Oscar Hernandez ukončil kariéru

22. 7. 2011, 19:53
Aktuality 6
Španěl Oscar Hernandez končí s profesionálním tenisem. Bývalý hráč světové padesátky to oznámil v Barceloně na tiskové konferenci, na kterou přišli také někteří jeho bývalí soupeři.
Profily hráčů
Oscar Hernandez

Oscar Hernandez oznámil konec své kariéry podobně jako někteří jiní tenisté před ním na tiskové konferenci. Na ní se objevili například Tommy Robredo, Albert Montaňés, Marcel Granollers, Pere Riba nebo další bývalý hráč a nyní kapitán španělského daviscupového týmu Albert Costa.

"Tohle mi připomíná okamžik, kdy jsem s tenisem skončil poprvé, když jsem začal pracovat jako barman, protože jsem se tenisem neuživil," nedokázal zadržet slzy Hernandez. "Není to ´sbohem´, s mým koučem teď budeme učit mladé španělské talenty. Budu je učit to, co jsem se sám naučil," dodal.

S tenisem se bývalý 48. hráč světa rozloučil až nyní, na žádném turnaji se ale neobjevil už od loňského září. Nedokázal se pořádně zotavit po listopadové operaci vyhřezlé ploténky kvůli komplikacím, které podle oficiálních stránek ATP postihnou jednoho z tisíce pacientů.

Rodák z Barcelony nezískal ve dvouhře na okruhu ATP žádný titul, uspěl jen v roce 2007 ve čtyřhře na turnaji ve Viňa del Mar. Na challengerech získal 10 titulů, naposledy předloni v Braunschweigu.


Takhle si Oscar Hernandez utahoval po své výhře z neoblíbeného Rakušana Daniela Köllerera:

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ještě že tak aspon bude o jednoho hnupa mín co prodával zápasy .
Reagovat
smazaný uživatel
ty si hlupák, určitě ani nevíš o koho šlo!!
Reagovat
smazaný uživatel
oscar a prodavat zapasy? to si vedle..
maximalne dokazal prijemne prekvapit!
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle scénka ze Santiaga 05 je už památná :-).
Reagovat
NIN
Santiago 2005? hledal jsem jejich vzajemne zapasy a v 2005 jsem nic nenasel. Podle ukazatele za Oscarem vyhral 6-4 6-3
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tenislive.cz/atp/daniel-koellerer/?su=2&y=2005
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist