Preview: Bartoliová - Dell`Acquaová

27. 5. 2008, 02:30
Previews 0
Pondělní program French Open narušil déšť, a tak domácí Marion Bartoliová zahájí obhajobu loňského osmifinále až o den déle. Získala tak o den více na vyléčení nepříjemného zranění zápěstí, které se na jejím výkonu v Paříži může projevit. Nicméně na úvod narazí na Australanku Casey Dell`Acquaovou, které se na antuce nedaří.
Profily hráčů
Marion Bartoliová (#9-Francie) - Dell`Acquaová (#51-Austrálie)

Marion Bartoliová se od loňského překvapivého postupu do finále ve Wimbledonu trápí. Jejím maximem jsou od té doby tři semifinálové účasti na halových turnajích. To se jí letos povedlo naposledy začátkem únoru v Paříži.

Třiadvacetiletá Francouzka v této sezoně odehrála na antuce 7 zápasů, z nichž jen tři vyhrála. Naposledy se představila před týdnem ve Štrasburku, kde však hned v úvodním kole pro zranění vzdala Číňance Pchengové. "Je mi mizerně, nikdy jsem takovou bolest v zápěstí necítila," smutnila Bartoliová po zápase. "Musíme najít příčinu bolesti. Předpokládáme, že je to natažený nerv, protože nemůžu ohýbat prsty," naznačila své problémy před pěti dny. Zda se dala do pořádku nebo ne, ukáže až dnešní zápas proti soupeřce z Austrálie.

Právě s Casey Dell`Acquaovou se už letos utkala - na antuce v Charlestonu vyhrála 2-1 na sety. Australanka na sebe letos upozornila osmifinálovou účastí na Australian Open, což sama označila jako pohádku. Stejný výsledek zopakovala i v Indian Wells. Antukový povrch jí však nesedí. Především na něm nemá příliš natrénováno. A tak je její letošní bilance ještě horší, než ta Bartoliové. Ze sedmi utkání odešla vítězně jen ze dvou.

Dell`Acquaová na French Open 2007 vypadla už v 1. kole s Thajkou Tanasugarnovou.

Resumé: Za normálních okolností by se asi nic jiného než postup domácí Bartoliové očekávat nedal. Ta však měla bolestivé potíže se zápěstím, které asi jen těžko během šesti dnů mohla zcela vyléčit. Proto kurs 1.18 vypsaný Bwin.com na postup Bartoliové se zdá být hodně podhodnocený. Pokud víte o zdravotním stavu Bartoliové více, dá se využít kursu 3.77 na výhru Australanky Dell`Acquaové.

Marion Bartoliová (#9-Francie) - Dell`Acquaová (#51-Austrálie):

Detail zápasu
Bwin.com: 1.18 - 3.77

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist