O titul si na Spartě zahrají Zakopalová se Šafářovou

19. 5. 2012, 19:45
Aktuality 1
ITF PRAHA - O titul z turnaje ITF v pražské Stromovce si v neděli zahrají obě domácí favoritky. Lucie Šafářová dnes otočila semifinále s Francouzkou Alize Cornetovou, Klára Zakopalová na antukových kurtech Sparty smetla Britku Baltachaovou.
Klára Zakopalová

V dnešním semifinále nejdříve nejvýše nasazená Lucie Šafářová zdolala Francouzku Alizé Cornetovou po boji 3-6 7-5 6-1, turnajová dvojka Klára Zakopalová pak smetla hladce 6-1 6-3 Britku Elenu Baltachaovou 6-1 6-3. 

"Jsem po viróze a pomalu jsem se do toho dostávala. ale zlepšuji se zápas od zápasu, i když mě tady soupeřky nepřinutily hrát to nejlepší," řekla Šafářová. "Já jsem ráda, že jsem to zvládla rychle a pošetřila síly na finále," uvedla třicetiletá Zakopalová.

Česká tenistky na sebe narazily na mezinárodní úrovni již šestkrát a vždy na okruhu WTA. Čtyři zápasy vyhrála o pět let starší Zakopalová, přičemž loňskou bilanci měly vyrovnanou 2-2. Na antuce se střetnou vůbec poprvé.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist