Pella v Sao Paulu na pátý pokus vybojoval první titul

3. 3. 2019, 20:56
Aktuality 3
ATP SAO PAULO - Argentinský tenista Guido Pella získal na turnaji v Sao Paulu na pátý pokus první titul na okruhu v kariéře. Ve finále porazil třetí nasazený hráč 7-5 6-3 Chilana Christiana Garína.
Profily hráčů
Guido Pella

Osmadvacetiletý antukář Guido Pella dnes hrál na svém oblíbeném povrchu druhé finále v sezoně a celkově páté v kariéře od roku 2016. V duelu s překvapivým finalistou Christanem Garínem z Chille odvrátil 48. hráč žebříčku šest ze sedmi brejkbolů a za hodinu a půl mohl slavit titul, když zvítězil 7-5 6-3.

Dvaadvacetiletý Garín nevyužil šanci stát se prvním chilským vítězem turnaje ATP od posledního triumfu Fernanda Gonzáleze před deseti lety. I tak prožil životní týden, neboť před startem v Sao Paulu nebyl mezi elitou ani ve čtvrtfinále.

"Na tenhle moment jsem čekal opravdu dlouho a jsem teď neuvěřitelně šťastný," řekl po vítězství Argentinec. "Jsem nadšený a nevím, co více mám říkat. Tohle je důvod, proč každý den tvrdě pracuju a snažím se neustále zlepšovat. Děkuji všem, co pro mě stojí, moc si vaší podpory vážím."

• ATP 250 SAO PAULO •
Brazílie, antuka, 618.810 dolarů
nedělní výsledky (03. 03. 2019)
• Dvouhra - semifinále •
Pella (3-Arg.) - Garín (Chille) 7-5 6-3

 

Komentáře

3
Přidat komentář
Gracias_Mendoza
Paradoxně to vyšlo v místě, kde vyhrál doposud svůj největší titul(ATP Challenger Tour Finals 2012) hraný na tvrdém v tady tý hale.
Reagovat
ta-dah
Konecne to vyslo, Kvido, parada, dobra prace:)
Reagovat
turista
Výborně!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist