Plíšková zvládla vstup i do turnaje v Dauhá, Strýcová neproměnila mečbol proti Venus

24. 2. 2015, 17:22
Aktuality 393
Karolína Plíšková vstoupila tři dny po prohraném finále v Dubaji vítězně do turnaje v Dauhá. Česká tenistka dnes porazila Švýcarku Vögeleovou 7-6 6-4 a letos už potřetí se utká se Španělkou Suárezovou. Už v zápase druhého kola neuspěla Barbora Záhlavová-Strýcová, jež v tříhodinové bitvě neproměnila mečbol proti Venus Williamsové.
Karolína Plíšková

Dvaadvacetiletou Karolínu Plíškovou čekala v Dauhá v prvním kole soupeřka, které měla co oplácet. Stefanie Vögeleová z předchozích čtyř duelů s českou tenistkou tři vyhrála a i dnes favoritku potrápila. Rodačku z Loun zlobilo ve větrném především podání, obě tenistky si v úvodu duelu prohrály dvakrát servis. Za stavu 5-6 pak Plíšková musela odvracet další brejkbol a zároveň setbol; to se jí podařilo a sadu dotáhla k vítězství ve zkrácené hře.

Ani další set nezačala aktuálně 13. hráčka světa dobře. Jako první přišla o podání, hned vzápětí ale stav srovnala a poté v desátém gamu při servisu soupeřky duel čistou hrou ukončila.

O postup do čtvrtfinále si Plíšková zahraje s Carlou Suárezovou. Deváté nasazené Španělce vzdala za stavu 5-6 v úvodním kole krajanka Garbiňe Muguruzaová, s níž svedla Plíšková minulý týden maratonský souboj v semifinále v Dubaji.

Se Suárezovou se česká tenistka utká letos už potřetí: v Sydney se Plíškové podařilo otočit zápas, před dvěma v týdny v Antverpách jí však Španělka porážku oplatila.

Plíšková, jež v posledních týdnech čelila náročnému programu a v sobotním finále v Dubaji měla svalové potíže, se v Dauhá vzdala startu ve čtyřhře. V té měla hrát s Lucií Šafářovou.

"V neděli jsem dorazila z Dubaje a měla jsem volný den. V pondělí jsem si byla na kurtu zatrénovat jen jednou. Dala jsem si pár úderů se svým trenérem, byli jsme tam asi čtyřicet minut, protože jsem se necítila dobře a byla jsem unavená. Dnes před zápasem jsem absolvovala jen rozvičku," řekla Plíšková.

"Jsem unavená, ale stále jsem v turnaji, tak na to nechci myslet. Přemýšlím jen o dalším zápase a chci v něm odevzdat maximum. Po turnaji už budu mít volno," dodala lounská rodačka.

Ve čtvrtfinále by v katarské metropoli mohlo dojít na souboj české jedničky a dvojky, které se letos utkaly už ve finále v Sydney. Nejvýše nasazenou Petru Kvitovou čeká ve druhém kole Jelena Jankovičová, která dnes deklasovala Číňanku Saisai Zheng a připsala si teprve druhou výhru v sezoně.

Barbora Záhlavová-Strýcová zvládla svůj vstup do turnaje včera a dnes už bojovala o postup do čtvrtfinále. Dělil ji od něj jediný míček, mečbol proti Venus Williamsové ale neproměnila a po bezmála tříhodinovém boji padla 5-7 6-3 6-7.

V prvním setu osmadvacetiletá Češka neudržela vedení 3-1, nicméně v druhé sadě využila všechny tři brejkboly a vynutila si třetí dějství. Williamsová v něm za stavu 5-4 podávala na vítězství, ale Strýcová se vrátila do hry a v dvanáctém gamu se na returnu dostala k mečbolu. Soupeřku dostala do výměny, udělala však nevynucenou chybu z forhendu a nakonec prohrála i třetí vzájemný souboj.

Zápas, který skončil hodinu a půl po půlnoci místního času, nabídl v chladném počasí pěkný tenis i řadu sporných momentů, kvůli nimž se Strýcová několikrát dostala 'do křížku' s umpireovou sudí Asderakiovou. Svůj názor česká rebelka vyjádřila i plácnutím přes zadek a pohledem směrem k umpireu. Před slabou diváckou kulisou byly slyšet i tradiční peprné výrazy Strýcové.

I přes dnešní porážku má plzeňská rodačka šanci na premiérový posun do Top 20. Na dvacátém místě se v pondělí objeví v případě, že Kvitová porazí Jankovičovou a šampionkou Qatar Open se nestane Ukrajinka Svitolinová.

Výsledky - Dauhá (tvrdý povrch, dotace 731.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Karolína Plíšková (ČR) - Vögeleová (Švýc.) 7:6 (7:4), 6:4
Petkovicová (6-Něm.) - Flipkensová (Belg.) 6:7 (5:7), 6:3, 6:2
Suárezová (9-Šp.) - Muguruzaová (Šp.) 6:5 skreč
Jankovičová (Srb.) - Zheng (Čína) 6:0, 6:2
Dijasová (Kaz.) - Džábirová (Tun.) 6:3, 6:2
Svitolinová (Ukr.) - Gavrilovová (Rus.) 6:4, 5:7, 6:4
Dulgheruová (Rum.) - Cornetová (Fr.) 6:4, 3:6, 6:1.

Dvouhra - 2. kolo:
V. Williamsová (7-USA) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 7:5, 3:6, 7:6 (7:5)
Čtyřhra - 1. kolo:
Makarovová/Vesninová (2-Rus.) - Juraková/Koukalová (Chorv./ČR) 6:1, 6:4

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

393
Přidat komentář
smazaný uživatel
Na otazku, ze to byl velice tesny zapas, odpovedela: "nemela jsem svuj nejlepsi den a souperka mela hodne stesti" zadne uznani kvality soupere. Rozhodci za stavu 5:6 ve 3. Setu nemela uznat challenge Venusi, kdy ho zahlasila az po te co jeji mic dopadl do autu. Druhy sporny moment v tie breaku si myslim, ze byl ok.

Pri podani ruky se tam obe na sebe nejak mracily a neco si rekly, asi pozvanka vino o nebyla
Reagovat
Frick
Ztratila 7 z 10 servisů. :-(

Myslíte, že je tohle třeba pro mladou holku typický? Tj. je tam třeba nějaká obratnost pro return, ale chybí tam ta "rána" pro podání?

Turnaj v Acapulcu tedy pro české barvy nebyl vydařený. Přestože jsme v prvním kole měly tři zástupkyně, tak ani jedno přes něj neprošla. Pravda je, že žádná nebyla ve svém zápase favoritkou, na druhou stranu - (vítězná) AKO-vka na soupeřky má kurz 3,88 (Fortuna),. takže aspoň jedna postoupit taky mohla. Třeba Terka, která aspoň urvala set.
Reagovat
Frick
Tak bohužel, Lucka ztratila dnes 6 servisů. To je moc. :-(

Tak aspoň těch 18 bodů za kvaldu. I to stačí na nějaký menší posun,...

Jinak je překvapivé, že Lucka měla celkem nízký kurz - 2,00. Docela se jí věřilo.
Reagovat
Frick
...tak snad dnes už neprohraje žádná další Lucka.
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10922697_940016916029910_8538867414793904281_n.jpg?oh=170f0e8ab1f7d2f11cfd06f02bdef10f&oe=5585F2C2&__gda__=1434672506_42c5d0e95594963014e3404897343f79
Reagovat
weak
EVA ASDERAKI - jedna z nejzkusenejsich a nejlepsich umpiru na okruhu a presto to byla ona, kdo vyrazne "pomohla" venuši k postupu do dalsiho kola... TRIKRAT v rade se stalo, ze Venus vyzvala jestrabi oko NAPROSTO JEDNOZNACNE POZDE (v tiebreaku tretiho setu dokonce az v momente, kdy asderaki jiz ohlasovala score), presto ji to bylo pokazde umozneno a pokazde to byl mic proti strycove... bara se zcela pravem hodne zlobila, az si vysloouzila varovani, v jednu chvili chtela dokonce zapas prerusit a volat hlavniho rozhodciho... ASDERAKI zapas hrube nezvladla... barbory je mi lito, hrala skvele a tenhle zapas si zaslouzila vyhrat...
Reagovat
FulnekUltras
TAKHLE prohraný zápas zamrzí...
Reagovat
smazaný uživatel
je mozna ze vsech nasich lvic nejlvicovatejsi, takze obdiv - ac neni salek meho caje, ale vyhrala Venuse a ne Azderaki, ze.. ;-)
Reagovat
Frick
1. A.Radwanska
2. Ka.Pliskova
3. (SR)Zvonareva
4. Cornet
5. Giorgi
6. Kanepi
7. Rybarikova
8. Larsson
9. Knapp
10. Koukalova
11. Schmiedlova
12. Smitkova
13. Niculescu
14. Flipkens
15. Goerges
16. Mladenovic
17. Schiavone
18. Bertens
19. Beck
20. Hercog
21. Siniakova
22. Diatchenko
23. Wickmayer (#85)

-------------------------------

Nevypadá to špatně. Snad našim holkám nevstoupí Aga do cesty příliš brzy. Pokud by bylo finále dle očekávání, tak určitě by pak měla nasazená dvojka šanci. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Klára vypadla z TOP90, takže jde do kvaldy.
Reagovat
slacker
Vypadla z TOP91
Reagovat
EllNino
nene, v době přihlášek tam ještě byla, takže žádná kvalda :)
Reagovat
Frick
1. Makarova
2. Petkovic
3. Kerber
4. Errani
5. Safarova
6. Keys
7. Peng
8. Zahlavova Strycova
9. Jankovic
10. Stosur
11. Lisicki
12. Garcia
13. Diyas
14. Begu
15. Dellacqua
16. Bencic
17. Barthel
18. Pavlyuchenkova
19. Stephens
20. Watson
21. Riske
22. Brengle
23. Tomljanovic
24. Shvedova
25. McHale
26. Gajdosova
27. Davis
28. Soler Espinosa
29. S.Zhang
30. Vesnina
31. Lucic-Baroni
32. Cepelova
33. Erakovic
34. S.Zheng
35. Rogers
36. Vekic
37. Arruabarrena
38. Gibbs
39. Scheepers
40. Tsurenko
41. Babos
42. Dulgheru
43. Townsend (#95)

-----------------------------

Vidíš? Nemáš tam Serenu, Petru ani Káju a budeš tam mít (doufám) toho svýho Stecklouna. Takže Lucinko - tenhle turnaj vyhraješ. Trochu pro sebe, ale hlavně pro nás, protože ti tady moc fandíme a straně moc bysme tě rádi viděli se usmívat s nějakou tou (singlovou) trofejí z nějakýho pořádnýho turnaje. Internationaly, to je tak dobrý pro holky mimo TOP 30. Víš?
Reagovat
tommr
sice oceňuju tvojí snahu, ale chybí ti tam název turnaje což tvoje chvályhodné úsilí dost znehodnocuje ...
Reagovat
Frick
myslim, že to není problém vydedukovat
Reagovat
slacker
Madrid?
Reagovat
Frick
Takto vypadá MD list na PM?!
Reagovat
slacker
Ano vypada, po sankcich proti Spanelsku kvuli Nadalovy
Reagovat
tommr
já si naopak myslím, že většina uživatelů se namáhat nebude a tvůj v principu nesmyslnej příspěvek bude prostě ignorovat. Je to ale tvoje věc - když tě baví psát si sám se sebou tak takhle klidně pokračuj ... :)
Reagovat
Frick
Ale tak vylučovací metodou.

Je tam více než 32 účastnic. WTA 280 ani Stuttgart to není. Není tam moc dobrých hráček. PM/P5 to nemůže být. Takže to musí být nějaký 6-kolový Premier. Do trvanatých Premiérů ještě zbývý dlouhá doba.

tak je to tedy jasné - Charleston.

Ale dobře, možná jsem si neuvědomil, že ty moje znalosti jsou až příliš nadprůměrný a někdo se v tom tak dobře neorientuje.
Reagovat
Atoidi1
No a tak jakej je to teda turnaj - pro nedovtipné...?
Reagovat
Frick
Je to Charleston. pro ty, co nevědí
Reagovat
slacker
To je nejakej tanec , ne?
Reagovat
Frick
prd, kachna to je
http://files.conceptcarz.com/img/Citroen/1983-Citroen-2CV_Charleston-Image-04-1600.jpg
Reagovat
FulnekUltras
přestože jsi to o sobě ve třetím setu na centrkurtu tenisového areálu Khalífa v Dauhá veřejně prohlásila.
Za druhé - hrála jsi fantasticky, ale stála proti Tobě taky pořád výborná soupeřka, která dokáže velmi zkušeně zvládat i momenty, kdy se jí ne všechno úplně daří, dneska hlavně servis, na němž její koncepce do značné míry stojí. Když jí nešel první, začala Ti dávat druhý s nepříjemně vysokým odskokem...a Ty jsi ji zas při příjmu rozhazovala nečitelnými poskoky ze strany na stranu...plus tradičně parádní, divácky atraktivní hrou kraťasů a lobů - několikrát sis mnohonásobnou vítězku GS a dlouholetou světovou jedničku povodila jak medvěda...však ten kožich by možná při arabsky neobvyklé teplotě ke konci sotva +12°C chvílemi uvítala. ;-)
Za třetí - až na ten způsob rozhodování z empire, ale s tím se bohužel nic okamžitého dělat nedá, pokud nechceš riskovat disciplinární trest.
Celkově skvělý zápas s ostudně chabou diváckou kulisou na místě, o to víc si ale nejspíš zařvali naši fanoušci u pc nebo tv. Dopadnout to mohlo klidně i obráceně - a přece jen uznejme, že v hlavě byla Venus o kousililínek lepší, což ukázalo několik zlomových momentů, kdy Bára v dobře rozehrané výměně nedotáhla ještě jeden potřebný aktivní úder, a nabídla tím naopak šanci soupeřce (ten rozdíl byl ale opravdu mikroskopický).
Barčo, děkujem !!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
Dost možná je v nějbližších týdnech / měsících jedinečná možnost, jak mít v TOP 100 deset hráček - pokud se zadaří Lucii H., příp. Kristýně.

V delším časovém horizontu (rok) se obávám, že hráček bude o něco méně.

Je velmi reálné, že v sezóne 2016 bohužel neuvidíme na okruhu Báru, Kláru ani Petru C. :-(

Na druhou stranu je samozřejmě šance, že se zmátoří Krisnýna, nahoru bude postupovat Bára K. a možná se během příští sezóny podívá do TOP 100 už i Maruška. A samozřejmě, pořád je "v procesu" jeden comeback.

Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Klára podle mě ukončí kariéru na letošním Sparta Prague Open. Už na to prostě nemá. Barča má čas a Petra bůh ví. Jedna velká generace tenistek je u konce.
Reagovat
Frick
Pokud se ještě vměstná do hlavní souteže RG, tak by tam určitě jela.

V kariéře rozhodně nevydělala tolik, aby tohle odmítla.

Ale tak, může hrát pořád debla atp.

Já tohle nemám rád, mi to přijde zbytečný zjednodušování. Že když to starší hráčce nejde, tak "UŽ" na to nemá.

Se podívej na Lucic...
Reagovat
tommr
Lucka Hradecká bude mít příležitost udělat další krůček směrem k první stovce už za malou chvíli. Po skončení zápasu Dimitrov-Krajinovic nastoupí na centr proti Erraniový. Lucka je sice jasná outsiderka, ale Erraniová už není tak suverénní jako kdysi a Lucka proto není úplně bez šance ... :)
Reagovat
Frick
Bára nezvládla hlavně první set, kde měla celkem 4x možnost odskočit na náskok dvou brejků. Místo toho podělala :-(

Pesimisté si mysleli, že ve 2. setu Bára odpadne, ale opak byl pravdou, ve třetím nedovolila Vee dopodávat zápas, pak měla na retrunu i jeden mečbol, ale bohužel, nepodařilo se ho využít a další už Bára nevybojovala.
Reagovat
PH94
Co se to děje s tou STephens? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bára něco roztříská, zanadává si a bude to dobrý :) Gratulace Venus.
Reagovat
slacker
Mela by roztriskat hubu rozhodci :-) bez kamer a bez jestrabu
Reagovat
lars
Vee dala out za BL a rozhodci nechala OPAKOVAT VYMENU ?? nebo to bylo jinak ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, Bára poslala servis za servislajnu, Venus si vzala jestřába (docela pozdě, ale podle mého pořád ještě v mezích) a ten ukázal jak to bylo. Takže měla Bára druhý servis.
Reagovat
lars
dik.
pak dlouho zbytecne diskutovala a nechala se rozhodit
Reagovat
FulnekUltras
Stalo se to během zápasu snad dokonce ve dvou případech - zato na opačné straně i po nehlášených autech a dohrané výměně ve prospěch Barči dostala Venus nejmíň dvakrát přímý fiftýn ve svůj prospěch. Bohužel tenisová politika, tentokrát trochu překvapivě v podání řecké rozhodčí, která se dříve (USO 2011) nebála vzít bod za nepřiměřený zvukový projev dokonce Sereně... ;-(
Reagovat
smazaný uživatel
No, nakonec - je to sport. Emoce, vypětí, nadšení a zklamání, vyhrává jeden. Gratulka Venuši a přízeň Baruši, velmi jsem si ji oblíbil. Stejně má u mne 2 Flirty:))))
Reagovat
George_Renel
Nejen poralzky ve vyrovnaném zápasu. Ale té pachuti co člověk cítí.
Docela trefně to Bára vystihla, jak jí rpekla "Dnes to není tvůj den. A ty to víš".
Tak dobrou .....
Reagovat
smazaný uživatel
komu to řekla? :o
Reagovat
smazaný uživatel
Nejmilejší osobě, sobě.
Reagovat
smazaný uživatel
sama sobě? to ani nevím
Reagovat
smazaný uživatel
:))) to tenisté dělají. Občas to chytnou rucháče.
Reagovat
George_Renel
Anglicky přímo k rozhodčí.
Reagovat
janek_da
Azderaki má zajímavý dar. Co s ní vidím zápas, tak hraje dost hlavní roli. Takový Kolina.
Reagovat
blixa
Jo, přesně, to mě taky napadlo. Takový "tvůrčí typ" na zabití ...
Reagovat
VlS
chyběl kousíček. Asderaki dneska 2x v rozporu s pravidly povolila jestřába pozdě, ale ten ukázal, že měla Vee pravdu. Docela blbá situace.
Ale krásnej výkon od obou, Vee bude pěkně zničená.
Reagovat
tommr
trochu krutej konec pro Báru, která dneska odehrála dobrej zápas a měla ve třetím setu dokonce jeden mečbol ... :(
Zítra bude muset Bára fandit Petře proti Jankovicový. Jankovicová totiž musí prohrát, aby si Bára udržela 20.místo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ále, žebříček ... teď v Penny ve slevě.
Reagovat
tommr
tenhle tam nedostaneš ...
Reagovat
Fredy
Hrála moc pěkný tenis. Škoda, velká škoda toho MP za stavu 6:5 ...:(
Reagovat
PH94
Mně se nezdálo, že by jí něco řekla, ale stačilo jak se na ní podívala :D ALe kdo ví no..:D
Reagovat
EllNino
ba jo, Venus na ní pak tak divně koukala, když šla plácnout :)
Reagovat
smazaný uživatel
něco tam podle mě říkali
Reagovat
smazaný uživatel
y
Reagovat
smazaný uživatel
Shoda Báry a Venus s přísudkem? :D
Reagovat
Michaelus
Was that look for something?
Se zeptala Venus Báry, ta řekla že ne, a Venus řekla OK
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Venus. Byl to strhující tenis. Od obou. Je mi líto Báry, že se postupovalo nefér vůči ní. Je to však sport a výrok rozhodčího se těžce vytýká.
Děkuji oběma za krásný tenis. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezkej komentář. Brouky...
Reagovat
Vaslab
Takováááá škoda! :( Měla ji na lopatě...
Reagovat
sprchon
Bára nezklamala, hezká podívaná, byl to boj... Gratulace Venus. :)
A rozhodčí je sv*ně! :D
Reagovat
spaniel
Proč? Snad nechceš aby Bára vyhravala pres outy...
Reagovat
slacker
Pocitacem nasimulovany out neni opravdicky out :-))
Reagovat
spaniel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
prosimtě. nepřeháněj
Reagovat
slacker
neprehanim, Vim co dokazou pocitace :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi před půl rokem to jednou ukázalo míček na čáře a vedle toho "OUT" nebo naopak, už přesně nevím (ale rozhodčí z toho byl slušně zmatený a TV komentátor tady; už nevím, jak to nakonec dopadlo) :-)
Reagovat
slacker
Staci kdyz nekdo hejbne kamerou a cela kalibrace je v haji
Reagovat
janek_da
Reagovat
smazaný uživatel
Ten "můj" případ byl z loňska.
Reagovat
Vaslab
Tak nebyla tam taky jen tahle sporná situace, že jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Co si řekli u té sítě? se mi to zrovna seklo :D
Reagovat
sprchon
To by mě taky zajímalo. :D
Reagovat
tommr
neřekly si nic, ale Venus podle mě čekala nějaký blahopřání a když nepřišlo tak z toho byla zaražená ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přišlo mi, že Venus se ptá Barči, jestli je to okej nebo něco takovýho, ale Barča se otočila a nic neřekla a Venus po ní tak divně koukala. No, to pak zanechá v divákovi takový zbytečně zkažený pocit z jinak pěkného tenisu. A že se Venus neomluvila Barče za prase jsem taky nepochopila, přece jen je to sportovní gesto.
Reagovat
EllNino
A ještě nějaká výměna u sítě ...
Reagovat
spaniel
Co se stalo u sítě? Co Bára řekla?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky by mě to zajímalo, vypadalo to, že ani té rozhodčí nechce podat ruku, Serena něco říkala Barče a ta šla pryč. Rozhodčí dokáže fakt někdy zbytečně zkazit zápas.
Reagovat
slacker
A mel by byt zlyncovan nebo zastrelen do zad pri odchodu z kurtu (nebo kudlou).
Reagovat
d@ve
Tak ona se do toho zapojila i Serena? To se dá pochopit.. ;)
Reagovat
spaniel
To je rasizmus. Admiiin!!!
Reagovat
d@ve
??
Reagovat
PH94
Barča si zasloužila vyhrát :(
Reagovat
slacker
Do kelu. 3 hodiny v hajzlu
Reagovat
d@ve
To jsou nervy..
Reagovat
d@ve
Škoda, měla to Bára na dosah. Ten nevyužitý MP zamrzí. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Krása Venus, to byla paráda
Reagovat
smazaný uživatel
tak to už fakt ne. mě odvezou....
Reagovat
sprchon
Teď Bára vyvádí zbytečně...
Reagovat
sprchon
Ale tuhle rozhodčí jsem nikdy neměl rád, to je pravda...
Reagovat
smazaný uživatel
je to mrcha, ale dnes pomáhá... už mlčím :D
Reagovat
smazaný uživatel
moc dobře ví, že se s tím nedá nic dělat
Reagovat
sprchon
Prostě byl aut, není co řešit. Ale postup je samozřejmě špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zbytečně nebo ne? Ovšem ted dala vymazlený dropshot.
Reagovat
sprchon
Aut je aut.
Reagovat
petrulinka
Tady se snad nejednalo o aut, ale o to, že rozhodčí vůbec povolila jestřába, jelikož podle pravidel pokud už hráč míček odehraje, tak na jestřába nemá nárok. A rozhodčí toto povolila Venuši 3x. Proto se Bára rozčilovala a já se vůbec nedivím. Připravila Barču o 3 fiftýny. To, že to byly opravdu auty, to už je jiná věc.
Reagovat
spaniel
To neni pravda. Muže požádat o jestraba i po odehrání. U returnu tuplem. Rozhodčí udělala chybu, ze moc rychle zahlasila skóre. Venus si ptala challenge celkem rychle. Uz jsem viděl povolit mnohem delší prodlevy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, zažil jsem něčí challenge v zápasu proti Berdychovi, to bylo snad 10 vteřin po skončení výměny. Berdych se na rozhodčího strašlivě zašklebil, ten se ale jen usmíval stylem "stejně neuspěje" :-)
Reagovat
EllNino
to užsi ale dělá prdel, už jasně hlásila skore ...
Reagovat
petrulinka
Moc sem nechodím, ale teď se teda musím přidat. Jako to fakt nechápu, už potřetí povolila jestřába v momentě, kdy už Venuše odehrála. Od čeho jsou potom pravidla? Nemluvě o tom, že teď v tom posledním případě už zahlásila skóre.
Reagovat
EllNino
to hlášení skore bylo zrejmý a stejně challenge ...Evi Evi ...
Reagovat
smazaný uživatel
Odehrát může, ale pak musí hned přerušit hru a požádat o jestřába.
Reagovat
FulnekUltras
což se ale nejmíň ve dvou případech nestalo
Reagovat
smazaný uživatel
2:2 dobrý ... Bára by ubránila Stalingrad
Reagovat
smazaný uživatel
uf, ne celej
Reagovat
smazaný uživatel
Barůůůůůůů!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ó nééé, Baruš. Ale gratulka, škoda, žes víc nevariovala (jestli to šlo). Stejně máš u mne 2 Flirty, si šmákneš.
Reagovat
tommr
k senzaci moc nechybělo - škoda toho neproměněnýho mečbolu ... :(
Reagovat
sprchon
To jo, Venus do toho vletěla a posílala tam neskutečný bomby, ale pak měla slabší chvilku... Tak teď děj se vůle boží :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle měla Bára využít Venus pošlape v TB zázračně servis a konec...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Všichni si cvrkněte.. -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ty sis taky cvrkal u Simony, přál, aby vypadla, to my jsme ještě slušní jo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
o no to "Venus fandím o trošku víc", nebude tak úplně pravda :D
Reagovat
smazaný uživatel
jen mač odvrácený
Reagovat
smazaný uživatel
super. Vee dej to. Já to snad nepřežiju.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli vyhraje Venus, tak fakt ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
mě tady sežerou zaživa :D
Reagovat
tommr
a Bára získává vlastní servis čistou hrou! Venus se zdá být pěkně rozhozená. Bára by toho měla využít ... :)
Reagovat
PH94
Pooooooojd!
Reagovat
sprchon
Jen se usmívám. :)))
Reagovat
tommr
Báře se poved husarskej kousek a Venus v poslední možnou chvíli brejkla. Drama pokračuje ... :(
Reagovat
EllNino
proč ten smutnej smajlík ježiši ...takovej super tenis :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je asi nějaká síla zvyku, ne? :)
Reagovat
tommr
to bylo nechtěný ... :)
Reagovat
d@ve
Asi chtěl tommr jít už spát. :)
Reagovat
tommr
to ne, ale už mám hlad, protože jsem kvůli tenisu ještě nestih večeři ... :)
Reagovat
d@ve
Třeba to Bára dokoná. ;)
Reagovat
sprchon
Já se taky tak trochu těšil, že půjdu brzo... Ale tohle za to stojí. :)
Reagovat
sprchon
:D:D
Reagovat
janek_da
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Pane BOže......!!! Jsem tak nas**ný
Reagovat
blixa
Nemáš fandit tý špatný straně ;-) :D
Reagovat
sprchon
Úplně fanoušky Venus chápu. :D Dělat tohle třeba Alizé, tak jsem taky nas**ný. :D Ale vlastně asi ne, je to obdivuhodné, Bára si zaslouží vyhrát, takhle od srdce bojuje jen málo hráček. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Alizé taky fandím. :D Dnes zklamání. Ale ta ve 3. prohrála jasně
Reagovat
slacker
jooooo, jooo, jo
Reagovat
d@ve
Johohó, Bára je teda neskutečná. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je ohromující, co tam ta Bára předvádí! Vyhrává dávno ztracený výměny! :)
Reagovat
PH94
Pojd Barčo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Co ta jí vrátí...:)
Reagovat
smazaný uživatel
viď? To musí být deprimující hrát do zdi :D něco jako Aga, Simča, Sára a spol. :D
Reagovat
smazaný uživatel
BARA luxus.... !!
Reagovat
smazaný uživatel
za ten výkon má u mne Bára 3 Flirty!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, zahoď už ty sáčky a radši si užívej tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)))) a jeden Sporty.
Reagovat
spaniel
Bára je lepsi v obraně. Neskutečné. A ma intuici na smece jak Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
Báro!!!!!! Bojuj!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Báro, neomlouvej se!!!!! Jednou dá síť míč tam, jindy ne!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jóóó
Reagovat
smazaný uživatel
Baru, pasívní géňo!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aktivní géňo!!!! Máš u mne 5 kusů Sporty!!! Doraž to!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl bych vidět tento mač
Reagovat
tommr
Bára sice dál statečně bojuje, ale Venus ted bude podávat na zápas ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste tak špatná, tak špatná :DDD Barčo, zase perlíš? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Barča se teď neomluvila za prase, nebo se pletu?
Reagovat
EllNino
nepleteš, taky bychse neomluvil :D
Reagovat
smazaný uživatel
ne, neomluvila. už to tam pěkně vře
Reagovat
Vaslab
Venuše se jí předtím taky neomluvila...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo vlastně, když ukončila gem, že jo? Myslím Venus. Hm, emoce emoce..
Reagovat
Vaslab
Jj. A bylo to,myslím, chvíli po tom, co se jí Bára za prase omlouvala. Jsem se podivoval, proč Venus nevyjádřila žádné gesto omluvy...
Reagovat
smazaný uživatel
jen ať se neomlouvaj, stejně je to vnitřně těší to prase :D
Reagovat
d@ve
Teď se Bára omlouvala obouruč. :)
Reagovat
George_Renel
Je fakt, že to Venuše vzala hodně pozdě. Již podruhé.
Reagovat
EllNino
potřetí !
Reagovat
smazaný uživatel
to je chyba ampíra. vzala to, vzala
Reagovat
smazaný uživatel
jj, až když zahrála do autu... Ta hlavní je fakt nemožná, ať radši jen hlásí skóre.
Reagovat
smazaný uživatel
to by nebyla Evča. Není moc oblíbená :D
Reagovat
d@ve
Teď to chce zase další brejk, ať je o zábavu postaráno..
Reagovat
d@ve
Tak aspoň Bára pobavila komentátory.. :D
Reagovat
George_Renel
Popravdě komentátor na Digisportu za úrovní tenisu těžce zaostává.
Reagovat
d@ve
Myslím na streamu.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Pojď Pojď!!!!!!!
Reagovat
sprchon
Koukám, že nám to jde pěkně za sebou. Nejdřív Lucka, pak Petra a nakonec Kája. Všechny tři zápasy čekám docela napínavé. :)
Reagovat
tommr
škoda jen, že nejsou všechny na jednom kurtu takže nemáme bohužel jistotu, že se nebudou překrejvat ... :)
Reagovat
sprchon
Teď koukám, že z Lucky uvidím jen první půlhodinu. Pak budu na cviku bez internetu. :(
Reagovat
George_Renel
A mezi tím Tomáš.
Reagovat
tommr
Tomáš by měl hrát od 13:00 tzn prakticky souběžně s Luckou ...
Reagovat
smazaný uživatel
konečně. Vee už to dodělej
Reagovat
slacker
Neprovokuj
Reagovat
smazaný uživatel
Podporuji :P
Reagovat
smazaný uživatel
Barča to tak prožívá, že i klečela na kurtu, chuděrka moje.
Reagovat
sprchon
Působí jako "Vraťte mi tu panenku... Ať jí můžu utrhnout hlavičku." :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Venus to také prožívá. Hrají do krve. Obdivuji, že Vee k takovém pěkném věku řádí jako za mlada. :) A škoda, že se Barči také nezačalo dařit už před 2 roky.
Reagovat
slacker
ale spatnou stranu
Reagovat
tommr
ted už to s Bárou nevypadá dobře. Venus se uklidnila a začíná hru kontrolovat ... :(
Reagovat
tommr
škoda. Bára už sice vedla 30:0, ale podání ani napodruhé ve druhým setu neudržela ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem deb.lní deb.l :D:D:D Barčo, víš, co jich je? :D
Reagovat
EllNino
:D :D ...jenom tady je jich mraky
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem to myslela :D
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
tommr
Bára si ale díky dvojchybě Venus bere brejk okamžitě zpět ... :)
Reagovat
sprchon
A první eso od Báry. :)
Reagovat
tommr
vstup do třetího setu Báře bohužel nevyšel a Venus poprvé v zápase brejkuje jako první ... :(
Reagovat
Fandina
Bára pěkně. Doufám, že Venus ještě nepřitlačí. Jinak hezky se holky přetahují. Báro pojď!
Reagovat
sprchon
Super Báro! Třetí ubojuješ! :)
Reagovat
tommr
tak nakonec ta sporná intervence rozhodčí Báru spíš nakopla než rozhodila a Bára zaslouženě srovnala na sety. Třetí set bude ještě zajímavej. Venus by mohly dojít síly ... :)
Reagovat
janek_da
nedávno porazila Wozniackou ve 3 setech. Nepočítám, že ji dojdou síly.
Reagovat
tommr
asi ne. V prvním kole proti Dellacqua to taky otočila ... :(
Reagovat
kada.tom
Moc pěkně zvládnutej 2. set. Normálně bych fandil Venus, ale prostě Bára je Bára :-)
Reagovat
VlS
tak ještě jeden
Reagovat
George_Renel
Měl bych Báru odepsat ještě jednou :-)))))
Reagovat
sprchon
Jako z daní? :)
Reagovat
slacker
jooooooooooo. byl to kratsi set nez ten prvni
Reagovat
tommr
Bára se ale naštěstí rychle otřepala, bojuje statečně dál a vydřela další brejk ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
čekám, kdy Bača rozfláká raketu :D
Reagovat
smazaný uživatel
jaj to je škoda Venus :(
Reagovat
smazaný uživatel
I když Barču někteří nemají rádi pro její výstřelky a sprosté komenty a chování, kam jsem patřila i já, tak se jí musí přiznat bojovnost, originalita a skvělé tenisové myšlení a technika.
Reagovat
d@ve
Tak trochu Gael v sukni? :)
Reagovat
sprchon
To ani ne. Gael snad není sprostý. :D A je to větší šoumen než Bára.
Reagovat
d@ve
Jasně, myslel jsem spíš ty jejich "kousky" (francouzštině navíc nerozumím).
Reagovat
sprchon
Jo, Bára je v tomhle výjimečná mezi ženami. Ale třeba skočit rybičku nebo odpálit míček mezi nohama jsem ji nikdy neviděl. :D
Reagovat
d@ve
Pravda, to já asi taky ne. Možná ale kdyby neměla tu sukni.. :D
Reagovat
tommr
zato na zemi je v každým zápase několikrát ... :)
Reagovat
VlS
Tak tu rybku jsem viděl ( i když na Gaela to nemělo)
Reagovat
sprchon
Fakt? To bych taky rád viděl. Není to někde na youtube?
Reagovat
smazaný uživatel
Mám ji moc rád :) Je to takový šperk WTA. Dnes ale nějak víc přeji Venus :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že přeješ Venus, v pohodě, každý máme svého. Aspoň tě ta prohra Venus nebude tak trápit :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
jé zblbla jsem ti nick, promiň :)
Reagovat
smazaný uživatel
V poho, ale ty také budeš těžit z výhry Venus nebo ne? :DDD
Reagovat
EllNino
já třeba jo, ale z Barči víc :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš tak dobrou paměť? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě :)
Reagovat
tommr
škoda. Bára brejk nepotvrdila i když už to vypadalo, že má hru v kapse. Po intervenci rozhodčí se ale ve hře pokračovalo a rozhozená Bára o ní nakonec přišla ... :(
Reagovat
d@ve
To mi nějak uniklo (asi kvůli gólu MC). :)
Co se tam konkrétně stalo?
Reagovat
sprchon
Já byl taky v tu chvíli mimo... Myslel jsem, že je to game pro Báru.
Reagovat
tommr
já jsem za stavu 4:2 taky na chvíli vypnul pozornost a co se tam přesně dělo proto nevím. Myslím si ale, že hlavní rozhodčí se zdál být servis Báry v outu a opravila výrok lajnových ...
Reagovat
EllNino
nene Venus si vzala challenge, ale docela pozdě ...
Reagovat
George_Renel
tak, tak
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a myslím , že toto by se nemělo již počítat , po odehraném gamu překontrolovat podání .
Reagovat
sprchon
Fakt toto, jo? To se přece nedělá! :(
Reagovat
slacker
to jako ze za stavu 40:30 se teprver preskouma podani po kterem byl stav 30:30? a vraci se to na 15:30?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak , ale toto měl být game Barbory , když je gam odehraný už se k podání nevracá nebo nemám pravdu ?
Reagovat
EllNino
a zase ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na ten zápas je divákům vstup zakázán nebo co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je holt tak, když se hraje ve státech plných ropných peněz, kde je ale zájem o tenis (a o ten ženský zvláště) dost mizivý.
Reagovat
smazaný uživatel
je to řezba vážení :D
Reagovat
smazaný uživatel
Charleston
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=855265

Katovice
http://www.tennisforum.com/forumdisplay.php?f=2441
Reagovat
sprchon
A Bára se hezky a upřímně usmála. :)
Reagovat
FulnekUltras
že i tv-režisér to prostě musel zopakovat... ;-)
Reagovat
tommr
Bára získala jako první brejk i ve druhým setu. Snad ho tentokrát zbytečně neprohospodaří jako v tom prvním ... :)
Reagovat
slacker
Ztracene podani
Reagovat
sprchon
Jak pro koho. :D Já říkám získané.
Reagovat
slacker
Na Livescore pisou ze je ztracene
Reagovat
sprchon
Tam taky tommrujou a zatracujou Báru, jo? :D
Reagovat
slacker
Tommrove ovladaji svet. A dalsi ztracene podani
Reagovat
sprchon
A další získané. ;)
Reagovat
d@ve
Získané podaní.. ;)
Reagovat
George_Renel
to se vždy vymstí. Tentokrát, obávám se, nejen v jednom setu. Venuše se chytla a myslím, že si to pohlídá.
Reagovat
tommr
jj Bára může Venus porazit jen pokud nebude dělat zbytečný chyby a soupeřka naopak nebude mít svůj den. Ani jedno ani druhý dneska bohužel neplatí ...
Reagovat
slacker
a ona ma svuj den? To by ji melo limitovat
Reagovat
sprchon
Blbost, Venus dělá taky zbytečný chyby, Bára klidně dneska může vyhrát. ;)
Reagovat
EllNino
dneska je šance stále velká :) ale Bára nesmí kravnout
Reagovat
smazaný uživatel
Vee se rozjela. Už to dokonej
Reagovat
tommr
Bára to měla dobře rozehraný, ale Venus se postupně dostávala do laufu a na její dobře umístěný pecky nemá Bára žádnou odpověd. Druhej set bude myslím podstatně kratší ... :(
Reagovat
aligo
taky myslím a třetí ještě kratší :))
Reagovat
tommr
třetí bude úplně nejkratší, protože žádnej ani nebude ... :)
Reagovat
EllNino
nebyl bych si tak jistej :)
Reagovat
sprchon
Bára nic nevzdává. :) Podle mě to bude ještě zajímavý...
Reagovat
d@ve
Já bych ten třetí Báře přál. Doufám, že bude zarputile bojovat až do konce.. ;)
Reagovat
tommr
Bára bojovat určitě bude, ale nemyslím si, že jí to bude něco platný ... :)
Reagovat
sprchon
Ještě že Bára nesdílí tvůj pesimismus. ;)
Reagovat
janek_da
Bara ostra jako žiletka :)
Reagovat
VlS
to teda nedostává zadarmo, Barčo, jedééém, Venus toho bude mít plný zuby.
Reagovat
slacker
Ale dostava to, barca to nedostava ani zadarmo ani za penize
Reagovat
slacker
Do hajzluuuuuuuuu. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Reagovat
smazaný uživatel
u konce a na straně Venus. Holky si dávají zabrat a nervačí obě. Je to psycho :D
Reagovat
aligo
://
Reagovat
aligo
tak Bára bohužel neudržela vedení a první ser prohrála...://
Reagovat
slacker
ja mam stav 30:15
Reagovat
slacker
Ted uz 40:15
Reagovat
Fandina
Ještě snad ne. Je to 4:5 a Barča podává 30:15.
Reagovat
Frick
serv?
Reagovat
Fandina
A teď je to už 5:6 z pohledu Barči a zase jde podávat.
Reagovat
d@ve
??
Reagovat
d@ve
Jo aha, myšleno vlastní servis.. :D
Reagovat
aligo
přesně tak to myslím :D :D ser ===>>> servis :D :D
Reagovat
d@ve
Žel to ale vyšlo nastejno.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
co mě tu mateš...
Reagovat
smazaný uživatel
yes, srovnáno!! :)
Reagovat
slacker
Hnus
Reagovat
aligo
fialovej
Reagovat
EllNino
achjo
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Venus je bojovnice, těžko čekat, že to vzdá.
Reagovat
smazaný uživatel
je mi jedno kdo vyhraje, ale radši bych to viděl na Venus.. snad to bude ještě drama
Reagovat
EllNino
Báro to jsou kouzla :O :D
Reagovat
smazaný uživatel
holky se do toho už pustily. Bára má na začátku brejk, ale pokud bude tak běhat, tak to nezvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
s tou nohou nevím teda, už takhle ji obdivuju, že běhá s bolestí. A čároví jsou nějací leví teda...
Reagovat
EllNino
no ona má tu bolest utišenou, jinak by běhat nemohla ...ale pak to prej děsně bolí, je totaková časovaná bomba no ,...
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, však taky bolest upozorňuje na to, aby tu nohu šetřila, místo toho si vezme prášky proti ní a běhá tam jak zajíc, to se musí projevit.
Reagovat
EllNino
právě, to je přetěžování jako prasa...
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně na returnu je hodně vzadu a pak šíleně sprintuje. no nevím, ale ani mi nebude vadit, když Vee vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
konečně gameball pro Venus! fuška to byla
Reagovat
sprchon
U Krause říkala, že si většinu běhání šetří na kurt... I tak je to ale hrozný. :D Hrát s brufenama. :(
Zatím mi ale nepřijde, že by to Báru omezovalo víc než jindy. :)
Reagovat
EllNino
mně to hrozně vadí, když vidím, jak se teď zlepšila ...takhle nevíme, kdy se to utrhne a bude polízanice ...
Reagovat
blixa
Hele, to je těžký. Jasně že to je vabank, ale co s tím ? Asi nejlíp klid, ale to je konec. Nebo operace a to prakticky taky. A nebo hrát a doufat, že se to neutrhne. Ono se to asi neutrhne, není to 100 kilovej chlap.
Reagovat
Frick
Kdyby šla na operaci hned po Wimblendou 2014, tak by třeba RG 2015 nestihla?
Reagovat
sprchon
Myslím si, že říkala, že po operaci tam musí bejt dost dlouhej klid a že by celkem trvalo cca rok, než by se do toho znovu dostala a mohla hrát. A to prej nechce.
Reagovat
blixa
To je jedna stránka, rok je tak minimum. Druhá pak je, že operace achilovky je vždy potenciální průser. Pokud se jí dá vyhnout, tak se jí vyhnout. Já bych na jejím místě udělal přesně to co dělá, hrát dokud to jde.
Reagovat
Frick
I v dnešní době? A co se vlastně může stát v případě operace?
Reagovat
Fandina
Že se nepovede? Že jsou komplikace?
Reagovat
Frick
No ale co se nepovede? Že pak člověk kulhá tak, že je pomalu lepší i amputace?
Reagovat
sprchon
Jasně. Ten rok je v případě, že to je bez větších komplikací. ;) Ale ono to asi nikdy není úplně v pohodě... :(
Reagovat
sprchon
Já taky nejsem zastáncem přetěžování nebo tlumení bolesti práškama. Je to šílený. :( Jak se to jednou opravdu ozve a bude se to muset operovat, bude to pro Báru pravděpodobně konec kariéry.
Reagovat
Frick
Je třeba o 4 roky mladší než Klára.
Reagovat
sprchon
Ale sama to říkala, že jak se to bude operovat, tak by musela začínat znova od začátku. Prej už to nechce absolvovat.
Reagovat
EllNino
to už znova nedá, navíc operace achilovky je vždycky hotovo ...
Reagovat
Frick
A kdyby byla o pět, šest, sedm let mladší? To by bylo taky tzv. hotovo?
Reagovat
EllNino
ne, to ne, ale v jejím věku už by to bylo třeba návrat v 30 letech a to už se prej Báře nechce, že by to znova nechtěla absolvovat, jako po tý aféře ...
Reagovat
Frick
A nakonec byla po tý aféře mnohem lepší než předtim. Já věřim, že i po tý operaci by třeba 1,5 sezóny ještě dala.
Reagovat
EllNino
ale tak to už muže hrát tu jedna a pul sezony teď na vrcholu sil a pak skončit, než se zase pracně vracet ...
Reagovat
PH94
Pojd Barčo!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně do toho obě mydlí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Barču bolí levá noha jak koukám, na té má tu nemocnou patu či co?
Reagovat
EllNino
Yes Evča na umpiru !:)
Reagovat
sprchon
Super, gratulace! :) A Dokonce dneska stihnu Barču s Venus. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj!Vie niekto exac.Co sa stalo Garbin Mugururuze?Bola celkom cula/fandim jej uz dlhsie,rovnako ako"Pliscatkam" a inym..!/Skoda,ze Kaja Pliskova bude hrat vs C.S.Navarro.Aj napriek tomu Kaja...snaz sa!
Reagovat
klarat
Teplota a nevolnost
Reagovat
smazaný uživatel
už se těším, ten stream je fakt luxusní. Tak holky, dělejte :)
Reagovat
smazaný uživatel
máš luxusní stream? :)
Reagovat
smazaný uživatel
mám jako celé TP :)
Reagovat
slacker
Ja nic luxusniho nemam,. Na obou streamech bezi jen smycka WTA
Reagovat
smazaný uživatel
Na shifty ti to nejde? Mně jo.
Reagovat
slacker
Me ne, nebezi to na HTTP portu 80. Biatlon a OH kdyz streamuje Ceska televize mi bezi, ale vetsina streamaru to asi neumi
Reagovat
PH94
Ty jo těch rumunských fanoušků :O Je to pěkný :) Taky bych takhle jezdil :D
Reagovat
blixa
To budou místní makáči. Je jich tam dost.
Reagovat
PH94
No nevím :D Už v Dubaji jich bylo opravdu hodně..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych taky jezdila, kdybych měla sponzora a klidně budu Rumun :D
Reagovat
PH94
Jo musela by to být paráda :D Procestovat takhle půlku světa, projít všechny ty krásný města a pak na tenis :D Bohužel jen sen :/ :D
Reagovat
blixa
No dyk, SAE. Katar, všude je spousta Indů, jihoafričanů, Rumunů a dalších. Rodilí prakticky nepracují, max. jako šéfové, všude makaj cizinci. A to na všech pozicích, inženýři, aťáci, atd. Taky jsem málem před 15 lety skončil v SAE, ale nějak jsem si to rozmyslel.
Reagovat
FulnekUltras
SAlašarska policija, simpatika korpula... ;-)
Reagovat
pepin
Tak ted jsem četl, že pravděpodobně pro únavu Karoliny holky zrušily čtyřhru.
Reagovat
tommr
tak snad to do zítřka přejde ... :)
Reagovat
tommr
tý Báry s Venus se snad dneska vůbec nedočkáme ... :(
Reagovat
George_Renel
Kterápak bude ospalejší?
Reagovat
EllNino
Venus než se rozhejbe, bude po setu :D
Reagovat
janek_da
Barča+Julča levitují
https://pbs.twimg.com/media/A5HXL_ECYAAQd3c.jpg:large
Reagovat
Atoidi1
nevíte někdo, co se jí stalo? proč skrečovala?
Reagovat
EllNino
teplota
Reagovat
Atoidi1
tak to se docela statečně držela do poslední chvíle - pokukoval jsem do poslední chvíle po číslech a přišlo mi to děsně vyrovnaný ... a tím pádem nečekaný... spíš jsem odhadoval na nějakou zvrtnutou nohu či dačo podobného...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka první zápas na jedničce od 13:30, Petra 2. zápas na centru po Flavii s Agou a Kája 3. zápas na jedničce (po Petkovič). Dobrý je, že se (snad) zápasy našich holek nebudou překrývat
Reagovat
tommr
naše holky byly opět z větší části odsunuty na vedlejší kurt. Štve mě to hlavně u Lucky jejíž zápas s Makarovovou slibuje mnohem zajímavější podívanou než pinkaná Agy s Pennettaovou ...
Reagovat
PetaM
Přesně ... Ale tak hlavně, že je kamera i tam. :)
Reagovat
EllNino
to je kvuli tomu, že Poláci skoupili všechny WTA turnaje, tudíž jsou pouze výjimky, kdy Aga nehraje na centru :D
proč si myslíš, že je dnes na centru Dulgheru a nebo tam neustále cpou Watson, když je možnost :)
Reagovat
PetaM
Dulgheru přece předvádí skvělý tenis, proto je na centru :D
Reagovat
EllNino
:)) okey, jak myslíš :D
Reagovat
PetaM
Děláš si pi*u? :D To byla ironie jako prase :D
Reagovat
EllNino
:D ježiši, myslíš, že sem to nepochopil ? :D A ne nedělám nejsem Zeman :)
Reagovat
tommr
Dulgheru už má jistej centr i na zítra pokud postoupí. Holt je to Rumunka co naděláš ... :)
Reagovat
EllNino
právě :)
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/wptn ...Petra na centru a Kája s Luckou na jedničce
Reagovat
freeteepek
Pokud přestane foukat a oteplí se tak o deset stupňů, tak by ještě Karolína mohla mít šanc. Jenom pro připomenutí: https://www.youtube.com/watch?v=7-7JLVE_aSE
Reagovat
FulnekUltras
no jo, ale tam už bylo Karličce tak nějak všechno fuck... ;-)
Reagovat
tommr
já bych řek, že CSN vypadá jako teplomilnej typ a případný oteplení by jí proto spíš pomohlo ... :)
Reagovat
EllNino
on to myslel tak, že míče jsou při vyšší teplotě daleko rychlejší a Káje to vyhovuje víc než zima a vítr :)
Reagovat
tommr
to zrychlování míčků se mi nezdá jako nějakej zásadní vliv na průběh zápasu. Nikdy jsem si nevšim, že by naše ranařky Petra, Lucka a Karolína nějak zvlášt ožívaly při vyšších teplotách ... :)
Naopak si ještě dobře pamatuju, že CSN měla při FC ve Španělsku v nečekaně chladným počasí docela problémy ... :)
Reagovat
FulnekUltras
A necháme tam dneska úplně všechno !!!
Reagovat
slacker
uplne vsechno? a do konce roku pak nemit odkud brat?
Reagovat
FulnekUltras
už přes noc se zas něco dotankuje...
Reagovat
Empe
Nějak se nám ty zápasy opakují, že? Lucka a Sam, Karolína a CSN, pokud Petra vyhraje, tak opět repete s CSN nebo Karolínou... aspoň, že Venus teď hraje s Barčou a ne s Luckou. :D
Reagovat
smazaný uživatel
některý hráčky si jsou souzený.
Reagovat
aligo
vloni to byla Petra s Luckou :D
Reagovat
smazaný uživatel
A letos zatím Lucka s Kájou, mají k tomu pěkně našlápnuto:)
Reagovat
Empe
A některé zase ne, třeba Petra s Vikou. :D
Ale je to zajímavé, hraje se pár týdnů a už tolik odvet...
Reagovat
Frick
To určitě. Těch Češek hrálo se stejnejma soupeřkama už hafo.
Reagovat
tommr
jj některý hráčky se k Petře prostě nikdy nedostanou - dalším příkladem je třeba Muguruza na jejíž zápas s Petrou se těším už dlouho, ale pokaždý se něco zvrtne a ony se zase minou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na zápas Garbine s Petrou se taky těším!
Reagovat
aligo
Cornet to teda protahuje :D :D
Reagovat
slacker
A Dulgheru ne?
Reagovat
aligo
ne.. tak to ukončila konečně :D
Reagovat
VlS
Kája s Lucy debla vzdaly. Asi rozumné řešení
Reagovat
Frick
Dyť by jí tam Lucka musela podepírat.

A nebo je na Káju naštvaná, nó....
Reagovat
blixa
Třeba jim vzdaly soupeřky ?
Reagovat
PetaM
Nevzdaly, soupeřky hrát budou, ale proti nim někdo jiný :D
Reagovat
blixa
No jo, už na to koukám. Spíš se obávám, jestli nevzdala Kája když zjistila příští soupeřku.
Reagovat
FulnekUltras
Na tu odvetu jsem teda hooodně zvědavý...
Reagovat
tommr
ted jde ale o to na čí popud k tomu odstoupení došlo - aby třeba něco nebylo Lucce ... :)
Reagovat
VlS
ježíši nestraš SE zase předčasně. Já tě nechavám na pokoji a nereju, ale nepřeháněj to s tím strachem pořád. Jasně, stát se může všechno, ale daleko pravděpodobnější je, že Vaněk už dal Káje na debla zaracha. Rozumně.
Reagovat
tommr
no ale s jistotou to taky nevíš. Co když se Lucka třeba nachladila. Muguruza taky dneska musela odstoupit a nikdo to nečekal ...
Reagovat
VlS
Ale jasně, že to nevím
Reagovat
tommr
no tak to vidíš. Navíc dost často zaměnuješ mojí zvědavost za strašení. Chtěl jsem jen někoho znalýho vyprovokovat k reakci, aby potvrdil nebo vyvrátil, že k odstoupení došlo/nedošlo kvůli Lucce ...
Reagovat
Frick
http://img.blesk.cz/img/2/full/2261084-img-tenis-zebricek-raketa-plickova-karolina.jpg
Reagovat
tommr
dneska sice nehrála nějak oslnivě, ale velice zkušeně zvládla závěry obou setů a tak zaslouženě postupuje ve dvou setech. To je hodně důležitý i s ohledem na to, že její osmifinálová soupeřka CSN postupuje po skreči ... :)
Doufám, že Karolína v sobě zmobilizuje poslední zbytky sil a CSN vrátí nedávnou porážku z Antverp. CSN bych ve čtvrtfinále proti Petře viděl opravdu velice nerad ...
Reagovat
EllNino
přesně, jámyslím, že tentokrát to Kája zvládne líp a povodí Carlu :)
Reagovat
freeteepek
Tak tomu už vážně nevěřím. Vzhledem k tomu, jak Karol dneska zlobil servis, jí proti CSN nedávám moc šancí. Ona je vážně unavená. Moc bych jí ale přál, aby dnes vyhrály s Luckou 4hru. Tam vidím daleko větší šance.
Reagovat
tommr
když dokázala Karolína odehrát vyrovnanej zápas s Halepovou může totéž předvést i proti CSN. Bude ale muset zlepšit nejen servis ale hlavně proměnování BP, protože těch proti CSN asi tolik mít nebude ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, Karlička si stejnak to ČF střihne s Jelenou :-)
Reagovat
tommr
na to nechci ani pomyslet i když je to bohužel docela pravděpodobnej scénář ... :)
Reagovat
freeteepek
Jak tohle dělá? Kromě toho, že dnes Karolíně pravděpodobně i kvůli větru haproval servis, hrála skvěle. Moc se mi líbí, jak to má na háku:-) Kdyby dnes prohrála, asi by se na ni nikdo nezlobil. Ona ale překonala únavu a zase to zmákla. Moc se mi líbí, jak konstruuje body. Jak se dokáže bránit i útočit. A při tom všem moc nechybuje. Potěšení se na ni dívat:-)
Reagovat
PH94
Taky mě hrozně baví se na ní dívat :) Má obrovskej talent :) Je opravdu neuvěřitelné jaké dokáže zahrát balony :)
Reagovat
VlS
Mě se líbí, jak to u ní vypadá tak nějak , že to jde samo, jako by na tom nic nebylo.
Reagovat
PH94
Karol může jít do zápasu s čistou hlavou :) I to uhrané 1.kolo není k zahození :)
Reagovat
Frick
No vzhledem k množství jejich nezapočítatelnjech bodů je :o)
Reagovat
tommr
výhra je vždycky dobrá. I když hráčka ty body třeba bezprostředně nevyužije tak je aspoň nezíská soupeřka, která je vždycky potenciální konkurentka. A to ani nemluvím o zcela zásadním faktu, že se nelze pokusit o zisk velkých bodů když se vypadne už v prvním kole ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist