritiku na něčí adresu je vrchol nepochopení právního státu, v krajním případě neuvěřitelná arogance člověka ke společnosti. A je to jedno, jestli demokratické nebo nedemokratické. Základem společného bytí je dodržování základních pravidel mezi lidmi.
Reagovat
Fandina
A jejich schopnost reflektovat na výtku, při pochybení, nedodržení.
Reagovat
blixa
Jsi naprostý dement. Ale to je pochopitelné, vy soudruzi všeho ražení byste si nejraději udělali z práva trhací kalendář. Soud rozhodl podle práva a pochopitelně dal právním partyzánům ve vládě i čas, aby svoje chyby napravila. Dokud fungujou (zatím) soudy ještě podle práva, máme jakousi šanci, že se z toho vyhrabeme. Až začnou fungovat jen dle přání vrchnosti, teprve pak můžeš začít otevírat šampáňo ..
Reagovat
FulnekUltras
ano - formální právní rámec omezujících opatření je teď jistě to ze všeho "nejdůležitější" - říkám, hned zítra je možné mu učinit zadost, a doufám, že se tak stane - ovšem hroší kůže některých zkorumpovaných soudců v tomto státě je opravdu k zeblití
Reagovat
Fandina
Hlavně, že si tu chybu umíš vysvětlit po svém. Ubožák.
Reagovat
FulnekUltras
tak pražský městský soud je známá firma už od převratu - kolika pravičáckým šmejdům už bez ohledu na nějaké podružné právo pomohl, a když bylo v roce 1998 "potřeba" znovu zvolit Havla prezidentem (rozhodoval jediný hlas), nechal na příslušnou dobu i zavřít poslance Sládka, aniž by mu umožnil hlasovat, krátce poté, až už byla špína vykonána, jej v plném rozsahu osvobodil a pustil ven - a zbabělý kulisák pak ještě ve funkci převážně ležel dalších pět let
Reagovat
Fandina
Tahle pohádka je moc ohraná.
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně pravdivá
Reagovat
Fandina
pro tebe
Reagovat
blixa
Aha, takže soudce aby nebyl "zkorumpovaný" nesmí rozhodovat dle práva ale dle přání mocipánů. Typicky komunistické myšlení. K zeblití pak jsou kecy šmejdů jako jsi ty.
Reagovat
FulnekUltras
kdyby byl premiér např. Fiala, nedělo by se nic - pravičácký šmejd zůstane šmejdem vždy, ať se to snaží obracet naruby sebevíc - o to větší hnus je to za současné mimořádné situace, kdy se určité míře chaosu v rozhodování doslova ze dne na den nelze divit - a rozhodující mají být výhradně výsledky vzhledem k zajištění zdraví obyvatel - sám už bych taky nejradši viděl otevřené hranice, hospody atd., ale cca do konce května podle původního plánu to klidně ještě vydržím - tohle náhlé urychlování (zjevně pod silným tlakem EU) se mi pranic nelíbí
Reagovat
Fandina
Na tobě se mi líbí to, že Fiala je pravičácký šmejd. Člověk, který nikdy nevládl, nic nepředvedl, ani nemá minulost, ale je to pravičácký šmejd. Ale ten, kdo porušuje kvůli vlastnímu majetku zákony, bývalý estébák, bývalý komunista, to jsou hvězdy. Jsi ubohý.
Reagovat
FulnekUltras
Fiala už toho "předvedl" víc než dost i s jeho maskotem Novotným a další podobnou svoločí. A když jsme ještě u StB, už jen (i pro Amputaci) dodám, že takoví angažovaní badatelé na ÚSTR, to je teda pakáž přinejmenším stejná, jako ti, kteří kdysi objektivně škodili v řadách "tajných". Zaúkolovaní, zaplaceni - a schopní vykonstruovat pro masážní mainstream (třeba ČT) cokoliv. Urážky premiéra ve spojitosti s StB typicky patří k pravičáckým dogmatickým nálepkám bez reálně prokázaného obsahu.
Reagovat
Fandina
Jak říkám, typická dogmata a jinak nic. A pravda bolí. Svazky StB nelžou.
Reagovat
Fandina
Ale jinak jsi v podstatě úsměvný s tím kydáním hnoje na ČT, na Fialu atd..
Reagovat
sojka1
uz jsem se te ptala a ptam se znovu - mas primo v popisu prace to tu zanaset? Nebo jde o dobrovolny stranicky ukol z posledni schuze? Nebo si sebemrskacsky jeste pridavas domaci ukoly z pilnosti? Cim vice ukolu, tim vice soudruh? Normalni clovek by to totiz nemel zapotrebi a predpokladam, ze ani pozer a srandista.... takze me vyjimka velmi zajima
Reagovat
Fandina
Pravdou je, že co se týká politiky, tak je neuvěřitelně podlý. Já jsem spíš člověk, který v každém hledá tu dobrou stránku a tak pořád doufám, že je jen zpracovaný nějaký jiným soudruhem, stranou nebo dezinformačním webem a že sám o sobě není tak zlý, i když jeho formulace a vyjádření jsou neuvěřitelně zlá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono by třeba stačilo, aby na něj nikdo nereagoval. Tohle je děs.
Reagovat
gigin
Já si taky myslím, že mu na jiných diskuzích pšenka nekvete, tak to rozjel tady, páč tu má oponenty. Ale reagovat je prostě předem prohraná partie, JZD Marná Snaha. Navíc je to tu tenisové, nebo teda mělo by být. Chápu, že teď je "vhodná" doba k těmto diskuzím, ale on, FU, je schopný při finále GS, pátý set, 6:5, shoda tu hauzírovat s tím, že Babiš je náš spasitel.
Reagovat
smazaný uživatel
No přesně!
Reagovat
sojka1
prave proto se zajimam o to, jestli je zaplaceny nebo vysinuty... :-)
Reagovat
Fandina
Pár let jsem se v politice pohybovala, mezi komunisty ne, ale to co tady předvádí FÚ, to se jen tak nevidí. Podle mě je vysinuty i placený.
Reagovat
gigin
Dozvíš se pravdu? Jestli je zaplacený nepřizná, a jestli je vyšinutý, tak je úplně jedno co ti odpoví. Ale též mne to zajímá, s čím sa přinese :)))
Reagovat
Fandina
Třeba řekne, že je placený. Vysinuty je, to nemusí přiznávat
Reagovat
Fandina
Politicky vysinuty. Některé příspěvky mají logiku.
Reagovat
gigin
Hloupý není.
Reagovat
Krisboy
Je. Hloupí jsou přeci vsichni, kdo kdy odporovali Frndině :)
Reagovat
Fandina
jsi trapný
Reagovat
George_Renel
Asi tak.
Reagovat
Krisboy
Milá sojko, ten kretén to tady nezanáší sám, nebaví se sám se sebou. To ti zřejmě uniklo. Zanáší to proto, že mu to blixa a Frndina umožňují. On ví, že ať sem vybleje cokoliv, ti dva vždycky zareagují a předpokládám, že se tím náramně baví.
Reagovat
Krisboy
Ale musím také říci, že Fandině se nedivím, protože to hovado FU je už prakticky jedinej, kdo se s tou krávou ještě baví.
Reagovat
Fandina
Hlavně že ntvojr příspěvky je vždycky tolik odpovědi. Nevšimla jsem si, že by někdo na TP byl tak trapný jako ty.
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že se lze bavit s příspěvků, které se FÚ dává? To může říct jen total blb.
Reagovat
Fandina
z příspěvků
Reagovat
gigin
Fulnek se tím baví.
Reagovat
Fandina
To si nemyslím. Podle mě se bere vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím spíš by se měl ignorovat.
Reagovat
Fandina
Já se snažím, ale někdy se to nedá. Ale jinak máš pravdu. Kdybych na něj nereagovala, byl by klid. I pro mě.
Reagovat
gigin
To je možné. Ale porád se baví. Jak se tu vztekáme a pohoršujeme nad jeho myšlením. Jako chápu, že je to kolikrát těžké, taky jsem mu nadával do pičí a tak, ale pak si uvědomíš, že škodíš nejvíc sobě. Tím ti Fandino samozřejmě nic neříkám, nenaznačuju, reaguj si jak chceš, to je každého věc. A že jsou tu nudle sraček to mi taky nějak nevadí, kdykoliv můžu vás oba hodit do ignoru a nebudu to muset vidět. Ale to mi přijde zase dost takové omezující a navíc jsem zvědavý :DD
Reagovat
sojka1
ale zahrn i zvysene naklady.... za "prechod na druhy monitor"... :-/ :-))
Reagovat
gigin
Zase tak zvědavý nejsem. Vocáď pocáď jako :)))
Reagovat
blixa
No dovol !!! Já na něj reaguju tak v jednom ze sto jeho postů ! Na mě to nesváděj !
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
miraben99
V čem se tady projevuje ta zkorumpovanost? Že si soud dovolil rozhodnout jinak, než by si vláda přála? Sice se můžeme bavit, do jaké míry se v krizové situaci mají či nemají řešit procedurální záležitosti, nicméně to nemění na tom, že soud rozhodl v mezích zákona, byť se to někomu nemusí líbit.
Reagovat
sojka1
myslim, ze prave a predevsim v krizove dobe neni mozne nahodile a svevolne rozhodovani, proto existuje krizovy zakon a povinnosti vlady v pravnim state je postupovat zakonnou cestou, steky jsou zneuzitelne.....
Reagovat
miraben99
Ano, s tím já souhlasím. Jen tím chci říct, že právě tenhle případ je důkazem, že ten soud není zkorumpovaný, když i ve výjimečné situaci rozhoduje čistě podle zákona, ne podle nálady lidí nebo zájmů politických stran.
Reagovat
gigin
https://twitter.com/PKoronavirus/status/1253416967425290243
Reagovat
Fandina
Přesně, tohle je reakce kterou očekávám nejen od politiků v normální společnosti.
Reagovat
Fransoas
Pravděpodobně řešíte nějaký svůj komplex. Jinak byste takovéto nesmysly k městskému soudu v Praze nemohl vůbec napsat. Více se k tomu nedá sdělit.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist