Perný den: Murray spěchal pro řád po dopingové zkoušce

17. 10. 2013, 15:48
Aktuality 8
Měl to být klidný slavnostní den, ale dopingoví komisaři ho Andymu Murraymu pořádně narušili. Wimbledonský vítěz dnes převzal z rukou prince Williama titul důstojníka Řádu britského impéria, před cestou do Buckinghamského paláce ale nejprve musel podstoupit dopingovou kontrolu.
Profily hráčů
Andy Murray

"Zrovna jsem uprostřed dopingového testu. Hahaha. Nestihnu to," uvedl Murray dnes ráno na svém Twitteru. Nakonec ale přeci jen dorazil včas a stihnul před sídlem královské rodiny zapózovat s rodiči a přítelkyní Kim Searsovou.

Během ceremionálu si Murray stihl s princem Williamem asi minutu popovídat. "Jen se mě zeptal na operaci a zajímalo ho, jak se mi po Wimbledonu daří," prozradil novinářům Murray, kterému prý Williamova žena Kate poslala po Wimbledonu dopis. "Řekl jsem mu, že má nádherné písmo," řekl Murray.

Královna Alžběta II. vyznamenala nejlepšího britského tenistu po loňské úspěšné sezoně, během níž vyhrál olympijské hry v Londýně a poté získal na US Open svůj první grandslamový titul. Letos se stal prvním britským vítězem mužské dvouhry ve Wimbledonu po 77 letech. Kvůli operaci zad musel čtvrtý hráč světa předčasně ukončit sezonu a zmešká Turnaj mistrů v Londýně.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Andy Murray

Thanks for all the messages guys... was a great experience yesterday.. met some cool people with amazing stories.. back to my rehab now!
Reagovat
smazaný uživatel
Čudujem sa, že tu nevidím príspevok od R_F so zaručenými informáciami, že za Andyho absenciou máme hľadať doping. Samozrejme so značkou: Overené.
Reagovat
spaniel
Proc tomu asi tak je, hm... Mozna proto, ze si nestezuje na vazne zraneni x let v kuse, zatímco běhá po kurtu jako motorová mys. Mozna proto, ze je to chytrý a technicky hrac, a ne upachteny kulturista. Mozna proto, ze nema vztahy s podivnými španělskými doktory. Mozna proto, ze o nem nebyla tato parodie televizi Canal+ http://www.youtube.com/watch?v=a1lFeHtPQhs
Reagovat
Mayo
za chvíľu bude Sir ako veľký Sir Alex Ferguson, človek, ktorý ho priviedol k 1. GS titulu :D ... ale tá jeho priateľka to je riadny luxus
Reagovat
Sonja
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1376528_10151791133057600_462271934_n.jpg
Reagovat
Reti64
http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-2464392/Andy-Murray-receives-OBE-Prince-William-Buckingham-Palace.html
Reagovat
Karl
Tak tedy gratuluji. Přál jsem ti to. Hodně štěstí do nové sezóny, sire.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě není sir, jen OBE.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist