Opět čtyři mezi šestnácti nejlepšími. Pokračují Vondroušová, Muchová, Bouzková a Nosková

16. 8. 2023, 19:54
Aktuality 141
WTA CINCINNATI - Na turnaji WTA 1000 v Cincinnati jsou stejně jako před týdnem v Montrealu čtyři Češky mezi elitní šestnáctkou. Markéta Vondroušová (24) již pojedenácté v sezoně vyhrála minimálně první dva zápasy na turnaji, v Ohiu den po výhře nad krajankou Kateřinou Siniakovou neztratila set ani s Anastasií Potapovovou (22).Po třísetových výhrách pokračují Karolína Muchová (26), Marie Bouzková (25) a už čtyři zápasy neporažená kvalifikantka Linda Nosková (18), jež si připsala skalp slavnější krajanky a loňské finalistky Petry Kvitové (33).
Markéta Vondroušová (© AFP)

Markéta Vondroušová po wimbledonském triumfu krátce odpočívala a po přesunu na US Open Series už vyhrála čtyři z pěti zápasů. Po Montrealu se dostala do osmifinále bez ztráty setu i na dalším podniku WTA 1000 v Cincinnati, kde v minulosti neuhrála jediný set.

Letos si po krajance Kateřině Siniakové poradila i s Anastasií Potapovovou.  V úvodu sice prohrála první dva gamy, ale od stavu 2:4 získala pět her v řadě a ani ještě další dva prohrané servisy ji na cestě k výhře 6:4, 6:2 nezastavily. Soupeřce oplatila únorovou porážku z Lince a vzájemnou bilanci upravila na 3:1.

Světová desítka Vondroušová v osmifinále vyzve domácí semifinalistku z roku 2017 a vítězku následného US Open Sloane Stephensovou. S o šest let starší Američankou se střetne poprvé.

Muchová – Martičová 6:3, 3:6, 6:3

Karolína Muchová zvládla druhý třísetový souboj během dvou dnů. Po bitvě s Brazilkou Beatriz Haddadovou Maiaovou zvládla i dvou a půlhodinovou přetahovanou s Petrou Martičovou. Chorvatku zdolala 6:3, 3:6, 6:3, přestože ji v závěru trápily bolesti zřejmě břišního svalu.

Šestadvacetiletá rodačka z Olomouce po zisku prvního setu nevyužila v úvodu druhé sady tři šance na brejk. V rozhodujícím setu už úspěšná byla, navíc odvrátila všech pět brejkbolů a soustředěným výkonem mířila za vítězstvím. I když se občas s bolestivou grimasou chytila za pravý bok, náskok si pohlídala. Duel uzavřela přímým bodem z podání.

Muchová tak i na druhé 'tisícovce' před US Open postoupila do osmifinále. O vylepšení výsledku z Montrealu si zahraje se světovou osmičkou Mariou Sakkariovou z Řecka, s níž vede ve vzájemné bilanci 3:1. Prohrála pouze první a jediný vzájemný duel na tvrdém povrchu již před sedmi lety na turnaji ITF, během posledních tří sezon vyhrála všechny tři antukové souboje. Naposledy letos cestou do finále French Open.

Sakkariová dnes až na třetí pokus zdolala Rumunku Soranu Cirsteaovou.

Bouzková – Mertensová 6:2, 4:6, 6:1

Čtvrtou výhru v pátém zápase na US Open Series zaznamenala Marie Bouzková. Po osmifinále v Montrealu, kde si vyšlápla i na světovou šestku Caroline Garciaovou, je mezi šestnácti nejlepšími také v Cincinnati.

Po úvodní hladké výhře nad Rumunkou Irinou Beguovou si pětadvacetiletá Češka poradil ve třech setech 6:2, 4:6, 6:1 s členkou TOP 30 Belgičankou Elise Mertensovou.

O čtvrtfinále si  bývalá vítězka dívčího US Open Bouzková zahraje s domácí šest zápasů neporaženou světovou trojkou Jessicou Pegulaovou (h2h 3:2), která minulý týden triumfovala v Montrealu. V Ohiu odstartovala pomaleji, roli favoritky proti italské antukářce Martině Trevisanové ale nakonec zvládla a zvítězila 6:7, 6:2, 6:3

Nosková – Kvitová 3:6, 6:2, 6:4

Kvarteto českých osmifinalistek z Montrealu nabourala pouze Linda Nosková, která nedovolila zopakovat výsledek z Kanady loňské finalistce Petře Kvitové.

Osmnáctiletá česká naděje Nosková si s o patnáct let starší a výrazně slavnější krajankou zahrála podruhé a na druhý pokus ji dokázala porazit. Zatímco v březnu v Miami uhrála jen tři gamy, v Cincinnati se z nervózního začátku oklepala. Přestože prohrála první set a ve druhém i třetím ztrácela 0:2, vývoj otočila a zvítězila 3:6, 6:2, 6:4.

Bilanci s hráčkami TOP 10 si bývalá vítězka dívčího Roland Garros vylepšila na 3:4 a zajistila si posun na nové žebříčkové maximum (42. místo).

Nosková si v Cincinnati úspěšně aplikuje náplast na dvojí zklamání z domácího Livesport Prague Open ve Stromovce , kde nečekaně nezvládla boj o první titul a kvůli deštěm o den odloženému finále nestihla start na turnaji WTA 1000 v Montrealu.

Na svém prvním ze dvou přípravných turnajů před US Open vyhrála už čtyři zápasy. Po zdárně absolvované kvalifikaci si před Kvitovou poradila i s unavenou světovou dvanáctkou Ljudmilou Samsonovovou, jež minulý týden na Canadian Open neuspěla až ve svém největším finále proti Jessice Pegulaové.

Na turnaji WTA 1000 Nosková hraje počtvrté a pokaždé vyhrála minimálně jeden zápas. Dvakrát dokázala vyhrát i v Indian Wells, nyní na Western & Southern Open to stačilo na postup do největšího osmifinále. V boji o místo mezi elitní osmičkou vyzve domácí ve formě hrající světovou sedmičku Coco Gauffovou (h2h 0:1), která ji zastavila v březnu na 'tisícovce' v Kalifornii. Američanka začala hladkou výhrou nad Egypťankou Majar Šarífovou.

Před týdnem v Montrealu se ani jedna ze čtyř Češek přes osmifinále nepřehoupla a těžké to budou mít i v Cincinnati. Tři z nich budou v boji o čtvrtfinále čelit člence TOP 10.

Vstup do turnaje ve středu zvládly suverénní světová jednička Iga Šwiateková a po boji dvojka Aryna Sabalenková i čtyřka Jelena Rybakinová.

• WTA 1000 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 2.788.468 dolarů
středeční výsledky (16. 08. 2023)
• Dvouhra - 2. kolo •
Nosková (ČR) - Kvitová (9-ČR) 3:6, 6:2, 6:4
Vondroušová (10-ČR) - Potapovová (Rus.) 6:4, 6:2
Muchová (ČR) - Martičová (Chorv.) 6:3, 3:6, 6:3
Bouzková (ČR) - Mertensová (Belg.) 6:2, 4:6, 6:1
Šwiateková (1-Pol.) - Collinsová (USA) 6:1, 6:0
Sabalenková (2-Běl.) - Liová (USA) 7:5, 2:6, 6:4
Pegulaová (3-USA) - Trevisanová (It.) 6:7 (2:7), 6:2, 6:3
Rybakinová (4-Kaz.) - Ostapenková (Lot.) 6:7 (6:8), 6:2, 6:4
Gauffová (7-USA) - Šarífová (Egypt) 6:2, 6:2
Sakkariová (8-Řec.) - Cirsteaová (Rum.) 2:6, 6:3, 7:5
Kasatkinová (14-Rus.) - Gračovová (Fr.) 6:3, 6:1
Qinwen Zheng (Čína) - V. Williamsová (USA) 1:6, 6:2, 6:1
Paoliniová (It.) - Bucsaová (Šp.) 6:1, 6:3
Vekičová (Chorv.) - Azarenková (Běl.) 3:6, 6:3, 6:4

Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

141
Přidat komentář
vladka
Muška Máju?! To jsem nečekala. Dobře TYsmilesmilesmile
Reagovat
makro99
tak to seš asi jediná...
https://tennistonic.com/head-to-head-compare/Karolina-Muchova-Vs-Beatriz-Haddad-Maia/
Reagovat
dadaft
měl jsem zprávy, že Petra byla marná, ale když jsem teď viděl třetí set, ani se mi nezdálo ........ na betonu bude Linda dobrá smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Po betonu na betonu na betonsmile

Kvítí bylo marný hlavně na servisu a nějak zadýchaný, asi astma...
Reagovat
makro99
opět 4 češky mezi 16ti na tisícovce, pokolikáté už letos.. mimořádná sezóna, jak kvantitou ve špičce, tak top výsledky - Wimbl, Paříž, Miami, Dubai...smile
Reagovat
lvicek
Ale prosim te, jak tu bylo receno pred par dny, jsou to noumy, co vyleti hned s prvni dobrou souperkou a uz mame nejvyssi cas na zase nejakou ucast ve finale! smile Tak at se koukaj holky poradne predvest! smile
Reagovat
victim
Možná se na to dívá tak že vzhledem k šíři,kvalitě a vyrovnanosti pole by čtvrtfinále a sem tam titul měl být pravidlem a ne vyjímkou.Někdo je prostě rád za to co máme a někdo chce víc.
Reagovat
lvicek
Vsak jo, ale mame i dost titulu i finale :). Jinak jen houst!
Reagovat
victim
Já souhlasím ale někdo by to možná všechno vyměnil za jednoho Djokoviče.
Reagovat
baggik
Spise dalsi Serenu ne? Ale ty casy uz jsou pryc.A je to dobre.
Reagovat
lvicek
Jinak mi to prislo hodne usmevne psat zrovna chvili po vyhranem Wimbledonu, coz se opravdu nedeje zas az tak moc casto...
Reagovat
victim
Nebyl jsem u toho takže nekomentuju.
Reagovat
Blondie
Jjjj, já myslím, že je to v pořádku. Rozvalím se na pohovce, otevřu lahváče a začnu kvíkat "jen QF? Koukejte na tu konkurenci! Makejte, baby, kdo se na vás má koukat? Já chci víc, já chci OD VÁS VÍC, a je to v pořádku! Přivezte mi na gauč víc zábavy!" XD
Reagovat
victim
Předpokládám že ty fandíš za běhu a ještě stihneš vymyslet lék na rakovinu.Jsi prostě nej.
Reagovat
Blondie
Ne, kocoure, já prostě jen nevkládám své ambice a nároky do druhých osob ;)
Reagovat
victim
To je ale základ fandovství.Kdyby mi byl někdo ukradenej tak mu nebudu fandit.Nedáváš smysl.
Reagovat
victim
Mimochodem nároky na druhé mmáme všichni.Na tom není nic špatného pokud je máme i na sebe.A ambice máme taky všichni.Jen každý jiné.
Reagovat
Blondie
Je rozdíl mezi fanděním a třeba i zklamáním, když se oblíbenému sportovci nedaří. A rozdíl mezi tím, když si nějaký výsledek v podstatě nárokuji a nic pro mě není dost dobré.

Už jsem nejednou zaznamenala i mentální retardy, kteří požadují, aby se Plíšková rozvedla, protože manžel údajně stojí mezi tím, aby si mohli zachrochtat nad lepšími výsledky. Z gauče požadovat, aby mladé ženě ztroskotal soukromý život, je za mě chucpe.
Reagovat
victim
Vzhledem k tomu že mi společenské rubriky a bulvár nic neříkají tak mám dotaz.Taky jsem zaznamenal že mají někteří problém s manželem Karolíny a nevím proč?
Reagovat
victim
A s tím nárokováním si myslím že přeháníš.
Reagovat
frenkie57
Mnozí ho považují za příživníka a zlatokopa, který odvádí Karolínu od tenisu. Předpokládám, že hlavně sázkaři. A ani nemusíš chodit na bulvár, na idnes a novinkách je toho pod jejími články až dost.smile
Reagovat
victim
Díky za info.K tomu snad není co dodat.
Reagovat
victim
Možná jen nechtěl by zlatokop vytřískat co nejvíc?V tomto případě přes tenis.Potom čím lepší výsledky tím víc peněz takže méně odvádění od tenisu.
Reagovat
frenkie57
Já myslím, že Hrdlička je v pohodě, že nemá potřebu Káju vysávat. Sám má dobře placenou práci u O2tv. Možná, že lidi také dráždí, že je to takovej hezoun a šampón.
Reagovat
victim
Ale možná jsi kápla na jádro pudla.Většinou se střetnou hateři kterým není nic dobré s uctívačema jejichž modly nikdy nikdo nesmí kritizovat.
Reagovat
makro99
No je pravda, že ten srpen je zatím slabej :)
Reagovat
victim
Že je letošní sezona skvělá o tom snad nepochybuje nikdo.U diskuze na kterou narážel/a lvicek jsem nebyl pouze jsem nabídnul jinej pohled.Sám se s tím jak se na to dívat peru.To je vše.
Reagovat
George_Renel
Nejčastějšími a nejhloupějšími kritiky bývají zhrzení sázkaři.
Reagovat
victim
Tak těm to snad i patří.
Reagovat
Blondie
Škoda Peti, ale Lindě se dá cenný skalp přát. Dál jsou všechny sympaťačky, takže paráda.

Je skvělé, že Maki potvrzuje výsledek z Wimbledonu a nenásleduje nějaký radikální propad smile
Reagovat
NovacekTP
Linda hraje dobře. Čekal jsem to.smile
Reagovat
Nenela
Linda hrala dobre, ale hlavne Petra hrala spatne. Evidentne nebyla ve sve kuzi, k vyhre Lindy prispelo hodne o tohle
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vypadala zadýchaně, ale i přesto, na servisu by se taková věc neměla moc podepsat a byl to hlavně bídný servis, který jí prohrál zápas.
Reagovat
victim
Možná by to chtělo na tréninku dělat víc než pár nožiček a trochu legrace.
Reagovat
makro99
nejseš ty ten kondičák od Alcaraze? něco sem zahlíd, že teď dělá pro nějakou češku...
Reagovat
victim
A co takhle něco k věci?
Reagovat
makro99
a ona tam byla nějaká věcnost?
Reagovat
victim
Diskuze byla o její fyzičce.
Reagovat
Blondie
smilesmilesmile
Reagovat
Drzymalski
Cože?! Linda vyndala Vřeštidlo?! Vypnul jsem to na začátku druhé sady. Říkám si hra kočky s myší. A vida! Petra asi vyfiči z top 10.
Reagovat
lvicek
Kolem Velikonoc jsme tu s tommrem resili, jestli Petra da 8 let v top 10 (mela tehdy myslim 400 tydnu v Top 10) a padly tu k tomu nejake pochybnosti. Tak pokud dobre pocitam, tak to zaokrouhlila prave tento tyden!! Takze velka gratulace! To by stalo i za clanecek ;) (snad to mam dobre, nejak nevim, kde tuhle statistiku najit na webu).
Reagovat
mamina
Mé oblíbené Maruška s Muškou a nová oblíbená Linda mne potěšily i když Muška dnes asi s bolestmi, moc se na to nedalo dívat, ale Maruška se vzepjala. Linda má potenciál porazit i neoblíbenou Gauff. Moc bych to Lindě přáĺa.Tajně jsem si přála aby postoupila přes Petru. Petra taky není 2x fit a těmi "silovými bombami" se vyčerpává. Měnit styl hry ale už nejde i když dříve to fungovalo dobře. Přála bych jí TM, ale musí se uzdravit a přejít více, než přes 2 kola. Uvidíme. Je dobrá, ale v dnešní konkurenci být dobrá je málo. Musí být lepší a hrát více hlavou. Ale to se mi to tady píše, že? To nám všem, kteří bychom rádi, aby naše tenistky pouze vyhrávaly. I ta hodná účast na túrách je ale úžasná!
Reagovat
tommr
Marie se ve třetím setu vypjala k úžasnému výkonu a Mertensovou doslova smetla ... smile
Reagovat
makro99
a misa to evidentne zaspal :)
Reagovat
misa
Tentokrát jsem se spokojil se záznamem :)
Reagovat
Mac
bouzkova parni valec... ta nam jeste vyhraje us opeeen...smilesmile
Reagovat
tommr
dva tragikomické smeče rozhodly o tom, že Marie ztratila druhý set ... smile
Jde se do třetího a vypadá to že navrch bude mít Mertens která se pomalu ale jistě rozehrává ke svému nejlepšímu výkonu ...
Reagovat
frenkie57
Kdepak, Marie jí "utřela" 6:1. Gratulace Maruško!smilesmile
Takže dneska to bylo 100% vystoupení našich děvčat a můžeme se dnes těšit na čtyři OF mače s cz účastí. paráda!smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zase šrapnel!????????????????
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Proti tomu neměla Merten šancismile
Reagovat
vavrinec
smilesmilesmile
Reagovat
Holahej
Petra těžko dýchala, nohy nešlapaly, fyzicky strádala, vedla a ...vítězství darovala 13 DF a dalším mnořstvím UE, nechci jí křivdit, těžko se hraje, když tělo nwmůže, zdálo se vizuálně, že chce bojovat, ale nestálo by za to hrát, bojovat o body kontrolovanějšími údery a trpělivěji...
Reagovat
Mony
Na jokerovi svítí Mertens Bouzková 2:0,tak snad to nebude skrec v neprospěch Marie
Reagovat
tommr
to je nějakej nesmysl. Jejich zápas právě začal ...
Reagovat
Dobry-den
Smíšené pocity. smile

Lindě to moc přeju, spolu s Muškou moje nejoblíbenější hráčka, gratulace k super skalpu hráčky top 10 a stále ještě české jedničky (tento týden nejspíš úplně naposledy). smilesmile

Linda mě potěšila, našla recept na Petřiny bomby, dokázala jich postupně víc a víc vracet, měla tam sama i dost hezkých momentů, ale zápas to byl v rukou Petry...

Petra vedla 6:3 2:0, vypadalo to podobně jako v Miami, jenže pak jí zase přeplo...
Ale když už kolaps, tak aspoň proti Češce. :)

Proti Gauffové stejně nemá šanci ani jedna, pro Lindu jsou to aspoň další zkušenosti, pro Petru jestli druhé nebo třetí kolo, to není moc rozdíl, bodů pro TM je stejně málo, tam to chce závěrečná kola nebo úspěch na GS...
Reagovat
frenkie57
hrála nebojácně, podala lepší výkon jak včera a zítra proti Coco nemusí být úplně bez šance. Po dnešku se posouvá na nové kariérní maximum - 42.
A Muška také - 15.
tak a teď Maruška a budu plně uspokojen.smile
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
EllNino
Loňské finalistky skončily shodně ve 2. kole, to tak v tenise bývá ...

Stejně tak v mužské části pavouka už nefigurují finalisté z minulého týdne, tenis je v tomhle krutý :)
Reagovat
tommr
jenže Petra na rozdíl od Garcii vybojovala aspoň jednu výhru ...
Reagovat
Preview.lover
Mimochodem Gauff ani Swiatek zatím na hlavním okruhu neprohrály s hračkami mladšími než jsou onyll
Reagovat
EllNino
Věřím, že Linda zítra Cori potrápí více než posledně ... a nebo se vzepře osudu Egypťanka Sherif :)
Reagovat
HAJ
Bohužel na mečbol mi vypadl obraz streamu.
V závěru byla Linda lepší.
Gratulacesmile
Reagovat
tommr
o nic si nepřišel. Petra udělala na ten poslední mečbol dvojchybu ... smilesmile
Reagovat
frenkie57
Když předtím záhrála tři perfektní první servisy. Někdy se to takhle stane, no...
Reagovat
EllNino
Gratulace! :) Hrála bez respektu, Petra odvracela mečboly ve velkém stylu, ale na poslední dala svou 13. dvojchybu ...

Linda si nejspíš ve 3. kole zahraje proti Gauff, Petra se musí zotavit do New Yorku, jinak nemá moc šancí na úspěch

V Race zůstává Petra nadále na 8. postupovém místě, ale je tam ještě hodně pronásledovatelek, i přes výpadek ve 2. kole nejspíš udrží top 10 ...
Reagovat
lvicek
Ach jo...
Reagovat
HAJ
Ve druhém a třetím setu ztratila respekt
Reagovat
tommr
stejně to vypadalo i v jejím předchozím zápase se Samsonovou ...
Reagovat
EllNino
Linda má "velkou" hru, jak říká Petr Pála :) A je jen otázkou času, než se dostane do špičky
Reagovat
makro99
a proto je překvapující, že před tímhle turnajem měla pořád jen 2 výhry nad hráčkama Top 30 (nebo jak psal Tenisportal)..
Reagovat
lvicek
Linda N prece v Adelaide porazila Kasatkinu, Azarenku a Jabeur. (2x top10 a jednou top30). Ale fakt nikoho dalsiho top30 zatim tento rok.
Reagovat
tommr
co se s tou Petrou děje? Zápas jsem přestal sledovat když Petra vedla 6:3 2:0 a měl jsem ho za jasnou záležitost. A teď najednou koukám že Petra prohrála 6 her v řadě. Není nemocná nebo zraněná? smile
Reagovat
lvicek
No vsak uz vcera jste tu psali o kopci posmrkanych kapesnicku, tak to asi neni takove prekvapeni, behem jednoho dne se asi zazracne neuzdravi...
Reagovat
HAJ
No myslím, že se Linda zvedla. Není to jenom nemocí
Reagovat
tommr
na začátku zápasu ale vypadala dobře ...
Reagovat
EllNino
postupně fyzicky úplně odešla ... rozhodl nevyužitý BP na 3:2 ve 2. setu, pak už to hrozně drhlo a nakonec to skončilo neslavně pro Petru ... naštěstí se to stalo s Lindou a ne s Blinkovou v 1. kole
Reagovat
tommr
jj je dobře že si ten výpadek nechala až na zápas s Lindou. Vypadnutí s naší nadějnou juniorkou aspoň tolik nebolí ...
Reagovat
NovacekTP
smile podlomené zdraví.
Reagovat
lvicek
Peti, ach jo, drz se jeste chvili...
Reagovat
lvicek
A uz to lita vsude mozne.
Reagovat
Mony
A Lindo! Ty taky se drž!
Reagovat
lvicek
Ja proste fandim za kazdych okolnosti Pete...
Reagovat
Mony
To já zase neokoukaným
Reagovat
EllNino
Petra se nikdy neokouká :)
Reagovat
Mony
Ale má vstupenku všude, kam se ji zachce. To Linda musí prilezitosti využívat
Reagovat
lvicek
To je mozne, jinak Linde fandim, ale Pete fandim od zacatku, ta je moje ;). Krome toho hraje i o TM a Linda ne.
Reagovat
Mony
Už se upsala Vaňkovi
Reagovat
EllNino
Petra taky neměla nic zadarmo
Reagovat
tommr
Linda má ale zase všechno před sebou kdežto Petřin tenisovej čas se blíží ke konci ...
Reagovat
EllNino
Zajímavé je, jak Petra ke konci kariéry dost těží z dříve neoblíbených amerických betonů - v jednu chvíli měla letos v držení titul v Miami, finále Cincinnati, čtvrtfinále IW a osmifinále US Open a Montréalu :))
Reagovat
EllNino
Bohužel o body z Cinci nejspíš přijde, je od stavu 2:1 úplně mimo
Reagovat
d@ve
Ach jo. Zdá se, že dýl jak jeden set a pár gemů nevydrží. I když dřív taky často hrála tříseťáky. smile
Reagovat
HAJ
Jsem zvědavý, jestli se Petra vzpamatuje.
Reagovat
tommr
loňský body neobhájí to je jasná věc. Chtělo by to ale ještě aspoň jednu výhru ...
Reagovat
Serpens
Ani jedna z našich letošních GS finalistek nepředvedla dobrý výkon, naštěstí jejich soupeřky byly ještě horší a díky tomu máme aspoň 3 holky v osmifinále. Snad výkony porostou se soupeřkami, ty dnešní by na mnoho nestačily.
Reagovat
zfloyd
gratulace , Martič ,měla pro ni nepříjemnou hru , o to je to cennější smilesmilesmile
Reagovat
Otmar
Utrpěla vítězství, jinak se to říct nedá. A měla obrovskou kliku, že Martič hrála ještě větší tužku, než ona. Dneska to fakt nevypadalo ani trochu dobře a ta výhra před Sekernicí mě moc neuklidňuje, ale někdy se to tak sejde.smile
Reagovat
EllNino
Myslím, že výhra je výhra, jak k tomu dospěla, to už je minulost ...

A Muška vs Sakkari bude velký zápas
Reagovat
frenkie57
Pokud bude Muška v pořádku, dost často se držela za levý bok s bolestivou grimasou.
Reagovat
Otmar
Souhlas, bylo to jasně vidět. Po zápase byla hodně zdrchaná a lze ji jen přát, aby byla fit a mohla hrát. S nějakými zdravotními trably jít proti Sakkari by byl těžký problém.
Reagovat
makro99
No mě by spíš zajímalo, kdy hrála nějaký zápas BEZ zdravotních trablů...
Reagovat
frenkie57
bylo to takové lehce utrápené, ubojované vítězství, ve kterém ani jedna soupeřka nepodala optimální výkon. Nakonec více chyb vyrobila Petra a to rozhodlo.
Reagovat
Mony
Blahopřání k OF..Má přednost velkých hraček, a to v odvaze si jít pro body, když má dopodávat..to včera chybělo Lehymu
Reagovat
EllNino
Potvrzují letošní neuvěřitelnou konzistenci výkonů, ty sezóny mají téměř identické :) Markéta má ten rozdílový Wimblas, jinak by měly Muška, Markéta i Petra v podstatě stejně bodů
Reagovat
Dobry-den
Nebyla to procházka růžovým sadem, ale je to tam. smile
Reagovat
aape
smile
Reagovat
tommr
dnešní výhra je o to cennější že se Mušce moc nedařilo ... smile
Reagovat
frenkie57
a teď, podle vývoje v prvním setu, bude následovat třígemová šnůra Martič.smile
Reagovat
zfloyd
změnila taktiku do třetího ,běhání na síť body neneslo tak hraje klasicky odzadu a funguje to
Reagovat
frenkie57
vyhrané podání v první hře posledního setu muselo jít přes šest shod. To je hrozně moc. je jenom otázkou času, kdy se martič povede.
Reagovat
tommr
s Karolínou to nevypadá moc dobře. Má velký problémy trefit se do kurtu. Nejhorší na tom je že ani Martic nehraje dneska nic moc a přesto Mušku ve druhým setu jasně přehrávala ... smile
Reagovat
aape
dnes ta její herní úroveň opravdu trochu masochismus pro fanoušky
Reagovat
tommr
ale nakonec vydřela výhru a to je hlavní ... smile
Reagovat
aape
smilesmile
Reagovat
frenkie57
škoda. Z 0:40 na shodu a nic z toho.
Muška si dost protahuje levou nohu, snad to nebude nic vážného.
Reagovat
tommr
a další nevyužitej brejkbol ... smile
Reagovat
EllNino
Obě returnují jako po obrně ...
Reagovat
EllNino
No a Muška uvadá
Reagovat
Mony
Ani pinknout do kurtu už se nedaří...kdyby alespoň pokus o winnersmile
Reagovat
tommr
škoda těch 3 nevyužitejch brejkbolů v první hře druhýho setu ...
Reagovat
frenkie57
To ti povím, to chtělo promněnit.
Reagovat
tommr
zato soupeřka s proměněním svýho jedinýho brejkbolu žádný problémy neměla a půjde se zřejmě do třetího setu ... smilesmile
Reagovat
frenkie57
jj, už to tak vypadá.
Reagovat
tommr
sice s odřenejma ušima ale první set dopodávala! 6:3 ... smile
Reagovat
George_Renel
získávají: V. Wiliams a C. Wozniacki.
To jsme tedy vůbec nečekali.....smile
Reagovat
tommr
docela bych si je přál jako soupeřky do prvního kola pro naše hráčky ... smile
Reagovat
A211
Myslím že budou obě velmi nebezpečné .
Reagovat
bIbec
Jdu spát, třeba to Káji pomůže smile
Reagovat
Dobry-den
Zalehni a ono to zas půjde. smile
Reagovat
elsky
Už šel.. smile break
Reagovat
Dobry-den
set smile
Reagovat
EllNino
Místo 5:0 je to 3:2 úplně zbytečně
Reagovat
tommr
přesně tak. Muška trestuhodně zahazuje brejkboly a gameboly a pustila soupeřku zpátky do zápasu ... smile
Reagovat
ladinec
Nemá někdo na mušku link? prosím
Reagovat
Nola
https://tennis1.sportshub.stream/

tu su super streamy, urcite tam najdes aj Kaju
Reagovat
frenkie57
Souhlas, používám je pořád. Stačí napsat první tři písmena příjmení a hned to vyhledá příslušný zápas hráče/hráčky. A většinou je tam na výběr těch strýmů na jedno utkání více. Snad tyhle stránky vydrží.
Reagovat
HAJ
Za postup gratulace, ale koukatelné to moc nebylo.
Jestli bude chtít dál, tak bude muset něco změnit. Jen s obranou to asi nepůjde
Reagovat
makro99
Přesněs to popsals, s takovou to na US open nebude ani na finále...
Reagovat
tommr
začátek zápasu měla Markéta dost ospalej a chvíli to vypadalo že by jí soupeřka mohla umlátit jak tu někteří předpovídali. Od stavu 2:4 už ale na kurtu byla jen jedna hráčka ... smile
Markéta udělala další malej ale důležitej krůček k účasti na letošním TM ...
Reagovat
EllNino
Ta pozice už je dost nadějná ... 3146 bodů v Race je celkem slušné
Reagovat
NovacekTP
smilePotápová má o čem přemýšlet. Ale to je tenis a Federer to jistě vnímal obdobně.smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist