Poslední šance získat podepsanou wimbledonskou raketu Markéty Vondroušové

20. 3., 10:00
Aktuality 6
Ještě dnes máte možnost vydražit podepsanou tenisovou raketu Markéty Vondroušové, s níž česká tenistka získala wimbledonský titul. Dražba probíhá na dobročinné aukční platformě DOBROBOT. Nejvyšší částka podpoří veřejně prospěšnou organizaci EDA, zajišťující včasnou péči pro rodiny dětí s vážným zrakovým a kombinovaným postižením, kterou Markéta podporuje.
Profily hráčů
Markéta Vondroušová (© Dobrobot)

Markéta Vondroušová, nejúspěšnější česká tenistka roku 2023 a aktuálně také světová sedmička v žebříčku WTA, věnovala organizaci EDA do aukce svou podepsanou tenisovou raketu, s níž absolvovala kus výjimečné loňské sezóny. Jako třetí Češka v historii získala wimbledonský titul a zaslouženě se stala sportovkyní roku 2023. Dražbou podpoří organizaci EDA, která poskytuje pomoc a odborné poradenství rodinám s dětmi, které se narodily s postižením zraku nebo kombinovaným postižením.

Podepsaná raketa Markéty Vondroušové v dobročinné aukci.Podepsaná raketa Markéty Vondroušové v dobročinné aukci. (@ DOBROBOT)

Nejen tenisoví fanoušci si na Dobrobotu přijdou na své. První dobročinná aukční platforma v Česku se specializuje na dražbu exkluzivních předmětů a zážitků, které jinde neseženete. Už v minulosti jste mohli dražit podepsané dresy sportovních legend a podpořit tak organizaci Debra ČR nebo Nadační fond pro Ukrajinu dražbou podepsaného originálního trika se stíhačkou F-35, které si ministryně obrany Jana Černochová oblékla do Sněmovny. Aktuálně můžete podpořit nadaci Krása pomoci vydražením originální sedačky ze 7 pádů Honzy Dědka.

Dražit podepsanou wimbledonskou raketu, a podpořit tak organizaci EDA, můžete ještě dnes 20.3. do 19:00 na tomto odkazu: dobrobot.cz/wimbledonska-raketa-m-vondrousove

O Dobrobotu:

Dobrobot je první dobročinná aukční platforma v Česku. Propojuje neziskové organizace, firmy a individuální dárce a podporuje ty, pro které je veřejně prospěšná činnost náplní práce a posláním. Více informací naleznete na www.dobrobot.cz.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
Mony
Já bych dal do dražby orámovaný
"nejlepsí" příspěvek na TP
Reagovat
Patik
Reagovat
com
si tu raketu mela Vondrouska vydrazit sama pro sebe.. Ted se ji moc nedari, tak aby mela za par let na chleba
Reagovat
Blondie
Comi, ona vyhrala GS, to je dost penez
Reagovat
Titan
Těch raket z finále je celkem dost, určitě si jednu nechá
Reagovat
Stybnat
Triko od Afrochové
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist