Nova bude vysílat Wimbledon další tři roky

24. 9. 2014, 13:48
Aktuality 13
Nova získala exkluzivní vysílací práva na Wimbledon na další tři roky. Fanoušci budou moci sledovat přímé přenosy zápasů na programu NOVA Sport, vybraná utkání budou na stanicích FANDA a Nova. Součástí licence jsou i internetová práva. Nova o tom informovala v tiskové zprávě.
Nova Sport

Vysílací práva vlastnila Nova už v předchozích třech letech, jejich platnost ale letos vypršela.

Na videoportálu se předplatitelé nově dostanou nejen k vysílání obou sportovně zaměřených stanic, ale také k dalším zápasům určeným pouze pro uživatele VOYO.

Tenisové přenosy patří k velmi sledovaným pořadům. Letošní vítězství Petry Kvitové nad Eugenií Bouchardovou ve finále Wimbledonu sledovalo na TV Nova 584.000 diváků starších 15 let. Sportovní přenos se stal druhým nejsledovanějším nezpravodajským pořadem dne.

pva, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
Mayo
No čo z toho, keď ten kanál nemám odkedy ho zrušili.
Reagovat
smazaný uživatel
No zbohom.
Reagovat
a.magerova
No já si dnes v bulváru přečetla toto a první co mě napadlo bylo, kdo si asi bude chtít připlatit za ty jejich zpravodajské kecy typu: "v Praze dnes umrzl první bezdomovec, který byl opilý".... si to asi velmi rychle rozmyslí, by měli koláč sledovanosti sakra chudobný :-/

Kvůli změně v tzv. vysílacím zákoně komerční televize - Nova, Prima i další - už nemusejí zdarma poskytovat kabelovkám signál, jako tomu bylo před rokem 2012. Hrozí tak, že třeba za sledování Lucie Borhyové na kabelu si diváci v budoucnosti připlatí. "To, co my draze koupíme, oni přeprodávají," vysvětlila Marie Fianová z FTV Prima. Týká se to třeba UPC, Skylink nebo O2. "Se společností O2 intenzivně jednáme a věříme, že brzy dojde k uzavření dohody," prozradila Aha! mluvčí TV Nova Anna Suchá.
Reagovat
FulnekUltras
Jedinou "jistotou" v této džungli je trvale kožená ČT...
Reagovat
a.magerova
Jj asi tak....

Se mi líbí toto, to je pravdu přesný :-))))
http://www.youtube.com/watch?v=0BQFUqEJZpw
Reagovat
smazaný uživatel
kožená ČT? Děláš si srandu? Lepší veřejnoprávní televizi ve střední a východní Evropě nenajdeš.
Reagovat
Roger_Federer
zamestnanec?
Reagovat
smazaný uživatel
Televizi jsem neviděl už několik let (ani vypnutou :D ) .. Streamy, anglickej komentář (McEnroe je borec) a jedem
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší zpráva dne.
Reagovat
FulnekUltras
Tak hlavně, že existují i jiné stanice. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Je to v HD, komentář se většinou taky dá snést (víc než třeba od Svačiny). Navíc jiná česká stanice asi ve hře nebyla, takže to jako špatnou zprávu neberu.
Reagovat
Mayo
No pán Bidrman je dobrý ale pán Havrila je strašidelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Za mě Eurosport, už jen pro ES player a celkově tu TV mám rád.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist