Plíšková vyrovnala své grandslamové maximum, Šafářová opět nestačila na Halepovou

1. 9. 2016, 17:15
Aktuality 558
US OPEN - Karolína Plíšková na US Open potvrdila roli favoritky i podruhé a po hladké výhře nad Paraguaykou Gonzálezovou vyrovnala již postupem do 3. kola své grandslamové maximum. Naopak neuspěly Lucie Šafářová, jež nestačila už počtvrté v řadě na světovou pětku Simonu Halepovou, Denisa Allertová ani Kateřina Siniaková.
Karolína Plíšková

Pořadatelé US Open mohou letos poprvé využít zatahovací střechy nad kurtem Arthura Ashe, která stála 150 milionů dolarů. Tento týden už v provozu byla, ale až dnes ji organizátoři kvůli dešti zatáhli hned od začátku programu.

Na rozdíl od ostatních tak Lucie Šafářová a Simona Halepová nemusely čekat v šatně a k utkání druhého kola nastoupily podle plánu. České tenistce se ale zápas příliš nepovedl, Po svém servisu ztratila sedm z deseti gamů a po hodině a půl prohrála 3-6 4-6. Rumunce podlehla již počtvrté v řadě a ve vzájemné bilanci prohrává 1-4.

Svěřenkyně Roba Steckleyho Šafářová zaspala začátek utkání, když po dvou ztracených servisech prohrávala 0-3. Oba brejky sice smazala a vyrovnala na 3-3, jenže další tři gamy získala zase Halepová. Česká hráčka si v prvním setu udržela jen jedno z pěti podání a prohrála 3-6.

US Open: Zatažená střecha na kurtu Arthura AsheV druhé sadě šla devětadvacetiletá Češka dvakrát do brejku, ale za stavu 1-0 ani 3-2 ho nepotvrdila. Naopak se dál trápila, nakonec udělala celkem 44 nevynucených chyb při pouhých 16 winnerech a s posledním grandslamem ve dvouhře se rozloučila. 

"Měla jsem spoustu šancí, které jsem nevyužila. Ona je výborná v defenzivě, strašně míčů vrátí. Věděla jsem, že musím hrát agresivně, musím do toho chodit. Bohužel dneska těch chyb bylo víc, než by mělo být, abych ji porazila. A taky servis nefungoval tak, jak bych chtěla," posteskla si pro Radiožurnál Šafářová, jež zápas zakončila pátou dvojchybou.

Finalistka loňského Roland Garros Šafářová, jejímž maximem na US Open je osmifinále z roku 2014, je v New Yorku ve hře ještě ve čtyřhře s domácí Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Plíšková si zahraje o první osmifinále
Na ostatních kurtech se začalo hrát po zhruba hodinovém čekání. To nerozhodilo Karolínu Plíškovou, která skvěle vstoupila do duelu s paraguayskou tenistkou Montserrat Gonzálezovou, jež je 192. hráčkou světa. A i když si ve druhém setu trochu zkomplikovala rychlý postup, vyhrála bez vážných problémů 6-1 7-5.

Desátá nasazená Češka po snadno vyhraném prvním setu, který trval pouze 25 minut, vedla v druhé sadě 4-2, ale pak poprvé ztratila servis. Neznámá dvaadvacetiletá Jihoameričanka hru na chvíli vyrovnala, ovšem favorizovaná Plíšková vážné potíže nepřipustila. Trefila 18 winnerů, udělala 14 zbytečných chyb a roli favoritky znovu potvrdila. I v prvním kole si poradila s grandslamovou debutantkou - domácí Sofií Keninovou.

"Bylo to docela dobré. V druhém setu nastaly menší komplikace, soupeřka se trošku zvedla, zahrála tam pár dobrých míčů. Jsem ráda, že jsem to zvládla. Počkala jsem si na svou šanci, kdy ona udělá pár chyb v gamu, kterých jsem využila. Je dobře, že jsem nemusela jít do třetího setu," řekla Radiožurnálu Plíšková.


Jedenáctá hráčka světového žebříčku vynechala olympijské hry v Riu de Janeiro a v generálce na US Open triumfovala na silně obsazeném turnaji v Cincinnati. Aktuálně tak prožívá sedmizápasovou vítěznou sérii. "Po vyhraném turnaji se hraje líp. Jsem spokojená se svým tenisem. Myslím, že to nebylo tak, že by soupeřky všechno vyházely, ale i já jsem hrála dobře," dodala rodačka z Loun.

Svěřenkyně Jiřího Vaňka Plíšková, jež má velkou šanci vrátit se po turnaji do Top 10, postoupila do 3. kola US Open podruhé v kariéře. O osmifinále, do kterého se na předchozích 17 grandslamech ještě nikdy nedostala, si zahraje s Anastasií Pavljučenkovovou, s níž ve třech vzájemných duelech na tvrdém povrchu neztratila ani set. Ruská tenistka ve druhém kole zdolala po více než tříhodinovém boji 6-2 4-6 7-6 Francouzku Kristinu Mladenovicovou.

Siniaková neudržela vedení proti Garciaové
Na skalp Any Ivanovičové nedokázala navázat Denisa Allertová. Česká tenistka, jež se vrací po zranění a nemoci, ve druhém kole prohrála hladce 3-6 1-6 se Švédkou Johannou Larssonovou a nevyrovnala tak svůj nejlepší výsledek na grandslamovém turnaji. Zároveň přišla o pravděpodobný souboj se Serenou Williamsovou.

Ve druhém kole Allertová skončila stejně jako její přítel Jan Šátral ve dvouhře mužů, na rozdíl od něj ale zasáhla ještě do čtyřhry společně s Němkou Annou-Lenou Friedsamovou. Vypadly však hned v prvním kole, když prohrály hladce 3-6 1-6 s českými vítězkami z roku 2013 Lucií HradeckouAndreou Hlaváčkovou, která nastoupila poprvé od bolestivého zranění z olympiády. 

Své grandslamové maximum v New Yorku nevyrovnala ani Kateřina Siniaková, byť k němu měla dobře našlápnuto. Dvacetiletá Češka odehrála divoký duel s pětadvacátou nasazenou Francouzkou Caroline Garciaovou, které podlehla 6-4 4-6 4-6.

Siniaková v úvodu prohrávala 0-4, ale nakonec první set vyhrála 6-4. V druhé sadě dokázala umazat jen jeden ztracený servis a rozhodnout muselo třetí dějství. V něm talentovaná Češka vedla už 3-0, ale vedení neudržela a Garciaové tak vyšla odveta za vyřazení z letošního Wimbledonu.


Mezi 32 nejlepších se na letošním US Open dostaly dostaly dvě Češky. Kromě Plíškové pokračuje i Petra Kvitová, která uspěla už včera.

• US OPEN 2016 •
USA / New York, tv. povrch, 18.162.048 dolarů
čtvrteční výsledky čských tenistek (01. 09. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kar. Plíšková (10-ČR) - Gonzálezová (Parag.) 6-1 7-5
Halepová (5-Rum.) - Šafářová (ČR) 6-3 6-4
Garciaová (25-Fr.) - Siniaková (ČR) 4-6 6-4 6-4
Larssonová (Švéd.) - Allertová (ČR) 6-3 6-1
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hlaváčková/Hradecká (4-ČR) - Allertová/Friedsamová (ČR/Něm.) 6-3 6-1
Hingisová/Vandeweghová (6-Švýc./USA) - Grönefeldová/Peschkeová (Něm./ČR) 4-6 6-1 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

558
Přidat komentář
janek_da
hádejte jaká nejdůležitější informace je pro mě skryta v článku
Reagovat
janek_da
malá nápověda. Je to v odstavci "Plíšková si zahraje o první osmifinále"
Reagovat
gigin
Že soupeřka je rodačka z Paraguaye.
Reagovat
mrafe
dodala rodačka z Loun.
Reagovat
Lunej..
Jo, je vlastně ostuda, že vůbec nějaké tenistky z Paraquaye existují. Hanba..
Reagovat
janek_da
vyhravaji všichni, dobří :)
Reagovat
gigin
:-DDDD
Reagovat
sprchon
To se tam vůbec nepíše.
Reagovat
mrafe
JANEK_DA, sděluje, že jsme vyhráli všichni, co jsme se zúčastnili jeho kvízu. ;-)
Reagovat
sprchon
Já vím, nejsem hloupej.
Reagovat
gigin
No...
Reagovat
sprchon
No fakt. :)
Reagovat
mrafe
Tak sorry, tak jsem tě potom nepochopila já
Reagovat
sprchon
V poho. :)
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném druhém kole na USO ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila do třetího kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na nejvýše postavenou českou hráčku Karolínu Plíškovou ...

1. Kerber 6860 (+3605) *
2. Williams, S. 6400 (+3145) *
3. Muguruza 5830 (+2575)
4. Radwanska, A. 5705 (+2450) *
5. Halep 4501 (+1246) *
6. Williams, V. 3705 (+450) *
-----------------------------------------------
7. Plíšková, Karolína 3255 *
-----------------------------------------------
8. Kuznetsova 3250 (-5)
9. Suarez Navarro 3220 (-35) *
10. Keys 3176 (-79) *
11. Azarenka 3121 (-134)
12. Cibulková 3100 (-155) *
13. Bacsinszky 2773 (-482)
14. Konta 2755 (-500) *
15. Vinci 2295 (-960) *
16. Kvitová 2280 (-975) *
17. Pavlyuchenkova 2255 (-1000) *
18. Stosur 2200 (-1055)
19. Vesnina 2114 (-1141) *
20. Svitolina 2101 (-1154) *
21. Strýcová 1930 (-1325)
...
41. Šafářová 1240 (-2015)
...
63. Siniaková 939 (-2316)
...
88. Allertová 729 (-2526)
...


Karolína Plíšková se posunula do první desítky na 7.místo. Během USO by se mohla teoreticky posunout až na 5.místo, ale stejně tak jí může předstihnout několik hráček (nebezpečí hrozí hlavně od Suarez Navarrové, Keysové a Cibulkové). O místo v první desítce by jí ale mohla připravit jen mimořádná souhra nepříznivých okolností ...

Petra Kvitová sice zůstává na 16.místě, ale její ztráta na Karolínu výrazně vzrostla a během USO jí ještě může předstihnout několik hráček (nebezpečí hrozí hlavně od Pavlyuchenkové, Vesninové a Svitolinové)...

Bára Strýcová opět vypadla z první dvacítky - zatím na 21.místo. Dál už by ale klesat neměla ...

Lucka Šafářová se v žebříčku výrazně propadla - zatím na 41.místo. Dál už by ale klesat neměla ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně Kerberová, která na postu světový jedničky dočasně vystřídala Serenu. Během USO bude o první místo s Kerberovou vedle Sereny bojovat i Aga Radwanská ...
Reagovat
sprchon
Sock < Cilic
Monfils > Almagor
Djokovic >= Youzhny
Isner >= Edmund
Nadal >> Kuznetsov

Wozniacki >> Niculescu
Vinci > Withoeft
Tsurenko = Cibulková
Keys > Osaka
Konta = Benčič
Kvitová == Svitolina
Bellis = Kerber
Reagovat
tommr
s tou Bellisovou to určitě nemyslíš vážně? :)
Reagovat
janek_da
jak vidím zápasy já

Sock < Cilic - Sock retired
Monfils > Almagor - Monfils ret
Djokovic >= Youzhny - Djokovic ret
Isner >= Edmund - 1111 ret
Nadal >> Kuznetsov - Nadal ret

Wozniacki >> Niculescu - snad dojde do MP
Vinci > Withoeft - snad dojde do MP
Tsurenko = Cibulková - Tsurenko ret
Keys > Osaka - Keys ret
Konta = Benčič - obě ret, otázka je která dřív
Kvitová == Svitolina, Kvit ret
Bellis = Kerber, jedna nebo druhá ret
Reagovat
tommr
Cibule je taky zralá na ret ... :)
Reagovat
janek_da
Curenko věřím o dost víc
Reagovat
sprchon
U Domči, Johanny nebo Belindy bych se tomu retajrdu nedivil...
Reagovat
blixa
Hmmm, Angie Bellis přejede jak parní válec, Johana smázne Bencic a Osaka možná nadělá problémy Klíčům. Jinak jo.
Reagovat
sprchon
U tý Johanny to vidím dost netipovatelně. Obě mají nebo nedávno měly zdravotní problémy a bilanci mají celkem vyrovnanou...

U Angie by mohl přijít upset. :D A taky u Svitoliny... Tyhle dvě potřebuju z hlediska Fantasy odstranit. :)
Reagovat
blixa
Já tě taky odstraním !!! :D
Reagovat
Krisboy
Konta vs. Benčič: Johanka ve dvou.
Reagovat
Krisboy
Kvítí vs. Švitolína. Petru čeká zřejmě těžká fuška. Ledaže by se Jelina špatně vyspala nebo něco a odevzdala to, to ona taky umí.
Reagovat
sprchon
Kvitolina by mohla. :)
Reagovat
Hector21
Petra s prstem v nose a rukou za zády.
Reagovat
janek_da
záleží, co lajnoví
Reagovat
Krisboy
Přesně, na Petře ani Jelině to zas tak nezáleží
Reagovat
blixa
Všechny zápasy ve skutečnosti rozhodují všemocní lajnoví, ale až Tykvák na to přišel ;-)
Reagovat
tommr
úplně by stačilo kdyby Svitolina zahrála tak jako na OH v Riu. Něco mi ale říká, že dneska nebude tak odevzdaná a bude bojovat jako o život ... :)
Reagovat
Krisboy
Wozniacki - NiculescuBlescu. Zajímavej zápas, netipovatelnej. Takže NicuBleku ve třech.
Reagovat
janek_da
Snad dá víc gemů. Prestižní souboj Cvokhausenu proti Dulcinea.
Reagovat
blixa
Věřím Caro. Meteleskublesku ji neupinká.
Reagovat
janek_da
dals jí nažrat?
Reagovat
blixa
Caro krmí Monty ;-) :D
Reagovat
Pavlis
Menší článek o tom, jak je férová, že by mohla znovu dostat Krantzcke Sportsmanship Award.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra ji získala v letech 2011, 2013, 2014 a 2015 tak věřím že i letos.
Reagovat
Lunej..
jak psal dole Vlk, spala jsem a Samička je v háji zeleném, ach jo. No, koukám, že zatím se mi drží Varvara, nečekaně. Bohužel Steve mi taky vyletěl, z hlediska Fantasy mě to štve, z hlediska fanynky mi nevadí, že ho porazil Delpo. A Mikuláš taky jede, proč já blbka jsem si ho nedala. No, pozdě bycha honiti. Felimu jsem tedy věřila víc. Dneska se těším hlavně na Petru, od které jako vždy nic nečekám. :)
Reagovat
Hector21
Sammy do háje zeleného zapadla hodně rychle....
Reagovat
Lunej..
No aby ne, člověk jednou usne a žádná pomoc.
Reagovat
blixa
Kdepak, na nikoho dneska nejni spoleh ... ;-)
Reagovat
Lunej..
no na chlapy vůbec, to jsem už dávno pochopila. Ty samozřejmě nejsi žádná výjimka. :)
Reagovat
Hector21
myslel jsem, že pomoc není potřeba, že to zvládnete samy dvě....
Reagovat
Lunej..
myslet znamená vědět to, co kada.tom :D
Reagovat
Hector21
tak prrrr a zamést si před vlastním prahem...:)

"Dneska jsem z holek nejvíc zvědavá na Sam"

...tohle jsem myslel...
Reagovat
Lunej..
Však ano, ale protože pršelo a oddalovalo se to, tak jsem usnula. To vůbec nevyvrací to, že jsem na ni zvědavá byla. Takže zatím koště nepotřebuju :)
Reagovat
A.R.R.
Jak nepotřebuješ koště? A na čem budeš jako lítat :-D
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
brixner
Chytrá holka!
Tesat do kurtu.
Reagovat
blixa
No na chlapy už vůbec, a o mě se radši ani nezmiňovat ;-) :D
Reagovat
A.R.R.
Jsme ti na Samičku lehce dohlížel, ale měl jsem s Agou tolik práce.....

Prostě dvě baby bláznivé jsem neukočíroval :-D
Reagovat
Lunej..
Vy chlapi nezvládáte dvě věci najednou, to je známá věc. Natož ženské :D
Reagovat
A.R.R.
No jo, co už se mnou :-D Ale snaha byla, to se zase musím pochválit :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, co je to ta fantasy?
Reagovat
a.magerova
To je na netu taková tipovací soutěž, před GS si tam zadáš 8 tenistů a 8 tenistek do týmu... zpravidla si tam dá každý ty, kteří prostě na tom turnaji zůstanou co nejdýl... no a pak se nestačíš divit, jak Ti Tebou vybraní favoriti překvapivě lítaj už v 1. kole ven... no a pak máš nervy nejen ze hry na kurtu, ale i z toho, že nemáš šanci vyhrát ani tam ve Fantasy... jo a to je výhrou dobrý pocit nikoli prachy... :-P

http://www.grandslamfantasytennis.com/profile/
Reagovat
blixa
A ještě od 4 kola tipuješ všechny zápasy (vítěze).
Reagovat
a.magerova
Jj kolikrát od 4. kola jediná záchrana, jak si ještě zahrát, když už máš ve své týmové šatně pusto prázdno a pozhasínáno... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Som za Davida rád, v tretom kole proti Delpovi by to mohol byt velmi zaujimavy zapas s otvoreným koncom. Ja tu Ferrerovi verim, snad sa dostane co najdalej a uhra potrebné body..
Reagovat
mkubis17
Devatenáctiletý Němec ve 2. kole US Open nestačil na Australana Daniela Evanse, kterému podlehl 4-6 4-6 7-5 2-6.
Reagovat
Hector21
Super Nasti, už jsem nedoufal...

jediné zlatíčko, co mi v pavouku zbylo :(

a další zápas taky vyhraj prosím, prosím
Reagovat
bIbec
Nasťa dojde daleko. V semíčku ale nebude stačit na Simonu Halep.
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. setu tenisovější Varvara, skoro nechybovala.
Od poloviny 2. setu ale vypadala na kolaps, hůř se pohybovala. Timea zvládla závěr i nástup do 3. setu. 2x měla brejk, 2x prohospodařila vedení 40:15 při vlastním podání.
Za stavu 4:4 měla znovu šance získat brejk. Obě zahrály v předposlední hře nejlepší údery. Diváci hnali Varvaru k vítězství.
Poslední podání Timea odevzdala čistou hrou...
Reagovat
dunphy
Achjo, to je škody :/ moc jsem doufal v epické osmifinále s Agou, no nevadí :) ale Timea teda vypadá, že jí to na USO zrovna dvakrát nesvědčí :)
Reagovat
kada.tom
Druhé kolo zvládla a stejně jako v případě 1. kola to bylo stavem 6-3 6-3- Jako takhle - Serena rozhodně nemusela předvádět nic navíc, což taky udělala. Vítězství to bylo jištěné servisem, který tedy dneska fungoval výborně. Na returnu to bylo stejně jako v 1. kole horší, chvílemi to vypadalo až laxně. Každopádně po proměněném matchballu Serena kroutila hlavou, je dobře, že si uvědomuje, že nehrála dobře a snad to v dalších kolech napraví.

Ve 3. kole ji čeká Larsson, tu dvakrát porazila v roce 2013, takže doufám, že ji nepodcení a výhru si připíše i ve 3. kole.
Reagovat
kada.tom
Serena na začátku dominovala ve všech směrech, ve druhé části setu to pak bylo o podání, které si obě Američanky držely.
Reagovat
kada.tom
Opět v lóži Sereny :-)
Reagovat
kada.tom
Dneska se pěkně vrátila do zápasu v obou setech :-)
Reagovat
kada.tom
Sam je venku ... no, z toho ptenciálně nebezpečného losu pro Serenu, tj. Ivanovic ve 3. kole a Stosur ve 4. kole nic nebude a pokud Serena nějakým neuvěřitelným kolapsem nevypadne před QF, tak ji prověří až Halep
Reagovat
tommr
vyhrála jen Karolína, ale u tý to byla "povinná" výhra. Se snaživou soupeřkou měla navíc v závěru hodně potíží ...
Ostatní holky dneska zklamaly. U Lucky se sice prohra čekala, ale Halepová byla dneska hratelná a Lucka se může zlobit jen sama na sebe, že toho nevyužila. Nepřekvapily ani naše mladý naděje. Denisa svůj zápas proti relativně snadný soupeřce vůbec nezvládla a Katka trochu neštastně přišla o výhru když ve třetím setu ztratila nadějný vedení 4:1 ... :(
Reagovat
lars
zklamala jen Allert
Reagovat
Dobry-den
nejvíc rozhodně zklamala Karolína, která ostudně ztratila hned 6 gamů s no name hráčkou!
Reagovat
lars
nedelej z toho dobry den, kdyz je noc :)
Ta hracka nebyla noname, ale Gonzalez, ktera v 1.kole porazila Konvicku 2:0 - 54. v zebriku.
Reagovat
tommr
no o Denise by se dalo dokonce říct, že to dneska odflákla. Lucka a Katka bojovaly ze všech sil, ale nedokázaly dovést do vítěznýho konce zápasy ve kterých byly jejich soupeřky k poražení ...
Reagovat
Frick
Je to zklamání. Petra s Kájou to tedy daly, nicméně druhá jmenovaná měla los na úrovni 75k turnaje ITF.

Lucka bohužel tvrdě doplatila na to, že nebyla nasazená. Denisa s Katkou na skalpy dvou stagnujících hvězd WTA žel nenavázaly. Aspoň nás trochu může utěšovat to, že další kolo by stejně byla asi konečná.

Bára bohužel vyhořela.
Reagovat
smazaný uživatel
a Sam tece...
Reagovat
kada.tom
Zatím Vania bez šance, Serena si s ní dělá naprosto co chce, a to hraje tak na 50% ..
Reagovat
smazaný uživatel
no jo.Když se dostane na vlnu,tak to světová hráčka je.Co naděláme,Káťa si to sama neprohrála.
Reagovat
tommr
to vedení 4:1 už ale mohla dotáhnout ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
připomnělo mi to snad loni(nebo předloni?) Báru s Lisickou.Ve 3. setu Bára vedla 5:1 ,ale pak se Sabine rozjela a nedala Báře šanci.
Reagovat
tommr
jj na ten zápas si dobře pamatuju. Bylo to na USO 2015 a Lisická ve třetím setu otočila z 1:5 na 7:5. Od tý doby přitom hraje kulový ... :)
Reagovat
dunphy
Jojo. To byla sranda, Bára dokonce tehdy u sítě údajně Sabine řekla, že předvedla pěkné divadlo (s tím MTO a tak, pamatuju jak se tady na to taky nadávalo) :D a kde je teď Bára a kde je Lisicki (pryč ze stovky) :)
Reagovat
Dobry-den
Tak Caroline nakonec Katku přehrála. Když jí to tam padalo, tak na ni Katka vůbec neměla. Caroline je mi ale sympatická, takže to nemrzí zase tolik :-)
Reagovat
Chrenda
Smutně to Katka projela. Velká škoda, ale má před sebou ještě spoustu let.
Reagovat
kada.tom
No, tak Kateřina to docela nezvládla, no ...
Reagovat
EllNino
no ...García na konci chytla bohužel vlnu ...ten zápas byl hodně zrcadlovej
Reagovat
kada.tom
to teda, přitom na začátku setu vypadala Kateřina opravdu hodně dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Miluju když to tu někdo zakrikne fakt Běžte do haje
Reagovat
smazaný uživatel
Zkurveni tupci, pokazdy, když je nadějný vedení, začněte jasat , pak to dopadne takhle
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nasrán, jdu spát. :(
Reagovat
EllNino
-_-
Reagovat
smazaný uživatel
Néééé! :(
Reagovat
historik
z vedení 3:0 a 4:1 :-((
Reagovat
kada.tom
Garcia přišla o vedení 4-0 v 1. setu, evidentně jí to chce oplatit
Reagovat
kada.tom
Vania King by neměla být vyrovnanou soupeřkou. Je třeba si vzpomenout na rok 2014, kdy Serena krajanku vyprovodila taky ve 2. kole poměrem 6-0 6-1 :-)

Tak snad ... (chci jít spát) :-D
Reagovat
kada.tom
Alison Hughes jako paní řídící :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ztratila prvni gem v turnaji...no...dobre...stat se muze...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, a Aga nam pokracuje v kurwowani, a zatim to pomaha...;D)
Toz na to si hlavne bude muset dat Naomi bacha, jinak projede, a jeste na ty nalivane voleje,...
Naomi by to mohla zvladnout, ne ze ne...ale jednoduche to nebude...to nemohu rict;)
Reagovat
A.R.R.
Aga udělá lítost u zpovědi a může kurwowat dál, hlavně, když to zabere :-D

Naomi byla fakt hodně dobrá, to jsem nečekal, já jí viděl jen parkrát v deblu a hodně mě překvapila. Bomby jako blázen a na síti parádní práce.
Reagovat
A.R.R.
Karlička jde pro první GS, nenápadně ze zadních pozic :-D
Reagovat
kada.tom
Aga ten set vyloženě vyrvala Britce z rukou ...
Snad ten 2. set bude o něco jednodušší ..
Reagovat
EllNino
škoda, Naomi hraje luxusně, už by mohl někdo Agu fiknout
Reagovat
kada.tom
třeba bude mít tu možnost Kateřina :-)
Reagovat
EllNino
ta jí nemá čim porazit :) a bude se opakovat situace z Wimblu, Konjuh ji vystrašila a pak už si dala pozor ...ale Katka hlavně ještě nepostoupila :)
Reagovat
kada.tom
nj, však jsem psal "třeba" ... teď přišla o brejk :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Se mi zdá, že Katce málo fandíš. Na to, že jste se zamlada vodili za ručičku... :D
Reagovat
EllNino
nevodili :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nekecej, vždyť jsi mi to jednou psal. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Katka :)
Reagovat
EllNino
14:0 na gemy zatím na USO ;)
Reagovat
EllNino
už 15
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo tak Karlicka, to je aspon plejerka, na tu je spoleh;) Shledl jsem to jeji slavne prvni kolo, a koukam na cisla, ze pokracuje v jizde...

Ale zkusil jsem ted tajbrejk Naomi s Agou, tak Aga si tam zakurwowala a nakonec to urvala;D)

Mno, ale me zaujala Vic Naomi, uz s tou Laurou, ten jeji BH, nazval jsem ho Cakovicky Prak...;)
Reagovat
EllNino
takový jako když hážeš dříví na hromadu, jak ho tak odhodí vždycky :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
to bud rad, zes ji nevidel nekdy tak 2 roky zpatky, to jsem zaviral oci, jak se stavela na BH;D)))
Ale fakt se zlepsila...jsem uz koukal s tou Laurou...
Reagovat
EllNino
viděl jsem jí před 2 roky :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
kada.tom
Kateřina to dá, věří si :-)
Reagovat
kada.tom
a teď tam bylo slyšet "aja", že by inspirace Elenou? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, škoda. Katka je pěkně nas*aná, ani se jí nedivím. Jak tam trochu podklouzla za stavu 30-30 v posledním gemu, tak to asi rozhodlo výměnu a možná i celou hru... Bude to ještě bitva, ale Katka na to má!
Reagovat
bIbec
Pohnoj to teď prosim tě Garcio. Potřebuju se trošku vyspat :-(
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
EllNino
Katka to pohnojila za ní
Reagovat
bIbec
nj, co se dá dělat...

Já už melu z posledního, abych pravdu řek :-)) Strašně náročný to US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby jim tam dneska nepršelo, blbcům... :D
Reagovat
bIbec
jj, Američani a neuměj si pohlídat. Fakt katastroa totok :-)
Reagovat
bIbec
už ani psát nemůžu.
Reagovat
kada.tom
no, to já čekám na Serenu, ale ta by to dneska mohla ukončit rychle :-)
Reagovat
kada.tom
Pablo Careno otočil s Jankem ze stavu 0-2 na sety a Janko na konci vůbec nepodal ruku rozhodčímu ...

Další kolo bude hrát Pablo s Domem ... hmm :-/ :-D
Reagovat
COMEON
Ako dlho potrvá kým sa u Caroline Garcii objaví nejake zranenie ramena ?
nič zlého jej neprajem ale to jej podavanie, ako tam šviha tou rukou.. ajajaj
Reagovat
sprchon
Zdá se, že je odolnější než Denda...
Reagovat
EllNino
přesně ....všechno přes rameno
Reagovat
COMEON
Ešte dva roky dozadu tak podavala aj Vika Azarenka ale odkedy sa minuly rok vratila na kurty tak podava inym sposobom , menej zničujúcim rameno.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy je domácká varianta jména Andrew jeho česká verze je Ondřej. Jméno pochází z řeského andreios a znamená mužný, statečný, v přenesenám významu taky silný a válečník

Murray byl trošku oříšek původ je nejasný a je tam víc variant původu irská, anglická a skotskogalská.

Protože Ondra je hrdý Skot vzal jsem tu skotskou.

Murray je zkomolenina slova Moray, což je název regionu v severovýchodním Skotsku. Z názvu oblasti se stalo nejčastější místní příjmení. Oblast je přímořská a slovo samo slovo Moray pochází z galského slovaa Muireb, které v raném středověku znamenalo přímořská osada, námořnická vesnice, ale postupně změnilo význam na námořník. Z Muireb se vyvinulo Muireadhaigh, znamenající syn námořníka, malý námořník, tudíž námořníček. No a z toho se v pozdním středověku poangličtěním stalo Moray
Reagovat
smazaný uživatel
To musim flaknout i Mutovi na Fantasy;)
Diky, super;)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :-) Pozdravuj Muta
Reagovat
smazaný uživatel
Uz jsem mu to tam placl;)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis, zase pekny dramo. Opet dlouho nezapomenu;D)
V pohode strcis vsechny ty baby z Cvokhausenu do kapsy.
A trun mrhacky zustava celkem neotresitelne tvuj...
...talentu dano tuny...styl famozni, ovsem zkraty taky,
ale az jednou te pochopim,
tak mohu vklidu umrit KiKi,
vetsi vyzva v zenskem tenisu se uz asi nenaskytne...;D)
Tak zase priste u nejakeho pekneho dramatu...
Reagovat
sprchon
Ať napíšeš cokoliv, tak se vždycky bavím. :) Uděláš si čas na nějaký komentáře k Fantasy jako na AO? :D

Jo a je v plánu debl?
Reagovat
smazaný uživatel
debl nevim, ja ted furt neco mam, takze bych asi nestihal...
...jak by to nekdo udelal, komentuji, pokud budu stihat;)
Ale pristi tyden to bude asi dooost napjateee;D)
Reagovat
EllNino
super super super ! :) Zápas nahoru dolů, ale myslel jsem, že jí ty nevyužité mečboly v 10. hře poleží ...naštěstí ne a Kiki taky trochu pomohla :) ....výborně !! ...zápas s Kájou bude pecka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vam to preju...
ale vic ode me necekej;D)
Reagovat
EllNino
to nevadí :D ...žijeme a to je dobře, ani Kája nás nezastaví :D
Reagovat
smazaný uživatel
;) Tak Nasta je typ hracky, ktera se take zastavuje rada sama...rozdily, ale u Nasti a KiKi vidim, KiKina ma proste styl, neni tak silova, pekne dokaze krokovat, umi pekne variovat hru, ale behem zapasu je schopna doslovne zkratovat, a vuuuubec nepochopis, proc v takovych chvilich;D)
Nasta vyhazuje diky silovejsimu pojeti hry, nerikam, ze neni technicky zrucna, ale tam vidim KiKi o parnik dal...
Jinak dnes Nasta pekny pohyb celkove...to zas jo;)
Jak rikam, preji vam to, a v zapase s Karolinou me to bude asi suma fuk...tenisove me to je jedno, takze asi to vic budu prat te Kaje, nebot je rodacka z Loun;) Ale koukat asi ne...
Reagovat
EllNino
No ...s tou technikou nevím nevím, někdy se mi zdá, že právě Kikina je taková dřevěnější, občas ty nesmyslný dropy a tak ...prostě Nasťa je sice z divokejch vajec, ale je to takovej přirozenej pohyb ...nevím, asi proti gustu :D
Reagovat
smazaný uživatel
no drevena je hlavne jak ji svihne;D))) to bez pochyby, to je videt jak pest na oko... ale jinak jak nema zkraty, tak prechody na sit, dropy paradni...pekne slajsuje, v BH silna, FH posila kam potrebuje...
...jeeeenze, ji sviha kazdu chvilu;D) a v nepochopitelnych rytmech... Vzdyt pisu, jak to jednou pochopim, tak klidne muzu umrit...
Reagovat
EllNino
:D :D je to psycho ten ženskej tenis co
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to je...;D)))
Reagovat
sprchon
Naftěnku chci za ženuuu. :)
Reagovat
blixa
Ale jo, jen si ji vem :D :D
Reagovat
sprchon
Když vy máte Nishiho... Dneska jsem tlačil Khachanov jak hurikán, ale nevyšlo to. :D Mně už chybí i finalista.
Reagovat
blixa
Sim tě, po tom co mi vylítlo koťátko už tě nemůžu dohnat, leda že by se dneska rozhodla prohrát Aga ;-)
Reagovat
sprchon
No právě, s tou Agou je to dost možný. :D
Djokovi jsem nevěřil vůbec, ale třeba se zblázní a aspoň to finále dá...
Reagovat
kada.tom
to by mohl být sakra pěkný match :-)
myslím, že takový Louis Armstrong by klidně mohl klapnout :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Louis Armstrong klapnul včera večer na Primě. Pepa, ten pěje! :)
https://youtu.be/xlBLWWMOSeM?t=11m50s
Reagovat
Dobry-den
Výborně, Anastázie. :-)
Zato Katka si to zase nějak komplikuje
Reagovat
sprchon
By mě zajímalo, jestli už věří Slávě. :)
Reagovat
sprchon
Pěknej zápas. Na obou se mi líbí, že se s tím vůbec ale vůbec nese*jou.
Přechody na síť jakoby nic a celkově hra na síti téměř bezchybná, dropshoty, občas BH slajsy, agresivní hra od BL s minimem chyb, skvělý FH a returny od obou, výborná obrana. Prostě ani Kiki ani Nasťa nemá žádnou velkou slabinu. Dneska byl nejslabší prvek u obou servis. Ale tak o to větší byla sranda. :)

Gratulace Nastě, jsem zvědavej na zápas s Kájou.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Kikinu bude následovat její deblová parťačka... :D
Reagovat
sprchon
V tom se shodneme. Ale už jsem přemejšlel o ignoru. :D Dám tomu ještě čas...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako u mě? Že ti není hanba! :D
Reagovat
sprchon
Jo. Není.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se přiznám, že mám v ignoru 10 lidí, ale stejně mi to nedá a na tři z nich pořád reaguju. S tvým přístupem už jsi musel uvažovat o ignoru aspoň u 90 % uživatelů TP. :D
Reagovat
sprchon
Tak to mám se svým přístupem míň než ty. :P
8
Reagovat
blixa
Jste borci, já nikoho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky, a rekl jsem si to same;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Co prosím? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nic;D)
Reagovat
smazaný uživatel
udolala po více ,než 3hod. Marfušu
Reagovat
smazaný uživatel
ale Marfušina ségra shodila deku,to je horší
Reagovat
kada.tom
Nastěnka!!
Dominic!!
Reagovat
EllNino
Joooooooooooooooooooooooooooooooooo
Reagovat
EllNino
Koukáte někdo na Broady ? ...Neskutečně to tam zatim pere ...i z bekhendu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tlacim Kikinu;)
Famozni psycho, jako vzdy, uz me to chybelo, ale jo Broady je dost dobra, s tou Laurou to byl pekny zapas...
Reagovat
EllNino
Naomi je taková atypická no ...ale rána parádní :)
Reagovat
PetaM
Naomi zatím skvěle. Snad jí to vydrží a Agu vyřadí :)
Reagovat
EllNino
wow teď to byla bomba :D
Reagovat
bIbec
Garcia mi připomíná Vendulu Žovincovou.
Reagovat
bIbec
akorát Vendula je o něco hezčí, to je jasný.
Reagovat
Dobry-den
Je příjemné sledovat, když se pro jednou vyháže i jiná hráčka než Češka ;-)
Reagovat
kada.tom
Janko vypadá, že prohraje z vedení 2-0 na sety ... ale tak Pablo by se jen tak nedal, no :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Včera Caro, dneska Katka. To je teď nějaká nová móda, ne? :D
Reagovat
PetaM
Slušně to Garcia neunáší :D Přitom si to prohrála sama ... :D :D
Reagovat
kada.tom
Krásný dárek na setball :-)
Garcia je poslední dobou opravdu marná. Ale to je pro Kateřinu jen dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
v hlavě marná už dávno
Reagovat
smazaný uživatel
špinavej, ale počítá se :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
jezis...3 MB odvracene...
...no ovsem klasicky zaver.
Reagovat
smazaný uživatel
No a bude tajbrejkove rozuzleni, ovsem ten drop KiKi, ten byl nadherny, jako esteticky dobre, vsechno, ale mrhacka ses take famozni;)
Reagovat
sprchon
:D :D Tak tak.
Reagovat
Dobry-den
Hele, Katka se probudila :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně,aby Garcia neshodila tu deku
Reagovat
smazaný uživatel
Přepínejte zpátky na Katku, vy sráči... :D
Reagovat
sprchon
To mám puštěný souběžně po tom co Nishi dohrál. Je to ale čajíček proti Kiki s Nasťou. :P
Reagovat
smazaný uživatel
Kikině před Katkou může dát přednost jenom ignorant. :D
Reagovat
EllNino
Nasťa je momentálně moje jednička, takže ... :) jedeeem
Reagovat
PetaM
Jenom proto, že má Kiki koule, ji nemusíš odsuzovat :P
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou ale blbý fóry, že tenistka má koule. Jako by nestačily ty o Sereně...
Reagovat
PetaM
To mi připomíná, že jsem kdysi viděl 2 fakt pěkné obrázky právě na tuto tématiku :D :D
Reagovat
sprchon
Taky, měl jsem na to odkaz, ale už nefunguje, někdo to smazal. :D
Reagovat
sprchon
Ignorant? Tak to je skoro na ignore.
Reagovat
aligo
mám to puštěný od stavu 0:4 :D :D
Reagovat
sprchon
Já taky. :D
A hezky, 6:4 otočka. :D
Reagovat
smazaný uživatel
nejen z Garcii ,ale z vody či vodky,co vypila.Celou flašku na ex
Reagovat
sprchon
Khachanov přerušil výměnu a to ho asi bude stát zápas...
Reagovat
kada.tom
Venus zkušeně :-)
Reagovat
PetaM
Katka zatím nekompromisně ... :)
Reagovat
sprchon
Sakra nojo. :D Ještě že nekoukám. Kiki vs Nasťa, to panečku je přestřelka. :D
Reagovat
PetaM
Přesně :) Radši jsem to přepnul zpátky na Kiki s Nasťou :D Katka mi to trochu otrávila.
Reagovat
EllNino
Kája to bude mít ve 3. kole těžký, ať už tam bude stát Nasťa nebo Kiki :)
Reagovat
sprchon
Kiki se mi dneska úderově extra líbí. :)
Reagovat
sprchon
A teď si to Naftěnka na ty GP parádně uhrála. :D To je fakt nahoru dolů.
Reagovat
sprchon
Obě teď disponují především superdobrým returnem.
Reagovat
PetaM
Na Nasťu aspoň umí ... :D
Reagovat
sprchon
Neskutečná obrana -> útok. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak KiKi je v tom absolutne famozni i vzhledem k tomu, co nabizi soucasny okruh WTA|, ...ovsem na servu ma hlavu casto v modu dnesni Lucy, nebo pred Robem...coz cele usili utapi, a pak jeste prida svou oblibenou sofwarovou aplikaci mrdlo, prdlo, trdlo, kterou casto spousti na konci zapasu, nejlepe v zapasech, kdy se to dostane do tretiho setu;)...
tlacit ju, to je teprv vyzva...;)
V porovnani s tlacenim Kvitka, ...u Peti to je pohoda...neco jak lepeni primitivnich papirovych modelu max. na 10 casti;)
Reagovat
EllNino
lost servis ze 40:0
Reagovat
sprchon
A come on po DF, to není moc hezký. :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D) ano...ale to ona zase umi skvele...
Reagovat
sprchon
Jo, serv si někdy dělá co chce. Ale return dneska parádní.
Reagovat
brixner
Teď by mě zajímalo, soudruzi, kdo by za moje moudra praštil MĚ?!
No...nevostejchejte se :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá hodně nabuzeně
Reagovat
PetaM
Garcia mnohem více :D
Reagovat
smazaný uživatel
jsem to zakřikl
Reagovat
Fandina
Už se hraje. Doufám, že Nišimu pauza pomohla a že jinak sympatického Kačanova dá. Je to 1:1 na sety.
Reagovat
sprchon
Předtím Nishi vypadal na umření a herně taky nic moc... Khachanov to nejspíš prohraje v hlavě.
Reagovat
Fandina
Tak celkem v pohodě teď podal a dokončil set na returnu. Tak ještě jeden set Niši go!
Reagovat
sprchon
To bude asi bez problémů, dokoukám raději Kiki s Nasťou, to bude nejspíš drama. :)
Reagovat
kada.tom
přijde mi, že Goerges si až moc uvědomuje proti komu hraje ..
Reagovat
Fandina
Vypadá to dobře. Brzy by se mohlo začít zase hrát.
http://live.shwidget.com/static/freeplayer/3982581489371740.html
Reagovat
sprchon
Ludvík Silnoruký je vysušen a už se pomalu zaplňuje. Snad se brzo začne všude.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobrou lidi, užijte si poslední zápasy US Open dnešního dne, já jdu spát asi padnu. Ahoj
Reagovat
Fandina
Dobrou a sladké sny.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se z Rogera Federera stane Pinďa Čalouník?

Feder je německy péro, peří. Feder + koncovka er je středevěký německoaškenázský výraz pro obchodníka z peřím nebo prodejce brků na psaní nebo pro čalouníka (vycpával křesla peřím)

Roger pochází ze starogermánských slov hrod (slavný) + ger (kopí, oštěp.) Patrně díky konotaci s kopím se zhruba v polovině 17. století jméno Roger začalo v angličtině používat jako slangové označení mužského přirození. (tak stejně jako třeba jména Dick a Peter).

To jsem nemohl nevyužít, ale zase jsem nechtěl výt vůlgární nebo dát do rukou munici haterům. A pak jsem si vzpoměl na jméno Pinďa ze Čtyřlístku.

Jinak podstatná jména dick a peter jako výraz pro penis slýchám v angličtině běžně. Roger jako podstatné jméno jsem zatím neslyřel, takže se se to už asi moc nepoužívá.

Ale jako sloveso se roger používá hodně. V rádiové komunikaci "roger that" znamená OK. Pochází to ze zkratky R. - "received" , přijato a v písmeno r dřív bylo v americké fonetické abecedě Roger(dnes je to Romeo)

sloveso roger taky znamená mít vášnivou soulož, mrd.at. To se dodnes hodně používá. Zrovna nedávno jsem v metru zaslechnul týpka jak se chlubí kámošům "I rogered her so hard, she moaned like a bitch and could barely walk afterwards."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tento komentář mě osvítil, tohle mi změnilo život, díky moc
Reagovat
sprchon
Tak díky,
to jsem nečekal, že se mi dostane vysvětlení, navíc takhle podrobnýho. :)
Toho slavnýho člověka s kopím jsem si vygoogloval, ale to ostatní jsem fakt netušil. :D
Ten poslední odstavec se bude určitě líbit magerce.
Reagovat
a.magerova
No... to bylo jasný už od začátku.... můj šestý smysl a vidění jen "toho jednoho" mám vyvinutý víc než cokoli jiného... ;-)
Reagovat
sprchon
Co bylo jasný? :D Jsi věděla, co znamená sloveso roger?
Reagovat
a.magerova
Nevěděla.
Jasný bylo, že NĚJAKÉ NĚCO mě k němu magicky přitahuje už roky.... a teď už konečně vím CO... můj šestý smysl se mýlí jen zřídka.... ;-)
Reagovat
sprchon
Jo taaak. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :-) Jo myslím, že magerka ten sexuální podtext Fedexova jména ocení :-)
Reagovat
a.magerova
To jo, ale přesto bych raději volila jméno Vášňa Souložník než Pinďa Čalouník... ;-)
Reagovat
Dobry-den
Spamdina, Spamovka123, spamova.dvojka... skoro všechny komentáře mám ignorované, a přesto mi zasír... chci říct zaspamovávají celou stránku. To už sem nechodí nikdo normální tvl?
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry ale Nick Spandina, Spamovka123 tu nevidím. No možná by jsi měl jít k očnímu to je doktor na oči, nemo rovnou Dobřany to myslím bude lepší. Prý tam mají kytičky a hodný doktory a hezké sestřičky a elektrošoky co tě jen omráčí
Reagovat
Fandina
Co bys chtěla od někoho, kdo si dá nick Dobrý den a je nesnášenlivý.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, né všichni jsou tak chytří jako my že Fandino? :)
Reagovat
Fandina
Máš recht :-)
Reagovat
Dobry-den
Že se vůbec ptám. Fakt jenom samá frnda -_-
Reagovat
brixner
Dborý den.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, závidím všem co nemusíte do školy, noc nic jdu plánovat:
24.Října - 30.Října Turnaj Mistryň: Tak to vypadá na Střevní potíže
16.Ledna - 22.Ledna 1.týden AO: to si vezmu Angínu
Fed Cup je o víkendu to nemusím "onemocnět"
A pak uvidím pokud by se Petra dostala dál a já ji celý turnaj neviděla tak dostanu zvracení, možná horečku, OH až příští zimu to budu 2 týdny nemocná. Nějaká škola, budova chodím tam furt, tenis je důležitější :D
Reagovat
A.R.R.
Představ si, že někteří fandové pracují a živí rodiny....tam si střevní potíže a angínu vymýšlet nemohou....
Reagovat
smazaný uživatel
Proto musím využít že jsem ještě na škole, až budu pracovat tak takový luxus mít nebudu a jí nechci mít rodinu, až v pěta třiceti možná
Reagovat
A.R.R.
ještě že to uznáš, že se máš vlastně dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkej že ty jsi se na škole neměl dobře :) A neboj brigády jsem měla, zase zrmzlinový státek, přísahala jsem bohu že už nikdy nebudu prodávat zrmzlinu, ale znáš to těžké časy
Reagovat
A.R.R.
To víš,že na škole jsem se měl dobře, ale kdeže ty časy jsou :-D

Hele mě je jedno jestli chodíš na brigádu nebo ne, to je tvoje věcmě na tobě štvou jiné věci, tedy tu na TP. Občas máš sice dobré frky, ale někdy bych tě nejraději praštil za ta tvá moudra :-)
Reagovat
tommr
myslím si, že v týdnu od 24.10 o školu nepříjdeš, protože Petra se na letošní TM určitě nedostane. Pokud tam někdo z našich bude tak jedině Karolína a tý přece nefandíš ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína kdo? No snad se tam dostane alespoň 1 moje Topka, zatím to vidím bledě, no to výš já se montymu směju ale taky na tom nejsem nejlépe :) Petra, Vee, Caro, Jelena ty jsou rády za každé uhrané kolo, no jo těžké časy
Reagovat
Fandina
Vee tam bude ne?
Reagovat
smazaný uživatel
No v race rankingu je až 15. teoreticky by to vyjít mohlo
Reagovat
milik254
během TM jsou podzimní prázdniny
Reagovat
smazaný uživatel
ale jen 26.-27.10 to je málo, blbý ministerstvo školství, celý rok dřeme ve škole a pořád krátký prázdniny
Reagovat
smazaný uživatel
Hm Dneska se toho moc neodehrálo, všechny GS letos brzdí déšť, sice se hraje alespoň na AAS ale za jakou cenu :/
Reagovat
svetova.dvojka
Vlastně to ani není otevřené mistrovství Spojených států, když se hraje v hale...
Reagovat
Fandina
něco na tom bude
Reagovat
darek.vrana
Tak nevím, jestli to s tím otevřeným mistrovstvím myslíš jako fór nebo opravdu:).
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ako to je s dazdom?...Kedy by sa malo hrat, ak sa dnes este bude hrat..Dik
Reagovat
Fandina
Tady se píše, že déšť skončí za 27 minut, ale jestli to tak bude?
http://www.accuweather.com/cs/us/new-york-ny/10007/weather-forecast/349727
Reagovat
kada.tom
ne dříve jak v 0:00 SELČ ... takže minimálně 2 hoďky jen AAS
Reagovat
mkubis17
teď už neprší, tak snad to co nejrychlejc vysušej :)
Reagovat
kada.tom
to by bylo jen dobře, čím dřív se bude hrát, tím líp :-)
Reagovat
cheeky
Jako jo, střecha fajn. Prší,hraje se, paří, hraje se. Ale když ona ten stadion tak esteticky zmrvila. :-( Zvenku to vypadá, jako by tam přistálo ufo, Okjako fanoušek sci-fi to skousnu. Ale veškerá monumentalita, kterou člověk cítil při vnitřních záběrech na tribuny je v tahu. V tom má Kvitovka pravdu.

Paradoxně bych řekl, že ve Wimbledonu centr vypadá líp teď než, když střechu neměl. Ale i taky střechy jsou mor. Doufám, že podobně nezhyzdí i můj milovaný nádherný kurt číslo 1 až mu teď budou dávat střechu.

Nový Grandstand se jim ale povedl. I když ten starý mi bude chybět, měl atmosféru

Jo a doufám, že Kvitovce nedají zase ban. Ne každý vezme její bizarní humor, ale mě baví. Je divoká jako Arya Stark
Reagovat
smazaný uživatel
Wow 1.člověk který mi nepřeje ban :) hm tak tebe mám ráda :D
Reagovat
Fandina
Já ti ho také nepřeji. Mě bavíš.
Reagovat
smazaný uživatel
2 lidi, díky Fandino, tobě také nepřeji ban na TP jsi dlouho a neumím si to bez tebe tady představit :)
Reagovat
Lunej..
Amen.
Reagovat
A.R.R.
:-D
Reagovat
Fandina
Já si také TP bez sebe nedovedu představit ... úsměv
Reagovat
lars
kdyz te Kvitovka bavi, tak si vezmi k sobe domu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem na prodej, no dobře 10 000 a půjdu kamkoliv :)
Reagovat
svetova.dvojka
kouzelnické dílo , zápas z roku 2005 v HD obrazové kvalitě 720p 60fps , akorát někdo zrušil originální komentář..., takže to vlastně celé zkurvil...
https://www.youtube.com/watch?v=4Io3tMKo4as&t=620s
Reagovat
svetova.dvojka
ku.rva ale ten Agassi měl charisma, ten každého připoutal ke křeslu a obrazovce...
Reagovat
smazaný uživatel
http://ust.chatango.com/um/r/a/rafarogerkings/img/l_3.jpg

Frajer :-)
Reagovat
PetaM
Pokud ten déšť není kyselina, tak nic moc frajer. Déšť nezabíjí.
Reagovat
kada.tom
při jeho neustálých zdravotních lapáliích to frajer není, ale spíš hazardér ...
Reagovat
kada.tom
Buďme rádi, že se hraje alespoň na AAS :-)
Reagovat
svetova.dvojka
A že ten kurt vůbec postavili.
Reagovat
kada.tom
to je taky fakt :-)
Reagovat
Frick
Lepší než kdyby to byl zápas typu "Lucka nehrála špatně, snažila, ale Halepová je někde jinde"

Tohle byl zkrátka zápas, kterej se dal vyhrát, kdyby ho tak strašně ty Rumuně neodevzdala kupou UE a nemožnym servisem.

Souhlas tady s Míšou, rozhodně to nebylo o tom, že by z ní Simona měla fackovacího panáka. Kdybyste slyšeli jako první věc to, že si Lucka ztratila 7x servis, tak byste si mysleli, že to skončilo za 50 minut 1:6 1:6.

Je to trochu škoda, že Lucině tak těsně ušlo to nasazení a ve druhém kole hned musela zklidit trpké plody této okolnosti.

Pokud nebude hrát Quebec, tak je to ale ohromná chyba.

Očekávám Tokyo, Wuhan, Peking a Moskvu. Bude úspěch, když tam dokopy uhraje to, co obhajuje na TM.

Zajímavější to asi bude až v první třetině 2017, kde skutečně obhajuje nulu. Doufám, že se nebude zbytečně zahazovat na HC....
Reagovat
lars
Quebec by byla chyba.
Lepsi by bylo, kdyby hrala Int v Tokiu
Reagovat
tommr
já si taky myslím, že by Lucka měla zkusit před asijským turné ještě nějakej International, ale spíš než Quebec by možná měla zkusit Tokyo. Každopádně by měla pořádně zabrat, aby se nakonec ještě nestalo to, že bude muset o Peking bojovat v kvaldě ...
Reagovat
rusedski
To asi sotva, když Entry List už je hotovej:
http://www.tennisforum.com/3330-china-open-beijing/1145025-entry-list.html
Reagovat
tommr
no tak sláva Lucka už má Peking jistej. Jsem za to rád, protože jsem o ní měl docela obavy, aby se nepropadla tak hluboko, že bude muset hrát kvaldu. Při její současný formě by jí taky nemusela zvládnout ... :)
Reagovat
sprchon
.
Reagovat
smazaný uživatel
co jiného čekat od Sprchoně
Reagovat
sprchon
Zajímavý. Jsem to napsal ve 20:28 a v tu dobu ještě v expreskách zpráva o dešti nebyla. Přitom je tam čas 20:18...
Reagovat
George_Renel
Na tom není nic zajímavého, to je na TO normální. Bohužel.
Reagovat
Fandina
Protože když si to napsal, tak už deset minut pršelo.
Reagovat
sprchon
To sice jo, ale ta zpráva se tam objevila až chvíli po mém komentáři. S časem 20:18.
Reagovat
a.magerova
To je tu "normální" už roky... :-/
Reagovat
sprchon
Ne že bych vám nevěřil, ale teď jsem si toho tak nějak všiml. :D A vím, že to tu GR nedávno řešil.
Reagovat
A.R.R.
Tu se antičasuje běžně, mě už se to také stalo, psal jsem o nějakém odstoupení a asi po půl hodině se v expreskách objevil příspěvek napsaný asi o deset minut než jsem ho psal já :-D
Reagovat
Fandina
Tady ale je to asi namístě, čas, kdy se přerušilo.
Reagovat
bIbec
Děláte cavyky všeci :-) Dopadlo to tak, jak to dopadnou mělo. Já sem spokojený.

Nejzajímavější zápas s českou účastí teprve přijde. Tam je to otevřené si myslím. Věřím, že Katka může překvapit.
Reagovat
tommr
kvůli tomu blbýmu dešti na zápas Katky dneska ani nemusí dojít ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
dojde, je to jenom mrak
Reagovat
tommr
no jen aby. Letos je to počasí všude nějak antitenisově zaměřený ... :(
Reagovat
bIbec
každopádně by Katka potřebovala, aby Garcia začala hrát jako Garcia (jelito). Pak by to možná mohlo být trošku zajímavější.
Ona Garcia někdy hraje lépe než Garcia běžně hraje a pak je to s ní samozřejmě celkem těžké.
Reagovat
bIbec
teď začala Garcia trošku Garcia-vitět. Tak uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
:( Tak holky nepřekvapily. Lucka ani Denisa favoritkami nebyly, ale alespoň 1 set mohla jedna z nich dát, ještě nám zbývá Katka Siniaková která by mohla napodobit Petru Kvitovou. Dnes doufám v Postup Venus, Nary a Jeleny moje top srdíčka
Reagovat
smazaný uživatel
Že už netrpělivě čekáš, až tě někdo upozorní na výhru Karolíny?
Reagovat
smazaný uživatel
jaká Karolína?
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacká přeci..
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovka nevědět co být Kaorlína. Nemyslíš náhodou Caroline ale to není Karolína ale Caroline a je Dánka
Reagovat
sprchon
Karolína je podle Havláta zloun a sebestředná mrcha, protože upřednostnila Premier 5 před OH.
Reagovat
smazaný uživatel
umě obě favoritky byly,ale hlavně Denisa hodně svým přístupem zklamala
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u Denisy do doufám nebylo zraněním, ale hodně laxní přístup dneska. Hlavně že Anu porazí ale od Larsson dostane výprask
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíš o situaci vůbec nic, třeba jí bylo blbě, ale hlavně, že víš všechno nejlíp
Reagovat
smazaný uživatel
měl jsem za to,že u ní neplatí ,že jí rozhodí na zbytek zápasu zahozený nalitý BP.
Reagovat
George_Renel
Tohle tedy rozhodně den Denisy nebyl. :-/
No, za hodinku to snad vylepší Katka
Reagovat
sprchon
Z ní bude Rosol v sukni. :) Umí potrápit nebo i porazit favority, ale pak zase nějakou dobu nic, dokud nepřijde další zápas proti velký favoritce. :D
Reagovat
smazaný uživatel
promarněná velká příležitost. Larsson hrála kulový.Po Lucce s Halep ,jako bych přepnul na ITF turnaj. To jsem na Denisu koukal nejraději ,ale dnes to u mě pohnojila.
Reagovat
sprchon
Já viděl jen pár výměn a vůbec se mi to právě nelíbilo, úplně jsem to raději vypustil a dokoukal jsem Káju...
Reagovat
blixa
Druhý set Káji jsem neviděl, co se tam dělo ? Soupeřka se zlepšila nebo Kája povolila ?
Reagovat
sprchon
Na tu druhou otázku ti nemůžu odpovědět, protože jsem neviděl první set. :D Ve druhym jsem teda koukal jen jedním okem, ale neviděl jsem, že by Kája dala eso. Servis nešlapal, ale v mezihře měla Kája navrch.
Reagovat
tommr
obojí. Gonzalezová přitvrdila a Karolínu tím trochu zaskočila. Karolína byla nakonec ráda, že zápas uhaluzila ve dvou setech. Ten lob při mečbolu byl ovšem parádní ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
o nic jsi nepřišel,Denisa je schopna hrát mnohem lépe.Hlavně v hlavě zklamala.Dobré hráčky jako v jiných sportech dokážou bojovat a vyhrávat ,i když se nedaří,nejen,když to tam samo padá.
Reagovat
sprchon
Jasný, prostě na Johanku měla, ale hrála jako Kája v módu "je mi to jedno". To ona bohužel občas dělá.
Pak má zápasy, kdy bojuje, ale nestačí na soupeřku.
Pak má zápasy jako ten včerejší, kdy je outsiderkou a soupeřku přelstí.
A pak má bohužel zápasy, kdy je nějak indisponovaná.
Reagovat
smazaný uživatel
chtěla ,ale ta zpackaná příležitost na srovnání v setu jí očividně rozhodila,že si pak nevěřila. A bez sebedůvěry nemá cenu na GS hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
soupeřku měla víc než hrajitelnou
Reagovat
tommr
Denisa po každým velkým vítězství v následujícím zápase zklame at už hraje s kýmkoli. Přitom by jí výhra nad favoritkou měla naopak povzbudit do dalších bojů. Pravej opak je ale bohužel pravdou ... :(
Reagovat
sprchon
Náhodou předloni porazila na jednom turnaji Halep, pak Errani a nakonec nestačila na Jankovič.
Reagovat
smazaný uživatel
to u mě zrovna vyrostla,když jsem jí viděl ,jak převálcovala skvěle hrající Halepovou. Dnes to bylo někde úplně jinde
Reagovat
smazaný uživatel
povedený turnaj v Kantonu v Číně
Reagovat
sprchon
Bohužel tohle dělá jen občas, no... Buď hlava nebo zranění jsou většinou proti. Stejně jako třeba u Cetky.
Reagovat
smazaný uživatel
Cetku jsem viděl v 1. kole 75ky v Praze proti vyrůstající Pettersonové a vypadala lépe,než jsem čekal.Prohrála smolně jen kvůli menším výpadkům,ale pořád na TOP 100 má,kdyby chtěla...ale to právě nevím.Když už se jí nechce ani na kvaldu GS,tak na velký návrat nevěřím.
Reagovat
Fandina
Já ji tam také viděla hrát a hrála moc dobře. Škoda, že nevyhrála a nešla dál, ale tah na branku to tedy od ní byl velký. Pěkný mač.
Reagovat
vrabejka
Kája top :)
Minimum splněno tak snad to prokleté 3.kolo konečně zlomí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Denisa to dneska jen odchodila :/
Reagovat
Dobry-den
Denisa hraje ještě hůř než Lucka. A to už je co říct...
Aspoň ta Karolína, že to zvládla. A Katka snad taky zabojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa u mě hodně spadla.Takhle to flákat na GS.To asi nedám
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, hraje kulový po těch zranění a nemocech, a ty jí to dáváš za vinu? Běž do háje.
Reagovat
smazaný uživatel
už byla O.K.,mluvil jsem s ní při kvaldě Honzy a vypadala nabuzeně a ve formě
Reagovat
smazaný uživatel
Po neúspěšné Praze hodně mákla
Reagovat
lars
a o cem ?
Reagovat
smazaný uživatel
normálně o formě v Praze a teď a hodně si věřila.O to větší překvápko ten dnešní přístup.Nalitý zahozený BP jí rozhodil jako malou holku
Reagovat
lars
Mozna se Allert na ten dnesni zapas spatne vyspala :)
Reagovat
smazaný uživatel
jít to vždy nemusí,ale alespoň na GS by se s tím mělo bojovat
Reagovat
lars
mohla slavit s Honzou, ze si zahral na centr kurtu :)
Reagovat
Dobry-den
Nemyslím si, že by to flákala. Prostě si holky vybírají daň za svoje zdravotní problémy.
Reagovat
Dobry-den
Beru zpět. Teď to doopravdy odflákla :-(
Reagovat
Fandina
gratulka. Doufám, že třetí kolo na GS překoná, ať už bude krát s Nasťou nebo Kiki. Porazit by je mohla obě. Tak držím palce Kájo a pojď, ještě pár vítězství a je to!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nastěnka se teď rozjíždí
Reagovat
Fandina
Doufám, že se moc nerozjede proti Káje. Vím, má období, kdy hraje úžasně, ale doufám, že Kája si vzpomene na společné H2,m třikrát ji porazila. To by mohlo pomoci.
Reagovat
tommr
já bych přesto preferoval zápas proti Mladenovicový, která se mi pro Karolínu zdá jako soupeřka mnohem schůdnější ...
Reagovat
Fandina
To máš pravdu. Nasťa je nebezpečnější než Kiki.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína 18 winnerů, 14 nevynucených chyb, Gonzales 16 vítězných míčů, 26 nevynucených chyb, na svůj rank to neni zas tak špatný.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm tak Denisa asi konec...
Reagovat
George_Renel
Karolína tedy nakonec ano, ale lehčí soupeřku než tuto těžko pohledat.
Reagovat
kada.tom
no, dostat jí třeba na RG, tak se docela bojím :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Statiky nemá ta její soupeřka zas tak špatné. Na to, že Karolína udělala jen 14 nevynucených chyb.
Reagovat
tommr
podle postavení v žebříčku byla sice Gonzalezová ve druhým kole nejslabší hráčka, ale nehrála zase tak špatně a ve druhým setu Karolíně zle zatápěla ... :)
Reagovat
Jabadu
Karolína - no, to bylo strachu. Mrknu a vidím, ne?
Tady nic nehrozilo.
Reagovat
kada.tom
Karol na matchball parádní lob :-)
Výhry se počítá, teď to kritické 3. kolo.
Reagovat
tommr
jj ten lob a vůbec celou tu výměnu při mečbolu zahrála Karolína parádně ... :)
Reagovat
misa
Zápasu je škoda, ale rozhodně bych jí nepohříval jako někteří. Kromě servisu se mi dnes herně líbila. Return byl na její poměry skvělý, ve výměnách se držela dobře, často Simonu přehrávala. Jistě, dost chybovala, protože riskovala a snažila se ukončovat výměny. K mnoha chybám by nedošlo, kdyby jí fungovalo podání. Řada výměn by pak prostě nebyla.

Pokud Lucka vydrží zdravá, tak věřím, že ještě zabojuje o žebříčkový postup. Třeba už v Tokiu :)
Reagovat
misa
*nepohřbíval
Reagovat
historik
teď je aspoň pozitivní, že toho moc neobhajuje ne?
Reagovat
misa
Bohužel 370 bodů za TM. Bez nich by byla v osmé desítce :-( Bude těžké je nahradit.
Reagovat
smazaný uživatel
Zvlášť když Lucka nebude nikde nasazená a bude strašně těžké udělat alespoň 1 ČF na šňuře Tokio-Wuhan-Peking
Reagovat
tommr
já jsem sice prohru očekával, ale přesto jsem z dnešního zápasu hodně zklamanej, protože Halepka byla dneska překvapivě docela hratelná. S takovým kvantem chyb co dneska Lucka vyrobila se ale vyhrávat nedá ... :(
Doufám, že Lucka zabere aspoň v tom deblu s BMS. Včera proti těm Japonkám hrály poměrně slušně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to rozjede alespoň Katka. Denisa hodně zklamala,Kája taky uvadla.
Reagovat
Kytka
Kája to zvládla, postoupila a to se počítá.
Reagovat
George_Renel
Denisa místo jasného brejku totální výpadek.
Karolína - škoda mluvit.
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=YSCzhVwv5nQ

Dost možná si to během svého dospívání ve svém discmanovi poslouchala.
Reagovat
George_Renel
Reagovat
historik
Denisa špatná, hlavně podání a Karolína si začíná nepěkně zahrávat
Reagovat
smazaný uživatel
Hm tak Denisa nic moc teda
Reagovat
Frick
Quebec!
Reagovat
Frick
Nebo myslíte, že by jí, jako vítězce 2013, WCMD nedali?
Reagovat
Dobry-den
Určitě dali, ale ona tam v životě nepojede a bude tvrdohlavě hrát pouze premiery a větší turnaje...
Reagovat
misa
Tak si ty velké turnaje ještě chce užít... Nebo si myslíš, že hráčku třeba z 60. místa vezmou do hlavní soutěže? A na takové pozici klidně může Lucie rok zakončit.
Reagovat
VlS
prosím tě, podívej se na pravidla účasti na turnajích pro hráčky top 10 ke konci předchozího roku. nemá zdaleka takovou volnost ve volbě turnajů, jak si asi myslíš. a to samé platí i pro Petru a Káju.
Reagovat
lars
Vitam navratilce.
Jak dlouho trvala absence na TP ?
Reagovat
Dobry-den
nerozumíš tomu
Reagovat
misa
Sám víš, že je přihlášená do Tokia. Internationaly může hrát příští rok.
Reagovat
Frick
No, tak jim tam dá omluvenku.
Reagovat
lars
muze hrat jeste 2 inty letos. mela by to vyuzit
Reagovat
smazaný uživatel
Linz určitě hrát bude, Moskvu také
Reagovat
lars
Moskva neni Int
Reagovat
kada.tom
Karol už si zase začíná zahrávat ..
Reagovat
Jabadu
Trpělivost ... trpělivost.
Karol je mentálně silná. Ne sice jako Petra, ale bude to dobrý.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Denda s Luckou trénovaly spolu servis
Reagovat
smazaný uživatel
a s Kájou asi taky
Reagovat
George_Renel
Lucka by měla něco změnit.
Já bych to viděl na stravu a trenéra.
Reagovat
misa
Trenér je dobrý. Myslíš, že jí dnes strava zabránila dobře podávat? Ve výměnách byla dobrá, často Halepovou zatlačila. Bohužel často vyhodila nebo síť. Lucka říkala, že tréninku moc kvůli nemocem nebylo. To je u ní vždy problém.
Reagovat
George_Renel
Trenér je dobrý kameraman....
To nevidíš, že jí chybí to, co ji zdobilo? Důraz, síla? Jalovou stravou to zpět nezíská.
Reagovat
misa
Trenér je dobrý. O stravě může popřemýšlet, ale dnes skoro nedala 1. servis. Zápas asi trochu nezvládla v hlavě.
Reagovat
Fandina
Stravu má vyřešenou se sestřenicí, sportovní dietoložkou. To spíš bych uvažovala na jejím místě nějaký nový impuls s trenérem. Rob je sympoš, ale možná by to chtělo zase někoho nového.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako vsechno bylo pekne i ten lob byl vystavni, ale jaksi na servisu jsme to fakt nedavali, a to nepocitam ten hruzny zacatek a tve delky uderu...
...tak snazil jsem se;) tancil jsem samanske tance, vsecko jako, ale servis Lucinko musis opet najit...a pri nem klid v hlave hlavne...
No snad se probereme jeste letos;)

Nic a po tomto narocnem programu jeste potlaciti Kiki, u ktere to zatim vypada, ze ji nepomuze ani sokova terapie;D)

A pri tom vsem jeste hlidat tu Dendu...;D)

Toz tak...
Reagovat
Dobry-den
Neviděli jste někdo závěrečné statistiky? Rád bych věděl, kolik stihla Lucka těch chyb celkem...
Reagovat
Lunej..
Gratulace, ale nějaký extra výkon to nebyl, Lucka bez servu a hodně chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo ruku podavam a letim na tu Kikinu a podrzet Dendu;)
Reagovat
sprchon
Na mezírku? Já dneska přeju Nastě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prej komu chces, ja musim plnit povinnosti...

(jo, je to ta KiKi, kterou odkopl monty jak kus hadru, takze s nim kominikuji pouze v meznich a nevyhnutelnych pripadech:)
Reagovat
sprchon
Právě proto, že ji monty tak ošklivě vykopl, jsem jí začal víc fandit. :D A monťák tím u mě docela poklesl...
Ovšem Nasťa je Nasťa. :) Navíc ji mám ve Fantasy.
Reagovat
misa
Simonka se nečekaně zapotila. Lucka mi dnes připomínala Tomáše Berdycha ve velkých zápasech: hrála bez podání. Proti dobrým hráčům se takhle uspět nedá.
Reagovat
Jabadu
Ode dneška bych Lucy nechal na pokoji. Pořád je dobrá, ale některé věci se už nezmění a sledoval bych pouze její kariéru ve čtyhře.
Reagovat
Dobry-den
Sleduj si co chceš, kdo ti brání?
Reagovat
smazaný uživatel
No Lucce pořád vážně hrozí vypadnutí z Top 50 a návrat už je asi nemožný, Lucka se dřív nebo později bude asi specializovat na čtyřhru, lepší hráčky už Lucka asi neporazí. Má světlé chvilky, ale tohle už nejde
Reagovat
misa
Jaké věci?
Reagovat
smazaný uživatel
bez servisu nemůže chtít zázraky
Reagovat
kada.tom
Jako prohra se čekala, ale teda na tom servisu to bylo fakt tristní, ve výměnách docela dobrý, ale takhle to fakt nepůjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie běž do pr....!
Reagovat
smazaný uživatel
Umři.
Reagovat
Dobry-den
Celkem důstojné skóre, ale myslím, že by bylo lepší tenhle zápas vůbec nevidět...
Reagovat
misa
Bez 1. servisu je veškeré snažení na nic.
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, špatný špatný. Lucko asi budeš muset něco změnit, co takhle začít jíst?
Reagovat
Mayo
Výborne Simona
Reagovat
PetaM
Jasněěě, teď si pojďmě pohrát servis!!! :D
Reagovat
misa
nedá 1. servis a vše vyhazuje
Reagovat
misa
zas servis do sítě
Reagovat
PetaM
Symbolická DF :D
Reagovat
Chrenda
se po dnešní výhře posune v žebříčku na 7 místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona už vyhrála?
Reagovat
kada.tom
ještě nevyhrála ...
Reagovat
Kytka
Vyhrála už.
Reagovat
Dobry-den
Můj stream je asi pozadu, protože tam je teprve na začátku druhého setu :-O
Reagovat
Chrenda
Jo já připisuji z Japonska, a tady už to vyhrála. :-)
Reagovat
Dobry-den
A jaké bylo skóre, jestli se smím zeptat? ;-)
Reagovat
Chrenda
6:1, 6:3
Reagovat
Dobry-den
Zajímavé. Je to 4:4, takže buď pěkně kecáš, nebo si asi budeš muset zajít na oční ;-)
Reagovat
Chrenda
No to víš moc neovládám ty japonský čísla, tak jsem 7:5 přečetl jako 6:3. :-) No hlavně, že vyhrála a vrátila se na svou dosud nejlepší pozici na žebříčku. Bylo by super, kdyby po USO byla šestá.
Reagovat
Jabadu
Vždycky jsem tvrdil (a nejen já), že je to budoucí No.1.
Má všechny předpoklady.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný. Až na tragickou mezihru a špatný pohyb. ;-)
Reagovat
Chrenda
Odprejskni tykvoune.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť Karolína se nehne z místa, vyhrála Cinci jen díky Lazaretu Top 20
Reagovat
lars
Neblabol Kvitofko !!!
Vis kolik Ti zbyva minut do udeleni BAN na TP ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já neblábolím, jsem vysoce inteligentní. Jsem vyučená kuchařka a teď studuji Gastronomii takže jsem génius ty rajče
Reagovat
lars
Ale blabolis a klames.
Karol se behem zapasu hybe. A Cinci vyhrala, protoze porazila vsechny souperky v Cinci.
Reagovat
smazaný uživatel
V Cinci byly všechny hráčky unavené z Olympiády a některé ani nepřijely.
Reagovat
lars
blabolis !!
Cibule a Halep nehraly na OH2016.
Doba k udeleni opetovneho BAN na TP se Ti zkratila :)
Reagovat
Chrenda
Moje řeč. Rozená šampionka.
Reagovat
smazaný uživatel
A proto ve 23 letech nebyla v Osmifinále GS.....
Reagovat
Chrenda
Dočkej času, jako husa klasu. Kája zraje ponaleji, ale jistě. Však uvidíne co budeš mektat, až bude Numero Uno.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy nebude jako Lucka nebo Petra, tato osoba je nesympatická a na ČR kašel, ať si Karolína vyhraje co chce. Petra, Lucka i Bára jsou lidsky 50x lepší a narozdíl od té osoby jely do Ria a čestně reprezentovaly
Reagovat
misa
Jsem rád, že tam nejela. Lucka má medaili :)
Reagovat
smazaný uživatel
To zas jo :) ale ta osoba ukázala že hraje jen za sebe
Reagovat
misa
Teď právě ne. Musí živit toho kreténa :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo vlastně, kreténa vyhodili i z TV hov.na :D
Reagovat
Chrenda
Tak každý má své oblíbenkyně, to ti nikdo nebere. A reprezentuje i Kája poctivě a dobře, tak nech na hlavě.
Reagovat
lars
Neblabol Kvitofko !!!
Vis kolik Ti zbyva minut do udeleni BAN na TP ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěla bych vydržet do konce US Open, ale sakra to bude těžký :D
Reagovat
Mayo
Neskutočná je
Reagovat
smazaný uživatel
V čem?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka se snaží to jo, ale za snahu nic nedostane
Reagovat
Jabadu
Přitom úderově je Lucka lepší. No jo, ale "Všeliké kvaltování pro hovado dobré jest" (J. A. Komenský)
:-)
Reagovat
Fandina
Hraje trpělivě, tak uvidíme, třeba ještě otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
a není to Lucka
Reagovat
kada.tom
Karol zatím bez jakýchkoliv potíží :-)
Reagovat
kada.tom
jinak teda na Grandstandu je i ta "slavná" čárová ze SF US Open mezi Serenou a Kim ..
Reagovat
smazaný uživatel
tu musíš hrozně milovat :)
Reagovat
kada.tom
tak, v tý době jsem tenis fakt nesledoval, takže je mi to asi nějak jedno ..
Reagovat
smazaný uživatel
ale co víš, nebýt jí, mohla to Serena otočit a být o jeden GS těžší :)
Reagovat
misa
Promarněný zápas, takové naštvou nejvíc. Serivis jako Errani.
Reagovat
Chrenda
jede jako parní válec. Letos v tý Americe udělá výsledek.
Reagovat
misa
S takovou soupeřkou? :-)))
Reagovat
Chrenda
Uvidíš v dalších kolech. Minimálně SF dá.
Reagovat
smazaný uživatel
ve ČF asi Aga a tam konečná
Reagovat
Chrenda
Agněžku dá. Je fakt ve formě. Teď je ta pravá chvíle to prodat.
Reagovat
smazaný uživatel
ve formě byla před GS kolikrát a jak dopadla
Reagovat
misa
No, já to rozhodně sledovat nebudu...
Reagovat
smazaný uživatel
co Karolínu? Jestli jo tak nejsi sám. Karolína pro mne už není Češka
Reagovat
misa
Tento člověk mě absolutně nezajímá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tom se shodneme, alespoň v něčem :D
Reagovat
smazaný uživatel
s hráčkou na konci 2.stovky je ostuda že prohrála gem
Reagovat
smazaný uživatel
Proč to ku**a pořád zakřikáváte, nechápu.
Reagovat
Jabadu
Teď už je v hajzlu. Ale snažila se, to zase jo.
Reagovat
Dobry-den
Viděli jste to? Lucka to rve všechno neomylně do sítě!
Reagovat
Michaelus
Lucko to nee to je takova skoda zase :/
Reagovat
historik
omg to snad není možný. Podruhé v této sadě nepotvrzený break
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád daleko, až Lucka vyhraje 2.set můžeme pomýšlet na obrat
Reagovat
Jabadu
Něco mi říká, že Lucy se zakousla a mohlo by dojít k obrovskému překvapení.
Reagovat
Jabadu
Alespoň jsem to zkusil, no.
:-)
Reagovat
misa
dnes musím pochválit za return. Na její poměry je mimořádný! Kdyby jí podobně šlapalo podání, byla by blízko postupu. Bojujem.
Reagovat
Fandina
Snad ještě otočí. Šafi pojď!
Reagovat
vrabejka
Která potvrdí jako první brejk tak vyhraje 2.set pamatujte na má slova.
Reagovat
historik
Ano! Lucka poprvé v zápase vede. Teď prosím potvrdit.
Reagovat
Mayo
Tupci to prepil na Nisikoriho omg
Reagovat
sprchon
Protože bude big upset.
Reagovat
Fandina
Šafinka je na Eurosportu 1 a na O2
Reagovat
historik
sláva! Lucka si vyhrála podání!
Reagovat
Michaelus
2.udržený servis Lucky
Reagovat
smazaný uživatel
Safarka hraje proč profi tenis když není schopná urvat své podání to je zase ostuda v Americe
Reagovat
George_Renel
To je stejná otázka, jako bych se tě zeptal. Proč píšeš do diskuse, když neumíš napsat větu bez několika chyb?
Reagovat
blixa
Proč píšeš na tenisovou diskuzi, když o něm víš úplný howno ?
Reagovat
johnnydepp
Steckley má triko Iron Maiden? Má někdo fotku? :-)
Reagovat
historik
Ach jo, to je příšerný při vlastním podání. s tím se těžko hraje.
Reagovat
misa
Lucka dnes září na returnu, ale k čemu to?
Reagovat
misa
Lucko, teď už si vyhrej podání!
Reagovat
misa
To je o ničem :-(((
Reagovat
misa
Hrozné, kolikrát vezme Halepové servis a je to absolutně k ničemu...
Reagovat
smazaný uživatel
za leštění podlahy raketou?
Reagovat
Jabadu
Kdyby se už soustředila jen na čtyřhru, měla by klid. Takhle se pořád nervuje se stejnými chybami. Je stále elitní singlistkou, ale za ty nervy už by jí to nemělo stát.
Reagovat
George_Renel
Halepka již měla mít nejméně jedno varování.
Reagovat
smazaný uživatel
za leštění podlahy raketou?
Reagovat
George_Renel
Karolína již na kurtu.jednu budu muset oželet.
O2TV dává v multidimenzi všechny tři, víc než 2 nezvládnu.
Reagovat
smazaný uživatel
nejlépe se dívá na Denisu a je zpět v TOP formě ,mluvil jsem s ní při utkání Šátrala
Reagovat
George_Renel
Vypadá to tak, protože co jsem shlédl 1. game co Karolína brejkla, tak tam to asi moc zajímavé nebude.
Reagovat
blixa
Nekřič hop .... !!! ;-)
Reagovat
George_Renel
Trošku pravda, Karolína si již myslela, že to půjde samo a ta Telenovela se rozehrává.
Reagovat
blixa
Kája má takovu taktiku, povolit, přitáhnout. Bohužel, někdy je to taky jen povolit, povolit, povolit ... ;-)
Reagovat
Fandina
Jedna v televizi, druhá na kompu a třetí tablet.
Reagovat
George_Renel
Když se dívám více než na 2, nic z toho nemám. To raději dvě jakž takž a live score.
Reagovat
Fandina
JJ není to ono, když hrají takhle všichni, ale dá se to, game jedna pak druhá, pak třetí.
Reagovat
Jabadu
Lucka - jako vždy.
Co ta Karolína? Že by tu loserku klepla?
Reagovat
smazaný uživatel
Bože ta safarka to mastí to je kopyto
Reagovat
kada.tom
0-3
3-0
0-3

...
Reagovat
patriks
Líbí se mi, že Lucka už vzdala marnou snahu Simonu porazit a konečně bude moct hrát s klidem.
Reagovat
misa
si není schopná vyhrát servis. Veškeré snažení je pak k ničemu :-(
Reagovat
Chrenda
Dá mi někdo tip na nějaký dobrý stream na Lucku. Přes stopstream se tam nemůžu dostat. Mockrát dík.
Reagovat
George_Renel
http://www.batmanstream.com/tennis-live-streaming-video-2016-20.html
Reagovat
Chrenda
Díky.
Reagovat
Mayo
Acestream na livetv.ru
Reagovat
Chrenda
Díky.
Reagovat
Mayo
V pohode. Od toho som tu.
Reagovat
slacker
neni blba?
Reagovat
smazaný uživatel
Tvá matka že tě nepotratila? Ano.
Reagovat
slacker
chcipni blby trole
Reagovat
smazaný uživatel
asi rád kouká na prázdné kurty
Reagovat
Mayo
Samozrejme fandím Simone.
Reagovat
historik
to je chyb, to je chyb, teď byla šance na breakball:-(
Reagovat
gigin
má tričko Iron Maiden? Jsem to nestačil úplně pozorně čekovat.
Reagovat
sprchon
Jojo, psal jsem to vedle. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to je Kaderka s Krpálkovou medailí ,ne Iron Maiden
Reagovat
George_Renel
Ostatní kurty už vysušují, vypadá to, že se za chvíli začne.
Reagovat
smazaný uživatel
mohlo by ,i když za chvíli s další přestávkou
Reagovat
Jabadu
No nic. Hotovo, vyřízeno.
Reagovat
Fandina
Šafi se nedá, je to bojovnice.
Reagovat
historik
to už je druhý gem ztracený ze 40:15:-(
Reagovat
Jabadu
Uaáááááá! ... už dvě DF v gamu!
Držte mě!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
už jí něco začíná lézt z kalhot
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, zase ze 40:15?
Reagovat
Jabadu
A ten forehand - ten píchl u srdce.
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ...?
:-)
Reagovat
Lunej..
Protože nejsem ovce, co jde s davem, tak Simco máš na to :D:D
Reagovat
A.R.R.
lajny zatím dobre? :-D
Reagovat
Lunej..
Ne, Simonu už dvakrát poškodili, jinak už by vedla. Lucka jen vrací, nechápu, jak s takovým tenisem tam může vůbec hrát, ostuda.. :)
Reagovat
A.R.R.
:-D jsem si to myslel. začíná to být epidemie :-D
Reagovat
blixa
Polk .... no tos pos.... !!!
:D
Reagovat
sprchon
To bylo k tomu, jak chtěla praštit s raketou?
Reagovat
sprchon
No vidíš, že to jde. :D
Reagovat
Mayo
paráda strecha v akcii, idem to zapať (:
Reagovat
smazaný uživatel
dali už včera v priebehu duelu Rafu
Reagovat
Mayo
Viem ale v tak nekresťansky cas bez sance
Reagovat
George_Renel
Lucka nehraje zle, ale tímto stylem to prostě nemůže ustát.
Když už se jí podaří udržet Halepovou v těžké defenzivě delší dobu, musí zkusit více zavariovat, proložit kraťasem.
Reagovat
Fandina
kraťas bych se bála, že ho Halep doběhne, ale ty rány po lajně, když je Halep na druhé straně, to by mohlo psát
Reagovat
Rip.win
Luci POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist