Nosková a Krejčíková potvrdily účast na Livesport Prague Open, přijede i Valentová či Bejlek

5. 7., 15:03
Aktuality 18
Barbora Krejčíková (28) a Linda Nosková (19) jsou dalšími českými tenistkami, které se zúčastní Livesport Prague Open. Obě budou mít akci jako přípravu na olympijské hry v Paříži. Organizátoři potvrdili jejich účast na svém webu. Turnaj WTA se uskuteční od 20. do 26. července v areálu pražské Sparty ve Stromovce a po čtyřech letech bude na antuce.
Linda Nosková v loňském finále prohrála s Nao Hibinovou (© Profimedia)

Nosková s Krejčíkovou se připojily k dvojnásobné vítězce juniorského Roland Garros Tereze Valentové či poražené finalistce ze singlu Lauře Samson. Hrát bude i Sára Bejlek. V deblu se představí pětinásobná grandslamová vítězka Lucie Šafářová s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

"Myslím, že diváci budou nadšení. Uvidíme, jestli nastane souboj generací. Jsem moc rád, že se nám podařilo s holkami domluvit," řekl ředitel turnaje Miroslav Malý.

Krejčíková vyhrála turnaj v Praze před před třemi lety. O devět let mladší Nosková se loni probojovala do finále, kde nestačila na Japonku Nao Hibinovou. Olympijský turnaj začne také na antuce 27. července.

Ceny vstupenek na Livesport Prague Open se pohybují od 150 do 600 korun. Kapacita areálu bude stejně jako v minulých letech 2500 míst.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

18
Přidat komentář
Dave6969
Tak uděláme anketu
Koho by jste tam chtěli a kdo tam určitě nebude
Reagovat
lvicek
Kacka, Bara, Linda ucast - to zni dobre, ted jen aby opravdu nastoupily ;). Bara s Katkou by si mohly pred OH strihnout debla, pokud to s obhajobou mysli trochu vazne. Z tech co tam nejsou - skoda, ze nebude hrat Muska, pred OH by to mozna jeste nejaky zapas chtelo? Marketa se asi musi dat dohromady nejak jinak. Maruska s Karolinou poleti do USA, tak to je jasne. Proc tam neni ta Brenda, to nechapu. Sara bude hrat hlavni soutez nebo kvaldu? Na live-tennis.eu nema Prahu v programu. No a nejvic bych si tam samozrejme prala Petu, ktera tam hrat urcite nebude . Ale treba prijde ukazat miminko ;). Jo a mela by byt k videni i Safinka, tak to by bylo prima :). Ja doufam, ze se dostanu na nejaky z prvnich hracich dnu a ze uvidim nejaka zajimava jmena. Finale a semifinale uz jsou vyprodane, ale zase to je loterie, kdo se tam dostane ;).
Reagovat
lvicek
Holky Fruhvirtovy se opravdu boji hrat v Cesku? Zrovna vcera vysel clanek o tom, ze Brenda se chce dostat do Top50 letos, tak treba turnaj v Praze by mohl byt zdrojem nejakych zajimavych bodu.
Reagovat
jih
Třeba kvůli té antuce. Už chcou hard.
Reagovat
lvicek
No mozna... Brenda na https://live-tennis.eu/en/wta-schedule zatim v programu nema nic, Linda nejake Spanelsko a Portugalsko, to bude asi antuka. Ale Linda je v zebricku o dost niz. Uvidime, co Brenda, treba porad jeste leci nejake neduhy.
Reagovat
George_Renel
Ale také píše, že především potřebuje být zdravá, aby mohla hrát.
Reagovat
frenkie57
V Praze budu zvědav hlavně na Terezu V.,jestli udělá nějaký výsledek a tím pádem i body do žebříčku. Moc bych jí chtěl vidět už v kvaldě USO.
Reagovat
Petr_Fisk
Jj.
Na Terezu se těším.
Reagovat
Klenot_mezi_muzi
Neomylní dřeváci přijedou na pralesní přebor, to bude podívaná.
Reagovat
com
Stejne si obe prijedou jen pro startovny, nenapadne prohrajou v prvnim kole a zdrhnou na OH
Reagovat
A211
Dobrá zpráva
Reagovat
hanz
No hlavně aby zase nech.alo jak loni... hrozný turnaj...
Reagovat
A211
Typická česká negace
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Loni to byla trapárna a stupidita na entou hlavně s tím vykopnutím ruských a běloruských hráček! NAd čímž tady onanovala nejmíň polovina uživatelů! Škoda, že naše stupidní vláda s touto politikou nepokračovala po celý rok! Tenis je totiž nic ve srovnání s fotbalem! Když na konci srpna Viktoria hrála poslední kolo kvaldy EKL proti kazašskému Tobolsku, tak cizinecká policie nechtěla pustit jejich ruské fotbalisty do země! Kteří tvoří možná polovinu jejich týmu! Škoda, že Plzeň díky tomu neprohrála 0:3 kontumačně!
Reagovat
jih
Já bych rád onanoval i letos.
Reagovat
makro99
a ještě když takovýmuhle pohodářovi může prasknout žilka :)
Reagovat
Blondie
Reagovat
Tomas_Smid_fan
V rusku prý hrajou soutěží, můžeš se jet podívat, když ti chybí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist