Preview: Djokovič touží po úspěšné odvetě proti Sinnerovi. Sedmým triumfem by překonal Federera

19. 11. 2023, 09:00
Previews 100
V rámci posledního hracího dne letošního ročníku Turnaje mistrů jsou na programu finále. Obhájce titulu Novak Djokovič se znovu po pár dnech utká s rozjetou domácí hvězdou Jannikem Sinnerem. Italovi se pokusí oplatit těsnou porážku ze skupiny, a pokud se mu to podaří, tak se stane se sedmi triumfy nejúspěšnějším hráčem závěrečného vrcholu sezony a překoná legendárního Rogera Federera. Ještě předtím dojde na deblové finále, které obstarají dvojice Marcel Granollers, Horacio Zeballos a Rajeev Ram, Joe Salisbury.
© ATP

Jannik Sinner (4.) - Novak Djokovič (1.) | Centre Court (18:00 SEČ)
Jannik Sinner měl před pár dny jedinečnou šanci z Turnaje mistrů vyřadit právě Novaka Djokoviče. Už před posledním zápasem skupiny s Holgerem Runem byl jistým semifinalistou a v případě porážky by Srb skončil už ve skupině. Zda se mu rozhodnutí hrát naplno a udržet neporazitelnost, které možná naštvalo některé jeho fanoušky, vymstí, se dozvíme v neděli. Djokovič se šance chopil, v semifinále s Carlosem Alcarazem zvýšil obrátky a suverénně prošel do finále. V něm může Italovi znemožnit získat jeho nejcennější titul v kariéře.

Djokovič je obvykle ve finále těch největších turnajů velmi těžko k poražení a Sinner může svého rozhodnutí litovat. Rekordman v počtu grandslamových trofejí letos prohrál jen jedno ze sedmi finále, a to po téměř pětihodinové a pětisetové bitvě s Alcarazem ve Wimbledonu.

Jannik Sinner se momentálně veze na už dost dlouhé vítězné vlně, a to i za pomoci podpory bouřlivého publika a domácích médií. Energie z hlediště mu jistě dodává veškeré síly, aby na letošním Turnaji mistrů mohl takto excelovat. K fantastickým výkonům mu nejspíše pomohlo i rozhodnutí nenastoupit před dvěma týdny k osmifinálovému utkání na Masters v Paříži, před nímž měl velmi málo času na regeneraci. Dvaadvacetiletý Ital pochopitelně nechtěl riskovat žádné zranění a z turnaje odstoupil.

Své letošní působení na závěrečném vrcholu sezony zahájil snadnou výhrou nad Stefanosem Tsitsipasem a poté v třísetové bitvě přemohl Djokoviče, Holgera Runeho i Daniila Medveděva. Stal se tak prvním italským finalistou v 54leté historii prestižního Turnaje mistrů.

Aktuálně čtvrtý hráč světa načasoval formu před Turnajem mistrů nejlépe ze všech účastníků. Rodák ze San Candida je prvním tenistou od Rogera Federera v roce 2003, který před dosažením 23. narozenin prošel do finále Turnaje mistrů bez jediné porážky. Legendární Švýcar tehdy při celkově druhém startu slavil svůj první triumf na tomto podniku a postupně se stal jeho historicky nejúspěšnějším hráčem.

S kolegy z TOP 10 vyhrál posledních osm soubojů, v šesti z nich čelil někomu z nejlepší pětky. Do finále tak určitě nastoupí s pořádným sebevědomím. Před duelem s Djokovičem ho jistě povzbudí i parádní bilance 11:3 ve finálových zápasech na nejvyšším okruhu, která zahrnuje triumf na Next Gen ATP Finals na halových betonech v Itálii.

Jannik Sinner - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Vídeň, Peking,  Toronto,  Montpellier (T);  Miami,  Rotterdam (F);  Wimbledon, Monte Carlo,  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy v hale: Vídeň, Montpellier (T); Rotterdam (F)
Bilance: 61:14
Bilance z posledních 10 zápasů: 10:0
Bilance v hale: 17:1
Bilance proti hráčům TOP 10: 12:5 (kariérní 21:26)
Bilance ve finále: 4:2 (kariérní 10:3)
Grandslamy: Australian Open (OF), French Open (2K), Wimbledon (SF), US Open (OF)

Jannik Sinner - Turnaj mistrů
Kariérní bilance:
5:1
Nejlepší výsledek: finále (2023)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve finále: 0:0
Generálka: Vídeň (T), Paříž (OF)
Odehrané zápasy: Tsitsipas (6:4, 6:4), Djokovič (7:5, 6:7, 7:6), Rune (6:2, 5:7, 6:4), Medveděv (6:3, 6:7, 6:1)

 

Novak Djokovič narazil v semifinále na svého největšího letošního rivala Carlose Alcaraze a parádně využil rychlejšího povrchu, který byl nevýhodou spíše pro soupeře. Šestatřicetiletý Srb byl v klíčových momentech bezchybný a po vítězství 6:3, 6:2 se ve vzájemné bilanci dostal do vedení 3:2. Jedná se o jeho nejsnazší utkání na turnaji, předtím sehrál tři sety proti Holgerovi Runemu, Sinnerovi i náhradníkovi Hubertovi Hurkaczovi.

Před pár týdny v pařížské hale Bercy vylepšil svůj vlastní rekord, když dosáhl na již 40. triumf na akcích Masters. O týden později si výhrou ve skupině závěrečného vrcholu roku zajistil další vylepšení vlastního rekordu, už poosmé v kariéře zakončí sezonu na postu světové jedničky. Nyní se může osamostatnit na prvním místě v počtu titulů z Turnaje mistrů, o které se nyní se šesti triumfy dělí s Rogerem Federerem. Navíc se může přiblížit metě 100 titulů, momentálně vlastní 97 kousků.

Rodák z Bělehradu obvykle takto důležitá finále proti nečlenům Big Three neprohrává, ovšem pro Turnaj mistrů tohle neplatí. Čtyři z předchozích šesti titulů zapsal v případě, že ve finále narazil na kolegu z Big Three (včetně odstoupení Federera). Ve finále tohoto podniku je podeváté a má úspěšnost 5:2, nezdar zaregistroval proti domácímu Andymu Murraymu v roce 2016 v Londýně a Alexanderovi Zverevovi v tom samém dějišti o dva roky později. Všech sedm odehraných finále skončilo ve dvou setech.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Paříž,  US Open,  Cincinnati,  French Open,  Australian Open,  Adelaide (T); Wimbledon (F);  Dubaj (SF)
Největší úspěchy v hale: Paříž (T)
Bilance: 54:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance v hale: 8:1
Bilance proti hráčům TOP 10: 16:4 (kariérní 256:111)
Bilance ve finále: 6:1 (kariérní 96:40)
Grandslamy: Australian Open (T), French Open (T), Wimbledon (F), US Open (T)

Novak Djokovič - Turnaj mistrů
Kariérní bilance:
49:18
Nejlepší výsledek: triumf (2008, 2012-15, 2022)
Loňský výsledek: triumf
Bilance ve finále: 5:2
Generálka: Paříž (T)
Odehrané zápasy: Rune (7:6, 6:7, 6:3), Sinner (5:7, 7:6, 6:7), Hurkacz (7:6, 4:6, 6:1), Alcaraz (6:3, 6:2)

 

Vzájemná bilance: Djokovič vede 3:1. Sinner se v posledních měsících prezentuje životní formou a nejspíše si triumf na Turnaji mistrů zaslouží více než Djokovič. Ten si ale bude muset každopádně vybojovat, protože ho čeká jedna z nejtěžších možných výzev v tenisovém světě, a sice porazit ve finále velkého turnaje Djokoviče.

Djokovič debutoval na závěrečném vrcholu sezony v roce 2007 a letošní účast je jeho 16. kariérní. Ještě nikdy v rámci jednoho ročníku tohoto podniku neprohrál dvakrát se stejným hráčem. Sinner bude s největší pravděpodobností potřebovat výjimečný výkon, aby jako první Djokoviče porazil v jednom ročníku Turnaje mistrů dvakrát.

 

 

M. Granollers / H. Zeballos - R. Ram / J. Salisbury | Centre Court (15:00 SEČ)
Rajeev Ram s Joem Salisburym si už třetím rokem po sobě zahrají finále na Turnaji mistrů a mohou jako první od Henriho Kontinena a Johna Peerse v roce 2017 obhájit titul na závěrečném vrcholu sezony. Ve finále budou čelit Marcelovi Granollersovi a Horaciovi Zeballosovi, také španělsko-argentinský tandem prošel do závěrečného kola bez jediné porážky. Bude se jednat o devátý souboj těchto dvojic, v jediném letošním v Římě měli navrch Granollers se Zeballosem.

Granollers se Zeballosem zahájili spolupráci v létě 2019 a na kontě mají osm společných triumfů, pět z nich vybojovali na akcích Masters. Ve finále Turnaje mistrů jsou jako tým na rozdíl od soupeřů poprvé. Sedmatřicetiletý Granollers vlastní 25 titulů, v roce 2012 kraloval s krajanem Marcem Lópezem právě na závěrečném vrcholu sezony. O rok starší Zeballos je zatím na čísle 20 a bude usilovat o svou nejcennější trofej.

Cesta turnajem
RR: S. González/Roger-Vasselin (2:6, 6:3, 10:7)
RR: Dodig/Krajicek (6:4, 6:4)
RR: M. González/Molteni (6:3, 6:4)
SF: Bopanna/Ebden (7:5, 6:4)

Ram se Salisburym začali nastupovat bok po boku o něco dříve, konkrétně na začátku sezony 2019, a zaútočí na 13. společný vavřín. Loňští šampioni Turnaje mistrů sice na Masters kralovali "jen" třikrát, nicméně mají čtyři triumfy na grandslamech, včetně posledních tří ročníků US Open. Devětatřicetiletý Ram zabojuje o svůj jubilejní 30. kariérní titul, 31letý Salisbury se může v tuto chvíli pochlubit 15 trofejemi v této disciplíně.

Cesta turnajem
RR: Bopanna/Ebden (6:3, 6:4)
RR: Koolhof/N. Skupski (6:3, 3:6, 10:7)
RR: Hijikata/Kubler (5:7, 6:1, 10:2)
SF: S. González/Roger-Vasselin (7:6, 3:6, 10:7)


Previews: 1. den | 2. den | 3. den | 4. den | 5. den | 6. den | 7. den

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

100
Přidat komentář
baggik
V případě porážky Sinnera by Srb skončil už ve skupině. Zda se mu rozhodnutí hrát naplno a udržet neporazitelnost, které možná naštvalo některé jeho fanoušky, vymstí, se dozvíme v neděli. Jak tohle muze nekdo napsat? Ty uz prosim o sportu nikdy nic nepis, nemas totiz sportovniho ducha, neznas fair play a tvoje moralka je dno.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Tohle se řešilo všude na sociálních sítích, samotní fanoušci Sinnera byli naštvaní, protože věděli, že Djokovič je největší hrozba. Tohle není vyjádření názoru, ale fakt. Tak se laskavě uklidni.

Můj názor: Sinner si zaslouží jedině uznání za to, že zápas nevypustil, tak by to mělo být. Takže si ty svoje pohádky nech pro někoho jiného.
Reagovat
turista
Sinner to nevypustil jistě i proto, že chtěl zkorigovat nepříznivou H2H. Nechat Runeho vyhrát a mít s ním bilanci 0:3 to by nikdo na jeho místě neudělal.
Reagovat
farr
Přesně, já naopak oceňuji sportovní duch Itala. Doufám, že se mu to třeba vrátí už hned v Austrálii a dostane třeba i šanci na odvetu ve finále proti Djokovi. Přeceňovaný Alkáček se zdá lehce vyčpělý, tudíž uvidíme na začátku nové sezóny, jak budou rozdané karty, už se nemůžu dočkat .
Reagovat
Kozoroh
Je to tady Djokolande!! 7. triumf na TM! Letos Novak získal plně do svých rukou GS rekord i TM rekord!!!
Reagovat
turista
Hurá! A má 98 kousků. Stovka je na dohled.
Reagovat
Blondie
Too good today.
Škoda, Jannikovi jsem to fakt přála, ale nepředvedl maximum a Nole je jinde, no... :(
Reagovat
farr
PAN vyučující. Nemusíte ho mít rádi, nemusíte ho milovat, můžete ho nesnášet, můžete ho nenávidět, ale je to nej sportovec první čtvrtky 21. století. Zcela bezesporu, respekt musíte projevit .
Reagovat
Blondie
V populárních sportech mě nikdo s takovou dominancí, navíc v extrémně těžké konkurenci, taky nenapadá.
Reagovat
makro99
docela dominantní je třeba Shiffrin... ale pořád je to o kus zpátky;
Reagovat
makro99
i když teď mě napadá ještě jedna legenda, co nedávno skončila... a je dokonce ze stejnýho sportu jak Djoker :)
Reagovat
arvncr
Shingo Kunieda
Reagovat
annah
Mně to připadá, že Noleho může v současné době porazit jen Nolda sám. Když má mimořádně špatný den. V semi to udělal, ale dnes už se nedal. Škoda, Sinnerovi by titul moc slušel.
Reagovat
enfee
Hrajou tedka oba nejak priposrane
Reagovat
farr
jojo trošku nám to spadli do úroveň cancun WTA odpaaaadek hehe bruh.....
Reagovat
Kojinho
Djokovič brečí, že Jannikovi nezahlásili out a ten míč se ani nedotkl vnitřní lajny.
Reagovat
Kozoroh
Jannik vystrkuje drápky, No1e se musí mít na pozoru!
Reagovat
Sinuhet1
troufam si tvrdit, ze kdyby ted Djokovic zvysil na 3 0 bylo po zapase, ale udelal holt chybu
Reagovat
Mantra
Na něj má pivku, a ti soudruzi z Itálie v prvním mači tomu Janikovi pro dnešek připravili bejka s hadrem před očima, ten mu chce naložit
Reagovat
com
to je Janek.. Ale muze si za to sam - nemel ho vubec poustet do semifinale smile
Reagovat
Mantra
Reagovat
Mantra
tohle mu měli říct, že ho neporazí dvakrát za tejden, to bylo prokaučovaný jak blázen
Reagovat
Kozoroh
A Holger by postoupil nefér způsobem, to bys chtěla?
Reagovat
Andrew89
Nefer? Od kdy je taktika nefer?
Reagovat
Kozoroh
Holger za skreč Tsitsipase dostal dva sety zadarmo, to je nefér. Taktizování, které máš na mysli, mi nevadí.
Reagovat
Andrew89
Tak to se omlouvam:) kazdy jsme mysleli neco jineho:)
Reagovat
Mantra
naivko

myslím, že to jen makaronům italskejm nedošlo nebo se nechal strhnout publikem, ale kdyby o tom jen chvíli přemejšlel, tak by to tak udělal
Reagovat
Kozoroh
Tady nejde o naivitu, ale o díru v pravidlech. Není správné, aby byl vítěz skrečovaného zápasu tak moc zvýhodněn, když o postupu rozhodují drobnosti. Tohle je nedomyšlenost v pravidlech a ATP by měla vymyslet lepší řešení.
Reagovat
Mantra
ok, my se bavili o zápase Janik-Novák
Reagovat
Andrew89
Naprosto souhlasim. Djokovice rad nemam, hraje skvele a Janik si za to muze sam. Mit moznost ho vyradit a je jedno jak a pustit si ho dobrovolne dal:D to muze opravdu udelat jen nekdo, kdo nechce vyhrat:D
Reagovat
farr
Ubohy tady řešit tyhle nesportovní a nemorální uvahy, pokud ne janek hoden vyhrat TM musí porazit nejlepšího i ve finále. Ale je to Janek úplně pripodelanej uz pri nástupu DJOK to ma dost usnadněno.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy začne mladá labilní generace vyhrávat? Možná až bude mít Djokovic 48 let, tak třeba začnou vyhrávat
Reagovat
Mantra
máš tam málo smajlíků, proto jsi to napsal za 3 minuty třikrát?
Reagovat
smazaný uživatel
A co jako
Reagovat
Blondie
Nic, jen to může vypadat trošilililinku joudovsky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A co jako
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joudovství je dneska asi podobně cool jako 63 pohlavísmile
Reagovat
Mantra
ho rozebere jak malýho Jardu...

i proto je nejlepší hráč tenisu - umí se poučit, neopakovat chyby a soustředit se na výsledek. Nepamatuju, kdy naposledy prohrál 2x za sebou se stejným hráčem.
Tleskám.
A to nejsem jeho fanoušek.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic super trénink, kdy začíná to finále? Mladá labilní generace v celé kráse
Reagovat
Pe3k
Sinner - 119 km/h / 74 mph
Djokovic -138 km/h / 86 mph
Reagovat
Pe3k
průměrný forehand
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Sabalenka svede i 87mph

Ale Janek v tomhle směru zklamal, s rychlostí šel znatelně dolů, zatímco proti Medvědovi nahoru...
Reagovat
Kozoroh
Už v Austrálii svým FH Nole ničil soupeře.
Reagovat
turista
Ano. Novak má na stará kolena opravdu dunivý forhend.
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední zápas sezóny si náramně užívám :D :D :D Djokovic ve 36 nebo kolik má, naprosto easy bez bez problémů poráží soupeře o 15 let mladší, pohoda :D Tahle generace labilů s ním bude prohrávat ještě i ve 40. Protože prostě na něj nemají. Djokovic v tréninkovém stylu jde vyhrát další TM, jako kdyby to bylo finále 250 turnaje v Bělehradě :D Zdravím fanoušky mladé labilní generace, jak se vám to líbí?
Reagovat
annah
Teď rozhodčí Sinnera poškodili. Zahlásili out, ale míček byl těsně v kurtu, jak vzápětí ukázal záznam. Siiner neprotestoval. Nechápu, proč u takového turnaje už není automatické hlášení outů. :-( Novak získal neoprávněně brejk.
Reagovat
Patik
Po tomto ročníku je to naozaj na uváženie zaviesť tam stáleho jastraba lebo tie hlásenia outov boli katastrofálne..každý zápas niekoľko chybných hlásení.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jasná chyba talijánský h organizátorů.
Reagovat
Dovodo6
Proč neoprávněně? Sinner si měl vzít jestřába
Reagovat
Kozoroh
Též nechápu, že tento míč neprozkoumal, dosáhl by opakování výměny.
Reagovat
Berny
ma nekdo prosim odkaz na finale ? díky
Reagovat
Pe3k
https://tennistream.net/alcaraz-commented-on-his-withdrawal-from-the-tournament-in-basel/
Reagovat
Blondie
Nole je bůh a jeho hra v semi mi srazila čelist na parkety.
Ale dneska fandím Jannikovi, aby "doma" dotáhl senzační a životní jízdu - přece jen, Novak už tu radost zažil mnohokrát :-)
Reagovat
vavrinec
Reagovat
Patik
Reagovat
arvncr
Když čtu příspěvky fanatických haterů, tak bych Djokovićovi přál vyhrávat ještě 5 let, ale myslím, že dnes to nedá. Pokud to Sinner zvládne mentálně, tak v aktuální formě 2:0 na sety (6:4, 6:3).
Reagovat
annah
Dvakrát za sebou se Nolda porazit nenechá. Jannik dopadne jako Roger v roce 2015.
Reagovat
Pe3k
Taky věřím DjokoBitchovi
Reagovat
turista
Ještě 3 kousky a budeme mít v Djokolandu toho třetího centuriona.
Reagovat
Blondie
Zatím jede jak pila
Reagovat
Mac
Novaku, novaku, i dneska tě přeperu... ...
Reagovat
PetaM
Jannik a jeho tým je na tom bohužel inteligenčně špatně a dnes se to potvrdí. Nechal jsi projít Novaka, tak budeš trpět. Hlavně po zápase zase nebreč.
Reagovat
vavrinec
To je hodně pokřivená morálka pane, vytýkat sportovci že nespekuluje, nepodvádí a hraje každé utkání naplno. Bohužel, v Česku hodně časté.
Reagovat
Patik
Jedna sa len o bežné taktizovanie.. Žiadne podvádzanie predsa.
Reagovat
annah
O podvádění by nešlo, ale o nesympatickou spekulaci určitě ano. Palec nahoru pro Sinnera, že nespekuloval a bojoval naplno. Byť se mu to dnes vymstí. Je to borec.
Reagovat
Mistic
Po včerajšku si myslím, že Djoko to už nepustí. Vyzerá byť vo veľkej pohode. Mladí si budú musieť na veľké tituly ešte počkať. Narodili sa do nesprávnej tenisovej doby.
Reagovat
Alien
Novák je GOTT a basta!
Reagovat
GaelM
Na mrtvolu vypadá docela dobře... smile
Reagovat
Stan_Borowitz
Gott schütze die Königin...
Reagovat
Mayo
Boh vie či bude dnes Fedex sledovať ako ho Djoki prekona.
Reagovat
sojka1
dobre.... :-))) Myslim, ze ne, ze uz jde jinudy a Djokovic mu je jako hrac naprosto ukradeny. Takze rozhodne nebude sledovat, jestli mu drzi BH, jaka ma procenta na podani, jestli chodi k siti, kolik zmasti smeci ze zaklonu, pripadne co nervicky a kolik rozslape raket... :-)) Vysledek ho ale urcite zajimat bude - ne kvuli nejakemu dilcimu rekordu, kdyz uz je vysledkove Djokovicem prekonany, ale bylo by prece divne, aby ho nezajimal vitez letosniho TM. A pokud se bude divat, tak urcite kvuli Jendovi... ;-)
Reagovat
Pe3k
V rozhovorech říkal, že tenis sleduje hodně, ale jestli bude koukat dnes večer ti nepovím starý brachu
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně říkal, že jo.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
elsky
Jako že Fedex něco ještě přidá a otočí to?
Reagovat
QacO
Djoko poooooóód
Reagovat
Pe3k
Ten DjokoWitch je dobrý, ale Federera nepřekoná nikdy, NIKDY říkám!
Reagovat
QacO
Pekné taký výkrik do tmy a nikto nikde....
Reagovat
Mistic
Reagovat
Patik
Djokovica nezaujíma Federer chce prekonať Connorsa a jeho 109 titulov a aj tak Nadal je goat.
Reagovat
Kozoroh
Djoker má oproti Federerovi o:
- 4 grandslamy navíc
- 2 sady kariérního GS navíc
- 13 titulů Masters navíc
- 89 týdnů na 1. místě navíc

To už je hodně, ne?
Reagovat
Pe3k
Já se ovšem nebavím o rekordech
Reagovat
dorsch2
bavis sa o pocitoch a dojmoch, pre niekoho je najlepsi Federer pre ineho Travaglia
Reagovat
Kozoroh
GOAT status je o číslech a rekordech. Donedávna fanoušci Rogera argumentovali čistě čísly, dokud Roger držel rekordy v počtu GS titulů, týdnů na No. 1 atd.
Reagovat
Mistic
Tak, tak
Reagovat
QacO
Pesne tak peeesne tak
Reagovat
Blondie
jup :-)
Reagovat
dappe
A přesto to nestačí
Reagovat
sojka1
a nikdy stacit nebude... :-)
Reagovat
dorsch2
v tom pripade to nie je sutaz ale viera:)
Reagovat
Blondie
U vybraných jedinců určitě ne ;) jako když jejich dcerka nevyhraje závod, protože ostatní byly lepší - nicméně pro rodiče bude vítězka jejich holčička, byť skončí pátá.
Ale to jak jak s tou prsatou běžkyní, jak jsem psala níže.

Reálně mu bude ve statistikách svítit TROJKA, maximálně dvojka
Na čemž není nic zlého, mám Rogera ráda, celá BIG3 je skvělá.
A Novak holt nejlepší
Reagovat
sojka1
tak ve vybrane spolecnosti se necitim nijak spatne... :-) Jinak se samozrejme nebavime o dcerkach, ale o fandeni v tenise. Takze i o druhu a mire naroku tenisovych fanousku na hru a na hrace, vcetne tech estetickych i etickych. Ja prece vyse pisu, ze Djokovic Rogera vysledkove prekonal, propanicka.... :-)))
Reagovat
turista
Půjde po tom Connorsovi.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Ereinion
ano, Djokovič měl velmi slabou éru posledních x let, takže ve finále je dominantnější v 35 než ve 25. Pro tenis by ale bylo dobře, kdyby konečně vyrostla pořádná mladá konkurence, Alcaraz/Sinner vypadají nadějně, i když na vrcholu budou asi až za pár let
Reagovat
turista
V Djokolandu už se těšíme na to až se Novak stane tenisovým centurionem. Dnes by k tomu mohl udělat další dílčí krok. Toho Connorse dolepí když si to dal jako jeden z cílů.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Orgasmator
Reagovat
Blondie
LOL :D
Rogera už překonal.
Počítají se jen čísla.
Vše ostatní je na úrovni "běžkyně A sice o 5 vteřin překonala rekord mé oblíbené běžkyně B, nicméně Béčko má větší prsa a hezky se na nás usmívá, takže je lepší" XD
Reagovat
dappe
LOL :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist