Pokračujeme ve vylepšování TenisPortalu

26. 10. 2023, 10:35
Aktuality 22
Nový Tenisportal není ani zdaleka dokončený, na opravách a vylepšování neustále pracujeme. Na tomto místě budeme průběžně informovat o tom, co jsme právě nasadili nebo na čem pracujeme.

26.10.2023
Opět jsme spustili stránku Vzájemných zápasů. Na tu se můžete dostat ze stejného místa jako na původním webu - na pravé straně naleznete box, ve kterém můžete zadat hráče k porovnání. Dále jsme také vylepšili stránku hráče, kde již nyní naleznete sekci Předchozí výsledky a také sekci Výsledky na turnajích, kde můžete vyhledávat statistiky daného hráče na konkrétních turnajích. Připravili jsme také hráčskou Bilanci. Nyní se zaměříme na dokončení stránky Seznam hráčů a také na Vyhledávání.

 

Vyplnit zpětnou vazbu

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

22
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Jan
Ještě bych uvítal, kdybyste zrušili omezení v počtu různých smajlíků, které lze vložit do příspěvku. Sice to není často potřeba, ale už se mi stalo, že jsem chtěl vložit 4 různé smajlíky a nepustilo mě to. Pokud byste nechtěli omezení zrušit, tak aspoň rozšířit na možnost vložit až 10 různých smajlíků. To by mohlo stačit.
Reagovat
EllNino
Chybi nadpisy komentaru
Reagovat
Jan
Bylo by dobré mít možnost editovat své příspěvky, když se tu a tam vloudí nějaký znak, který do příspěvku nepatří nebo je chybný (malé písmeno místo velkého apod.) A také aby bylo možné mazat své příspěvky, když se omylem umístí do jiného vlákna, než člověk chce.
Reagovat
tommr
smile
Reagovat
Mac
Přesně, už i v signálu to zavedli.
Taky mi vadí ty agresivnější barvy, zvlášť ta fluo zelenozluta, bolí z toho oči...
Reagovat
Jan
Na stolním PC mi ta barva nevadí. Je vybledlá a nic nežere
Reagovat
Stan_Borowitz
A nemohli byste konečně začít třeba respektovat českou znakovou sadu, když už se jedná o český portál? To znamená například schopnost zpracovat české uvozovky (Alt 0132, Alt 0147) misto vynucování anglického znaku pro palce ("), pomlčky (Alt 0150) místo spojovníku (-) a tak dále. Na staré verzi to aspoň fungovalo tak, že se místo "nepovolených" znaků zobrazovaly otazníky, teď to prostě příspěvek bez varování hodí někam do hajzlu (stejně jako tento, dokud jsem neodstranil české uvozovky).

Jestli to programujete sami ve volném čase, tak jsou tyhle elementární chyby pochopitelné, ale jestli za to někomu platíte, tak bych doporučoval poohlédnout se po někom, kdo své práci rozumí.
Reagovat
Kandinsky1
Vždyť spadají pod livesport, tak co myslíš?
Reagovat
MMM
Líbílo by se mi, kdyby byla možnost si vybrat národnost tenistů (např. čeští hráči) a ukázalo by se mi pouze to, kdy mají tito označení tenisté své zápasy. Abych nemusel hledat u různých turnajů, kdy hrají naši tenisté.
Reagovat
lvicek
Jj, tuhle moznost jsem hledala uz davno.
Reagovat
Kandinsky1
Proboha, upravte barvu pod novými diskusními příspěvky, tahle vypaluje oči. Klidně tu ze staré verze.
Reagovat
horska.kraslice
Naprostý souhlas!!!
Reagovat
Pe3k
Reagovat
baba
už mi zase nejdou ani na novém portále live výsledky. Že nejdou na starém jsem si zvykla, ale často blbne i nový !!!!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Novinky chválím, jen je třeba zafixovat horní lištu, aby na desktopech nemizela nabídka.
Reagovat
lvicek
Ne, to ne, je strasne vysoka a bude toho na obrazovce videt jeste min! PgUp lze vyjet okamzite odkudkoliv, ne?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pak teda třeba transparentně Nepřijde mi, že by zabrala moc místa, ale přejíždění po stránce nahoru a dolů, když se chci dostat někam jinam, mi přijde zbytečné. Jak to funguje na mobilu mi vyhovuje. Teď je to plovoucí, nevím jestli všude, ale aspoň tady nad diskusí. Předtím mi přišlo, že byla napevno.
Reagovat
lvicek
Ja ji mam zatim nastesti napevno .
Reagovat
George_Renel
Reagovat
karlosray
Reagovat
Pe3k
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist