Peschkeová změnila parťačku. Už v Melbourne bude hrát s Melicharovou

14. 1. 2018, 17:57
Aktuality 11
Úspěšná deblistka Květa Peschkeová po pěti letech ukončila spolupráci s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou a nově bude hrát po boku čtyřiadvacetileté Američanky a české rodačky Nicole Melicharové. Dvaačtyřicetiletá Češka, vítězka 28 turnajů na okruhu WTA a fedcupová šampionka z roku 2011, se s Melicharovou prvně představí na Australian Open.
Květa Peschkeová

Peschkeová s Grönefeldovou hrála s menšími přestávkami od roku 2012 a společně získaly čtyři tituly. Melicharová je o 18 let mladší než česká čtyřicátnice. "Dělali si z nás srandu, protože jí je 24 a mně 42, že jsem jako její věkový revers," řekla v Melbourne Peschkeová pro Tenisový svět.

S dosavadní parťačkou cítily, že potřebují změnu. "Dosáhly jsme nejspíš svého stropu a každá k sobě potřebujeme mladší parťačku, která nám dodá motivaci," dodala bývalá světová jednička. Dvaatřicetiletá Grönefeldová je v Melbourne přihlášena společně s o tři roky starší Američankou Raquel Atawovou.

Peschkeová se s brněnskou rodačkou Melicharovou dohodly na spolupráci pro celou sezonu 2018. V Melbourne jasou nasazeny jako číslo třináct a v prvním kole budou favoritkami proti domácí dvojici startující na divokou kartu Kimberly Birrellová a Jaimee Fourlisová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
horska.kraslice
4224, holky, držím palce! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Květu mám rád, aspoń se jmenuje pořád stejně a ne Santini a podobně...
Reagovat
EllNino
no zrovna Květa se pořádn stejně nejmenuje :D
Reagovat
blixa
Jo. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D zas nic nepochopil EllNIno :D
Reagovat
blixa
No ... ona se jmenuje všelijak. Rozená je Hrdličková, oficiálně je Květoslava Peschkeová, ve světě ovšem užívá "upravené" jméno Květa Peschke :D
Reagovat
Fandina
Jj, kdoví co má v občance. Jestli Květoslava Peschke, nebo jak to tam má. V tenise, jako mnoho dalších používá Květa, podobně Wawrinka je už pár let místo Stanislas Stan, Coco, Andy Murray, Nick Kyrgios atd..
Reagovat
blixa
V občance má Květoslava Peschkeová, aspoň podle toho co tvrdí ;-)
Reagovat
Fandina
Díky za info. To jsem nevěděla.
Reagovat
raron
..co to je za nesmysl????
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist