Pátá změna za poslední rok a půl. Grandslamovou šampionku Raducanuovou povede Sachs

19. 12. 2022, 11:11
Aktuality 10
Loňská senzační vítězka tenisového US Open Emma Raducanuová angažovala jako pátého trenéra za poslední rok a půl Sebastiana Sachse. Třicetiletý Němec, jenž dříve spolupracoval mimo jiné s olympijskou vítězkou Belindou Bencicovou, doprovázel Britku Raducanuovou již koncem minulého týdne na exhibičním turnaji v Abú Zabí.
Profily hráčů
Emma Raducanuová

Raducanuová po triumfu v New Yorku v této sezoně nenaplnila očekávání a často měnila kouče. Naposledy se v říjnu rozešla s Dmitrijem Tursunovem. Na další tenisový rok se rodačka z Toronta připravuje pod dohledem Sachse.

"Jsme domluveni, že to zatím zkusíme do konce roku a uvidíme. Máme za sebou společný týden a má na mě dobrý vliv," řekla Raducanuová, jíž patří ve světovém žebříčku 80. místo. Ještě letos v létě byla v první desítce. V Abú Zabí se vrátila k tenisu po zranění zápěstí.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
Mony
Když ne do třetice, tak snad do smilepetice
Reagovat
dadaft
No, hodně ji trápila zranění, to je pak těžké...
Reagovat
misa
Pravda, Emmička pořád něco má. Ale ty změny trenérů jí taky nepřidají. Není prostor k žádné koncepční práci.
Reagovat
EllNino
Marie nasazená jednička v Hobartu :)
Reagovat
misa
smile
Reagovat
misa
Z Hobartu si určitě oba pamatujeme výborně rozehraný zápas proti Bellis, který Marie nedotáhla do úspěšného konce...
https://www.tenisportal.cz/zpravy/bouzkova-v-hobartu-neudrzela-jasne-vedeni-a-nepromenila-mecbol-proti-vracejici-se-bellisove-27621/
Reagovat
Davor1
No, hodne je asi trochu silné slovo. Síce skrečovala zopár zápasov, ale nemusela vynechať v podstate žiadnu dôležitú časť sezóny... V porovnaní s takou Andreescu je Emma zdravá ako rybička.

U nej je problém skôr v tom, že asi nie je v jej veku jednoduché nájsť motiváciu na to, aby tomu športu obetovala 100 percent koncentráciu a podstupovala nesmierny tréningový dril, keď už na samom začiatku kariéry je vďaka sponzorom celebritou aj mimo športu a finančne zahojená bez ohľadu na to, aké výsledky predvádza na kurtoch.

Pri dnešnej konkurencii potom stačí, že ostatné majú motiváciu a hlad ísť dopredu a nebrzdia ich mimošportové aktivity, pretože jedinou možnosťou je pre ne zatiaľ zabezpečenie sa tenisom, a za pár mesiacov sa to prejaví presne tak, ako u Emmy, že ju preskočí niekoľko desiatok iných hráčok...
Reagovat
Pe3k
Emmička ještě pár krát to prostřídá a už to bude to pravé smile Já v mládí taky hodně střídal a co si o tom myslí veřejnost nebo média neřešil...
Reagovat
Patik
no ja keď som bol mladší rozhodne ma zaujímalo čo si o mojom striedaní myslia média hlavne tie svetové smile
Reagovat
Patik
Niesom si istý či Raducano strieda trénerov alebo tréneri striedajú Raducano.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist