O titul v Québecu si zahraje Petrovová s Mattekovou

2. 11. 2008, 10:55
Aktuality 0
WTA QUÉBEC - Ruská tenistka Petrovová postoupila na turnaji v Québeku do svého čtvrtého letošního finále, když zastavila překvapivé tažení Američanky Haynesové. O druhý titul této sezony si zahraje s další Američankou Mattekovou, jež si poradila s domácí Aleksandrou Wozniakovou.
Naděžda Petrovová

Americká tenistka Angela Haynesová své překvapivé účinkování na turnaji v Québeku až do finále nedotáhla. Dvaadvacetiletá 189. hráčka světového žebříčku v semifinále nestačila na nejvýše nasazenou Naděždu Petrovovou, které podlehla 1-6 3-6.

Ruská tenistka si o devátý titul v kariéře zahraje s turnajovou šestkou Američankou Bethanií Mattekovou, která vyřadila pátou nasazenou Kanaďanku Aleksandru Wozniakovou.

Šestadvacetiletá Petrovová by se díky finálové účasti v Québeku měla přesunout z Kanady přímo do Šanghaje na Turnaj mistrů, kde by měla plnit roli druhé náhradnice.

WTA QUEBEC (Kanada, hala, 175.000 dolarů) - sobotní výsledky:

Dvouhra - semifinále:
Petrovová (1-Rus.) - Haynesová (USA) 6-1 6-3
Matteková (6-USA) - Wozniaková (5-Kan.) 7-6(4) 6-3

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist