Představujeme vám nový TenisPortal. Přizpůsobený pro mobily a přehlednější

12. 10. 2023, 17:30
Aktuality 79
Po téměř půlročních přípravách přichází jedna z největších změn TenisPortalu v jeho více než patnáctileté historii – nový design, jehož podobu jsme v posledních týdnech, také na základě vašich námětů, intenzivně ladili. Ještě jednou bychom vám proto rádi poděkovali za všechny komentáře, připomínky a některým z vás také za osobní setkání přímo u nás v Livesportu.

Co přesně můžete očekávat? Zmínku si rozhodně zaslouží responzivní režim, který je přizpůsobený pro vaše mobilní telefony. Více než 60 % z vás používalo původní TenisPortal na mobilu. Právě proto jsme nový design vyladili tak, aby byl moderní a uživatelsky přívětivější. Zapracovali jsme na navigaci, zpřehlednili menu a celkově odlehčili celý design. Zaměřili jsme se rovněž na diskuzi pod články. Nová verze je přehlednější, ale zároveň zůstal zachovaný její osobitý styl.

Uvedenými změnami však vylepšování TenisPortalu nekončí. V následujících dnech budeme ještě usilovně pracovat na doladění celého webu a finalizaci některých méně navštěvovaných sekcí. Pokud vám bude něco chybět, můžete navštívit starou verzi na stránce puvodni.tenisportal.cz. Ta bude v provozu ještě pár týdnů, jakmile bude nová verze 100% odladěná, tu starou definitivně zrušíme.

Na novém TenisPortalu už nenajdete samostatnou diskuzi a také posílání vzkazů mezi uživateli. Tyto stránky jsme se z důvodů nízkého zájmu uživatelů rozhodli zrušit.

Budeme moc rádi, pokud se s námi podělíte o váš názor na nový design. Vítáme samozřejmě i nápady na případné další úpravy TenisPortalu.

Vyplnit zpětnou vazbu

Věříme, že si nový vzhled oblíbíte a TenisPortal vám bude i nadále přinášet spoustu radosti. Rozhodně se totiž nemění nic na tom, že vám nabídneme vysoce kvalitní, aktuální a zajímavý obsah: ať už jde o statistiky, výsledky nebo zajímavosti z tenisového světa. Chybět samozřejmě nesmí oblíbená Tipovačka.

Přejeme vám příjemné zážitky s TenisPortalem!

Tým TenisPortalu

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

79
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Sinuhet1
Obcas se mi stane, ze napriklad na hlavni strance mi pise, ze v diskusi u nejakeho clanku jsou dva komentare, ale po rozkliknuti je tam porad jen jeden. Ale je mozny, ze treba chyba je nekde na me strane...
Reagovat
tommr
mě se to stává taky. Možné vysvětlení je to že se komentáře psané na novém TP zobrazí na starém až s určitým zpožděním ...
Reagovat
Pe3k
Vypadá to strašně, tím myslím komentáře, zbytek není tak špatný, ale tak celkově se mi osobně líbil starý tp.
Reagovat
wymwsze
Ty komentáře by mohly být oddělené trochu kontrastněji od sebe nebo od pozadí. Nepřečtené komentáře pro registrované ještě jdou, ale na přečtené (pro neregistrované) se kouká nepohodlně (tady by i stačilo dát bílý username na tmavším pozadí, např. #43749B)
Reagovat
aligo
Nejdou live výsledky?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
na nové verzi mi normálně fungují.
Reagovat
tommr
na staré verzi je ale někdo vymazal ...
Reagovat
aligo
Mě nejsou ani na nové
Reagovat
com
puvodni.tenisportal.cz

smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
Je to stejně výkřiků jako např na sázkovkách, když tam změní image webu nebo nějak upraví prostředí apod. Tak se křičí a křičí a křičí a za týden je to každému jedno.
Reagovat
Mantra
Ale smajlíky byli hezčí, takoví jako z pacmana
Reagovat
aligo
No nevím, ještě stále mě štve změna grafiky u live výsledků smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tam se toho moc nezměnilo, hlavně aby fungovaly, ne jak ty staré...
A Rusové/ky mají oproti livesport stále svoje vlaječky
Reagovat
Kandinsky1
A to mají jako křičet non stop, když tím ničeho nedosáhnou ?
Reagovat
Mantra
já jen psal takový postřeh - že nic nedosáhnou, to by si měli uvědomit křiklouni, v podstatě jen píšu to samé co ty.
Reagovat
SpacialRecognition
Bude noční režim? Jinak ta vyblitá žlutozelená je teda něco šíleného, změnte to...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zelená je tráva a ten míč kulatý je žlutý smile

Pokud se ti nelíbí odstín, zkus admina, ať protlačí custom nastavení barev a pak bude spokojený každý smile
Reagovat
vavrinec
No, jako i tohle se zkoušelo, ale výsledkem byly tak šílené omalovánky a hádky klientů ve smyslu "ty to máš hnusný, ne to ty to máš naprosto příšerný", že se od toho zcela upustilo, navíc to hodně komplikuje design a prodražuje web. Už se dávno zjistilo, že když se volba nechá na klientech, vyberou s jistotou to nejpříšernější, co se dá, navíc shoda je poměrně malá. Když dáte na výběr třeba 5 variant, tak budou mít všechny okolo 20% a vyhraje jedna třeba s 25.Prostě nevkus světem vládne a tak se to nakonec nechalo na graficích, kteří vědí, co dělají.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já měl na mysli úplný custom, jako jsme měli na systému v práci. Každý si mohl přizpůsobit vzhled podle svého - velikost buněk, umístění...a barvičky
Reagovat
vavrinec
Jasně, to jde, ale takový web, tedy spíše webová aplikace bude tak 3-5x dražší, než standardní web. U firemních aplikací to snad může mít smysl (když to firma zaplatí), u webů typu Tenisportálu není šance, že by to někdo zafinancoval.
Reagovat
George_Renel
Ještě jednu věc bych měl .
Nevím jestli je to součást fontu a nevím jak ostatním, ale dost mi vadí ty přeškrtnuté nuly.
Reagovat
Poker80
Já mám rád nové změny. Jak se říká každá změna je k lepšímu, ale tady se to viditelně nepovedlo. Budeme si muset najít nějaký jiný web kde to funguje. Popřípadě si zvyknout na hoši přehlednost ale je to barevné.
Reagovat
vavrinec
A co konkrétně se nepovedlo? Já si naopak myslím, že se to velmi povedlo. Design je vzdušný, čerstvý, rozumně barevný, informace jsou dobře dostupné (až na nějaké dodělávky, ale to je s počátku vždycky). A to říkám jako IT profesionál, který se tím zabývá už 30 let.
Reagovat
ludolf
Je to nepřehledné i kvůli roztahanosti. To co se předtím vešlo na jednu obrazovku, se teď musí vyhledávat a rolovat.
Reagovat
lvicek
Ja si treba jako nejaky staromilec nepripadam, ale na stare verzi jsem ocenovala, ze diskuze nebyla rozatana a zaplevelena zbytecnymi grafickymi privky a veslo se hodne textu a hodne prispevku na jednu obrazovku. V te nove se musi scrolovat a scrolovat... Na mobilu je to mozna trochu lepsi. Kdyby byl cely novy design vice kompaktni, bylo by to mnohem lepsi.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nevím, jestli by byl až tak velký problém udělat custom nastavení barev.
Reagovat
Kandinsky1
Vzdušný, čerstvý. To jsou stašný kecy Tohle je web, ne zahrada.
Reagovat
vavrinec
Estetická kritéria platí pro oboje. Upřímně, na místě majitele Tenisportálu ho zítra zruším, a běžte si všichni brečet třeba na lampárnu.
Reagovat
George_Renel
Patřím mezi nejstarší uživatele TP a změny mi až na to co bylo slíbeno doplnit nedělají problémy.
Překvapuje mě proto kolik mladých je tak konzervativních a málo flexibilních. Očekával bych to spíš naopak.
Ale možná je to bezpočtem změn kterými člověk v životě prošel a je přizpůsobivější.
Reagovat
vavrinec
Také patřím spíše mezi ty starší uživatele, a jsem tím, přímo by se dalo říci zuřivým odporem poněkud konsternován. Přitom původní verze TP je skutečně v současné době už strašlivě archaická, ale prostě Češi asi opravdu nesnáší jakékoliv změny a novoty. Ono je to vidět všude, odpor k jakékoliv nové výstavbě, odpor k moderní architektuře a to i velmi kvalitní, odpor k modernímu umění ve veřejných prostorách, prostě asi poměrně zásadní část společnosti je neskutečně konzervativní a jakýmkoliv změnám se velmi tvrdě brání.
Reagovat
dorsch2
neplet hrusky s jablkami, ak sa mi prilis nepaci nejaky novy dizajn na nejakom webe, tak som automaticky zastaraly spiatocnik, tymto postojom prilis vela nerozhodnutych uzivatelov pozitivne neovplinis, navyse v tomto pripade o nic nejde, novy dizajn by sa v konkurencii tazko presadil, tak v ramci modernizacie, skvalitnenia a zlepsenia sluzieb zrusia stary, ja si myslim, ze by to dosiahli ponechanim oboch, pripadne viacerych moznosti, ale to som uz asi prilis flexibilny
Reagovat
Tomas_Smid_fan
On ti vavrinec vysvetli, jak "snadne" je udržet v běhu dva formáty jedoho a téhož webusmile

Ne že by to nešlo, ale časová a finanční náročnost na sestavení by byla asi nesmyslná.

Mně se něco líbí něco ne a jestli budou doplněny databáze a vyhledávání hráčů a h2h, jak admin slíbil, pak už to bude jen o zvyku a možná i chvíli skřípání zuby v diskusi.

Když mi kamarád dělal web, uzpůsobil ho pro mobil, tablet i pc. Takhle je uděláno hodně webů, tady asi tuto variantu zavrhli.
Reagovat
Pavol
Neviem prečo ale vizuálne mi vadí prílišná velkosť prevého článku.
Reagovat
Pavol
prvého - ale zvyknem si už som si zvykol že všetci niečo vylepšujú
Reagovat
Panama
Pokusím se o věcnou zpětnou vazbu. Design stránky je hezký. Aktuální žebříček hráčů zaslouží také pochvalu, ovšem Tenisportal mi vzal největší přidanou hodnotu, kterou jsem zde vždycky našel a sice rychle porovnat hráče jejich aktuální formu a vzájemné zápasy v minulosti. HRÁČI-JMÉNO HRÁČE. Do vteřiny hotovo. Teď to tady jaksi pracně hledám. Kartu HRÁČI musím najít na první dobrou. Děkuji za dobrou práci.
Reagovat
TP.cz
Dobrý večer, databázi hráčů a vzájemné zápasy do nové verze doplníme v následujících dnech, včetně možnosti se do nich dostat z pravé strany tak jak jste byli doteď zvyklí. Do té doby můžete využívat původní verzi na adrese puvodni.tenisportal.cz, kde zmíněné stránky fungují. Děkujeme, tým TenisPortalu
Reagovat
Klenot_mezi_muzi
A proč se mi opakovaně při každé návštěvě vnucuje ta nová verze, když jsem už jednou kliknul pro zobrazení té starší? A proč mi vždycky znovu naskočí ten dotazník když už jsem ho jednou vyplnil???
Reagovat
baba
jen mě mrzí, že ve staré verzi již nefungují live výsledky. Tedy alespoň v mém počítači...
Reagovat
aligo
Mě nejdou ani na nové
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
mně LIVE výsledky fungují bez problémů :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
teda na nové verzi, pardon.
Reagovat
baba
vždy, když něco funguje, přijde někdo, kdo ti začne vnucovat novou, údajně lepší verzi a je to v pr.....Možná jsem již opravdu stará a těžko si zvykám na nové, ale stará verze je pro mě mnohem přehlednější, barevně přívětivější a přátelštější než nová .Takže pokud to půjde, tuto verzi neopustím.
Reagovat
frenkie57
Já myslím, že to tady nechají běžet do konce roku a pak šlus,uz pouze nová verze.
Reagovat
aligo
Taky vám nejdou live?
Reagovat
kulis55
Je to hrůza doufám že zůstane stará verze.
Reagovat
Stippy
Fuj!
Reagovat
aligo
To vyskakovací okno mě pěkně sere!!!
Reagovat
misa
Ten starý web byl právě mnohem přehlednější než nová varianta včetně komentářů pod články, kde se nedá přidat ani nadpis, aby každý hned věděl o čem se v tom komentáři píše smile
Reagovat
Kandinsky1
Všechny weby pro mobily posílají přehlednost do prdele.
Reagovat
Ereinion
plus se musí daleko víc scrollovat než předtím
Reagovat
dorsch2
asi do toho nieco investovali, tak musia tvrdit, ze je prehliadnejsi a lepsi(zakaznikov to zatial nenapadlo,tak sa im to musi dovysvetlit),aby sa ujal musia ten stary zrusit, bo sa im na ten novy vacsina vykasle, niezeby bol uplne na nic, len je v porovnani s tymto slabsi
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
89mao
Proč rušíte diskuzi?
Reagovat
TP.cz
Dobrý den, samostatnou diskuzi využíval pouze zlomek uživatelů TenisPortalu a daleko více uživatelů diskutuje pod jednotlivými články. Proto jsme se rozhodli na nový TenisPortal již diskuzi nepřenášet a věnovat se více diskuzím a komentáři pod články. Děkuji, Tým TenisPortalu
Reagovat
arvncr
RIP Tenisportal, Eurofotbal už na vás čeká v křemíkovém nebi.
Reagovat
Mitos
Som velmi sklamany ohladne noveho designu. Povodny design , ktory je 15 rokov je nadcasovy. Mozete ruky aj nohy bozkavat tej osobe ktora Vam ho vytvorila. Nova stranka je totalny shit. Pripada mi to ako nejaka statna zakazka, kde sa nabali nielen dodavatel ale aj objednavatel do vlastneho vrecka, t.j. rozkradanie. Nemam uz slov ako niekto sa niekto moze rozhodnut zmenit nieco nadcasove za totalny shit. bud je ta osoba totalne nescopna alebo si nieco musela ako som spomenul zobrat za to nejaku proviziu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jak píše annah, databáze hráčů z nějakého důvodu chybí stejně jako nejužitečnější vyhledávání hráčů a H2H. Bez toho by byl nový formát velkým krokem zpět. A mám za to, že v základní roletě chybí přístupy na některé bloky, co se nacházejí po scrollování dole.
Reagovat
TP.cz
Dobrý večer, databázi hráčů a vzájemné zápasy do nové verze doplníme v následujících dnech, včetně možnosti se do nich dostat z pravé strany tak jak jste byli doteď zvyklí. Do té doby můžete využívat původní verzi na adrese puvodni.tenisportal.cz, kde zmíněné stránky fungují. Děkujeme, tým TenisPortalu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Děkuji za reakci, budu se těšit...
Reagovat
annah
Otřesné. Nepřehledné. Chybi databaze hráčů, anebo jsem ji jen nenašla.
Reagovat
aligo
smilesmilesmile
Reagovat
lvicek
puvodni.tenisportal.cz jede! Jak dluoho to ale tak zustane, to nevim smile
Reagovat
d@ve
smile
Reagovat
tommr
ideální by bylo kdyby mohly zůstat obě verze souběžně a každý uživatel by si mohl vybrat kterou bude používat ...
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
Ereinion
Majitelé webu mají z nějakého důvodu dojem, že webovky MUSÍ být simplifikované (protože je to asi "trend"), i když se o to ze stávajících uživatelů nikdo neprosil. Eufemisticky se to nazve "větší přehlednost", nicméně realitou je osekání stávající nabídky a tím pádem větší nepřehlednost - jak tu zmínil tommr, nikde třeba nevidím kolonku s hráči a H2H. Nejspíš tu někde je, ale přehlednější mě to určitě nepřijde :D Zajímavý je, že na tý změně designu trvali i po tom, jakým fiaskem skončila změna designu Eurofotbalu.
Reagovat
Kandinsky1
Třeba to tu není, spousta věcí ze starého ef nebyla do dneška obnovena.
Reagovat
TP.cz
Dobrý večer, databázi hráčů a vzájemné zápasy do nové verze doplníme v následujících dnech, včetně možnosti se do nich dostat z pravé strany tak jak jste byli doteď zvyklí. Do té doby můžete využívat původní verzi na adrese puvodni.tenisportal.cz, kde zmíněné stránky fungují. Děkujeme, tým TenisPortalu
Reagovat
Kandinsky1
Stejná sračka jako novej eurofotbal. Asi na to livesport najal stejné lidi.
Reagovat
com
to se teda povedlo *blicí smajlík*smilesmile
Reagovat
GaelM
Fuj, tak ale konec srandy. Nasaďte autorovi jeho vysazenou medikaci než se opravdu stane nějaké neštěstí a přepněte to zpátky. smile
Reagovat
GaelM
Fuj, tak ale konec srandy. Nasaďte autorovi jeho vysazenou medikaci než se opravdu stane nějaké neštěstí a přepněte to zpátky.
Reagovat
Klenot_mezi_muzi
takže to je jen kvůli závislákům s telefony? A uživatelé PC ať si políbí?
Reagovat
tommr
na nové verzi nemůžu najít to nejcennější co bylo na staré verzi tj. databázi hráčů (pod jmenovkou Hráči nebo Profily hráčů) ...
Chybí i databáze vzájemných zápasů (Vzájemné zápasy) ...
Nebo jsem to jenom přehlíd? Orientace v nové verzi je dost obtížná ... smile
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
TP.cz
Dobrý večer, databázi hráčů a vzájemné zápasy do nové verze doplníme v následujících dnech, včetně možnosti se do nich dostat z pravé strany tak jak jste byli doteď zvyklí. Do té doby můžete využívat původní verzi na adrese puvodni.tenisportal.cz, kde zmíněné stránky fungují. Děkujeme, tým TenisPortalu
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
To co se mi tu líbilo nejvíce - přehledné (!) statistiky hráčů a celkový jednouchý design jsou pryč. Tohle nechci. Fuj.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist